UAOTZYV.COM

Гастробар BOULEVARD (БУЛЬВАР) отзывы

Адрес Київ, бул. Тараса Шевченка, 36А
Метро Університет 0.29км
Телефон +380 (98) 133-23-23
Часы работы 12:00-23:00
Сайт boulevard.kiev.ua
Рубрики Гастрономический бар, Бар, Ресторан европейской кухни, Ресторан французской кухни, Паб
Оценка 4.2 18 отзывов
Похожие компании в категории
ProRock — вулиця Євгена Чикаленка, 32
Ланселот — вулиця Юрія Іллєнка, 4
M.O. bar v Maloy Opere — вулиця Дегтярівська, 5

Гастробар BOULEVARD (БУЛЬВАР) на Тараса Шевченка отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
19 октября 2023 в 22:28

Рекомендую!
Чудова і затишна атмосфера в закладі.
Дуже люб'язно обслуговують.
Страви смачні, особливо сподобався татар та паштети, домашній лимонад.
Смакота.
Дякую, обов'язково завітаємо до Вас ще!

Ирина
12 октября 2023 в 10:34

Приємно здивована гостинністю і затишною атмосферою цього місця. Персонал ввічливий і турботливий, відношення до гостей просто чудове. Страви дуже смачні. Рекомендую це місце для тих, хто любить заклади з душею

Саша
11 октября 2023 в 14:45

Відпочивали в кафе днями (вразилася гарними фотографіями в рекламі) приїхали сюди спеціально здалеку. За фактом: прокисле вино, холодний салат, який заяв як теплий і холодне м'ясо.
На наші обурення ніхто не відреагував, не вибачився і не вжив заходів. Адміністратор там для краси, клієнтоорієнтованість нуль.

Максим
11 октября 2023 в 8:30

Чудовий заклад, який підходить як для посиденьок з друзями, так і для побачення з дівчиною. Дуже подобається, що заклад не боїться експерементувати з новим поєднанням смаків та переосмилювати класичні страви та коктейлі. В цьому закладі відкрив для себе таку страву як "Мус з баклажана та халви" (так, звучить досить дивно, але дуже смачно) і коктейль "Negroni sbagliato" з додаванням ігристого вина.

Також радує, що в меню представлені більш класичні позиції як паста "Карбонара", тар-тар з яловиччини, Whiskey Sour та Old Fashioned для тих, хто в цьому закладі вперше і, наприклад, хоче замовити зрозумілі йому страви та коктейлі.

Дуже подобається стриманий та спокійний інтер'єр, при якому, ти можеш відпочити та насолодитися їжею та напоями.

P. S я не так багато знаю закладів в Києві, де можна скуштувати равликів і випити справжнього французького нішевого вина (це один з них), тому для гурманів це заклад просто must have)

Demon
10 октября 2023 в 9:26

Часто буваємо великими компаніями на святах!
Дуже сподобалося меню, неймовірно смачно, до того ж, офіціанти працюють швидко і час очікування замовлення мінімальний, що радує
Всім рекомендуємо!

Анна
09 октября 2023 в 22:06

Дуже подобається заклад. Кухня цікава і різноманітна, часто зʼявляються оновлення. Коктейлі - окрема історія приємний персонал, затишний інтерʼєр з кількома окремими залами, і те, що -1 поверх додає окремого плюсика

Анна
06 октября 2023 в 5:14

Приємні враження від закладу. Вже не вперше буваю в Boulevard. Багато спробувала страв. Мій фаворит в стравах, це оливки в паніровці з сиром. Цікава подача коктейлів, не просто гарно, а ще й смачні. Ще хочу добавити, що ціни дуже приємні.

Люда
01 октября 2023 в 0:23

Відвідала це затишне місце і з задоволенням насолодилася унікальними стравами і відкрила для себе нові смаки. Не відкладайте та завітайте

Денис
30 сентября 2023 в 0:50

Вже не вперше відвідую цей заклад. На мій погляд тут завжди можна приємно та атмосферно посидіти як компанією так і просто провести вечір із коханою людиною. Персонал порадував, справили дуже привітне та затишне ставлення.

Їжу приносять таку ж красиву як і на фото, з усіх позицій що пробував все було дуже смачно та ситно.

Загалом все дуже сподобалося, обов'язково прийду ще не один раз і впевнений, що проведу час чудово і смачно!

Алекс
27 сентября 2023 в 15:25

На жаль…
Хоча спеціально туди їхали, сподіваючись кайфанути ввечері, АЛЕ
Вино одразу винесли скислим, ну це не вино, а винний оцет, на моє зауваження, нікуди не відреагували, сказали, що так і має бути.
Ну і по їжі, винесли холодну телятину, прожарки медіум але вона була не просмажена, а таке відчуття, що просто зварена і полежала в холодильнику.
Ще одне зауваження персоналу. Жодної реакції.
Не рекомендую….

