UAOTZYV.COM

Genius Marketing отзывы

Адрес Київ, SPACES MAIDAN PLAZA
Метро Майдан Незалежності 0.3км
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт genius.space
Рубрики Услуги по интернет-маркетингу
Оценка 3.6 68 отзывов
Похожие компании в категории
VIS-A-VIS — Андріївський узвіз, 1А
Hotline.ua — вулиця Старокиївська, 10Г
Promodo — вулиця Сім'ї Прахових, 50

Genius Marketing отзывы

68
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерия
09 декабря 2023 в 8:41

Проходила навчання з графічного дизайну, дізналась багато цікавого і нового. Дуже сподобалось, що присутній гнучкий графік здачі робіт, миттєвий зворотній зв'язок від спікерів, захоплюючі завдання за якими не помічаєш час. Мені відкрився доступ не тільки до курсу графічного дизайну, а й до багато інших корисних і цікавих курсів. Дуже задоволена пройденим курсом. Дякую за знання)

Евгения
09 декабря 2023 в 2:35

Я Євгенія, випускниця курсу SMM-спеціаліст, закінчила
27-й потік у грудні 2023 року.
Хочу поділитися своїми враженнями від курсів з SMM. Навчання було дуже інформативним та практичним. Викладачі мають глибокі знання галузі та зуміли чітко пояснити складні концепції. Цей курс надав мені практичні навички, які я вже успішно впроваджую в роботу. Рекомендую ці курси всім, хто хоче глибше розібратися в сфері соціальних мереж та SMM.

Вика
08 декабря 2023 в 14:12

Я випускниця 27 потоку Smm спеціалістів, в Genius. Space. З початком війни в моїй голові постійно була думка, що хочу спробувати щось нове, здобути нові знання та навички і змінити професію. Я дуже довго обрала, курс для мене дуже важливо було, щоб я могла переглянути лекції в будь-який момент, щоб були практичні заняття, які б перевіряли, та давали фідбек, а також постійна підтримка, координаторів чи спікерів, які могли відповідати на турбуючи мене запитання. Все це я побачила тут в Genius. Space. Моє навчання пролетіло, на одному диханні. Все дуже структуровано, матеріал подається досить легко та доступно, багато практики, це не лише практичні домашні, а й воркшопи, де можна попрактикуватися в команді. Також за нашим потоком були закріплені куратори та ментор, які завжди допомагали нам, відповідали на турбуючи запитання та уточнення. Дуже зручна і зрозуміла платформа, а також за добре виконані роботи, є приємні бонуси.
Я дуже задоволена навчанням, воно пролетіло дуже швидко і легко, а головне я здобула безцінний досвід та великий багаж знань)

Mira
08 декабря 2023 в 2:41

Привіт, я Ірина. Закінчила курс "Комплексний інтернет-маркетинг" 26-го потоку у грудні 2023 року. Давно хотіла змінити професію та, знаходячись в декреті, вирішила спробувати.

На курс прийшла з метою отримати знання у сфері маркетингу, розкласти все по поличках та визначити, який напрямок мені більше подобається.

Після завершення курсу найбільше зацікавили напрямки, такі як таргетована та контекстна реклама, стратегія, а також веб-аналітика. Маю намір розвиватися в цьому напрямку.

Навчання на курсі дуже насичене та інтенсивне. Кожен модуль цікавий по своєму. Багато корисних матеріалів та приємних бонусів. Дізналась багато нового та систематизувала свої знання. Дуже зручно, що лекції є у записі та можна навчатися у зручний час. Дуже сподобались Воркшопи та QA-сесії.

Хочу відзначити професіоналізм лекторів. Матеріал викладається структуровано. Дуже цінно, що викладають фахівці з різних сфер маркетингу. Координатори та ментори завжди підтримують.
Я залишилась задоволеною та однозначно рекомендую курс від genius.space.

Наталья
06 декабря 2023 в 12:56

Закінчую курс по SMM, інформація подана ясно, багато корисного, багато спікерів, модулів, тестів, завдань, якщо щось не ясно, складно допомогають у чаті потоку ментори. Вся інформація структурована. Мені цей курс дав багато корисного. Дякую Genius. Space)

olka
03 декабря 2023 в 4:33

Пройшла навчання на курсі «Графічний дизайнер». Мені дуже сподобався курс, гарно, доступно спікер пояснює матеріал. Кожного тижня були сесії у форматі «Питання-відповіді», там ми мали можливість за бажанням аналізувати домашнє завдання. Було також два майстер класи. Куратор супер молодець, постійно на звʼязку, постійно дає зворотній зв’язок по всіх питаннях. Тож підтримка на найвищому рівні. Дуже вам дякую за такий чудовий курс!

