UAOTZYV.COM

GoITeens отзывы

Адрес Київ, вулиця Євгена Коновальця, 36
Метро Печерська 0.12км
Телефон +380 (73) 044-52-26
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота10:00-18:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт goiteens.com
Рубрики Компьютерные курсы, Центр профессионального обучения, Школа
Оценка 4.6 23 отзыва
Похожие компании в категории
SkillUP.com.ua — курсы тестировщиков в Киеве, QA тестирование — вулиця Богдана Хмельницького, 16-22
ПРОГРЕСС Европейский Образовательный Центр — вулиця Казимира Малевича, 86Л
GoIT — вулиця Євгена Коновальця, 36

Компьютерные курсы GoITeens отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Kiril
20 апреля 2024 в 16:27

Школа GoIteens одна з найкращих шкіл які мені пропонували. Спочатку вибрав пробний курс по Frontend, і я зрозумів що мені сподобалась ця спеціальність. Дуже радий що вибрав цей курс, навчаюсь вже другий семестр і все дуже подобається. Ментори кваліфіковані, все зрозуміло пояснюють.

Вероніка
16 марта 2024 в 12:55

У компанії є дуже бугато різних продуктів для дітей від 6 до 17 років. Це і курси по ІТ, математика, дизайн, малювання. Тут дійсно стараються дитині підібрати саме той курс, який буде цікавий. Навіть є можливість у разі чого змінити напрямок навчанн чи поєднувати з іншим курсом і отримати ще приємну знижку на наступний продукт. Відгуки можуть бути ріні, але раджу вам самим відвідати 1-ше пробне зайняття і самим робити висновки)

Андрій
15 марта 2024 в 13:35

Місяць тому почали вчитися на курсі по створенню ігор. Син у захваті. Дуже сподобалось те як працює викладач. Вміє зацікавити і правильно розповісти матеріал дітям. Також дякую підтримці, так іноді можуть затримки у відповідь але в кінцевому результаті, завжди відповідають, та допомагають. В процесі навчання спочатку було важко, так як для Максима це щось новен, і не знайоме, а вже в процесі прокидається зацікавленість, а ще якщо все починає виходити як задумало, емоцій ще більше

Наталля
14 марта 2024 в 10:07

Залишаю відгук так як молодший брат навчається вже протягом 6 місяців на курсу Пайтон. На початку навчання було хвилювання, що не справиться так як не має досвіду взагалі в програмуванні, і в силу віку було хвилювання щодо зацікавленості, але в процесі навчання все відбувається поступово чітко та зрозуміло, викладач може приділити більше часу темі яка не зрозуміла учням, а вже потім переходити до наступної нової теми. В брата прокидалось бажанням самому виконувати ДЗ, так як прокинулась зацікавленість створювати свої проєкти, і не відставати від групи. Щодо групи, не вся група активно але тут залежить від підлітків. Протягом навчання в нас була потреба змінити графік навчання, з цим нам допоміг викладач. В загальному для дітей це чудова можливість вивчатись те що не знають більшість їх однолітків, навчанням в загальному ми задоволені

Анастасія
12 марта 2024 в 12:04

Син навчається рік на курсі Roblox. Нам дуже подобається. Вчитель уважний, з гумором, допомагає, якщо щось незрозуміло, відповідає дуже швидко. Вчителька по софт скілам просто сонечко. Син навчається із задоволенням, у нас до того ж зникли проблеми з математикою в загальній школі, хоча раніше були труднощі саме з логікою. Самостійно робить всі завдання, я не втручаюсь, тільки слідкую за результатами в батьківському чаті). Порадили Академію друзям, вони підши навчатись на Майнкрафт - дуже задоволені. Тому сміливо ставлю 5 зірок, нам є з чим порівняти. Надалі плануємо після Роблоксу йди далі на розробку ігор. Рекомендую.

Anatoly
12 марта 2024 в 10:16

Навчаємось вже більше 2х місяців на дизайні. Спочатку дуже сподобалась комунікація. Все дуже швидко й професійно. Після пробного донька вже точно знала, що вона хоче навчатись. Альона (наш викладач технічних занять) дуже круто мотивує дітей) Її стиль подачі це щось неймовірне! Станом на зараз - дуже задоволений академією!

Nikita
11 марта 2024 в 17:58

Дитина відвідує заняття Front-end в академії вже більше року, завжди рекомендую своїм знайомим тільки цю школу, якщо у вас є бажання, щоб дитина спробувала себе в ІТ. Всі інші школи що ми пробували, дуже базові знання, все в купі і перемішано, і ігри, і дизайн, і якісь дитячі програми. В GoITeens можна обрати конкретне направлення, що саме дитині подобається. Матеріал також якісний, це кажу як діючий ІТ-фахівець. Жодного питання за весь час навчання не виникало.

Olena
14 января 2024 в 0:57

Ставлю дві зірочки, а не одну, лише з повагою до старань вчителів курсу)

Такої жахливої комунікації та ставлення до людини, яка платить за послуги, я давно не бачила.

Щоб продовжити заняття по курсу, від нас вимагали сплатити за уроки, які дитина не відвідувала і які проводились вже після оплаченого періоду. Причому я попередила, що в цей період відвідувань не буде з технічних причин. Але щоб поновити заняття після перерви я мала сплатити за всі заняття, які пройшли і на яких дитини не було!

При здивуванні і спробі вияснити як таке можливо (платити на ненадані уроки, які проводились - для інших дітей - вже після закінчення договору), менеджерка використовувала всі можливі способи переконати, що це в мене щось не так з пам'яттю чи головою, що я не розумію, що треба просто платити, були-не були - не важливо) Тягнула вияснення 2 тижні.