Максим
23 сентября 2023 в 19:23

Нарешті в них з'явилась мітка в гуглі, тому можу написати народний відгук)
Побачив цей заклад ще у квітні місяці, відтоді ходжу туди постійно. Спочатку дуже зачепила їх приємна атмосфера та досить таки привітний персонал (окремий привіт бармену Денису). А вже потім я відкрив для себе їх їжу та напої. Це кайф! Меню трохи змінилось з весни, але зараз навіть краще, тому ділюсь своїми улюбленими комбо для гарного відпочинку.

1) Я працюю недалеко звідти, тому до роботи або під час якої небудь паузи забігаю випити кави, інколи замовляю ще шоколадний наполеон до неї (поєднання бомбезне, не пошкодуєте).

2) Якщо є бажання побути одному і розслабитись після важкого дня - замовляю кордон блю, салат нісуаз та пляшку українського крафт. Пива ("Мова" здається). Їм і спокійно граю в шахи онлайн або якусь книгу читаю. Голова відпочине, гарантую на 100 відсотків.

3) Коли збираємось з друзями відпочити і плануємо чогось випити, то заходимо до них на коктейлі. Якщо хочеться чогось міцнішого - Їх лінійка бульварів. Якщо більш легкі, то прикольні Мона ліза, мейбі фом та Жанна Дарк. Але тут вже більше що кому до смаку. Дуже приємним бонусом є те, що все коктейлі коштують по 190грн) По закускам складно сказати, питайте у офіціантів або барменів, вони вам краще підкажіть що до чого пасує, проте закусок там багато, щось собі точно оберете.

Загалом рекомендую!
(П. С. Із мінусів що помічав, це колись в них рипіла музика в колонках, але наче як виправили, тому все гуд)

Роман
21 сентября 2023 в 18:23

Сьогодні відвідав даний заклад. Скажу відверто, що мені дуже сподобалось! Персонал закладу відвертий, старанний та дуже ввічливий. Їжа була дуже смачною, особливо сподобались равлики, їв дану страву у Франції, скажу що тут дійсно вміють готувати.
Ще раз дякую закладу за гостинність. Обовʼязково буду рекомендувати знайомим!

Анастасия
16 сентября 2023 в 20:16

Вчора відвідала цей заклад, вирішили відсвяткувати день народження з чоловіком. (Але вечір був зіпсований). Атмосфера у закладі була приємна, дівчинка (бармен/адміністратор) була налякана. Ми зазделегідь забронювали столик, але людей майже у закладі не було. Але їжа це прям сюрприз. Спочатку виглядає досить красиво (замовляла салат з ростбіфом) було досить смачно, але забагато оцту. І це прям псувало всі враження. А від посуду був запах миючого засобу. Мій чоловік взагалі отруївся їжею у цьому закладі. Це жах. Вечір зіпсовано.

Dzmitry
14 сентября 2023 в 10:45

Ресторан, який має 2 обличчя! Нажаль декілька днів тому відвідав цей заклад. На превеликий жаль, це було свято для моєї дружини (День Народження). Спочатку заклад тішить своєю атмосферою, інтер'єром. Люди які працюють або дуже бояться своєї роботи, або клієнтів - в мене не має на це відповіді, вони просто дуже налякані.

Їжа у цьому закладі – це як раз друге обличчя. Виглядає на фото, і в реальності красиво, а ось смак…. Салат який ми замовили виділяв дуже неприємний запах оцту (наче вили туди склянку). А ось курка з карамелізованими овочами виділяла запах миючого засобу. І приблизно через годину мені стало зле (я вважаю що отруївся у цьому закладі).

Або просто туди на філіжанку кави, можливо і можна зайти і зробити красиві фото, а їсти точно не варто.

Рома
07 сентября 2023 в 14:09

Зайшли з другом в Бульвар. Якість страв нам дуже сподобалась. Рататуй взагалі здивував. Коктейлі смачні, враховуючи що майже в центрі міста за 190грн - взагалі топ. Рекомендую, не пошкодуєте.

Вася
06 сентября 2023 в 11:48

Гастробар Boulevard – це справжня знахідка для гурманів та поціновувачів гарної кухні! Ми нещодавно відвідали цей заклад і залишились у захваті.

Саша
02 сентября 2023 в 7:33

Дуже класний і атмосферний заклад, вперше тут спробувала равлики, це моя нова любов
А ще дуже лояльні ціни на коктейлі та їжу!

Fishmarket
31 августа 2023 в 8:31

Boulevard сподобався! Були з друзями минулого тижня. Вино, коктейлі, закуски – все на найвищому рівні! Нам сподобалося. Рекомендую.

Добавить отзыв