UAOTZYV.COM

Галя Балувана, магазин напівфабрикатів отзывы

Адрес Київ, Голосіївський просп., 110
Метро Васильківська 0.71км
Телефон +380 (95) 382-53-22
Часы работы 09:00-21:00
Сайт www.facebook.com/galia.baluvana.kyiv
Рубрики Продовольственный магазин
Оценка 4.4 28 отзывов
Галя Балувана на Голосіївському проспекті - це магазин напівфабрикатів, де смачні та натуральні, домашні страви готують та заморожують при вас. Пельмені, вареники, голубці, млинці, котлети, сирники та ще понад 100 видів напівфабрикатів, десерти, піца та морозиво приготовані професійними кухарями.
Без барвників, консерватнів, ароматизаторів та підсилювачів смаку. Ми використовуємо тільки 100% м'ясо найвищої якості від перевірених постачальників, тільки цільні овочі та фрукти і ніяких штучних наповнювачів чи заводських фаршів/начинок.
Похожие компании в категории
Галя Балувана на Заболотного 20 — просп. Академіка Заболотного 20
Киоск Молочные продукты — вулиця Героїв Оборони, 2
VARUS — вулиця Васильківська, 34
METRO Cash&Carry — Кільцева дорога, 1В

Галя Балувана, магазин напівфабрикатів на Голосіївськом отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
13 декабря 2023 в 10:55

Живу неподалік від магазину, часто ходжу в цей магазин. Продукція смачна, насичений смак, дуже полюбляю їх млинці. Дуже чисто в закладі, та приємний персонал. Вся продукція свіжа, видно, що відповідально ставляться до норм зберігання товару

Ольга
12 декабря 2023 в 9:20

Пару раз заходили в Галю Балувану на Голосіівському проспекті
Дуже рекомендую!
Продукція гарна, все дуже смачне і свіже
Ще дівчата усі привітні, і допомагають підібрати, завжди приділяють увагу і час
Дякую
Буду заходити)

Богдан
09 декабря 2023 в 0:49

10/5 ️Полюбляю цей заклад, смачна їжа, якісна та свіжа
Черговий раз зайшовши туди мені порекомендувала дуже приємна касир нові Сінабони (навіть показали фото готового результату, та розказали як приготувати)
Я був приємно здивований смаком, обовʼязково прийду за ними ще (і не тільки)

Юрий
25 марта 2022 в 23:18

Смачні вироби, непоганий сервіс, зручне розташування.
З мінусів - досить високі ціни як на таку продукцію. Крім того, персонал дозволяє собі спілкуватися російською та украй неохоче переходить на українську

Юлия
01 марта 2022 в 18:07

Пельмени, вареники, сырок в шоколадной глазури очень-очень и сырники с брынзой вкусные
Приготовление происходит на виду у покупателей (за стеклом), сами можете наблюдать как и из чего готовят.

Ольга
05 февраля 2022 в 12:09

Були дуже враженні, багато різного асортименту. Сподобались сирникі з бананом, потім заморрженні сиркі.

Ольга
04 февраля 2022 в 4:58

Вареники з вишнями це повне розчарування. Де там ті вишні? Ще й за таку ціну. На один здоровенний вареник може бути одна вишенька. Я що гроші за тісто плачу? Я обожнюю вареники з вишнями, але досвід придбання їх у вас розчарував, в супермаркеті і те було смачніше. Друга зірка лише за те, що хінкалі і зрази дійсно нормальної якості. Дитячі пельмені теж розчарували, нічого особливого (

Світлана
31 декабря 2021 в 13:17

Побажання, щоб товар мав фасування різної ваги. Деякого товару, могли б бути і менші розфасовки, або ж зважувати за бажанням покупців, хоча б на половину.

sunchesig
27 декабря 2021 в 5:28

Очень вежливый продавец Людмила. Всегда подскажет и посоветует что взять, если еще не испробовали весь ассортимент. Был 4 раза и всегда оставался доволен. Продукция, само собой, на высоте.

Олеся
05 декабря 2021 в 6:26

Персонал вежливый, подскажет, проконсультирует. Удобное месторасположение магазина, большой выбор товара и, кажется, что чисто.
Покупали пельмени, вареники, сырники, зразы и творожные сырки.
Что я могу сказать, если вы умеете и любите готовить, то вы заметите очевидную разницу вкуса домашних блюд и "домашних", но от "Гали".
Задумка хорошая. Холотякам подойдёт. Рекомендую
Но нам не вкусно. От пельменей (свинина-говядина) кислый привкус во рту, зразы не держат форму, слишком мягко-клейкий картофель, вареники - сплошное тесто. Сырники норм. Творожные сырки тоже оставляет желать лучшего.

P. S. Отвечу на комментарии и вопросы от "владельца". Зразы жарили правильно, информацию о пельменях не храню. Творожные сырки с кислого творога и с кислой начинкой. Я считаю, что и одного неудачного "блюда" достаточно. А тут чаще, чем через одно) Работайте над технологической картой.

Сергій
29 ноября 2021 в 7:10

Галя балувана' змінить вашу думку про напівфабрикати!
Використовують тільки свіжі і натуральні інгредієнти!

Саша
25 октября 2021 в 23:20

Вкусная пицца. Покупаю часто, ни одной жалобы.
Персонал приветливый, вежливый.
Рекомендую.

Дима
19 октября 2021 в 7:14

Вкусно, но раньше персонал был доброжелательный, сейчас же все скатились до уровня стандартного магазина с недовольный лицом. Кассирам нужно бы понимать что они работают с людьми

Володимир
18 октября 2021 в 13:42

ОБЕРЕЖНО, якщо у Вас на картці не хватило коштів на оплату, то через хвилину (після поповнення картки), ті само продукти будуть коштувати на 100грн дорожче. На Ваше питання "як так!? " - продавчиня візьме "в Сірка очі" і буде доказувати, що такого не було. Спроба купівлі відбулась 22.09.21.

Женя
09 октября 2021 в 7:10

Вкусно, сытно, разнообразно. Понравилось всё. Обычно рыбные котлеты не ем, но даже они были вкусными. Вареники как дома?

Дмитро
08 сентября 2021 в 14:13

Ставлю чотири зірки за якість продукції. Купували рибні котлети (дуже добрі), курячі котлети (добрі), пельмені (3 бали із 5), продукція, на мій погляд, нормальна, хоча ціни трохи кусючі, але є зауваження, - в пельменях дуже товсте тісто та, до того, ще й гливке. Сталося у мене невеличке непорозуміння в одному із магазинів мережі, звернувся з цією проблемою до адміністрації через Фейсбук, пробема була вирішена за пару годин. Дякую.

Карина
06 июля 2021 в 8:30

Пару раз брали хинкали но один раз были очень острые и перченые а второй раз почти без вкусные! Но это не настроило нас! Хотим ещё попробовать микс мяса. Спасибо

Bulison
01 июня 2021 в 22:27

Изменилось качество полуфабрикатов, при открытии вашего магазина было на много вкуснее и больше было начинки. Не знаю что повлияло, возможно большой спрос или пандемия.

Таисия
10 мая 2021 в 21:36

Мы только знакомимся с Вами большую часть уже успели попробовать, все очень вкусно и качественно, приветливый и ввежлевый персонал, всем довольны! Молодцы!

Lavatera
10 мая 2021 в 1:39

Все дуже смачно! Найкращі напівфабрикати. Великий вибір. Якісна продукція. Привітний персонал.
Дякую!
Рекомендую.

Добавить отзыв