UAOTZYV.COM

голосеевская купель

Адрес Київ, 1A, вулиця Метрологічна, 1А
Метро Теремки 2.8км
Телефон +380 (98) 095-96-32
Часы работы 07:00-20:00
Рубрики Место паломничества
Оценка 4 13 отзывов
Похожие компании в категории
Купель трьох витоків — вулиця Академіка Лебедєва, 12

голосеевская купель отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Антон
24 ноября 2021 в 15:38

Когда вам плевать на гигиену - добро пожаловать! Так интересно - ниже купели расположен источник из которого люди набирают воду) но может людям нравится. Мне не понять. А еще мало кто знает, что рядом было кладбище второй мировой (на месте 4й очереди), откуда черпает ваш любимый купель свои подводные источники)

Саша
09 сентября 2021 в 22:14

Место неплохое, можно бесплатно набрать или попить воды, но иногда по праздникам слишком большая очередь.

Александр
02 июня 2021 в 3:33

Сказочное место со своей энергетикой. Какое же наслаждение после города и дорог искупаться в холодной воде ранним утром посреди зелени деревьев и пения птиц. Заряжает на целый день. Рекомендую

Андрей
05 марта 2021 в 13:45

Єдине місце на всі, Кришталеві джерела, не враховуючи парку з платним входом 30 гр. С чола. Де можливо хочь трохи набратись здоров'я. Але нажаль поступово приходить в занепад. Тому що прийти як турист на купіль це одне. А прийти збирати тут сміття це дещо інше.

Дмитрий
04 января 2020 в 19:14

Я рекомендую це місто на 50%.

Вода ідеальна, якщо ванна наповнена.
Все оформлено але не все в ідеалі: щось зламано, десь небезпечно.
Будьте уважні з дітьми і старими.
Дуже слизько.

Игорь
25 ноября 2019 в 19:59

Здесь я первый раз "окунулся" на Крещение! Бррр. В 2009 тут были поля. Сейчас уже новый город!

Александр
21 ноября 2019 в 1:03

Место интересно, но достаточно запущено, воду лучше набирать чуть дальше у церкви, здесь купальня

Ольга
03 октября 2019 в 14:30

Здесь есть источники целительной воды, также купель, храм, парк Феофания. В общем место знатное.

Оксана
28 ноября 2018 в 20:44

Красиво, чисто, всегда свежо, замечательная вода, можно набрать в бутылку питьевую, рядом есть купальня с целебной, как говорят, водой

Таня
22 ноября 2018 в 8:51

Хороше повітря. Смачна джерельна вода. Купель дерев'яна, людей завжди багато. Вода холодна:) поряд добудовують церкву.

Андрей
22 октября 2018 в 16:26

Нужно провести ремонт, так как время даёт своё.
В целом место супер!
Добираться удобно. Сама купель в стороне, так что "туристов" особо нет.
Сам только недавно перешол и ряда туристов, и занялся активным участием водных процедур!
Раз в неделю, начиная с Водохрещения, по субботам с товарищами посещаем данное место.
ЗЫ Небольшая просьба ко всем, зимой не оставляйте воду в вёдрах.
Всем здоровья и многих лет счастья!

Вікторія
17 октября 2018 в 11:15

Ми з чоловіком часті відвідувачі купелі біля джерела св. Богородиці. Мало хто з гостей Києва знає про це місце, тому було б правильним розказати про нього. Щоб дістатися купелі потрібно приїхати до хреста, який знаходиться по дорозі до монастиря біля парку Феофанія. Від хреста потрібно рухатися в бік лісу по стежці, яка веде до дерев'яної таблички з написом "Родник Св. Богородицы". Далі потрібно спуститися по крутим дерев'яним сходами, перейти через невеличкий місток і ви на місці. Купель побудована в 1985 році, вода в ній джерельна від +10 до +15 градусів по цельсію протягом року. Є лавка та гачки для речей, є невеликі дерев'яні дощечки на які зручно ставати, особливо в холодну пору. Люди залишили декілька відер, щоб паломники та гості могли омити свої ноги перед входженням в купель, що досить правильно по відношенню до всіх. В купель краще заходити оголеним або в спеціальній сорочці. Я бачила часто, що люди роблять окунання оголеними. Відчуття після виходу з води просто неймовірні - погані думки розчиняються, від стресу нічого не лишається, тіло злегка пощіпує, але відчуття приємні від цього. Коли покидаєш купель, почуваєш себе оновленим та відпочившим. Багато з моїх знайомих скаржиться на те, що коли заходиш у холодну воду, то виникає ситуація, коли стає важко видихнути повітря з легень і це більшість із них викликає страх і стає причиною відмовитися від подібних процедур. В мене була така ж ситуація і це нормальна реакція організму людини на зміну температури зовнішнього середовища. Головне не панікувати і дати час тілу звикнути до нового стану. Дихання поступово відновиться. Якщо робити такі процедури хоча б раз в місяць, то ваше тіло запам'ятає це відчуття і не буде так критично реагувати. Робіть загартування поступово і вам обов'язково сподобається!

Алина
16 октября 2018 в 22:52

Интересное место! Даже не подозревала о его существовании. Сразу за источниками воды (что на фото) нужно ещё немного пройти и спустится вниз по деревянной лестнице к купели. При нас несколько женщин купались, наверное там зимой хорошо на Крещение. Священник, который сидел возле купели сказал нам, что вода помогает при разных болезнях. Если даже купаться не хочешь, просто руки нужно опустить в воду и помолиться.

Добавить отзыв