UAOTZYV.COM

HelloService Виноградар - Ремонт Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Meizu

Адрес Київ, просп. Європейського Союзу, 45а
Метро Сирець 3.08км
Телефон +380 (93) 177-55-96
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
Сайт helloservice.ua
Рубрики Ремонт мобильных телефонов, Магазин аксессуаров для мобильных телефонов, Ремонт электроники, Ремонт телефонов, Ремонт часов
Оценка 4.2 26 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Ремонт телефонов Your Technics — просп. Василя Порика, 2
Максон — просп. Маршала Рокоссовського, 3/4
РЕМОНТ МОБИЛЬНЫХ ТЕЛЕФОНОВ — вулиця Олени Теліги, 31/1

HelloService Виноградар - Ремонт Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Meizu отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Tania
07 декабря 2023 в 8:38

Дякую вам! Приїхала терміново, привезла макбук, який не заряджався. Все вирішили дуже оперативно, я навіть не очікувала. Приємне і дружнє спілкування з клієнтом. Рекомендую і за необхідності повернусь до вас ще)

Женя
04 октября 2023 в 5:01

Неправильно встановили проблему. Чемне доброзичливе спілкування є, передзвонюють коли потрібно, а ось із самим завданням впоралися погано, ноутбук не вмикався, і не подавав ознак життя, сказали що справа для початку в блоці живлення (ноут не чіпали), що він згорів і потрібно купити новий, і запропонували варіанти, тільки ось після покупки нового (в іншому місці, бо дешевше) виявилося, що зі старим блоком живлення все в порядку, і справа була не в ньому і він чудово працює, як би це дуже дивно) але може просто випадкова помилка, але ставлю оцінку як є)

novo
15 сентября 2023 в 18:56

Віддавав ноутбук для ремонту петлі (прикрутити 2 шурупи виявилося у них коштує 1000 грн.), Я погодився, тому що потрібно було терміново, в результаті петля пропрацювала рівно тиждень.
Викинуті гроші на вітер.

Дария
07 июля 2023 в 4:00

Здавали у ремонт планшет.
Щоб провести його діагностику знадобилося близько 2 тижнів.
Ціни на сайті не відповідають дійсності. У прайсі ціна на заміну батареї одна, телефоном менеджер озвучує зовсім іншу ціну, пояснюючи цю ситуацію «старим прайсом». Якщо він старий, поміняйте його і не вводьте людей в оману. Ситуація стає максимально неприємною не від того, що ціна буде більшою, а від того, що тебе свідомо обманюють залучаючи низькою ціною, хоча вони спочатку знають, що вона не правильна.
Ти не можеш відмовитись від послуг не заплативши.
За підсумком у тебе є вибір або забрати планшет і заплатити лише за діагностику. Або провести всю процедуру ремонту планшета і заплатити суму «взяту з повітря».

Настя
11 мая 2023 в 2:04

Під час ремонту мого iPhone X мені було пояснено, що саме необхідно виправити і яким чином це буде зроблено. Я був вражений тим, наскільки детально та чітко розповіли про проблему та запропонували рішення. Команда експертів виявила високий рівень компетентності і професіоналізму.

Великим плюсом було те, що ремонт був здійснений досить швидко. Я отримала мій телефон раніше, ніж очікувала.

Загалом, я висловлюю свою вдячність сервісному центру за відмінну роботу та надзвичайну якість ремонту мого телефону. Я не маю ніяких скарг або зауважень і рекомендую їх послуги всім, хто шукає надійний та якісний ремонт для свого iPhone. Дякую вам за вашу працю)

Александра
09 февраля 2022 в 4:10

Спасибо большое за оперативность и качество работы! Цены приемлемы + вежливый персонал) это 10 из 10)

Анна
25 декабря 2021 в 21:48

Спасибо сервису за реактивно быстро проделанную работу, при том что обещали сделать за 4 дня, а сделали за день. Быстро, качественно и профессионально

Алина
30 ноября 2021 в 0:14

Обращалась в сервис.
После обращения, мне вернули телефон в таком состоянии (увидела это на следующий день, тк когда забирала был поздний вечер) :
- пыль в камере
- следы от вскрытия (будто бы мастер засовывал металический шпатель)

Не рекомендую и больше никогда сюда не сдам технику

Женя
19 ноября 2021 в 7:40

Уважна та ввічлива адміністратор, оперативно та якісно виконаний ремонт, адекватна вартість. Обов'язково буду рекомендувати друзям та знайомим! Щиро бажаю успіху!

Инна
24 октября 2021 в 12:13

Отличное обслуживание, отнесла на следующий день позвонил сотрудник и уже планшет был готов, гарантия месяц. Спасибо за хорошую работу и оперативность. Советую.

