UAOTZYV.COM

Honey. Кафе - кондитерская / Ханей

Адрес Київ, вулиця Ярославів Вал, 20
Метро Золоті ворота 0.68км
Телефон +380 (67) 352-61-86
Часы работы
понедельник08:00-22:00
вторник08:00-22:00
среда08:00-22:00
четверг08:00-22:00
пятница08:00-22:00
суббота09:00-22:00
воскресенье09:00-22:00
Сайт honeykyiv.com
Рубрики Кафе-кондитерская, Кафе, Кофейня, Десертное кафе, Кафе-мороженое
Оценка 4.2 46 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Honey — вулиця Хрещатик, 38, ЦУМ, 6-й поверх
Honey — вулиця Нижній Вал, 19/21
Похожие компании в категории
Мілк Бар / Milk Bar — вулиця Шота Руставелі, 16
Reprisa boutique-cafe — вулиця Петра Сагайдачного, 10/5
Caramel — вулиця Воздвиженська, 5-7

Honey. Кафе - кондитерская / Ханей отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Денис
20 октября 2023 в 14:52

Ідеальне місце для початку дня. Кондитерська доволі популярна, краще бронювати столики заздалегідь. Гарна подача та смачні страви, меню постійно оновлюється. Привітлива та уважна команда. Оригінальні та дуже смачні десерти. Можна платити по qr. Дякую до нових зустрічей!

Vladislava
04 октября 2023 в 1:17

Дуже затишне кафе! Смачні десерти! Приємне обслуговування на високому рівні. Цінник вище середнього.

User111
10 сентября 2023 в 4:53

Дуже миле місце із приємною атмосферою! Непогані десерти та смачна кава! Під час вечері взяли дві основні страви, але, на жаль, вони не вразили і не принесли задоволення, саме тому 4 зірки! А ще дуже хороший сервіс!

Катя
27 августа 2023 в 17:17

Десерти вражають! А от кава сьогодні була не смачною з дуже яскраво вираженим кислим смаком зерна (капучіно). Раніше брала капучіно та, здається, смак тоді був ок, але сьогодні щось прямо взагалі було тяжко допити. Одним словом, не найкраще місце для хорошої кави. Хоча не виключаю, що впливають різні фактори і завтра все може бути краще.
Атмосфера клас, сервіс теж, привітно, затишно, тут питань нема

Mila
21 августа 2023 в 11:33

Дуже смачно, креативно та затишно. Персонал привітний. Локація - топ.
Брали з хлопцем картоплю та папа руж.
Обидва мають багато смаків через шари. Мені папа руж сподобався через різні текстури, і варіації смаків шоколаду. Картопелька - переоформлена класика із якоюсь фруктовою начинкою, сама ж основа десерту віддає присмаком базиліку.
Про вигляд десертів взагалі окрім вау нічого не можна сказати.

Оля
19 августа 2023 в 7:37

Хороша атмосфера, дуже смачні і свіжі макаруни, дуже смачний хліб.
Миглальні круасани - просто неймовірні!

Виктория
16 августа 2023 в 10:11

Все дуже смачно. Тут найсмачніші макарони, які я колись куштувала не тільки в Києві, по Україні, а й у Відні, Катанії. Але ціни на все дорогущі. Це великий мінус, через іноземців, яких багато і вони працюють в посольствах та організаціях на цій вулиці, очевидно, чому такі ціни, це для іноземців. Вони постійно там, особливо весь час ходять на ланчі.

Ганна
11 августа 2023 в 18:44

При відвідуванні столиці, даний заклад був в списку місць, які обов'язково маю відвідати. Гарне місце розташування, приємна атмосфера закладу, привітність персоналу і десерти. Десерти заради яких варто їхати до Києва! Зовнішній вигляд надзвичайний, шкода псувати його щоб з'їсти сам десерт. Неперевершений смак!