Тетьяна
12 ноября 2023 в 18:57

Шукаємо нові відео в Ютубі по слову: FAFUVID.
В цих відео:
- лайфхак від "освободітєля" - як швидко завершити війну
- вже пішов 20-й місяць спецобсєрації "Київ за три дні"
- Пєсков за 3 секунди перейменував країну-агресора
- За 3 хвилини малюємо бункерного дідуся
- Новітні антидронні технології - автомобільні шини DD
- РФ: "новітні" військові технології проти Хімарсів та Леопардів
- Полтавський суд визнав указ Зеленского про мобілізацію - не обов'язковими для виконання.
- все йде по плану: у вересні- друга хвиля мобілізації в РФ
- кремлівсько-бункерний диктатор, містер Армагедон, картопляний фюрер, Кім Чен Ин, Шойгу та інші - в стилі Барбі
- 1 рубль = 120 доларів
- "фінансова подушка перетворюється в наволочку".
- кумедні відео про дітей, котів та собак
Ставимо лайки або дизлайки. Або - під відео коментарі із зауваженнями

Ліда
10 октября 2023 в 15:51

Курс по СММ

Вода водою, тут вас не начать правильно знімати рілси, монтувати якісно відео чи фото. Тут просто все теорія, блогери в інсті і то більше користі дають чим вони. Курс за 10 000? А начає гірше чим люба сторінка смм-в інсті.

Куратори то відзиваються, але інколи незрозумілі завдання для студентів та КУРАТОРІВ! Що? Як так?

Шкодую, що не пройшла курси звичайної блогерки з тік-току чи інстаграму за більш низьку вартість та більше реальних рекомендацій та порад. Відео відгуки заставляють робити за бали, бо так не наберете

Саша
07 октября 2023 в 8:42

Дякую Вам за лекцію та великий внесок у спільноті маркетингу! Дуже приємно Вас слухати та зовсім не нудно! Такий формат подачі (партнерський), на мою думку, кращий. Слухаю на одному дихані! Вам процвітання і удачі у всьому)!

Женя
05 октября 2023 в 1:02

Щойно завершила навчання на курсі «QA engineering» від компанії Genius Space. Хочу порекомендувати їх всім початківцям. Матеріал викладається досить просто і в той же час в великому об'ємі. Окрім стандартного набору знань для тестувальника програмного продукту (таких як складання чек-лістів, тест-кейсів, баг-репортів), я отримала розуміння як створюється ПЗ, які взагалі є типи і види тестування, навіщо тестувати АРІ. На курсі також дають базові знання з клієнт-серверної структури і бази даних, а також створення запитів SQL, вчать працювати в програмі Postman, Git, Charles Proxy. Це чудовий старт для тих хто хоче опанувати нову професію!

polinanemchenko
04 октября 2023 в 0:21

Пройшла курс «Графічний дизайнер» від Genius Space та можу запропонувати цей курс для тих хто хоче навчатися з професійними вчителями які дійсно знають багато про цю сферу. Дуже багато корисної інформації, та я як людина яка починала з нуля, дійсно тепер можу вільно користуватися програмами та брати замовників.
Матеріал пояснюється дуже зрозуміло та цікаво. Багата кількість мотиваційних слоганів, які дійсно підбадьорюють.
Хочу подякувати всім викладачам та спікеру за шлях який я пройшла с задоволенням. Бажаю розвитку та більше учнів які будуть робить бомбезні результати та подальшого успіху!

Karinka
29 сентября 2023 в 15:21

Пройшла навчання курсу графічного дизайнера та маю диплом вже. Дуже професійно навчають. Навіть до такої людини як я, якій інформація дуже довго доходить, знайшли підхід. Я дуже вдячна за таке навчання, та дуже ним задоволена. Навчання проходить дуже цікаво та захопливо. Ніде я так не отримувала задоволення від навчання. В цьому курсі в мене дуже піднялась самооцінка, тому що тут мені допомогли навчитись професіоналізму, та почуття що я зможу робити більше зросло. Зараз в мене в планах пройти ще курси в цій школі. По трохи хочу вивчити все. Я дуже рекомендую Genius space якщо ви бажаєте освоїти професію. Особливо для тих кому потрібен індивідуальний підхід.

