UAOTZYV.COM

Гала Клин - Уборка квартир. Химчистка мебели. Гарантия на работу.

Адрес Київ, просп. Науки, 11
Метро Деміївська 0.95км
Телефон +380 (67) 110-69-69
Часы работы
понедельник08:00-21:00
вторник08:00-21:00
среда08:00-21:00
четверг08:00-21:00
пятница08:00-21:00
суббота10:00-20:00
воскресенье10:00-20:00
Сайт www.galaclean.com.ua
Рубрики Услуги профессиональной уборки, Уборка, Уборка жилых помещений, Услуги по уборке
Оценка 4.9 77 отзывов
Похожие компании в категории
UNMOMENTO — бул. Лесі Українки, 21
Пан Уборка — вулиця Романа Ратушного, 41а
Чиста Хата — ул. Предславинская 34Б, кабинет, 209
Уборка после ремонта Киев — вулиця Деміївська, 37

Гала Клин - Уборка квартир. Химчистка мебели. Гарантия на работу. отзывы

77
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Николай
21 декабря 2023 в 8:45

Все було виконано мега круто. Приїзд вчасно, прибирання виконане на відмінно, навіть там, де не думали що будуть прибирати, однозначно буду рекомендувати та звертатись ще!

Aelia
16 декабря 2023 в 20:20

Я випадково знайшла цю компанію в Інтернеті і зараз після першого досвіду замовлення послуг можу сказати, що зробила відмінний вибір.
Нам потрібно було підготувати квартиру перед орендою, сьогодні приїхали їхні співробітники, причому трохи раніше, ніж ми домовлялися заздалегідь. Пунктуальність – супер!
Приємні та ввічливі клінери, і зі збиранням впоралися відмінно, за 6 годин вся квартира просто перетворилася! Дуже чисто і акуратно все зробили, у тому числі зі складними завданнями: миття вікон, балкона, ванної, духовки і мікрохвильової печі.
Все сяє і дуже приємно бачити, наскільки якісно все було зроблено саме так, як нам було потрібно.
Окремо хочу відзначити, що на кухні у нас було не дуже гарне освітлення, що значно ускладнювало прибирання навіть для професіоналів, але навіть у таких умовах вони чудово впоралися з поставленим завданням.

Мені також сподобалося, що на зв'язку завжди був менеджер "Гала-клин", уточнюючи, чи все гаразд і те, наскільки самі клінери оперативно реагували на мої зауваження щодо прибирання і відразу виправляли недоліки (в основному через погане освітлення на кухні Саме до співробітників тут претензій немає щодо первинної якості прибирання).

І ціна вийшла саме така, як я обговорювала заздалегідь з менеджером, не було жодних спроб розкрутити на гроші за щось, все по-чесному, і це також однозначний плюс!
Мені навіть зробили невелику знижку і це приємно.

Дякую вам велике за вашу працю, в майбутньому якщо нам знову знадобиться професійне прибирання, звертатимемося саме до вас!

Ольга
17 ноября 2023 в 16:20

Замовляла прибирання після ремонту в квартирі. Дуже довго вибирала компанію та боялась помилитися. Надала перевагу компанії Гала Клин. Рекомендую цю компанію! Організація на найвищому рівні, бригада та якість прибирання відмінна. Величезна подяка! Все сподобалось. Прибирання квартири виконували троє людей - приїхали вчасно, все було дуже грамотно організовано. Все зробили швидко та якісно, я навіть не змогла ні до чого причепитися.

Михаил
02 ноября 2023 в 9:46

Дуже добре прибрали! Не вірили що зможуть відмити раковину на кухні після орендарів. Дякую!

Dmytro
12 октября 2023 в 10:18

Робили прибирання в ЖК Нивки-Парк: після ремонту + генеральне. Відмічу старанність та акуратність - вся невелика кількість речей була акуратно складена, а бруд відмито, меблі були вимиті зсередині - все як було вказано. Приїхали на назначений час. Прибирання зроблене чудово, але моя прискипливість дещо виявила вже після того як я відпустив робітників. Я повідомив менеджеру про деякі виявлені незначні (!) недоліки й признав, що вже сам відпустив робітників, але менеджер наполегливо запропонував все доробити найближчим часом, що й було зроблено. Приїхали й доробили. Без питань, доброзичливо. Можу радити цю компанію - якісно працюють, зацікавлені в результаті та репутації. Ціна - дуже прийнятна.

