UAOTZYV.COM

Gnizdo отзывы

Адрес Київ, вулиця Вишгородська, 45
Телефон +380 (66) 573-08-55
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота10:30-16:30
воскресенье10:30-16:30
Рубрики Ясли
Оценка 3.9 14 отзывов
Похожие компании в категории
Deti Land / Арлекін. Дитячий садок — 04201, вулиця Петра Калнишевського, 7
Мамині Янголята — Оболонський просп., 54

Ясли Gnizdo отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оля
30 апреля 2024 в 0:07

Не дуже приємні співробітники.
Казали, що свій майданчик, а по факту його не має. Садок на другому поверсі і під склом. В наш час не дуже безпечне місце. Я б його не радила.

Вікторія
24 марта 2024 в 9:25

Після екскурсії садочка у мене залишилось погане враження. Ставлення до безпеки залишає бажати кращого, адже укриття не надійне, а великі вікна створюють стрес, особливо в умовах війни. Проблеми з паркуванням та відсутність зручного заїзду. Ольга, намагалася продати свої послуги занадто настійливо, відчувався психологічний тиск. Усе це робить садок "Гніздо" не найкращим варіантом.

Саша
03 октября 2021 в 21:03

Замечательный детский садик! Отдавая туда деток - можно быть абсолютно спокойным. Персонал очень доброжелательный, отзывчивый к каждому ребенку и даже родителю найдется подход. Занятия - это фишка сада! Абсолютно во всем - творческий уклон, яркие и незабываемые идеи!

Светлана
04 сентября 2021 в 9:44

Дуже дивують негативні відгуки про садок. Мої діти ходять туди вже більше півроку. За цей час діти спокійно пройшли адаптацію, знайшли в садку друзів, з батьками відбувається постійна комунікація по всім важливим питанням дитячого життя в садку і т. і. Іншим дуже важливим аспектом є підбір персоналу: завжди відповідально, тільки з кращими професійними якостями та обов’язково з врахуванням думки і відношення до вихователя дітей. Спілкування з дітьми українською мовою, що для нашої україномовної родини є дуже важливим. Мені от справді цікаво, в якому ще садку записують відеоказки для діток для вечірнього вкладання? Багато інших прикладів відношення до діток просто не хочу наводити. Бо, насправді, переконувати когось - не найкраща справа. Кожен сам вибирає собі те, що подобається.

Виктория
02 сентября 2021 в 21:00

Щиро розчарована у цьому «недосадочку»!
Хотіла влаштувати туди сина. Найважливішим і вирішальним аспектом для мене є харчування. Як мені повідомили у садку - їх обслуговує найкраща кейтерингова компанія «Мандрик». Мене це дуже потішило, але!
зателефонувала у «Мандрик» і не даремно! Обслуговували вони гніздовсього тиждень!
Сором! Заробіток на харчуванні для дитини! Видавати каші, які беруть незрозуміло де за якісні!
Можете переконатися, на сайті Мандрик є номер!

Саша
01 сентября 2021 в 10:13

Садочок - одна назва. Насправді -це разводняк на гроші багатеньких батьків, яких змушуватимуть брати і ті заняття, й ті. А їхня директриса Катерина Урбанович просто грубіянка.

Вера
28 августа 2021 в 23:25

Коли дитина йде до садочку із задоволенням, це є найголовніший критерій, за все інше можно не переживати

Виктория
25 августа 2021 в 22:46

Самый душевный сад! Ребёнок с удовольствием сюда ходит. Потрясающее отношение к деткам. Занятия в игровой форме.

Не понимаю низкие оценки и громкие заявления саду, особенно от тех, кто и дня не пробыл в саду.
Мы в этот сад ходим с самого его открытия! В этот сад перешли многие наши друзья, после обучения в более престижных садах. И они очень довольны. Тут действительно детки счастливы. Родителей всегда слышат по любым вопросам!
Мы обошли много садов и знаем с чем сравнивать.

благодарность всем воспитателям за счастливое детство ребёнка ️
Не принимайте близко к сердцу низкие, не обоснованные оценки. Самая лучшая оценка для вас-это эмоции деток, которые к вам ходят.

Евгения
29 января 2021 в 3:02

Замечательный садик с прекрасными педагогами!
Отношение к детям очень тёплое, что лично для меня главное. Занятия проводят и общаются с детьми на украинском, английский и творчество каждый день, занятия ребёнку интересны. Питание можно заказывать либо приносить своё.
Самое главное - отводя дочку в этот сад я уверенна, что ей там будет хорошо и интересно, а мне спокойно за нее.

Александра
21 января 2021 в 6:38

Моя дочь каждое утро бежит с удовольствием в сад, что может быть ещё показательнее для детсада? Если болеет дома, то готова исполнять все предписания по сморканиям-полосканиям чтобы только скорее выздороветь и опять в садик) ещё отмечу что у ребёнка аллергия на пшеницу и ее следы и к этой проблеме также очень внимательное отношение. Администрация всегда на связи и с пониманием относится ко всем просьбам

Ирина
18 января 2021 в 9:33

Садочок хороший! Вихователь та помічниця привітні до моєї доньки, знають як зацікавити дитину, аби було менше стресу при розлуці з мамою!)
Заняття - це захват) англійська щоденно, розвиток мовлення, ігри, музика, аплікації - все подобається!
Ми задоволені!
Ціна-якість відповідають)

Ирина
06 января 2021 в 6:15

Ходимо до садочку уже другий рік! Задоволені всим! До діток ставляться як до «особистостей» враховують побажання моєї дитини однозначно! Думаю саме тому моя дитина хоче йти до цього садочку! Сильна підготовка до школи, професійні вихователі, а разом із цим дуже добрі по відношенню до дітей! Особисто нам у садку підійшло все: харчування (дитина щодня каже смачно!) розпорядок дня, ставлення вихователів до діток!

Катерина
25 декабря 2020 в 13:40

Моя дочка ходит в Гнездо уже третий год, все нравится. Да, как везде есть нюансы, потому что идеальных садиков и школ не существует. Но всегда администрация идёт на встречу.
По поводу кейтеринга - можно давать еду с собой.
Для меня, как для мамы, главный вопрос - безопасность. Тут я спокойна на 100%

Iuliia
12 декабря 2020 в 5:11

Дуже задоволені садком. До цього відвідували один з кращих державних садків Подільского району, але віддали перевагу приватному. В садку Гніздо привітний та професійний персонал, новий якісний ремонт та оснащення, великий парк для прогулянок. Дитина відвідує із задоволенням.

Добавить отзыв