UAOTZYV.COM

Гармония Здоровья

Адрес Київ, вулиця Олени Пчілки, 2
Метро Позняки 2.08км
Телефон +380 (44) 227-94-32
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
воскресенье09:00-18:00
Сайт harmony-health.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Кардиолог, Дерматолог, Акушер-гинеколог, Терапевт
Оценка 3.4 61 отзыв
Ближайшие филиалы компании
Гармонія здоров‘я — вулиця Ревуцького, 40В
Гармония Здоровья — вулиця В'ячеслава Чорновола, 12
Похожие компании в категории
Медицинский центр.Медицинские справки — вулиця Юрія Шумського, 4А
ТРИ-НИТИ / ТРІ-НІТІ — просп. Петра Григоренка, 28
Клиника Борис / Медичний центр Добробут — просп. Миколи Бажана, 12А

Гармония Здоровья отзывы

61
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
02 октября 2023 в 12:19

Найжахливіший сервіс заставив мене написати цей відгук.
По-перше, звернувся до Гармонії здоровʼя на прийом до терапевта Попової по страховій, на час візиту температура була відсутня, оскільки збили жарознижаючими препаратами (температура 38,5 була близько доби), але всі інші симптоми вказували як мінімум на гострий ОРЗ. Результатом візиту було призначення противірусних, ніякого лікарняного не відкрили. Після цього я поїхав у міську поліклініку, де отримав лікарняний і лікував ОРЗ з температурою ще чотири доби.
У другий раз треба було визначитися з гострою біллю в коліні, також по страховій записався до травматолога. Травматолог на прийомі навіть пальцем до коліна не доторкнувся, просто задав пару питань і відправив на УЗД, яке нічого не показало. Так я і пішов звідти з гострим болем в коліні.
Але останньою краплею стало прийом у терапевта Гармонії здоров’я моєї дружини. Пролежала ніч з температурою 38,5. Зранку записалися на прийом о 15: 00, але на той час температуру збили жарознижаючими. І знов у результаті кучу направлень на аналізи, без відкритого лікарняного, хоча всі симптоми говорили про вірус. І навіть придбавши усі зазначені терапевтом ліки і почавши їхній прийом, ввечері і вночі температура у дружини знову була 38,5.
Тобто зовсім не зрозуміло, що ж повинно статися, щоб терапевти Гармонії здоров’я відкривали лікарняний! Якщо бояться відкривати, то навіщо тоді йшли в медицину. Я вже не кажу про кваліфікацію деяких лікарів окремих напрямків.
Єдине, що нас змушувало звертатися до них знову, це їхнє близьке розташування. Але, враховуючи такий сервіс, це більше не може бути вирішальним фактором. Резюмую: гнів з приводу сервісу Гармонії здоров’я лютує. Хочеться, щоб їхньою діяльності докладно зайнялися відповідні структури, а негативні відгуки лишили б їх клієнтури!

Сюзанна
28 сентября 2023 в 0:42

Рідко пишу відгуки! Але тут не змогла промовчати. Не рекомендую сімейного лікаря Дудку Валентину! Прийшла з проханням відкрити лікарняний, із симптомами застуди чи вірусу, який восени дуже часто. Температуру збивала вдень, тому ввечері прийшла на прийом без, але були інші симптоми. В результаті лікарняний не відкрили! Попри пояснення, що для мене важлива робота і специфіка саме в голосі - нуль реакції. На наступний день стало гірше, одразу запропонували іншого лікаря! Але бажання знову зʼявлятись туди абсолютно немає!

Анна
14 сентября 2023 в 6:18

Більше 7 років обслуговуюсь в цій клініці, до цього обслуговувалась в клініці Інто-сана, ходила до них як на роботу, тому що вічно були проблеми. Мені порадили піти в Гармонію здоровя і саме до цього гінеколога, з того часу забула про гінеколонічні проблеми, за це вдячна Жанні Іщук, яка неймовірно хороший гінеколог і людина.
Також тут є хороший уролог Трофімов Михайло, який допоміг моєму чоловіку з його проблемами.

Руслана
07 сентября 2023 в 0:54

Користуюсь клінікою тому що поруч будинка знаходиться, але дуже не раджу цю клініку, шукайте вузьких спеціалістів в інших мед закладах, тут ви згаєте свій час і здоров’я!

Татьяна
30 августа 2023 в 0:33

Максимально неповажне ставлення до клієнта, беруть гроші за вітер. Понабирали новачків не зрозумілих, у яких руки із Жопи. Я Вам зроблю рекламу, Безкоштовну в Інстаграмі, щоб Вашу клініку обходили стороною.

Дарья
29 августа 2023 в 9:39

Жахливі лікарі! Призначали батьку аналізи на 6 тис. Грн, виявили камінь в сечовому міхурі 8мм, призначили операцію, після операції ніхто нічого не сказав, виписали чек і відправили додому. На наступний день повідомили, що ніякого каменю НЕ БУЛО. Лікарі - непрофесіонали, які розводять на гроші!