Елена
17 сентября 2023 в 6:26

Замовляли клінінг квартири після ремонту. Співробітники привітні та приємні люди, все зробили вчасно та якісно. Виконали знепилення усіх куточків, вікна та скляні поверхні блищать, паркет з плиткою відмиті. Ми задоволені. Дякуємо!

Саша
15 сентября 2023 в 14:44

Замовляли повний клінінг квартири і результат виявився відмінний. Компанія також постійно була на зв'язку і миттєво відповідала на всі питання. Співробітники прислухалися до всіх побажань, навіть до максимально прискіпливих. Все чудово, дякуємо!:)

Саша
11 сентября 2023 в 3:59

Дякую за прибирання!
Все дуже ретельно та ідеально вимили)
Результатом задоволені!
Рекомендую)

Татьяна
07 сентября 2023 в 9:48

Добридень. Ви та Ваші дівчинки просто супер. Пунктуально, швидко, якісно! Я вперше користувалася такими послугами. І тепер думаю, як мені Вас не вистачало!

Ширин
03 сентября 2023 в 1:23

Скористався послугами. Позитивний досвід. Складна квартира. Директор фірми детально просив розповісти про всі недоліки після збирання. Правильний підхід, загалом

Helga
28 августа 2023 в 12:29

Неодноразово зверталася і буду звертатися знову. Відмінно виконується прибирання після ремонту. Дуже відповідальне та професійне ставлення до своєї роботи. Однозначно, рекомендую!

Саша
06 августа 2023 в 6:40

Очень хочется выразить благодарность компании и сотрудникам, которые делают работу на 100%%%Обращаюсь за помощью мойки окон уже не первый раз, ребята быстро и качественно создают чистоту! Глаз радуется от блеска! Благодарю за оперативность и качество!

Натали
21 июля 2023 в 8:17

Дякую за професійне прибирання. Обовʼязково будемо звертатися ще та порекомендуємо друзям)

V S
03 июня 2023 в 2:37

Чудовий сервіс.
Користуюся послугами компанії вже не вперше і щоразу все добре, після генерального прибирання квартира блищить.
Рекомендую до співпраці!

Inga
30 мая 2023 в 23:54

Користуюсь послугами не перший раз.
Цього разу було генеральне прибирання квартири + вікна. Прийшли вчасно, вконали всі мої прохання ще й чайник вимили. Дуже дякую працівникам, ви зберегли мені час і нерви.

Женя
26 февраля 2022 в 19:51

Большая благодарность сотрудникам компании «Гала Клин» за проделанную работу
Заказывали услугу «уборка после ремонта», результатом остались очень довольны)
Все сделали в соответствии с заранее оговоренному перечню работ, стоимости и времени.
Сотрудники компании пунктуальны, добросовестны, аккуратны и очень вежливы Общение было в удовольствие)
Будем обязательно рекомендовать друзьям, близким и обращаться сами.
Еще раз спасибо

Александр
12 февраля 2022 в 13:55

Обращаюсь в компанию не первый раз, никаких нареканий. Утром можно уехать по делам, а после обеда вернуться в убранный и чистый дом, при этом не думать о покупке каких-то моющих средств, вёдер и т. П. Даже лестницу свою привозят. В общем, если бы я их узнал раньше, чем жену, может и не женился бы вовсе)

Саша
09 февраля 2022 в 4:24

Хорошая работа. Оперативно и качественно. Ребята приехали во время. Аккуратные, вежливые профессиональные.
В следующий раз обращусь только к нам.
Рекомендую от души.

Светлана
25 января 2022 в 21:24

Впервые воспользовалась полным клинингом (генеральная уборка)
Пересмотрела очень много вариантов клининговых компаний. Остановилась на "Гала Клин" и не прогадала.
Написала в viber, сразу же получила ответ, сразу же договорились о дате.
Впечатления
Пунктуальность до минуты
Само собой чисто.
Отодвигали даже ту мебель и технику, что неотодвигалась всё время пока мы живём в этой квартире. Например тяжелейший холодильник который стоял на своём месте 16 лет.
Работали почти 7 часов в небольшой двухкомнатной квартире.
Моя благодарность всей команде.
Факт - цена дешевле чем во всех изучаемых мною других компаниях. Идеальное соотношение цена-качество.
От души рекомендую.

Саша
20 января 2022 в 4:48

Очень выручили с генеральной уборкой квартиры. Даже не выручили, а спасли. Отдельное спасибо - за воскресший поддон в душевой (наследие предыдущих владельцев). Были уверенны, что его уже не спасти, ошиблись. Однозначно советую.

Добавить отзыв