UAOTZYV.COM

HayLoft Ukrainian BBQ

Адрес Київ, Natsionalnyy Ekspotsentr Ukrainy, просп. Академіка Глушкова
Метро Виставковий центр 0.33км
Телефон +380 (67) 501-48-88
Часы работы
понедельник12:00-22:00
вторник12:00-22:00
среда12:00-22:00
четверг12:00-22:00
пятница12:00-22:30
суббота12:00-22:30
воскресенье12:00-22:30
Сайт hayloft.com.ua
Рубрики Семейный ресторан, Кальянная, Ресторан
Оценка 4.3 72 отзыва
Похожие компании в категории
Пивной сад — просп. Голоcіївський, 87
Djotto restaurant ресторан Джотто — вулиця Самійла Кішки, 10/1
Веранда Поллі — Голосіївський просп., 61

HayLoft Ukrainian BBQ отзывы

72
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Назар
29 ноября 2023 в 19:52

Дуже атмосферне місце.
Все дуже смачно та за доступними цінами
Сервіс та організація приємно здивувала

Ирина
27 ноября 2023 в 12:37

Святкувала в закладі День Народження, все супер, дуже смачна їжа і класний персонал, дуже рекомендую!

Ксенія
04 ноября 2023 в 19:53

Святкували 7.11.23 весілля в цьому ресторані Все було дуже смачно, всі гості залишились дуже задоволені, досі обговорюють та нахвалюють кухню

Обслуговування на вищому рівні, максимально клієнтоорієнтовні. Офіціант завжди узгоджував чи можна щось додати в чек та дотримувались чіткого таймінгу видачі страв Гості навіть не помічали як офіціанти непомітно обслуговували.

Атмосфера дуже затишна, весь колектив приємний, відношення максимально сімейне Дівчата-адміни - це просто любов

Однозначно рекомендуємо всім ресторан для сімейних свят.

І ми тепер ваші постійні відвідувачі

Юлия
28 октября 2023 в 9:03

Відзначали день народження доньки, все дуже сподобалося. Смачна та різноманітна кухня, затишна атмосфера, є дитяча кімната

Анастасія
25 октября 2023 в 17:29

Дуже смачно, привітний персонал. Вільних столиків у вихідні не буває) потрібно бронювати завчасно. Багато діток, так як є хороша дитяча кімната.
Рекомендую для сімейних обідів чи зустрічі з друзями.
До речі, вареники з меню не морожені варять, а ліплять самі, що приємно здивувало.

Алина
24 октября 2023 в 7:04

Обрали для святкування весілля цей заклад і взагалі не пошкодували! Їжа, сервіс та атмосфера - просто в саме сердечко! Все було настільки чудово та круто, що залишилися найприємніші та найтепліші спогади з цього вечору!
Дякуємо, що стали частинкою нашої важливої події!

Богдана
14 октября 2023 в 16:08

Сьогодні вечором відпочивали в даному закладі. Не коректно порахували чек! Замовили по одному коктейлю а в чек порахували як по два!
Максимально не приземна ситуація негативні враження після. Надурили на 390 грн

Вікторія
14 октября 2023 в 3:40

Ми обрали це місце для святкування весілля, а потім повернулися, аби відсвяткувати ще й день народження! В Hayloft дууууууже смачно. Шпинаті завиванці, деруни з лососем, медальйони, картопелька з грибами, шашлик - все суперсмачно! Дуже людяне ставлення, чудові адміністратори і офіціанти! Ми дуже задоволені, а тепер ще й наші друзі дуже полюбили цей заклад

Роман
09 октября 2023 в 0:22

2023р - святкували тут весілля.

Дуже гарний заклад, затишний, сімейна атмосфера. Дуже якісний сервіс, дуже смачна кухня. Демократичні ціни і на обслуговування, і на супровід - ми замовляли послугу координатора весілля від закладу - вона зконтактовувала підрядників і багато організаційних моментів забрала на себе.

Єдиний недолік
ви орендуєте великий зал повністю, проте пересічні, абсолютно сторонні відвідувачі постійно намагаються пройти у туалет у великому залі) (хоча є інша вбиральня поруч) - і ніякі ні табличка на вході, ні прохання офіціантів, - зупинити цих людей не можуть) «мені буквально на дві секунди» і тд… тому дуже раджу найняти людину, яка тупо буде на вході стояти і «розвертати» всіх сторонніх і несвідомо бажаючих зіпсувати вам свято)

2022р - Були ввечері з друзями - і цей заклад я рекомендую

Затишно, смачна кухня, приємні проактивні взаємодопомогаючі офіціанти,
їжу готували досить швидко (наскільки це можливо у час пік на вихідних і святкування весілля у центральному залі), «непоганий кальян» - коментар друзів (я у цьому точно не експерт). Креативна зона очікування вільних столиків.
Гарне місцерозташування - одразу біля входу у вднг серед дерев.

