UAOTZYV.COM

Gara concept store

Адрес Київ, Велика Васильківська, 33
Метро Площа Українських Героїв 0.29км
Телефон +380 (44) 390-04-00
Часы работы 12:00-19:00
Сайт gara.ua
Рубрики Магазин, Магазин сумок, Магазин модных аксессуаров, Ювелирный магазин, Оптометрист
Оценка 3.6 5 отзывов
Похожие компании в категории
Лінія Світла — Велика Васильківська, 72
ОККО — вулиця Володимира Брожка, 21 Б
Watsons — вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, 5А
Баттерфляй Ультрамарин — вулиця Василя Липківського, 1А

Gara concept store отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
To Attack
23 июня 2023 в 4:09

Ми з подругою дивилися окуляри, я взяла приміряти одні окуляри (під час примірки дівчина підійшла і запитала «допомогти вам» я відповіла ні, тому що часто консультанти підходять і запитують чи проконсультувати клієнта») після примірки я хотіла покласти окуляри на полицю але вони не вміщалися і тут консультант знову підійшла і сказала «я ж вам говорила, це зроблю я» в максимально похабному тоні (цього ніхто не почув, коли вона говорила вперше), вибачте, але після такого відношення навіть знаходиться в тому приміщенні зникло бажання. Ви можете подумати, що це просто слова, але міміка і поведінка зовсім не були доброзичливими. Ставлення як до якогось сміття… Все залежить від того, як виглядає людина?

Саша
16 мая 2023 в 14:22

Дуже хамовите ставлення працівників. Концепція дуже цікава, багато цікавих позицій, але через таке відношення консультантів зовсім не хочеться витрачати гроші та час.

Жанна
03 сентября 2020 в 12:11

Магазин безумных красивых вещей
В него можно ходить, как в музей) только здесь можно разглядывать, трогать, примерять) Каждый предмет настолько уникален, что похожего в Киеве больше не найти! Можно ничего не купить, но получить массу удовольствия от созерцания
Персонал чудесный, атмосфера необычная с послевкусием апероля

Наталия
07 июля 2020 в 16:26

Единственно правильная вещь, которая питает нашу Душу - это ЭМОЦИЯ!
Эмоция умиления, восхищения, драйва.
Когда попадаешь в @gara.ua, время останавливается и ты становишься счастливым заложником мега-позитивного настроения! Эйфория радости накрывает по самое темечко: "Привет, "связь с космосом" и плавно перетекает в щенячий визг ХОЧУ ЭТО, нет, ВОТ ЭТО и ВОТ ЭТО. Не останавливайся, питай свою ДУШУ, становись БЕССМЕРТНЫМ! @gara.ua, Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ!

Ксенія
27 октября 2018 в 14:56

Дуже крутий плейс! Незвичні і фрікові аксесуари від найрізноманітніших дизайнерів з усього світу в одному місці. Must visit place in Kyiv.

Добавить отзыв