UAOTZYV.COM

Гімназія НПУ імені М.П.Драгоманова отзывы

Адрес Київ, бул. Тараса Шевченка, 56А
Метро Університет 0.68км
Телефон +380 (44) 234-49-77
Сайт gymnasia-npu.org.ua
Рубрики Гимназия, Школа
Оценка 4.4 5 отзывов
Похожие компании в категории
Гімназія біотехнологій №177 — вулиця Генерала Генадія Воробйова, 12
Гимназия № 117 имени Леси Украинки — вулиця Лютеранська, 10
Олександрійська гімназія — вулиця Левандовська, 7
Гимназия №48 — вулиця Прорізна, 14

Гімназія НПУ імені М.П.Драгоманова на Тараса Шевченка отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олександр
11 августа 2021 в 0:44

Гімназія не сама краща. Якщо ваша дитина сама звичайна і не має ніяких замашок: творчих, бунтарських, політичних і так далі, то напевне вам ця гімназія підійде.
Гімназія не залишила після себе приємних вражень, це стосується багатьох речей: навчального процесу, вчителів та плану гімназії.
Не сперечаюсь гімназія у вигляді чоловічого господарства – круто, модно і сучасно, але вузькі коридори з заторами із маленьких п‘ятикласників, виглядають не дуже приємно.
Вчителі… Не дивлячись на усі ліберальні і сучасні інтерактиви гімназії, вчителі залишаються людьми радянського виховання. Це люди які просто заржавіли у своїх принципах і методах, які підходять далеко не усім учням. Фізика, Хімія, Біллогія – це профільні предмети, які викладаються не найкращим способом. Уроки фізики – це просто якісь візити в конц табори (стосується не усіх, але в моєму класі так вважала переважна більшість). Одного разу весь клас написав самостійну на три (за виключенням кількох дітей), викладач сказав, що це невміння дітей працювати, але це невміння викладача подати матеріал та зацікавити дітей у ньому. Хімія – це просто якась випадковість, якщо у викладача здоровий настрій, то урок буде нормальний, а якщо викладач встав не з тої ноги, то чекайте бомбардування Хіросіми і Нагасакі на протязі n-го часу. Біологія – це величезна перерва, де діти просто відпочивали, а вчились учні на перших двох рядах. Честно кажучи, тихий монолог викладача не доходив до третього ряду, а до четвертого так тим більше, і проблема не у галасі.
Гарно викладали: Історію (в 8-9 класі), Зарубіжню літературу і Математику (тут залежить від викладача).
У викладачів немає поваги до учнів (не до всіх). На протязі трьох навчальних років мені осточортіло чути «Пєтров», замість свого імені. У восьмому класі я носив довге волосся, і це дуже не подобалося нашій гімназії. В мене виникло декілька конфліктів з моїм куратором на цю тему, і під час останнього мене назвали «бомжем», нічого такого, але у класного керівника було дуже конкретне відношення до мене, яке закінчилось після розмови з моїм батьком. Я і сам не святий, і в останній рік навчання сам декілька разів сильно насолив куратору, але як то кажуть “V – значить вендета”.
Особої уваги заслуговує завучка і її педагогічні методи, я вважаю що коли завуч проводить виховну годину, і розповідає: які всі викладачі хороші, а учні свині невдячні, то це не дуже педагогічно, а коли завуч каже: «ви же знаєтє что я могу вас в грязь попустіть», то за таке треба просто звільняти, це настільки гидко і жахливо, що просто нема слів.
На останок скажу, що за одни рік, дві гімназистики покінчили життя самогубством, причиною самогубства виявили ігри, але давайте дивитись правді в очі, проблемою є соціальний статус дитини, те як вона себе відчуває в соціумі. Гімназія не розрахована на дітей, які чимось відрізняються від інших.
Шановні батьки, прислуховуйтесь до своїх дітей та ретельно підбирайте навчальний заклад для своєї дитини, це дуже важливо.

Надежда
01 февраля 2021 в 10:51

Однозначно уровень обучения в гимназии выше, чем в обычных школах. Методики преподавания и профессионализм учителей выше всяких похвал

Артем
21 марта 2019 в 10:07

Гимназия с хорошими традициями. Сильный пед. Состав и атмосфера, располагающая к учебе и к внеклассному общению детей. Место для хорошего образования, а не для пафоса. Жаль, что помещение не позволяет организовать младшую школу, набор с 5-го класса.

Ксения
28 января 2019 в 3:26

Я очень рада что пришла именно в эту школу! Я стала учиться гораздо лучше. Очень люблю математику, очень интересно приподоёт учительница математики немецкого языка.

Наташа
16 октября 2018 в 1:52

Гимназия - одна из лучших мест для обучения детей. Не большая по своей вместительности гимназия. Обучение проводится с 5 класса. С 8 класса дети выбирают обучение за профилем (гуманитарный класс и математический). Очень домашняя атмосфера, прекрасные педагоги, хорошие знания. Уроки проходят парами, что очень удобно для подготовки домашнего задания и ношения учебников. Не нужно носить много учебников если у ребёнка три пары, значит и нести нужно только три учебника. Уроки начинаются в 8: 45. Очень много проводится мероприятий что не может не радовать. В гимназии очень дружелюбная и хорошая атмосфера.

Добавить отзыв