UAOTZYV.COM

Хирургическо-диагностический центр ADONIS

Адрес Київ, вулиця Спаська, 39
Метро Контрактова площа 0.67км
Телефон +380 (67) 240-39-56
Часы работы
понедельник08:00-21:00
вторник08:00-21:00
среда08:00-21:00
четверг08:00-21:00
пятница08:00-21:00
суббота08:00-21:00
воскресенье09:00-17:00
Рубрики Медицинская клиника, Стоматологическая клиника, Врач, Медицинский центр
Оценка 4.2 44 отзыва
Похожие компании в категории
Аура — Назаровская, 7Б
Клиника Оксфорд Медикал — вулиця Глибочицька, 40х
Клиника МЕДИКОМ / ️ Преміум-клініка【MEDIKOM】 — просп. Володимира Івасюка, 6Д
Гармония — вулиця Миколи Пимоненка, 8

Хирургическо-диагностический центр ADONIS отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лина
30 января 2024 в 20:38

Уважний та відповідальний персонал. Велике спасибі.
Окрема подяка
Миколюк Дмитро Леонідовичу, у мене були питання щодо розшифровки КТ із контрастом, лікар сам передзвонив мені та уточнив, У чому полягало моє запитання? - дав компетентну відповідь.

Никита
25 января 2024 в 1:37

1) немає місця припарковати машину, тому приїжджайте завчасно;
2) МРТ умовної якості, лікар сказав переробити в іншій клініці, бо дуже зернисте і не відображає актуальної картини.

Саша
28 мая 2023 в 6:03

Лікар якому довіряєш з першої зустрічі - швидко діагностував, проконсультував та прооперував. Дякуємо за чудову комунікацію та почуття гумору. Цінимо ваш високий професіоналізм та дякуємо Івану Климнюку та клініці Адоніс.

Alcatel
25 апреля 2022 в 16:40

Мне очень понравился медицинский центр Адонис. Все в центре обустроено на высшем уровне. У меня остались только положительные эмоции после похода в Адонис. Обследовали, сделали узи, сдала все необходимые анализы, проконсультировалась у замечательных врачей. А какой приятный персонал! В общем все круто! С таким обслуживанием и болеть не страшно. Если только обращаться за помощью к специалистам, то только в Адонис!

Yosyp
23 апреля 2022 в 12:21

Професійний персонал.
Климнюк Іван Сергійович лікар з Великої букви.
Дівчата на рецепції завжди привітні і допоможуть підібрати зручний варіант.
Можу тільки рекомендувати: все на найвищому рівні.

Sholpan
18 апреля 2022 в 2:23

Огромное спасибо Марине за процедуры омоложения. Никто не верит что мне будет 52 этим летом. Особенно понравился высокий уровень обслуживания и профессионализм Марины. Верю только этому специалисту, специально прилетая из Лондона, чтобы пройти омоложение только у нее. Рекомендую
С уважением
Шолпан Сомервилл

Людмила
14 апреля 2022 в 23:27

Какие могут быть впечатления о клинике и о врачах, когда твоего мужа долечили до смерти, при операцыи. Шок, крововтрата. Розрив зовнішньої шутової артерії під час операції. И это клиника евростандартов и так называемые квалифицырованы спецыалисты.

ху ху
09 апреля 2022 в 18:38

Не рекомендую сдавать анализы крови. Нет в наличии всех нужных для операции. У меня есть корпоративная скидка, кассир 10 минут разбиралась с админом что куда, при этом ещё ругались между собой. В итоге прошло пол часа ничего не сделали и я ушла. Ужас….

Mykyta
02 апреля 2022 в 9:52

Все супер, задоволений роботою клініки на 100%. Відвідував аналогічні заклади на Подолі, набагато гірше. Єдиний мінус - не працює зв*язок з клієнтом, записатись онлайн неможливо, але це технічні недоліки, маю надію, вони будуь виправлені.

A2K
28 марта 2022 в 20:34

Качество услуг среднее, врачи не самые компетентные, навязывают до услуги, заставляют ждать.
Похоже на поликлинику с хорошим ремонтом и без очередей.
Советую только если дешевле или ближе нету альтернатив.

Ok San
28 марта 2022 в 17:29

Сучасний медичний центр. Недалеко від метро. Ходила на прийом до ЛОР Веселова Тетяна Володимирівна. Чудовий лікар, такого уважного привітного лікаря ще не зустрічала!

Вікторія
25 марта 2022 в 21:49

Хочу висловити подяку лікарю Кушніру О. В, його професіоналізм та увага допомогли мені вилікуватись. Приємно, що є такі чуйні лікарі.

Женя
25 марта 2022 в 9:28

Звернулася до лора Лазебник Тетяни, бо голос постійно хриплий. Мені зробили стробоскопію. Це коли в горло вводять інструмент, який світить як стробоскоп і фіксує кожен рух голосових зв'язок. Прилад рухи записує і створює одне безперервне зображення. Далі лікар оцінює його та знаходить, в чому може бути проблема. Лікар знайшла, що зв'язки недостатньо еластичні. Призначила інгаляції та спрей для горла. Дуже дякую за професіоналізм, уважність та акуратність в роботі! Тільки в кабінетах білі стіни і багато світла, аж трохи занадто. Очам не дуже зручно.

