UAOTZYV.COM

Грузоперевозки Киев - Biggy

Адрес Київ, вулиця Юлії Здановської, 73
Метро Виставковий центр 0.7км
Телефон +380 (97) 125-00-55
Часы работы 07:00-22:00
Сайт biggy.kiev.ua
Рубрики Логистические услуги
Оценка 4.5 81 отзыв
Похожие компании в категории
Günsel Group / Гюнсел — вулиця Федора Ернста, 3Б
Укрпошта — вулиця Васильківська, 38
UTEC Logistics — БЦ City Zen Park, вулиця Сумська, 1, оф.901
Делівері, ТОВ — вулиця Волинська, 66

Грузоперевозки Киев - Biggy отзывы

81
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
18 декабря 2023 в 5:02

Доброго дня. Замовляла машину з вантажниками. Дуже швидко та професійно. Ціна приємно здививула. Однозначно буду ще звертатися. Дякую вам

Анна
17 декабря 2023 в 1:04

Користувались послугами цієї чудової фірми, все зробили на найвищому рівні! Хлопці професіонали. Виконають будь яке ваше побажання, як наприклад перевезти цілий магазин під ключ. Все розібрали, сантехніку всю розкрутили, світло демонтували, перевезли і все встановили назад як і було на новому місці! Дуже вам вдячна! Окрема подяка диспетчеру Лесе!

Ирина
09 декабря 2023 в 12:14

Доброго дня.
Хочу подякувати "Грузоперевозки Киев" за якісно виконану роботу. Хлопці спрацювали на всі 100%. Все було виконано вчасно, без затримок. Особливу подяку хочу висловити диспетчеру Лесі. Хлопці та дівчата - ВИ СУПЕР, Бажаю всім здоров'я. Так тримати!

Antoxa
06 декабря 2023 в 5:39

Працювали на днях із цією компанією. Дуже відповідальний та приємний посібник, чудові та акуратні вантажники, все вчасно, постійний зв'язок та надання повної інформації. Чудовий сервіс. Дякую хлопцям, дуже приємна співпраця. Дівчинка Леся що прийняла замовлення просто супер

Афанасий
13 ноября 2023 в 8:53

Как видим, уже пару лет тут не было проплаченных хвалебных отзывов этой шарашконой конторе.
Кто знает - сколько ждать то ещё вдохновенья ихнего нанюханного маркетолога?

Наталья
02 ноября 2023 в 16:46

Дуже вдячні за чудово виконану роботу. Екіпаж Сергія і Івана приїхали вчасно і все дуже обережно і якісно зробили.

Нина
27 октября 2023 в 17:53

Шановні друзі! Величезна подяка диспетчеру ІРИНІ та бригаді з двох осіб (водій ВАСИЛЬ і вантажник ВОВА) за сумлінне, поважне та грамотне ставлення до своїх обов'язків та замовників і чудово виконану роботу. Тільки до Вас і рекомендувати своїм друзям та знайомим. З повагою Ніна
(30.10.23.14.00 маршрут Глеваха-
Київ ні з

Олег
23 октября 2023 в 10:59

Працівники цієї компанії професіонали своєї справи!
Прийнятні ціни за свої послуги.
Вантажники працювали не покладаючи рук, оперативно, акуратно та бережно відносячись до майна.
Рекомендую компанію для переїзду будь-якого об'єму.
Особлива велика вдячність працівнику Віталію!
ДЯКУЮ!

Дмитрий
15 октября 2023 в 12:53

Дякую! Все дуже оперативно перевезли, гарні фахівці, розібрали і зібрали меблі. Рекомендую компанію якщо вам потрібен переїзд.

Людмила
05 октября 2023 в 12:15

Добрий день. Хочу поділитись результами співпраці з даною компанією. Домовились про роботу вантажників за день до потрвбної дати, вантажники пунктуальні прибули за 30 хв до запланованого часу, що приємно вразило, і є великим плюсом. Працювали не покладаючи рук, оперативно, акуратно, за собою самостійно прибрали сліди будівельних матеріалів, все акуратно підняли на об’єкт.
Обов‘язково будем співпрацювати знову. Рекомендую.

Ірина
07 февраля 2023 в 16:07

Дуже привітні диспетчер які знають свою справу. Люда і здається Марина так взагалі молодці. Бо були проблеми зі світлом, зв'язком, вимкнули ліфт, пішли мені на зустріч і трохи здвинули переїзд, кошти за це не взяли, хоч машина уже приїхала. Це цінно. Буду ще звертатись.