Anastasiia
24 июля 2023 в 16:02

Сказати що я вражена, то нічого не сказати! Ми з мамою прийшли взяти з собою сніданок та десерти. Але завітавши на pick up нас зустріли з повним сервісом. Це так круто! Посадили, привіталися, налили води, взяли замовлення, швидко принесли каву (на вівсяному молоці дуже смачно!) та смаколики, чемно попросили почекати на головні страви хвилин 10. Все було супер, від букету з пшеничних колосків та волошками до посмішки всього персоналу. В такий заклад я б поверталась кожного дня.
Honey you are the best!
Дякую за гостинність

Mykyta
19 июля 2023 в 12:36

Хотів поснідати у неділю, просидів 50 хвилин, замість обіцяних «15-20» через велику посадку, розрахувався і пішов. Ви дно

eugene
18 июня 2023 в 4:45

Уже підійшовши до тераси, я відчув типову динамічну атмосферу не лише завдяки численним американським клієнтам, але також завдяки інтер’єру та працівникам. Красиві усміхнені чоловіки справді виділяються тут, деякі з них мають однакову стильну зачіску. Усі активні, надаючи вам найкращі послуги. Їжа смачна, інгредієнти свіжі. Ціни ближчі до ЄС, але все одно прийнятні. Таке щасливе місце, яке може спробувати кожен. Скоро повернеться!

Валентина
14 июня 2023 в 20:20

Частенько заходимо сюди з друзями та батьками. Подобаються їх мусові десерти. Додому замовляю часто морозиво. Доставка швидка та недорога.
Ще мені до смаку те, що тут роблять патріотичні тістечка, дуже тематичненько. Є столики всередині та ззовні. Поряд невеличка парковка. Але місця там завжди мало. Кафешку рекомендую. Крім солодкого є і їжа. Тож всім прийде до смаку.

Ruslana
11 июня 2023 в 11:54

Дуже сподобалося, ресторан досить великий, є місця на вулиці та в середині закладу. Тістечка виглядають, як витвір мистецтва, та смакують не гірше. Такої смакоти давно не зустрічала. В асортименті були тістечка, які відображають теперішній час, виглядають як військові предмети, наприклад, вибухівка, або протитанкові їжаки. Побачити таке було дуже зворушливо.

Алла
23 сентября 2019 в 7:17

Все хорошо и прекрасно в этом кафе, кроме того, что я не могу прийти и позавтракать здесь со своей маленькой собакой. Такого формата заведения, надеюсь, все же станут пет френдли, как в Европе

Виктория
20 сентября 2019 в 11:26

Всегда от этого кафе была в восторге. А вот в этот раз как то, видимо, неудачно зашли. Или это в подвале всегда так? Просто на нашу компанию наверху не было столика подходящего. Официанта не дождаться, пришлось идти зазывать. Правда когда уже сделали заказ, его принесли достаточно быстро. Собрались уходить, опять начинаются поиски официанта. Потом в Счёт не включили пирожные. Конечно, можно было решить, что это нам комплимент от заведения. Вот совесть не позволила. Долго объясняли на кассе, что мы им хотим еще денюжек заплатить. Видимо, нас не сразу поняли. Бестолково все как то. А я притащила в кафе подружек, что впервые в Киеве. Хотелось впечатление произвести. Не очень получилось.

Lisa
08 сентября 2019 в 12:24

Хорошая свежая еда. Красивая сервировка, вкусно. Кофе очень плохой. Флет вайт был на столько кислый, что не смогла пить.

Катерина
06 сентября 2019 в 7:43

Готова померти за їх солодощі) Сервіс буває злегка нав'язливим, але за тістечка, макарони, еклери і чудову каву їм можна пробачити все!

Dmitri
23 августа 2019 в 17:48

Апдейт:
Была найдена плесень в авокадо тосте. Когда я сообщил об этом менеджеру, он на это сказал: «ок» и всё, более никакой реакции!
Раньше было классным молодёжным местом, стало шумным семейным. Куча детей портит атмосферу.

Дарья
16 августа 2019 в 22:42

Как вы думаете, когда вы заказываете мороженое. Ну скажем Матча, а там внутри сладкое с резким вкусом кокоса молоко. Или если в апельсиновом смузи есть, ну скажем слива, а в курином бульоне рыбное филе. Вас должны об этом предупредить?
Я считаю да.
И если я плачу за определенное блюдо, то совсем не хочу есть другое.

Но в целом заведение вполне приятное, только Животных не любят.

Анастасия
06 августа 2019 в 17:21

Всегда свежие и вкусные десерты. Из любимых - Альфонсо с двумя видами манго, и Киев-Париж - шоколадно- ореховый с фундучным пралине. Также вкусные завтраки и кофе свежей обжарки. Все Что нужно, чтобы задать хороший тон новому дню. Цены, как по мне выше среднего, от чего хожу нечасто. Но зато, если надо показать гостям столицы его кондитерское лицо - всех веду в Honey!

Добавить отзыв