Вибачте, але ви провели повне амбулаторне обстеження, а на основі цього - хірургічне втручання з загальною анестезію ПРОСТО ТАК. А для пацієнта - це мінімум болюча реабілітація після даремної операція, а також вплив загального наркозу на організм… Ні компенсації, жодних вибачень і пояснень від клініки - не було, а чек за операцію, яка була з вини клініки - 10 тис. Грн.

На жаль, немає часу, аби судитись з вами! Але просто хочеться вберегти людей від взаємодії з вами! Наберіть нормальних лікарів, а не шарлатанів та знизьте прайс для вашого сарайю, де калічать, а не лікую здоров’я людей. Сором!

Елена
19 августа 2023 в 11:33

Не была в данной клинике и никому не советую, но хочу оставить отзыв на гинеколога который там работает, т. к. Отзыв который я написала на их сайте не опубликуют. Козинский Алексей Анатольевич, довелось у него лечится много лет назад в городской больнице, врач позволил себе использовать грязное не стерильное зеркало, занес мне инфекции, что привело к не поправимым последствиям, я была напугана и боялась сделать замечание, продолжал лечение как ни в чем не бывало, а я думала что мне теперь делать. Не мог отличить кисту от беременности. Репутация это навсегда, хочу предостереч девушек, есть масса нормальных специалистов, это не врач.

Kitty
16 августа 2023 в 14:58

НЕ гармонія здоров'я, а дисгармонія здоров'я. Мало того, що не компетентність лікарів зашкалює, то ще й гроші за це беруть не маленькі! Шановні співробітники, керівництво цієї мережі клініки, звертаюся до вас усім, Ви за консультацію берете 760 грн, то хоча б приділіть увагу пацієнтові не три хвилини і висновок виписати з гугла, а для пристойності вислухайте, що турбує і огляд зробіть нормальний. Була на прийомі у ЛОРа, з гострим болем у вусі, розповідаю, що і як. Добре- давайте подивимося, секунду він глянув у те вухо. Висновок гострий отит, ось вам мазька і знеболювання і напевно антибіотик випишу, хоча ні, стане гірше прийдіть ще раз і ще раз за три хвилини прийому заплати 700 грн що б просто написав назву антибіотика, ви серйозно!? Якісніше, уважніше подивитися пацієнта, і одразу розписати хороше лікування, яке "можливе" і допоможе, або хоча б полегшить. І, так, біль тільки посилився, звернувся до іншої клініки до іншого лікаря, і знаєте що? ! Там фурункул! (який навіть мій чоловік без приладів побачив!) і який тепер потрібно вирізати чистити і всі подальші наслідки. Але ваш Лор, а саме Бондар Ігор Володимирович зі стажем, на секундочку 23 роки, цього чомусь не виявив під час огляду. Зі славами то у вас якийсь там нерв віддає туди й туди і то у вас болить.
І, до речі, мене ще збентежило коли записувалася те, що до цього лікаря багато відкритих записів, на відміну від інших Лор лікарів у цій клініки, напевно все ж таки не просто, але на жаль вибору у мене на той момент не було, оскільки такий біль випадок із вухом вперше і самолікуванням я не займаюся.
НЕ рекомендую ні дану клініку ні даного лікаря!

Сергей
05 августа 2023 в 5:08

Огидна клініка! Номер сімейного лікаря не існує, замість лікування призначили купу загальних аналізів. За підсумками дружини температура другий день.

Анна
26 июня 2023 в 12:20

У мене відгук не про лікаря, а про адміністраторів клініки на Пчілки. Мій літній батько був на обстеженні (УЗД серця і нирок+сечовивідні шляхи) в клініці в листопаді 2022 року. Повторно звернулися в клініку 20 травня 2023 року - на УЗД серця, кардіограму і консультацію до кардіолога (Акопян). Коли я розрахувалася за візит, адміністратор "радісно" повідомила, що у нас нібито борг з минулого візиту, хоча я впевнена, що в той раз оплатила все - частково готівкою (на стійці, де робили УЗД нирок), частково на розрахунковий рахунок (на стійці, що знаходиться в іншому приміщенні, де приймає кардіолог), оскільки термінал не працював. Квитанцію про оплату мені, звісно, тоді ніхто не видав - через відсутність зв'язку/інтернету.
На моє питання, чому не повідомили одразу (адже з візиту минуло понад 6 місяців!), адміністратор заявила "мабуть, вам телефонували, але ви не відповіли". Це справді серйозна заява? Тобто в ситуації, коли пацієнт БУЦІМТО не сплатив за послугу, клініка просто чекає, коли він прийде наступного разу? (якщо прийде взагалі!).
За період з листопада 2022 року по травень 2023 року ані мені, ані батькові ніхто з клініки не телефонував, на електронну адресу не писав - попри наявність у клініці всіх контакних даних - як батькових, так і моїх. Так само про "БОРГ" не повідомили при підтвердженні запису у травні. З цього роблю висновок, що адміністратори клініки займаються шахрайством и наживаються на порядних пацієнтах. Це ганебна практика. Сподіваюся за розслідування цієї ситуації з боку керівництва і чекатиму на зворотний зв'язок, а в іншому випадку звертатимуся в інші інстанції.