Расіна
25 сентября 2023 в 7:04

Наше сімейне свято обрали проводити саме тут, і не пожалкували!
Організацією повністю займався ресторан, все пройшло на найвищому рівні. Дякуємо персоналу що підійшли з душею.

KrivoyRogBall
18 сентября 2023 в 3:12

Місце дуже гарне для відпочинку, але коктелі- це жах! Просто вода з льодом. Два коктелі і кожен безсмаку! Чи то саме на нас вирішили зєкономити Повертатись сюди не хочеться

Anila
15 августа 2023 в 9:50

Готують нелегально смачно Я навіть не згадаю заклад, де настільки мені було смачно.
Дуже крута ідея - на сайті можна лайкнути страву, якщо вона вам сподобалась)
А, і страви в тарілці виглядають так само, як на фото в меню)

Анастасия
30 июля 2023 в 11:40

Досить часто ходила в це місце, проте нововведення мене розчарували: бронь столика лише по депозиту 500 грн з людини (тільки їжа), на місці якщо столики є, то теж не посадять, бо потрібно робити депозит. Ну і опустимо обов'язкові чайові в 10 відсотків за обслуговування і окремо за кальян. Більшість позитивних відгуків тут за рахунок подарунку. Думаю, що більше приходити не буду.

Саша
14 февраля 2022 в 15:45

Все корпаритивы "ваши" т. к. Дамы "любят" мокрый подол и испорченную прическу после укладки, коротая, на минуточку, стоит как ваши десять мини блюд! Короче, дамы, если на улице - осадки, в туалет в этом РЕСТОРАНЕ ходить не рекомендую. Ибо, вернётесь с уборной уже как золушка с бала.
Туалет на улице, и проход к нему не под козырьком!

Алекс
20 января 2022 в 3:38

Долго выбирали место для свадьбы, и по Киеву, и по области искали интересные и подходящие заведения и как-то совершенно случайно оказались в Hayloft. Была зима, вокруг куча снега, уютно) И нам так понравилось, что практически не сомневаясь остановили свой выбор на этом ресторане. Планировали на май, потом перенесли на начало сентября и в итоге 4.09.21 офигенно отгуляли наше супер-важное мероприятие! Кухня прекрасная, обслуживание на высоте, банкетный менеджер Юля - тоже большая молодец) Так держать, ребята!
PS. Просьба тщательно проверить новый рецепт ребер в черничном соусе. Тогда в сентябре были намного лучше ;)
Всем здоровья и удачи!

Николай
17 января 2022 в 11:01

Супер уютное местечко посидеть с друзьями или семьей! Вкусная кухня! Настолько комфортно здесь было, что даже не можешь что то конкретное похвалить или наоборот раскритиковать, а значит - все в гармонии, настроено, отточено! Внимательный персонал, умнички! Ходили с трехлетним ребенком, сидеть было неудобно за обычным столом (не доставал по росту до столешницы), так персонал сразу увидел, дали стульчик детский, а при заказе ребенку сразу детское меню подсказали. Есть отдельно закрытый зал у них, можно компанией прийти человек до 10, в мафию поиграть например, что в не мешал никто)

Игорь
08 января 2022 в 12:13

Очень уютное место с сумушедшде вкусной кухней. Отличный вариант провождения вечера с компанией. Рекомендуем!

Ирина
05 января 2022 в 20:34

Праздновали день рождения мамы. +Самое важное: вся еда была вкусная (закуски-рулетики лососем, с цукини и томатами понравились очень), салаты лососем и тунцом, креветки на гриле, лосось, ребрышки. +Есть накопительная система, 10% от счёта на баланс. + Маму поздравили бесплатным тортиком от заведения. +~ Есть небольшая детская комната (подушки, игрушки, мультики). -Хотелось бы более интересных десертов (был Киевский, морковный и чизкейк творожный)

NUFT
03 января 2022 в 3:01

Хороший заклад, приємна атмосфера. Ввічливі офіціанти. Зручне місце розташування, на території ВДНХ. Рекомендую!

користувач
26 декабря 2021 в 20:43

Отмечали день рождения дочери! Остались всем довольны! Огромное спасибо администратору за самую быструю организацию нашего праздника! И дети, и взрослые отлично провели время!

Добавить отзыв