UAOTZYV.COM

Гімназія №178 отзывы

Адрес Київ, Повітрофлотський просп., 22
Метро Вокзальна 1.29км
Телефон +380 (44) 249-59-80
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота08:00-19:00
Сайт 178.com.ua
Рубрики Школа
Оценка 3.3 15 отзывов
Похожие компании в категории
Київський велотрек — вулиця В'ячеслава Липинського, 15
Kluich School — вулиця Предславинська, 34Б

Школа Гімназія №178 на Повітрофлотськом отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Микола
12 ноября 2023 в 15:00

Читаю відгуки і не розумію. Якщо тут так погано, якщо тут знущаються над дитиною, нащо тут вчитись? Ідіть до іншої школи!

Анонім
01 ноября 2023 в 17:07

Шукаєте школу де ваша дитина може отримати психічну травму та низьку самооцінку? Тоді вам у цю школу! Їжа в їдальні жахлива мало того, що в супі плавають чиєсь волосся або нігті кухарі просто беруть надкусані котлети і мнуть їх і роблять з цієї маси нові котлети. Ну, а вчителі точно забезпечать тобі відсутність поваги до себе наприклад як Наталія Степанівна (вчитель укр мови) якщо ти не дай боже щось не можеш пояснити біля дошки вона відразу ж почне кричати і принижувати тебе. Через це ти звичайно заходиш плакати і будеш ще більш розгубленим. Також якщо ви відмінник який отримує 11-12, але раптом отримав 10, то ви вже ворог народу. Проте вчителі фізкультури Олену Эдуардівну Булгакову я взагалі мовчу. Якщо ви не дай бог посмієте не піти на плавання ви вже інвалід і клоун. І вам занизять оцінку наприклад з 10 до 8 гімнязія 178 відома як математична школа, так? Ну тоді ви помиляєтесь по вчителька плавання звісно росповість вам, що якщо ви не ходите у басейн то взагалі виперайтися з цієї школи. А Лакіді і Пікузі взагалі треба лікування. Ну допоможіть вже їм ви ж бачите що у людкй не все гаразд з головою. Ну і звісно батьки повинні скидуватися по 300 грн, але на що зникають гроші так нікому і невідому. Мій вердикт: ніколи, НІКОЛИ у житті не віддавайте свою дитину у гімназію 178

Светлана
13 октября 2023 в 21:43

Мої враження: авторитарний тип поведінки вчителів. Дитина вчилась у Бобровської, втікли з початкової школи від неї. Не вірте, коли вона почне розповідати, що її учні переможці мат. Олімпіад, її заслуги в тому рівно нуль. Дитина переможець всіх мат. Олімпіад, але тільки з того часу, як від неї пішли і припинився психологічний тиск. Принижує дітей, любимчики в неї ті, що на доп. Заняття до неї ходять, дуже гнила людина, її треба тримати подалі від дітей. Написала щоб застерегти вас від цієї людини і гімназії

Женя
22 августа 2023 в 3:54

Чудова та дружня родина! Дитина з задоволенням відвідувала 178 гімназію
Хочу висловити окрему подяку вчителю початкових класів Кирилко Валерії за відданість професії та материнське відношення до дітей.
Також дякую Сметаннікову Олену за професійну організацію підготовки учнів до вступу в 1 клас та оперативне вирішення адміністративних питань!

З повагою родина Коробкіних!

Bao
07 августа 2023 в 20:13

Коли я був у 1 класі, усі називали мене китайцем, тому що я азіат, але у 2-3 класі вони називали мене розумним з математики, у 4 класі всі запитували про моє життя у В’єтнамі, тому це 4 зірки

Алиса
08 апреля 2023 в 11:38

Будь-яка школа це школа виживання. Гімназія 178 – не виняток.

Із хорошого:

Після цієї школи навчання в університеті здаватиметься надмірно простим, а так само буде непогано поставлено мовлення та вміння будувати свої думки. Загальноосвітня база дається хороша, тут не дати, не взяти. За це зірочку і можна накинути.)

Однак мінусів більше, і ось деякі з них:

Закінчивши гімназію 9 років тому, дуже сильно відгукується часом абсолютно неадекватне ставлення до дітей та обгортання їх. Якщо вам потрібно вбити будь-яку мотивацію та ініціативу у навчанні у дитини – вам сюди.
Крім дещо ускладненої програми, оцінки цілеспрямовано занижуються, система "ярликів" вибудовується дуже жорстко та якісно працює проти дитини. Нагороджений ярликом "слабкого" - не позбудеться його до самого випуску. Багато обгорнених витравлюються після 9-го класу.
Деякі вчителі читають предмети таким чином, щоб діти приходили на платні додаткові заняття вирішувати домашні завдання. Не ходиш на додаткові – оцінка буде нижчою.
Люблять ініціювати іспити на вступ до 10-го класу для своїх же учнів, чиї оцінки середні-нижчі за середні, намагаючись відсіяти "неугодних" їх системі, через те, що адміністрація судомно трясеться над своїм рейтингом, намагаючись утримати його вище, що часом доходить до маразму. Мовчу про те, що для багатьох вчителів підтравлювання цих самих "неугодних" і упереджене ставлення - абсолютна норма, виправдовуючи це "мотивацією до дій для покращення успішності конкретного учня".
Все вищеописане цілком пояснює, чому гімназія має високий рейтинг за оцінками, але, як відомо, оцінки є вкрай суб'єктивним показником.