Саша
25 марта 2022 в 0:27

Нещодавно нам довелося зіткнутися з клінікою, адоніс", що на Подолі, а саме з лікарем. Цидиленко Денисом В, де закінчилось все дуже плачебно. В мого чоловіка був атероскліроз нижніх кінцівок, і ми звернулися до так званого лікаря. Подивившись його історію болєзні він нас удостовірив що операція не складна, не хвилюйтесь, маленькій надрєзік ставим стенти, ніч переночує і вранці додому. Нічого складного нема. Про якісь ускладнення після або під час операції, а тим паче про смерть не було і речі. З самого початку операції і до наступного ранку ми находились в лікарні і домовились що лікарь нам зателефонує як закінчиться операція. Операцію мали робить на двох ногах. І тут раптом не дороблячи операцію на одній нозі, ставлячи останній стент проривається артерія. Лікарь остановив операцію, як він сказав замітив щось не так, оставивши його в палаті вони чотири години наблюдали за пацієнтом, поки в того не розірвалась артерія більше і кров пішла в брюшну полость при чом пацієнт утратив багато крові. На время операції (це було 13год) і до девяти годин вечора в клініці не було жодного судинного хірурга щоб зразу довести операцію до кінця, їх визвали з дому. Бідний пацієнт ждав до девятої години лікарів, потім привезли кровь, а аж потім шунти, і в одинадцять часов вечора тільки продовжили операцію. Після операції в чоловіка зовсім відмовили обидві ногі і права рука. Операцію робили на лівій нозі, а права стала мраморного кольору. Чоловік говорив лікарям що болить в животі, відповідь була одна, що ви хочете вам тільки зробили операцію, спина болить бо там величезна гематома. Ми зустрічались з лікарем на протязі всього дня, він нам росказував що все нормально, ногі ми йому востановим, він стабільний, держить сам без апаратів все в нормі і не тяжкий. Но все такі став настаювать на переводі нас в другу клініку, начеб то нам тут дорого обійдеться перебування. Операція біля двох сот тисяч гривен ніхто не переживав шо дорога, а тут раптом стало жалко наших грошей, а може репутації клінікі і своєй. В кінцевім результаті пацієнт не пережив і ночі помер. Для так званого лікаря Цидиленко смерть пацієнта загадка, він не знає після всього чого помер пацієнт. Але судово медична експертиза показала що пацієнт помер від: шок, крововтрата, розрив лівої зовнішньої шутової артерії під час операції, ускладння після операції. І з такии заключенням Цидиленко не щитає себе винним в смерті людини. За наші страдання причинені ним, бог його покарає в рази більше. Почувши цю фамілію люди обходитимуть, адоніс" на Спаській39 десятой дорогой. Сильно самоупевнений він в собі.

Aлёна
17 марта 2022 в 0:48

Медицинские услуги были на даны качественно. Единственно, что огорчило это неработающий в кассе терминал оплаты карточкой. При чем бокс ощадбанка в холе работает и чудно берет комиссию с клиента (за оплату 680 грн взял 17 грн комиссии). Складывается плохое впечатление, что с клиента хотят вытащить дополнительно деньги за услуги, которые абсолютно ему не нужны.

Анюта
14 марта 2022 в 22:42

Я наверное как и каждый второй человек тянула со своей болью, пока мне не стало совсем плохо. В хирургическо-диагнотический центр Адонис я попала уже с кровотечением. Как потом оказалось, у меня была уже очень запущена язва двенадцатиперсной кишки. Отдельное спасибо хочу сказать Шепетько Евгению Владимировичу, который провел экстренную операцию и спас меня. Все очень добрые и отзывчивые! Теперь всем рекомендую эту потрясающую клинику!

Женя
12 марта 2022 в 0:33

Людині з особливими потребами (порушення слуху) важко спілкуватися з працівниками у загальній реєстрації де доволі жваво та голосно і заважає нормально почути питання або інформацію. Можливо слід продумати для спілкування з клієнтами якесь окреме, тихе місце. А так зауважень немає.

Виктор
11 марта 2022 в 0:47

ЦИДИЛЕНКО ДЕНИС. Большое спасибо за операцию и за смелость и профессионализм. ВЫ не отказали мне, пять лет и пять месяцев принимающему химиотерапию и облучение шести точек и удаленна вена на ноге. 2-3 года назад в другой клинике у меня был отказ в помощи.
Еще раз ВАС благодарю за возвращение к полноценной жизни
Через две недели после операции с успехом прошел очередной курс химиотерапии.
Спасибо.
На контрольній АГ (не знаю що воне таке) відновлено магістральний кровоплин до стопи (відчуваю)

користувач
02 марта 2022 в 17:17

Все понравилось. Но. Прежде, чем делать узи, нужно уточнить, что это отдельная услуга и ее тоже нужно оплачивать. А доктор поставила уже перед фактом и меня и страховую, которая гарантировала прием.

користувач
27 февраля 2022 в 19:54

Нещодавно проходила лікування в ADONIS, проходила ряд обстежень нирок на УЗД і хочу сказати, від себе особисто, велике спасибі за щиру турботу, високий рівень професіоналізм і небайдужість до мене особисто. Лікування в кожному моєму випадку (після детального обстеження) було дієвим і нарешті вирішило мої проблеми з камінням (0,7х1,1см), ще й у той день я запізнювалась і гадала, що не встигну, проте адміністратори перенесли мій візит а лікар мене почекав і провів обстеження. Ще раз дякую за розуміння та допомогу!

Добавить отзыв