Dana
20 января 2023 в 14:04

Два роки тому вже зверталась до них, був позитивний досвід тому замовила знову. Задача стояла все спустити ліфтом дуже швидко, поки є світло. Диспетчера запропонували взяти не 2 вантажника, а 4 і це реально круто, бо ми за 2 години загрузили цілу машину моїх речей) Трохи запізнились на саме замовлення, але потім працювали нормально.

Макс
13 января 2023 в 14:26

Недорого та якісно. Попросив підібрати машину таку щоб перевезення холодильника мені обійшлось не більше 700 грн, так і вийшло. До речі, я не знав, що холодильник не рекомендовано перевозити лежачи, бо щось там може статися з фріоном, попередили мене завчасно і запропонували машину щоб перевезли холдильник стоя. Хлопці молодці, стараються.

Катерина
12 января 2023 в 14:42

Замовляла вантажне таксі Biggy, щоб перевезли мені дитячі меблів, які купила на ОЛХ. На завантажені мене не було, чекала їх вже вдома з дитиною. Окрема подяка водію Віталію, все організував, завжди був на зв'язку. Не знаю, хто пише ці всі негативні відгуки, але я залишилась дуже задоволена! Всі меблі розібрали, якісно запакували і вдома вже все мені змонтували. Тому рекомендую.

Максим
29 сентября 2022 в 12:57

З усіх переїздів це був найгірший. Вантажники-пакувальники абсолютно некомпетентні. їм плювати на ваши меблі, на ваші речі, навіть на ваше здоров'я. Частина меблів була з пошкодженими краями і шпоном, речі пошкоджені або повністю зіпсовані, коли пакували кухню - тупо звалили все в один ящик, НОЖІ СТИРЧАЛИ ЛЕЗАМИ НАВЕРХ, це просто диво що ніхто не розпоров руки при розпакуванні. Замовили 6 вантажників замість чотирьох, щоб запакувати швидше і велику машину, бо речей багато. Результат: запакували за 3 години, потім ще 3 години тупо всі вантажники чекали машину по вона стояла в черзі на заправці а мені весь цей час брехали що вона ось-ось через 5 хвилин буде. Машина приїхала меньше ніж я просив, всі речі звісно не влізли, їздили двічі, витратили набагато жільше часу і в результаті коштувало набагато дорожче ніж домовлялися. На скарги ніяк не відреагували, просто забули. Жахливий сервіс. Використовуйте тільки якщо перевозите старі спалені дрова.

Ольга
23 февраля 2022 в 8:57

Чёткий, скоорденированный процесс загрузки и выгрузки, без проволочек, перекуров и передышек. Всё организовано просто отлично.

користувач
18 февраля 2022 в 21:52

Абсолютно некомпетентні оператори, та неповна інформація на сайті.
Вантажники виконують роботу якісно, але оплата вас неприємно здивує. Ми домовились з оператором на одну сумму, вантажники на місці нарахували вдвічі більшу. Відмовились без отримання оплати продовжувати роботу на місці доставки і за час з'ясування з оператором нарахували додаткову годину.
Виявилось що компанію перевізника обслуговує окрема компанія-оператор працівники якої надають неправильну інформацію. Тож якщо ви не маєте зайвого часу на з'ясування ціни кожного зайвого руху, то обходьте цю компанію стороною.

Игорь
17 февраля 2022 в 23:08

Во первых приехала не то авто которое указала оператор. Приехал авто больше и дороже соответственно. Во вторых так называемые проходи у грузчиков увеличили итоговую стоимость в 2 раза.
4 часа с 2 грузчиками стоило 4100 (
Маршрут Кольцевая 12а - Пчилки
Дата выполнения заказа 15.01
Потеряли елемент кровати приперевозке!

Dennis
17 февраля 2022 в 15:28

Отличный сервис, услуги на высоте! Персонал вежливый, внимательный, исполнительный и трудолюбивый. Никогда переезд еще не был для меня таким беспроблемным, как с Бигги - спасибо, ребята, вам респект

Олег
09 февраля 2022 в 10:46

Очень хорошая компания, диспетчер быстро подобрал нужную машину, грузчики на высшем уровне, перевезли аккуратно, доволен переездом, советую

Добавить отзыв