UAOTZYV.COM

Hunters Garage - автосервис в Киеве

Адрес Київ, вулиця Сумська, 3
Метро Васильківська 0.27км
Телефон +380 (93) 330-80-00
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота09:00-18:00
воскресенье09:00-16:00
Сайт hunters-garage.com.ua/uk
Рубрики Автомастерская, Обслуживание автокондиционеров, Кузовной ремонт, Покраска автомобилей, Автосалон
Оценка 4 28 отзывов
Похожие компании в категории
AvtoGaz — вулиця Миколи Грінченка, 18
Мактранс — Залізничне шосе, 4
Авторынок Автоцентр Жуляны II — вулиця Садова, 70-110
Автосервис Autocrew — 85, вулиця Карпатської Січі

Hunters Garage - автосервис в Киеве отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олег
28 января 2024 в 15:55

Пишу відгук майже через рік обслуговування на цьому СТО.
Купив першу машину (Mazda 6,2016, седан, 2.5л бензин). У машинах особливо не розбирався.
Якщо коротко, не можуть навіть олію замінити правильно. Детальніше - далі:

1. Перше обслуговування.
Приїхав відразу після покупки, на загальну діагностику і ТО (заміна масла і фільтро). Сказали міняти передні амортизатори і сайлентблоки + якісь натяжні ролики. Сказали, що залитий якийсь ядрений антифриз і його потрібно розбавити. Без запитань сплатив з усім погодився. При заборі машини через недосвідченість не перевірив рівень масла, але помітив на радіаторі сліди антифризу. Подумав, мабуть, коли розбавляли, трохи ляпнули нічого страшного. Машину забрав. Незабаром почав помічати якісь крапельки під машиною. Стало сухо і зміг з'ясувати, що капає той самий радіатор, який був заляпаний після розведення. Зіпсували вони його в процесі розведення або просто не помітили, що він капає – не знаю. Але факт залишається фактом, це пофігізм/недбалість/не професіоналізм. Як побачив, що є біда з радіатором, вирішив перевірити масло, яке вони мене змінили. Рівень олії виявився десь на сантиметр вище за максимум. Подумав, може, я не вмію правильно міряти. Покликав знайомого. Доставили і протирали щуп разів 10. Результат той же, переливши близько 1 см. Записався на ще одну діагностику по радіатору і розібратися з маслом. З цього починається мій другий візит.

2. Другий візит. Сказали, та бита стільника радіатору. Як пропустили не знаю, впаяли заміну. Сплатив, замінили. По маслу почали мені розповідати, що вони наливали точно за рівнем і що це у мене антифриз в олію потрапляє і тому у мене перелив на цілий сантиметр. Я вирішив це перевірити. Вони злили мені масло до норм рівня, і далі раз на місяць я перевіряв рівень. Як результат, до наступної заміни масла за регламентом (через 9тис км), рівень масла (візуально) не зрушив з місця (може пару міліметрів, але на око складно помітити таке). І це за 7-8 місяців їзди. Антифриз також не рухався. З чого я зробив висновок, що наливаючи олію, вони просто виливають усі 5 літрів і не паряться.

3. Третій візит. Приїхав на ТО, через 9 тис. Хотів зробити діагностику, перевзутися і ТО по оліях та фільтрах. По дигностиці не було, вказали на стерті гальмівні диски та колодки. Далі – заміна олії. Мені повідомили, що все зробили. Повідомив, що хочу перевірити. Дивлюся рівень олії. Знову перелив, на цей раз 0.5 см від максимального рівня. Запитую майстра, чому так. На що отримав відповідь, яка шокувала мене. Виявляється, міряти масло в двигуні потрібно так: запустив двигун, дати йому хвилину попрацювати, заглушити, дати 30 сек, можна міряти масло.) Я запитав, а навіщо тоді скрізь кажуть, що після роботи, двигуну потрібно хвилин 20-30 стекти, щоб заміряти актулальний рівень масла. На що отримав відповідь, це все байки і що масло там усередині все одно бризкає і пофіг цей рівень. Навіть за його методикою був перелив лише мінімальний на пару міліметрів. Попросив злити. Злили до потрібного рівня. Далі перейшов до шин, які перевзував на нові зимові. Попросив показати мені тиск у шинах. За регламентом має бути 2атм чи 2.2 начебто. І це написано біля водійських дверей. Поміряли. У шинах було 1.5. Масті почав говорити, що це прилад барахлить. Приніс інший. Все одно 1.5. Зробив здивоване обличчя, пішов докачувати.