Письмове звернення до "СЕО" цієї компанії призвело лише до того, що ще одна менеджерка стала переконувати, що це просто такий договір, і що ми просто маємо платити безперервно за курс, і якщо дитини 2 тижні не буде, ми все одно маємо їх оплатити. І взагалі, в інших батьків питань нема, це тільки ми якісь дивні)

Це зовсім не ті умови, про які нам розказували при приєднанні до курсу. Питання було мізерне - сказати "ок, ви відновили заняття 1 січня оплатіть з 1 січня") Але ж ні - по колу "пояснювали" політику компанії. і втратили клієнта.

Про низьку ефективність занять, проблеми з платформою для оцінки роботи дітей, затримкою з відповідями щодо занять я промовчу.

Родзинка: нам докоряли і пристижували тим, що один раз за півтора роки дали знижку для військових, а ми, такі-сякі, ще й "чимось незадоволені".

Екатерина
15 декабря 2023 в 3:00

Сын прослушал курс "Scrach".
Сказать, что мы довольны - это ничего не сказать! Ребенок с удовольствием делал дз и выходил на онлайн занятия. Это креативно, доходчиво и очень полезно!
И куратор нашего курса, и преподаватель на связи были чуть ли не круглосуточно. Любой вопрос решался очень быстро и всегда с положительным исходом.
Обучение обязательно продолжим именно с Вами!

Ольга
01 ноября 2023 в 23:03

Ми повністю задоволені і вдячні команді GoITeens за їхню роботу.
Дитина щотижня чекає занять, які здебільшого проводяться у формі гри і сприяють легшому засвоєнню нової інформації.
Викладачі дуже уважні до дітей і знають до них підхід.
Дякую, що ви постійно розвиваєтесь, пропонуєте нові і цікаві методики вивчення матеріалу в галузі IT і готуєте справжніх професіоналів.
Дуже рекомендую!

Ірина
14 октября 2023 в 10:55

Син займається вже вісім місяців.
Дуже подобається, викладання на високому рівні. Молоді вчителі дають максимум корисної інформації, допомагають і підтримують. Всі зайняття по факту, для майбутньої реалізації себе.
Раз на тиждень робота с психологом, який веде дуже захопливі розмови з дітьми для підтримки.
Всім рекомендую GoItееns

Оксана Шершньова
11 октября 2023 в 20:37

Висловлюю щирі слова вдячності компанії GoITeens, а особливо курсу з математики, насправді моя дитина почала краще і швидше рахувати, а головне навчилася посидючості та уважності. Мені дуже імпонує підхід вчителя до учнів, він завжди всіх вислухає, кожній дитині дає індивідуальні вправи, потім разом їх розбирають, всі діти активно задіяні на уроці математики. Звертаюсь до батьків, якщо ви бачите, що ваша дитинка зацікавлена в математиці, відповідно рекомендую в GoITeens вдосконалити знання.

Саша
10 августа 2023 в 14:17

Мене звати Діана і я навчаюся в школі GolTeens на курсі Python. Тут найкращі вчителі, які завжди на зв'язку і допоможуть вирішити всі питання і також тут дуже чудові менеджери які зразу відповідають на всі питання вони вічливі і привітні. Навчання тут дуже цікаве і приносить лише задоволення. Я дуже задоволена, що обрала саме цей курс. Рекомендую)

Eve
27 июля 2023 в 1:40

Я Єва і навчаюсь у GoITeens у напрямку GameDev. Мені дуже подобаються заняття, щоразу задають завдання на нові теми, а викладачі зрозуміло пояснюють потрібні терміни. Та й узагалі тут я нарешті навчилася програмувати і тільки за декілька місяців навчання написала першу гру. Але іноді важко постійно зрозуміти нові теми або розвʼязувати задачі підвищеної складності, бо для цього потрібні певні знання з математики, які я у 7 класі ще не засвоїла. Та все одно, у мене достатньо добре виходить програмувати і майже всі завдання виконувати правильно. Дуже дякую за знання:)

пользователь
17 июля 2023 в 19:36

Супер школа для творчих дітей, дуже уважні вчителі, які переймаються результатом. Рекомендую!

Саша
04 июля 2023 в 5:50

Як на мене, школа досить цікава та дуже корисна підліткам, та тим, хто бажає стати програмістом або розбиратись у сфері IT, саме навчання проходить аж ніяк не нудно а дуже цікаво, я радий що обрав саме цю школу!

Марія Хімка
25 мая 2023 в 17:35

Усім привіт!
Хочу подякувати школі за навчання дитини!
Будемо йти ще на наступні курси)

Віктор займався на скретчі, а поті на майнкрафті, зараз готуємось до роблоксу.

Диана
12 апреля 2023 в 17:51

Сначала все было хорошо, мне очень понравилась эта школа, хотя есть и дешевле выбрали именно эту. При поступлении нам говорили что курс 9 мес. Потом поменяли в последний месяц администратора она говорила 1 год обучения. В итоге дети закончили курс за 6 мес) Но перед этим учитель не вышел на урок. Нам сказали, что вернут деньги за последний месяц так как мы не отучились, в итоге администратор не выходит нормально на связь и сказали, что деньги не вернут) Не рекомендую эту школу.

Анна
02 марта 2022 в 22:29

Проходили курс з Фронтенду. Дуже змістовний матеріал та класні викладачі. Зручно проходити онлайн

користувач
10 февраля 2022 в 9:47

Велике дякую за професіоналізм викладача! Пробний урок пройшов дуже круто
Рада познайомитися з такою крутою компанією

Добавить отзыв