Юля
05 октября 2021 в 19:25

Полностью заменили экран. Пришлось сутки подождать, пока до сервиса поступит экран, все остальное отлично. Гарантия на оригинальный экран 12 месяцев. Большое спасибо)

Очень разочарована. Несколько раз меняли защитное стекло. В итоге вернули деньги.
По замене экрана, когда уехала из Киева заметила, что с внутренней стороны фронтальной камеры находиться волосок, и, к сожалению, убрать его или заменить экран нет возможности.

Edna
31 июля 2021 в 16:48

Меняла дисплей на Huawei p20 lite, деталь привезли через 3 часа после запроса, телефон забрала тем же вечером. Я довольна как никогда, ибо без телефона капец тяжко, в тут все так быстро и четко

Саша
16 июля 2021 в 19:28

Така кількість позитивних відгуків стимулюється видачею безкоштовного USB зарядного кабелю, тому не вірте у це:)
Я робив три телефона. На одному заміна екрану, пройшла бездоганно, Redmi Note 8T. Хоча і не швидко, 3дні, тому що задіяна "лабалаторія", про неї далі ще почуємо. Далі був Blackberry Z30 зі зламаним SIM лотком. Тут почалися складнощі. Одного разу з Бучі, в локдаун, я зганяв надурняка. Мені намагалися видати телефон з тим же дефектом що і здавав. Намагаючись нести маячну на кшталт "заблокованого під оператора" телефона, хоча він був на 100% незаблокований. Справляли МІСЯЦЬ. Майже місяць, без одного дня. Забрав, працював, за тиждень знов перестав працювати, з тією самою проблемою. Знов повіз, знов справляли не пам'ятаю, теж не швидко, може і місяць. Ок, зробили. Третій телефон Blackberry Key One 2. Сказали нема запчастин. Я купив екран (бо думав що вийшов з ладу екран), віддав на заміну, без PIN коду. Щоб не втратити інформацію. Через 2 години дзвонять дайте пінкод, кажу не дам, почали лякати калібровкой, що не буде працювати та тим що не дадуть гарантії. Ок, кажу поверніть як є, щоб я міг ввести пінкод. Їду до них у пятницю по заторах, кінець дня. Майже коли подїхав дзвоню що на 10хв запізнююсь, мені кажуть не поспішай, після зборки виявилось що проблема з якою я здавав, нікуди не ділась. "Лабалаторія" ще на 5 днів, хоча сказали що пару днів. Діагноз "лабалаторії" - відшарування процессора: (Вони таке не можуть виправити. За підсумком, звернувся до інших майстрів, які не змогли демонтувати новий екран без пошкоджень, бо за їх словами екран був залит клеєм, якій неможливо демонтувати без пошкодження екрану. Це тверждення спірне, але такий факт. За підсумком сроки не були витримані жодного разу. ЖОДНОГО. Очікував по місяцю. Ганяли надурняка туди сюди, впаяний SIM лоток вийшов з ладу через тиждень, хоча після встановлення сімкі в день як забирав не трогав його взагалі. Не доходить чому не дають PIN код. Із помсти знали що процессор не зможуть замінити, встановили новий екран так щоб його не можна було зняти без пошкоджень, а може не планували знімати тому залили намертво. Але мабуть щось почуяли, що зробили не так, як треба, тому грошей не взяли. Ось такі враження. Це відгук не за халявний USB кабель 100%:) Номер товарного чеку VA6838 від 30 грудня 2020.

Олег
24 июня 2021 в 13:10

Сдавал на ремонт xiaomi mi 10. Заменили экран и заднее стекло. Пока все отлично. Цены адекватные. Сделали быстро. Спасибо ребятам. Рекомендую

Оксана
20 июня 2021 в 18:15

Потрібно було замінити акумулятор, прийшлось почекати декілька днів, щоб привезли потрібний саме на Васильківську, але замінили за хв 15.
Єдиний сервіс у районі який вийшло знайти.

Таня
08 июня 2021 в 14:53

Нужно было поменять защитное стекло на телефоне.
Без очереди, оперативно.
Ребята доброжелательно и быстро помогли определиться с тем какое будет лучше, отлично поклеили!
Спасибо! Теперь, телефон как новенький!

Женя
10 января 2021 в 20:35

Сервисом очень доволен, менял дисплей и динамик для своего сяоим, сделали очень качественно и быстро (в сравнении с преведущими сервисами)

Марат
21 декабря 2020 в 0:49

Превосходная работа! Телефон как новый, пусть модель уже четырехлетний давности! Огромное спасибо!

Евгений
19 декабря 2020 в 12:11

Отлично слеланый ремонт смартфона xiaomi mi 9t. Думал будет пару дней, но буквально полдня и телефон как новый! Огромное спасибо сервису.

Ігор
30 октября 2020 в 9:18

Звертався вже вдруге. Обидва рази через заміну скла екрану, хоч в різних телефонів.) Роботою сервісу повністю задоволений.

Добавить отзыв