Юрий
24 августа 2023 в 22:31

Всім привіт! Проходжу курс по створенню власної діджитал агенції. Хочу подякувати компанії за можливість доступного навчання в цей нелегкий час! Щодо курсу, то дуже крута програма, професійна подача матеріалу, який засвоюється легко і все зрозуміло, круті спікери. Ви молодці, успіху вам!

Владислав
29 июля 2023 в 10:11

Почну з того, що більшість позитивних відгуків, які ви тут побачите, залишають такі особи як Юлія Мірошнікова (продакт курсу КІМ) та координатори. Курс не те що не розрахований на початківців, це просто ілюзорність "серйозного" навчання. Уся інформація це гола теорія, яку можна знайти в Інтернеті без будь-яких зусиль, переглянути відео на Ютубі і матимеш більш знань та користі, аніж від даного курсу.
Деякі спікери просто вичитують відеоурок, як у школі. А чи зрозумієш ти, чи ні - то вже твоя особиста справа. Хочу також зазначити, що спікери у модулі "SEO-оптимізація", "Контекстна реклама" та "Таргетування" взагалі не готуються до запису. Мурмотіння, запинання, незрозуміле пояснення. Після таких лекцій потім сидиш і шукаєш інформацію у інтернеті, тому що, звернувшись до хамовитих координаторів, які ціни собі не складуть, цільового пояснення не знайти.
Координатори дозволяють собі зверхній тон спілкування, робити зауваження, які не є аргументованими, а також повчати, як треба себе вести, як спілкуватися і як треба навчатися (на їх думку недостатньо старанно). А також будуть розповідати, що в них багато років досвіду проведення цих курсів і що вони "професіонали" своєї справи, а їх спікери — просто найкращі на цілому світі. Думка від координаторки Анни Пащенко.
Є воркошопи, на яких можна спробувати застосувати свої знання, але й тут не без гріха. Організація воркошопів потребує серйозного та негайного доопрацювання. Зміст "воркошопу" надто тепличний і віддалений від реальних кейсів, які будуть стояти перед майбутнім фахівцем.
Цей курс не просто розчарування. Це емоційне, моральне та фізичне виснаження, тому що темп навчання надто швидкий, ти не встигаєш не те щоб вивчити тему, а навіть з нею розібратися. Дуже багато сил, часу та енергії витрачає на це і, відверто кажучи, воно того не варте.
Рівень знань занизький, щоб називати це курсом "комплексного інтернет-маркетингу".
Тому краще 10 разів подумайте перед тим, як витрати свої кошти та час на це недорозуміння.

Рома
13 июля 2023 в 12:33

Гарний курс, дуже багато цікавої та корисної інформації. Але є прохання на воркшопах обмежувати час на доповідь групи (наприклад не більше 15 хв), тому що час дуже затягується, а у свій вихідний ще хочеться і відпочити.

Галина
06 мая 2023 в 15:24

КІМ – тотальне розчарування! Найслабший курс на ринку (повірте, мені є з чим порівнювати). Навіть слабше, ніж деякі безкоштовні курси. Тут відверто дурять, аби зрубити грошей. І тут я зіткнулася з обурливою поведінкою кураторів, яким чхати на репутацію. Обходьте стороною цю платформу!

1) Цей курс як огірок – на 90% складається із води. Він примітивний і поверховий, немає унікального або глибокого контенту, вся інфа базова і взята з інету.

2) Курс суто теоретичний. Обіцяли практику: воркшопи та домашки. Але ніт! Ця "практика" теж про теорію! Ми «практикуємо» як щось вигадати, а не як зробити. Думати важливо, але без практичних навичок думати правильно не вийде. Якщо не знаєш інструмент зсередини – не придумаєш, як його ефективно використовувати. Та й немає професії "думальника, але не робителя". Сенс мати теоретичне уявлення про те, що таке SEO, PPC, GA? Потрібно ще й могти щось робити ручками. На цьому курсі "ручок" немає. Просто дають мінімальне уявлення про інструменти, та й то не про всі. Для реальної роботи цей курс не допоможе.

3) Є дуже слабкі лектори, які плавають у своїй темі. А є ті, хто сильний у своїй темі, але зовсім не вміє викладати. Наприклад модуль PPC. Мало того, що поганий звук, то ще й лектор не вміє викладати думки зрозуміло, ну не дано людині. На цей модуль скаржилися інші потоки, він тупо не можливий для сприйняття. Але Дженіус продовжує давати цей модуль і далі.
Є круті лектори, але їх не багато.