4. Четвертий візит. Нічого особливого. Була заміна томозних дисків та колодок

5. П'ятий візит. З'явився стукіт у лівому колесі. Написав своєму менеджеру, скинув відео як воно стукає. Записали на діагностику. Приїхав, чекав, що може вони хоча б проїдуться, послухають, як стукає. Або хоча б відео подивляться. Але ні, я на словах ще раз попросив уточнити проблему і все. Хвилин 30 поколупали. Вийшли задоволені, сказали, що закрутили якісь болти. На першому нерівності вже стало зрозуміло, що проблеми це не виправило. Написав це своєму менеджеру, на що не отримав жодної відповіді. У результаті це виявились стійки стабілізатора, які мені продіагностували за 10 хвилин на іншому СТО. Після їх заміни на іншому СТО - стукіт пішов.

Em Ail
14 января 2024 в 11:32

Сучасна СТО. Гарне відношення до клієнта. З військових кошти не беруть чи роблять суттєві знижки. Фаховий підхід до проблеми. Дякую за обслуговування.

Костянтин
10 января 2024 в 19:19

Проводили відновлення вже трьох машин для наших хлопців.
Машини на СТО заповзали, після харкорного використання. А на виході, бойові коні для захисників.
Дякую механіку Максиму!
Людина дійсно лоба розбиває об той ремонт, бо машини загоняли в такому стані, що мало віри було, що можна з них щось путнє зробити. Але. Багато сварки, запчастин, та наполегливої праці - оживляли машини.
Максим - велика подяка за підхід у наполегливість. Класний майстер Ліпить гарні машини, буквально з клаптиків

Маргарита
06 декабря 2023 в 10:48

Зручне місце, є кав'ярня, зона очікування. Робота зроблена швидко та якісно. Приємний бонус – рідина для омивача у подарунок.
Була вже раптом. Виникла помилка chek, знайшли годину для діагностики на найближчу годину. Швидко, професійно. Дякую!

Денис
29 сентября 2023 в 10:09

Осторожно! Данное СТО занимается обманом, насчитывают ремонты которые не требуется делать, судя по всему делают вид что все поменяли, а по факту запчасти остаются прежними, разницу кладут в карман. Делали диагностику ходовой по заявленным жалобам были посторонние звуки, насчитали на 20тыс+ то что менять не нужно, для сравнения прошли диагностику на разных СТО, обнаружили проблему которая издает посторонний звук, а СТО Hunters Garage собирались «менять» совсем другие детали, которые вообще с другой стороны. Официальный сервис, так же подтвердил не правильную диагностику Hunters Garage. Благо что хватило ума, проверить на других сервисах, так бы попал на деньги и не решил проблему! До этого у них проводили замену навесных агрегатов и скорее всего там была подобная история. Не ведитесь на красивую картинку и бесплатный кофе, чисто развод на деньги!
Сегодня перезвонил менеджер, говорит что проводили меня на техническую зону все показали и управляющий это подтверждает, хотя это чистое вранье! Потом переобувается и говорит возможно мы перепутали с вашим прошлым визитом, который был в конце 2022 года) сочувствую генеральному директору, что нанял такого «управляющего».

Валентин
05 августа 2023 в 21:43

Приїжджав зробити огляд машини перед купівлею. Отримав вичерпну інформацію по машині, майстер показав нюанси, сказав приблизні ціни робіт на їх виправлення, отримав також рекомендації по моделям, які варто дивитися в цьому сегменті. Дуже вдячний.

Саша
28 июля 2023 в 15:36

Враження тільки позитивні.
Все чітко та доволі швидко. Професійна матеріально технічна база, обладнання та робота співробітників.
Спасибі, наступного разу, тільки до вас!

Артур
26 июня 2023 в 13:10

Визит в этот раз оставил положительное впечатление.
Все быстро продиагностировали, сделали. Дали водичку)

Дмитрий
20 апреля 2022 в 4:23

Звернувся за калькуляцію по роботі на свій авто (поштою і отримав реально дуже швидку відповідь). Робота занадто дорога, як на мене звісно. Але оцінка низька не по причині вартості, а по тій причині, що не всі роботи в області одного агрегату (двигун) робить дана компанія. Заміну ГРМ покалькулювали (майже 20.000), а регулювання клапанів, вибачте не робимо. Тобто коли розібрано пів авто і потрібно буде замінити тони ущільнювальних прокладок, вони пропонують все зібрати і звернутися в інший сервіс, зробити 70% такої самої роботи і заплатити ще за ті самі матеріали.

Дякую, але коли такий маркетинг, робота повинна бути відповідною.

Женя
06 апреля 2022 в 2:52

Приехал с вопросом по кузову, но при езде еще был стук со стороны заднего правого колеса, потому попросил параллельно диагностировать ходовую. Как поправили кузов вопросов нет, все хорошо. После диагностики ходовой сказали, что проблема в правом заднем амортизаторе, а их есть смысл менять только парой (примерно 7.5к с работой). Не стал делать сразу. Заехал на СТО (не занимаются кузовными работами) на котором обычно обслуживаюсь, чтобы иметь вторую точку зрения. После того как нашли проблему, позвали и показали мне, проблема в левом заднем колесе, а стук передается вправо. Нужна замена левой задней ступицы (примерно 5.5к с работой), поменяли, стук ушел.