Підсумовуючи:

Якщо хочете отримати дитину-невротика, а згодом і такого ж дорослого - гімназія те, що потрібно.

Георгий
20 октября 2021 в 23:10

Отвратительное отношение к людям. С весны пытались встретиться с директором чтобы взяли ребёнка в четвёртый класс. 100 раз вешали трубку, 100 раз записывали фамилию и после "не могли найти" свои же записи. Назначили собеседование на 26 августа, на которое приехала вся семья. Директор встретила нас у входа, отмахнулась непринуждённо и, обьявив что мест нет, закрыла перед нами дверь. Большое спасибо

Kseniia
11 апреля 2020 в 6:04

Споконвічно (років 30 як) то була "русская гимназия", тобто з посиленним вивченням російської мови та літератури й викладанням усіх предметів російською.
Як є математичний ліцей, школа з посиленним вивченням англійської мови, тощо.

Батьки, ви ж не віддаєте дитину до фізико-математичної школи, щоб потім скаржитися, що математики забагато, а історії зовсім мало. Або до спортивного інтернату на Лісовій, щоб залишати погані відгуки, що замість ранкових уроків в дітей перше тренування, а потім ще одне ввечері.
Ну, то й припиніть жалітися щодо російської мови в "русской гимназии".

Не влаштовує профіль навчального закладу? Йдіть до іншого.
Будьте початково свідомі та застосовуйте мозок.

Дарья
21 ноября 2018 в 15:09

Звичайно багато до чого можна причепитися, але це питання скоріш до освітньої системи в цілому, ніж до цієі конкретної гімназії. Мені там дуже пощастило і з викладачами, і з однокласниками. Навчатись іноді складно, іноді, як на мене, невиправдано складно. Проте це ж гімназія і вони мають тримати марку

Натали
19 ноября 2018 в 21:13

В рейтинге школ Киева по ЗНО 2017 года на 13месте! Очень сильная школа! Сама закончила эту гимназию и свою дочь доверю только этой школе. Прекрасные учителя, которые дают знания, а не просто заставляют читать учебник и разбираться самостоятельно.

Мери
16 ноября 2018 в 11:57

Очень хорошая школа. Хорошие учителя. Кстати хотя школа и русская, но в Киеве она занимает 3 место по украинскому. В средней школе много мероприятий. Но в младшем корпусе зимой холодно. А так рекомендую.

Наталья
18 октября 2018 в 10:33

Школа с преподаванием на русском языке. На украинский язык отводится в двое меньше часов и преподается по упрщенной программе, которая отличается от укр. Школ. Поэтому для сдачи дпа и зно с детьми нужно заниматься дополнительно. Дети в большенстве даже по окончанию школы не владеют государственным языком. Поэтому, если вы не связываете будущее своих детей с Украиной, вам сюда, в обратном случае - категорически нет!

Алена
16 октября 2018 в 23:27

Училась в этой гимназии с 1994 по 2004, поэтому не могу оценить сегодняшний уровень преподавания.
Если говорить о том периоде, когда училась я, и русский, и украинский языки преподавались на одинаково высоком уровне. Убедилась я в этом, когда заметила, что большинство моих знакомых и сотрудников, которые учились в СОШ с украинским языком преподавания, в итоге толком не знают ни русский, ни украинский.

Пётр
16 октября 2018 в 11:13

Вот эта школа-ОТЛИЧНАЯ! Тут я учюсь 4 года, и никто нe увольняются.
2. Хорошee мат образования.
3. Углублeнноe изучeниe английского!

Никита
10 октября 2018 в 9:39

Школа ужас, питание ужас. Один раз в булочке с вишней попался червяк, но это не суть. Оценки занижают! Допустим на контрольной ты сделал одну ошибку, и одно зачёркивание у тебя 8! Это не нормально. Затем, учителя кричат, ругают. Домашней работы задают много! Допустим, 5 классикам на математика 6 номеров, 5,4,! Это нормально воообще? Все в той школе ходят не довольны! Не кому не советую ходить в эту школу. Темболее, там все на русском, а все контрольные в универе и. Т. Д. Будут на Украинском! Лично моё мнение.

Добавить отзыв