4) Обман під час продажу. Я досвідчений маркетолог у певних напрямках, але маю лише базові знання з інших напрямків. Саме хотіла їх підтягнути. Довго сумнівалася, чи піде мені КІМ, раптом курс розрахований лише на новачків. Але продавець, знаючи про мій досвід, переконав мене, що курс точно закриє мої потреби. Мені було обіцяно: а) Курс підходить і для досвідчених, і я обов'язково підвищу свою кваліфікацію. Б) Буде багато практики і я зможу впевнено освоїти всі інструменти. В) Викладатиметься все, у тому числі Тікток. Підсумок: обман по всіх пунктах! Які в мене були базові знання, такі й залишилися (хоча я була лідером рейтингу), тому що курс просто не дає глибоких знань. Мало того, моя експертиза була навіть вищою, ніж у деяких лекторів. І студенти, і навіть самі лектори казали, що мені самій треба викладати. Далі: практики тут практично немає. А Тікток у курс не входить, як виявилося. Мене обдурили і впарили курс, знаючи, що він не відповідає моєму рівню і не закриє мої потреби. Бабло - наше все, так, Дженіус?

5) Ну і вишенька на торті – хамство та непрофесіоналізм кураторів.
Я, як і десяток інших студентів того дня, написала в чаті про неякісний модуль по PPC і запросила додаткову лекцію від іншого лектора, вказавши менторам, що вони вже так робили для інших потоків (знайшла у відгуках, що потік обурився і вимагав зміни лектора). У відповідь куратор Юля Мірошникова заявила, що не веде переговори про вимоги, назвала мене токсичною, порадила мені самій знайти лектора, звинуватила у прикриванні іншими студентами і відразу забанила мене в чаті, щоб я нічого не могла відповісти. Куратори часто дозволяли собі хамство (не лише Юля, і не тільки зі мною), але це окрема історія. Така поведінка пані менторки змусила мене піти з курсу і вимагати повернення грошей. Тому що у такій атмосфері вчитися неможливо. Після того, як її заклювали інші студенти (багато теж були шоковані, вимагали розбанити мене і принести мені вибачення), вона таки видавила з себе погано пахнуче вибачення з виправданням, мовляв інші просто не знають всієї правди (що це за "правда" вона так і не сказала). І навіть після мого звернення до Дженіуса про обман очікувань та дії Юлії, мені не написали хоча б «Нам шкода, що так сталося». Мовчки повернули гроші, не зробивши жодних спроб зняти негатив чи вибачитися, і взагалі не прокоментувавши жодного слова! І після цього ви навчаєте інших спілкуватися з аудиторією?

PS Люди на ринку повно гідних курсів. Не ведіться на знижки від Дженіуса, воно того не варте

Юля
20 марта 2023 в 2:10

Надзвичайно задоволена навчаннями. І рекомендую не слухати страЖДУНІВ. Проходила в Genius 2 курси: по смм та комплексний маркетинг. Ще на курсах знайшла проєкти. Курси з практикою, зворотнім звязком по завданнях від спікера, розгорнуті, а не як на деякий курсах (привіт, ти молодець)

Протягом курсу по КІМ (комплексний інтернет-маркетинг) також знайшла клієнтів. Окупилося 80% вартості навчання. То ж можна слухати тих, хто ниє, а можна робити перні регулярні поступові дії на прийти до результатів.

Зараз вже 2й рік працюю проджектом. Дуже рада, що свого часу вирішила змінити своє життя.

Величезна подяка команді Genius

Юля
28 января 2023 в 14:04

Рекомендую, навчалася в Genius на 2 курсах: смм та кім. Купувала потокове навчання з підтримкою і практикою. Результатами і навчання, і після дуже задоволена. Запросили на роботу, мала кращий результат на курсі. Класна команда, перевіряють домашні завдання спікери. Ражду купувати з воркшопами, бо це практика, а її спочатку всім не вистачає. Дуже крута фінальна робота на курсі, яку я додала в портфоліо - створення маркетингової стратегії на реальному бізнесі. То найкраще моє навчання, є з чим порявняти.

Женя
19 декабря 2021 в 13:33

Хотела оставить отзыв о курсах! Я очень благодарна всей команде за такой профессионализм и подачу информации! На курсах рассказывается все четко и без воды! Узнала действительно много нового. И кое-что уже смогла применить на практике! Дальше-больше!

Саша
06 декабря 2021 в 3:33

Добрый день, хочу оставить отзыв о курсе «Комплексный интернет-маркетинг». Много новой информации так как сфера для меня в новинку. Очень интересно и легко. Доступно объясняют. Всем советую и благодарю за качественный продукт.

Добавить отзыв