Понимаю, все мы люди и можем ошибиться. Но думаю, что именно ошибиться так сильно - нельзя.

Ничего не советую, ни от чего не отговариваю, возможно кому то поможет.

Ростислав
03 апреля 2022 в 18:18

Привіз до них свій перший автомобіль на відновлення свою Subaru)

Моїм менеджером по кузовному ремонту став Анатолій, дуже крутий фахівець, пояснення та аргументація та важливі та цінні поради.
Всі роботи буди узгоджені, та на всіх етапах я отримував дуже багато фото з процесу роботи, в якості роботи сумніву немає.
Хтось каже що тут дорого, якісна робота не буває дешевою, тим біліше якщо це кузовний ремонт.
Перед вибором СТО я довго обирав, та зупинився на Hunters Garage і не шкодую. Повний комплекс, я привіз автомобіль, і забрав його вже готовим, з готовим сертифікатом, тут же і застрахував.
Тепер можу сказати що моя Subaru буде обслуговуватись тут)

Дякую Анатолію та всій компанії Hunters Garage. Ви круті)

Raptor
29 марта 2022 в 5:12

Не відповідають менеджери після повної оплати ремонту, запчастини замовлені, за ремонт сплачено, коли буде ремонт і запчастини ніхто не повідомив, запчастини всі в наявності у постачальника, доставити їх на це сто справа 1 дня, але ніхто цим не займається вже пройшов тиждень.

Иван
27 марта 2022 в 0:16

Все добре окрім того одного, майстри роблять так щоб затянути ремонт і зняти більше коштів ніж було заплановано. Потім нараховують норма годину і беруть більше. Говорять російською та ігнорують коли звертаєшься українською
Ставлю 1 зірку так як наша бесіда не дала жодного результату.
Кваліфікація майстрів залишає бажати кращого.

Ed Bartashev
25 марта 2022 в 14:22

Пока все нравится, красили дверь по страховому случаю, но главное нашли и устранили стук (болталась трубка системы охлаждения), что не осилили официалы на столичке)

Саша
23 марта 2022 в 3:41

Обратился за комплексной проверкой ходовой и диагностики авто (WW Jetta 1.8 SEL). Очень доволен комплексным сервисом / профессиональным подходом со стороны менеджера Котова Анатолия, который быстро выявил и устранил мелкие нюансы по авто / вкусный кофе / приятная атмосфера / УДОБНАЯ локация СТО!

Рекомендую, я Ваш постоянный клиент теперь

Саша
04 марта 2022 в 23:17

Действительно хороший сервис! Меняла у них тормозные колодки с дисками, а также продольные рычаги! После работ машину протестировали на дороге и исправили недостатки!

Женя
20 февраля 2022 в 20:28

Пользуюсь впервые услугами данного СТО. Очень довольна тех поддержкой и вниманием к проблемам которые возникали в процессе. Хочу отдельное спасибо сказать специалисту Котову Анатолию за оказание помощи в тех вопросах, коммуникацию и качественное оказание сервиса. Так держать! Удачи!

Саша
07 февраля 2022 в 17:34

Повредили авто, персонал не очень квалифицированный. Осталось не приятное впечатление от сервиса.

Vadym
05 февраля 2022 в 18:13

Находится возле моей работы потому заехал, чтобы посмотрели почему посвистывает цепь. В итоге сказали, что все ок, протерли её и даже денег не взяли, что подталкивает в будущем обслуживаться у них. Молодцы, шарят в современные отношения и сервис, без жлобства. 5 звёзд!

Антон
01 января 2022 в 6:31

Приїхав за 2ма послугами:
- вирішити проблему з заднім редуктором
- загорілась лампочка, що треба охлаждайки долити, то й думаю теж попрошу

В результаті після діагностики мені кажуть — проблем немає, машина в чудовому стані, ніяких звуків зайвих не чуємо. Я посадив менеджера і прокатав з собою і О ЧУДО почули, але вже не було часу думати про мою проблему. Заплатив ~600 грн здається. Через пару кілометрів знов загорілась лампочка охлаждайки.

Після того поїхав до офіційного дилера, той одразу побачив проблему і замінив масло в редукторі проблема пропала. Попросив офіціалів перевірити ще й охлаждайку, і таки да, там недолив. Долили. Діагностика навіть була безкоштовною здається.

Потім передзвонили, казали що якось загладять проблему. І вже от пройшло місяці 3 чи 4 і нічо.

Максимально не рекомендую, поганий досвід, хоча саме сто красиве.

Машина infiniti qx30,2017й рік

Добавить отзыв