UAOTZYV.COM

Gether Group отзывы

Адрес Київ, вул. Андрія Верхогляда, 20, оф.325
Метро Звіринецька 0.89км
Телефон +380 (50) 602-18-72
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт www.gether.group
Рубрики Инвестиции в недвижимость
Оценка 4.4 12 отзывов
Похожие компании в категории
bUd development — вулиця Болсуновська, 6
Ковальська — вулиця Панаса Мирного, 4
Saga Development — вул. Антоновича, 44
ЖК Edeldorf (Эдельдорф) — вулиця Старонаводницька, 42-44

Gether Group отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дарья
25 января 2024 в 6:18

Розповім про мій досвід співбесіди. Офіс компанії розташований вкрай невдало. На Новопечерських Липках припаркуватись неможливо. Потрібно зробити десять кіл, щоб визначити місце. Офіс дуже пафосний, одразу відчула себе не у своїй тарілці. Чекала 40 хвилин, поки мені знайшовся час. Поки сиділа склалося враження, що ніхто нічим не зайнятий: все начебто на релакс. Спілкувалася з СЕО, жінка була підозріло чемною задавала багато запитань і весь час намагалася заглянути мені в душу. Я зазнала дикого дискомфорту. Запропонували зробити тестове завдання строком на 1 день. Вранці о 9 починаю і ввечері о 18 здаю, скільки встигла. Виконувати можна вдома. За результатами тестового скажуть чи я підходжу. Ну, ми ж не в школі! Це що за підхід? Може, ще аналізи якісь треба здати? Я сказала, подумаю і бігла звідти, як могла. Думайте… Якщо бажаєте відчути себе, як студент на іспиті, вам туди.

Ірина
21 января 2024 в 11:19

Чому все біле? Це дуже непрактично! На фото звичайно супер виглядає, але як це доглядати? Якщо ти мільйонер і можеш утримувати прислугу, щоби ходили за тобою скрізь і все підчищали, то не питання. Але для нормального життя це не підійде.

Wiktoria
31 октября 2023 в 1:24

У мене дуже приємні спогади про роботу з Gether group. Професіоналізм і креативність керівництва Данила та Ілони дуже вражає. Я хочу побажати кожному зустрічати таких партнерів на своєму професійному шляху.

Anastazja
28 октября 2023 в 7:08

Я працюю з Gether Group вже кілька років. Професійний, індивідуальний підхід і креативні рішення відповідно до потреб клієнта є для них найважливішим. Я точно можу рекомендувати це
ця компанія для реалізації проектів вищого стандарту та преміум сегменту.

Владимир
27 октября 2023 в 13:48

Працюю у Gether group вже не один рік. Прийшов сюди з величезним ентузіазмом і прагненням до розвитку в професії, і завдяки менторству Данила та Ілони можу себе реалізовувати і набиратися досвіду командної роботи в реально амбітних проектах навіть у воєнний час. Все – від стадії проектування, будівництва, комплектації та до здачі об'єктів – перебуває під його особистим контролем, супроводжується грамотними коментарями та не терпить компромісів. Багато хто не витримує такий темп і здається, плетуть інтриги, звинувачують у своїх промахах і некомпетентності членів команди, як зазвичай буває в компаніях, що швидко розвиваються. Особисто для мене такі суворі вимоги до якості праці на кожному етапі закономірні, якщо мета заявити про себе та створювати висококласний український продукт світового рівня!

Людмила
21 октября 2023 в 21:17

Шановний Данило Артемовичу! Дякую Богові за наше з Вами знайомство. Ви розплющили мені очі на мою професію, змусили повірити в себе. Завдяки Вам я отримала неоціненні знання та досвід, які дуже допомагають мені щодня. Дуже хочу повернутися в Україну і щоби все було як раніше. Шкода, що війна зіпсувала наші плани.

Просторові
18 октября 2023 в 8:10

Моя компанія виготовляє вироби з скла. Співпрацюємо з Данилом і його фірмою вже 16 років. За весь час співпраці, а це понад двісті об‘єктів, ми завжди знаходили спільну мову навіть у дуже складних ситуаціях. Багато чого зробив вперше саме для них. По грошах і розрахунках ніколи не було проблем. Поважаю цю родину, бажаю їм успіхів і процвітання.

Сергей
16 октября 2023 в 3:41

Gether group зараз в Дубаї. Але як людина, яка з ними працювала багато років, точно знаю, що в Україні їхні проекти найпрофесійніші.

Алина
13 октября 2023 в 21:08

Хочу висловити свою вдячність керівнику компанії, Ілоні Полежаєвій за багаторічну плідну співпрацю, порядність та професіоналізм. Ілона їх тих небагатьох людей, на яких хочеться бути схожою, завжди все просто і легко, у неї потужна позитивна енергетика. Вона завжди знайде вихід із будь-якої ситуації. Той рівень, який сьогодні досягла GG – це на 100% її заслуга.

Сергій
08 октября 2023 в 2:34

Я працюю з Данилом багато років. Порядна і справедлива людина. У грошах завжди чіткий. Всім рекомендую.

Лариса
06 октября 2023 в 7:47

Зайшла спеціально залишити відгук про Gether Group. Я професійний рієлтор, досвід роботи 15 років. Багато подорожую, багато бачила в Європі, США, Азії – є з чим порівнювати. Те, що я бачу тут у нас у Києві, те, що вони роблять - це неймовірно високий рівень і, повірте мені, у світі не так багато такого продукту. Дизайн, якість, функціонал – все вищий пілотаж. Жоден об'єкт у Києві я не показувала з такою гордістю, як показую їхні об'єкти. Хлопці розумнички! Покупці завжди йдуть хворі, це завжди сильні емоції. Щиро хочу, щоб у нашій країні було якнайбільше таких компаній, щоб люди намагалися і любили свою роботу. Всім добра!

Doc
28 августа 2023 в 10:06

Повна неповага директора Данила до співробітників фірми. Змішати з овном (вибачте за вираз), обдурити, підвищити голос, принизити прилюдно - нормальна практика. Не надто намагається зберегти міцний колектив, абсолютно не цінує працівників. Звільняє когось мало не щодня. І увага! Звільнити у день видачі зарплати нормальний розклад. Данило — людина не бідна, грошей хоч * заспівай жуй, а видати нещасну зарплату шкода. Хоча спочатку здалася людиною, яка тримає слово. Культура спілкування геть-чисто відсутня, вважає себе вищою від усіх інших. Іти в цю фірму на роботу чи ні - вирішувати вам, але я не раджу!

Добавить отзыв