UAOTZYV.COM

Гранітна майстерня Пам'ять в камені - виготовлення, замовлення пам'ятників

Адрес Київ, вулиця Святошинська, 1, офіс, 11
Телефон +380 (68) 294-99-50
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-15:00
Сайт granite-memory.in.ua
Рубрики Изготовитель памятников, Поставщик гранита, Производитель
Оценка 4.1 9 отзывов
Похожие компании в категории
ТОВ ГРАНКАРПРОМ — вулиця Мельниченка, 1

Гранітна майстерня Пам'ять в камені - виготовлення, замовлення пам'ятників отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
05 июня 2024 в 2:34

Не рекомендую! Пам'ятник був не бюджетний, все проплачено вчасно, затримка з виготовленням з незрозумілих причин довелося платити 2 рази за дозвіл на перевезення (Берківці). В результаті встановили навесні замість осені, і то не якісно

Леонид
27 октября 2023 в 9:24

Огромное спасибо ребятам из “ Гранітної майстерні»!
Все було зроблено добре, акуратно та в строк.
Ніяких нарікань та зауважень з мого боку не було.
Якщо не дай Боже…) То знову звернусь тільки до них.

Віталій
22 октября 2023 в 13:30

"Не можу не висловити свою вдячність компанії "Гранітна майстерня" за надзвичайно професійну та теплу роботу їхньої команди. Вони встановили пам'ятник моєму батькові, і я залишився вражений якістю та увагою до деталей.

З початку спілкування і до завершення проекту вони демонстрували великий професіоналізм і чуття відповідальності. Робочий процес був чітко організований, і вони завжди були на зв'язку, готові відповісти на всі мої питання.

Справжні майстри своєї справи, вони створили не просто пам'ятник, а справжню шедевральну творчість. Я вдячний за їхню роботу та високий рівень професіоналізму. Рекомендую "Гранітну майстерню" усім, хто шукає найкраще в сфері виготовлення пам'ятників. "

Наталия
20 октября 2023 в 5:09

Замовила пам'ятник в онлайн режимі.
Спочатку були якісь побоювання, бо робила це в перший раз.
Дуже вдячна менеджеру Володимиру за допомогу в реалізації мого задуму. Дуже чуйна людина, відносяться до клієнта з повагою та допомагає в обрані саме того пам'ятника, який потрібно.
Дуже вдячна монтажникам Сергію та Дмитру за людяність та професіоналізм по встановленню пам'ятника.
Замовлення виконали швидко, головне що якісно.
Рекомендую цю компанію!

Вадим
09 октября 2023 в 22:25

Моя подяка Гранітній майстерні безмежно велика! Вони створили для нашої родини чудовий пам'ятник нашому дідусеві, який відійшов від нас нещодавно. Їхня робота вразила нас своєю красою і деталями. Майстри виявилися дуже відкритими до наших ідей і були вкрай терплячі та розуміючі. Дякуємо вам за те, що допомогли нам віддати належну пошану нашому коханому дідусю через цей прекрасний пам'ятник.

Юлiя
05 сентября 2023 в 5:50

Я взагалі не залишаю відгуки
Але тут не можу щоб, не подякувати
Менеджера Олександра, за його якісну і і професійну роботу! Замовлення було для Папи, та Дідуся, все виконали вчасно, і дуже якісно
Вся родина задоволена роботою,
Гранітною Майстернею (Памʼять в Камені)

Александр
02 сентября 2023 в 3:44

Не можу не зауважити високий рівень майстерності та обслуговування від Гранітної майстерні. Мій досвід співпраці з ними був виключно позитивним. Вони допомогли мені обрати дизайн, що відповідає нашим потребам та бюджету, і виготовили пам'ятник швидко та якісно. Рекомендую тим, хто шукає якісний пам'ятник для своїх близьких.

Віктор
26 августа 2023 в 6:02

Я недавно звернувся до Гранітної майстерні з виготовлення пам'ятників, і я вкрай задоволений їхніми послугами. Вони продемонстрували професійний підхід та великий рівень майстерності в своїй роботі. Під час спільної роботи над проектом мені надали чудові поради та допомогли вибрати найкращий варіант для пам'ятника мого близького. Результат виявився неймовірно красивим і відповідає всім моїм очікуванням.

Досягнення майстрів Гранітної майстерні бездоганні, і вони проявили велику увагу до деталей. Крім того, вони працюють ефективно та дотримуються графіку. Рекомендую Гранітну майстерню всім, хто шукає високоякісні та надійні послуги з виготовлення пам'ятників. Дякую за вашу відмінну роботу і особливу увагу до деталей!

valent
15 августа 2023 в 22:04

В цій фірмі працюють шахраї на всіх процесах. Замовили на могилу пам'ятник та оздоблення плиткою. Зробили часткову передплату. Матеріали низької якості і некваліфіковані працівники призвели до того що фундамент сиплеться. Менеджер Олександр невірно замірив розміри і по ітогу не правильно порізали плитку. Монтажники теж роблять не якісно. Плитку положили криво, хоча можно було вирівняти краще за рахунок клеючої суміші. Шви обіцяли доробити "завтра", і так ще 2 неділі, і так і не доробили, залишили великі отвори. Про гарантію 10 років це брехня, так як монтажники в кінці роботи "дають гарантію" тільки 3 роки. За собою не прибирають, нічого не встигають, строки виконання зривають, бо понахапалися замовлень, а бригад не хватає, от вониі набирають людей з вулиці без кваліфікації.
Дуже не раджу зв'язуватися з цими шахраями бо за свої гроші отримаєте тільки підірване здоров'я.

Добавить отзыв