Женя
22 июня 2023 в 21:58

Взагалі не пишу коментарі але тут хотіла поділитися своїми враженнями, щодо обслуговування та лікарів. Записалася до лікаря Макаренка Ярослава, уролог, супер лікар - супер людина, нічого зайвого все по ділу. Також по ходу порадили звернутися до лікаря гінеколога, на розсуд адміністраторів порадили лікаря Левчук Вікторія Вікторівна і знову в саму точку, настільки приємна людина, все чітко зробила, вислухала. Планую в подальшому ще підписати декларацію. Всім раджу!

Nazarii
20 июня 2023 в 9:45

Вже не перший раз пропускають пацієнтів без черги, а основна зсовується на 40+ хв. Це не ок для приватної клініки. Не цінують час пацієнтів.

Сергей
17 июня 2023 в 22:43

Проїжджав повз клинники і згадав, що мав написати відгук.
Моя дружина звернулася до лікаря проктолога. На що лікар повідомив, що є гемороїдальний вузол і потрібна операція, так само був якийсь косметичний дефект. Загалом приблизна вартість операції оцінювалася 40 000 грн плюс мінус 5-7 тисяч, за словами лікаря. Так як у нас у сім'ї у всіх членів поліс ДМС ми не особливо напружилися, але ціна була щось занадто висока. Я запропонував сходити до іншої лікарні, щоб дізнатися про другу думку. В іншій лікарні лікар підтвердив діагноз, але озвучив вартість 10 000, на що було озвучено, що це за операцію та усунення косметичного дефекту. Вибрали ми другу кліннику, де й провели оперативне втручання. Все пройшло добре, вже понад рік жодних проблем немає. Нам це не коштувало ні копійки, але чомусь у Гармонію здоров'я ми не захотіли їхати, зважаючи на обурілу цінову політику.
Я не ставлю під сумнів професійність даного лікаря, але ціна була аж надто нахабно завищена, можливо це через жирний поліс ДМС, а можливо це стандарт для цієї клініки.
А ще був дуже цікавий лікар, який призначав пити пролактин і робити масаж грудей, для того, щоб "пішла" кіста з молочної залози, при нормальному аналізі на цей пролактин.
Пізніше звернувшись знову в іншу кліннику до Мамолог-оноклог нам було сказано: "навіщо ви пили його? Він же у вас в нормі. Якби він був не в нормі, тоді так, а так дана кіста ніяк не залежить від пролактину. А якщо б масаж вирішував проблеми кіст у молочних залозах, то я б, як онколог, навіть не уявляю як полегшилася моя робота"
На закінчення хочу сказати я не кажу що дана клініка погана, просто як кажуть в одному мемі: "є питання".
Ах так, мало не забув, рецепшн це звичайно повний треш. Іноді ввічливі, інколи ж ніби зайшов у держ. Лікарню.

P. S. Можете не залишати повідомлення що не знайшли мене у списку пацієнтів. Просто прийміть до уваги дані відгук. І писати на пошту я вам теж не буду, щоб ви розібралися з ситуацією.

Kravchenko
16 июня 2023 в 12:03

Благодарю уролога-андролога Макаренко Ярослава Владимировича за высокий профессионализм, чуткость и внимание.
Клиника обладает всем спектром необходимых услуг и оснащения.

Людмила
19 мая 2023 в 1:46

Хочу написати відгук про свого сімейного лікаря- Бальоха Олена Анатоліївна, дуже гарний спеціаліст і коректна та добра людина) Вона для мене дуже багато старається допомогти, бо ситуація з здоров‘ям не проста, проконсультує, надасть електронні направлення до інших спеціалістів, головне, щоб був результат по покращенню здоров‘я) дякую вам лікарю, за вашу невтомну працю і людяність, терпіння до пацієнтів, вперед за перемогами)

Hatali
11 мая 2023 в 7:43

Вже дікалька років обслуговуюсь в клініці, кваліфіковані лікарі, уважні, аби що не призначають. Персонал в клініці привітний та уважний. Дуже подобаються лікарі: гінеколог -Левчук Вікторія Володимирівна та сімейний лікар Попова Тамара Іванівна.

Екатерина
20 марта 2022 в 3:48

Была у дерматолога Грабчук А. М, хороший доктор все понятно объяснила и рассказала, ничего лишнего не прописывает, советую)

Ирина
13 марта 2022 в 6:30

Була на прийомі у лікаря - гінеколога Левчук Вікторії Володимирівни. Лікар була привітна і уважна, дала чіткі та правильні реконструкції що до поліпшення здоров'я. Дуже вдячна їй за уважне ставлення та професіоналізм.

TDI
11 марта 2022 в 21:33

Приняли как своего.
Прекрасные позитивные специалисты.
Узи сделали качественно и нашли причину.
Отдельный респект урологу Трофимову.
Всем рекомендую

Женя
07 марта 2022 в 10:43

Никогда не идите сюда. Особенно к гинекологам, при весе 45 кг, назначить 4 антибиотика, пить по 3 раза в день каждый и печень потом будете долго лечить. Девиз клиники: срубить с пациента, деньги, а не вылечить. Обходите стороной и ищите адекватных врачей.

Добавить отзыв