UAOTZYV.COM

Gaga отзывы

Адрес Київ, просп. Павла Тичини, 7
Метро Гідропарк 2.62км
Телефон +380 (67) 000-23-69
Часы работы 11:00-21:45
Сайт gaga-rest.com.ua
Рубрики Ресторан грузинской кухни, Семейный ресторан
Оценка 2.3 37 отзывов
Ближайшие филиалы компании
GAGA — вулиця Ревуцького, 5-А
Gaga — вулиця Джона Маккейна, 30
Gaga — вулиця Джона Маккейна, 37
Cafe Solomon / Gaga — вул. Павла Скоропадського, 11\61
Похожие компании в категории
Ресторан Алаверди / Алаверды — вулиця Княжий Затон, 16Д
Кафе-сыроварня Мацони — бул. Ігоря Шамо, 1
Хмелі-Сунелі / Хмели-Сунели — вулиця Михайла Омеляновича-Павленка, 4/6

Семейный ресторан Gaga на Павла Тичини отзывы

37
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Маша
23 мая 2024 в 0:03

В цьому закладі сьогодні були вперше!
З родиною вирішили посмакувати смачною Грузинською кухнею.
Загалом враження приємні
На адекватні ціни, на дійсно великі порції, приємна атмосфера та обслуговування.
Єдине що розрахунок чекали довше ніж замовлення, але це не завадило приємним враженням, тому обов'язково прийдемо ще)

Дмитрий
02 мая 2024 в 11:04

Дякуємо за смачну їжу та атмосферу. Дорослі та діти задоволені. Рекомендуємо ресторан на березняках для сімейних посиденьок).
Слава Україні! Слава ЗСУ!

Юрій
02 февраля 2024 в 17:41

Ганьба.
Заклад, який був для мене взірцем смаку та обслуговування, розчарував і втратив клієнта (принаймі в моїй особі).
Зайшли з колегою поїсти, замовили солянку, я хотів хінкалі (офіціант відрадив мовляв чекати 40хв.) Замовив скумбрію.
Солянку принесли за 5хв. Ще за 10хв. Колега розібрався з нею
Через 40хв. Ми почали збиратись на роботу. Рибу запакували з собою (віддав псам-не їли).
Отак з напівпустого закладу я вийшов через годину ГОЛОДНИЙ
Не раджу той хлів нікому
Не витрачайте час і гроші

Ирина
16 января 2024 в 15:03

Регулярно відвідуємо сім'єю цей ресторан мережі Gaga. Дуже смачна їжа за ціну, дешевшу від Пузата хата! Приємна атмосфера, ввічливий персонал. Мої улюбленці - хачапурі по аджарськи, шкмерулі, шоті. Подбайте про бронь, якщо плануєте бути на вихідних, тут часто аншлаг!

Ольга
01 января 2024 в 17:49

Сьогодні відвідали заклад! GAGA на Тичини) іжа смачна, обслуговування гарне! З нами була офіціантка Накшун-уважна, приємна! Попередила відразу що розрахунок готівкою! Замовлення принесли через хвилин 15! Рекомендуємо

Ростислав
26 декабря 2023 в 13:36

Їжа і ціни тут 5 із 5, безперечно. Так ситно і смачно поїсти в закладі в Києві сьогодні, мабуть, можна тільки тут. Ціни наче переносять кудись у 2017 рік. Тож якщо ви плануєте брати їжу на виніс або ж замовляти доставку, то далі можете відгук не читати, купуйте – не пошкодуєте.
Готують доволі недовго, якщо врахувати повний зал.
А от із сервісом все значно гірше.
Офіціанти чи зіпсовані через 10% чайових, які вже включені в чек, чи просто їм ніхто не пояснює як потрібно працювати. Щоб хтось провів до заброньованого столика довелось звертатись до бармена аби він покликав офіціанта, аби той в свою чергу покликав когось, хто знає куди нас вести.
При цьому нам меню не видали, ми чекали хвилин 10, щоб одна офіціантка таки нас помітила. І вона насправді – той єдиний світлий промінь у жахливому мороці місцевого сервісу. На жаль імені не запам'ятали. Вона вчасно підходила забрати посуд/серветки, час від часу перепитувала чи ще чогось бажаємо. Чудова офіціантка.
Після того, як зробили перше замовлення ми попросили залишити одне меню, щоб замовити щось іще. Але дуже скоро підійшов інший офіціант і забрав його. На моє прохання залишити, бо ми ще хочемо із нашою офіціанткою обговорити деякі страви він відповів "мені нада, зараз" із таким виразом обличчя і тоном, наче я у нього гаманець хотів забрати.
Окрім того постійно відкривалися двері на терасу, куди, мабуть люди виходили покурити абощо. На секундочку - на вулиці -15, тож кожного разу нас (ми сиділи за 5м) обдавало крижаним повітрям. При тому, що в залі й так не спекотно. Так бути не повинно.
Також у санвузлі відсутня гаряча вода, що нонсенс.
Ну і на завершення – повна відсутність можливості безготівкових розрахунків. Якщо забули зняти гроші заздалегідь – топайте в атб, стійте в черзі й знімайте там.
Сподіваюся, що це був один винятково невдалий вечір. Якщо ні, то навряд цей ресторан ще довго пропрацює якщо якість сервісу не буде хоч уполовину така ж хороша, як якість їжі. Навіть низькі ціни не можуть бути виправданням.

MS
26 декабря 2023 в 1:44

Сервіс огидний. Офіціант з обличчям обслуговував, ніби ми сидимо на кухні. Хінкалі кинули все набік, злиплися і розвалилися в результаті. Гага поміняйте підхід. Їжа смачна, але все загалом дуже псує.

Богдан
22 ноября 2023 в 18:12

Був у закладі 3 рази щоразу обслуговування як на вокзалі в їдальні, що не скажу за кухню дуже смачно, -все потрібно питати і чекати офіціанта по 15 хвилин, приїхали о 20: 10 закриття кухні о 21: 00, нас посадили за стіл де була колонка з музикою над головою та дуже сильно грала музика, попросили пересісти підійшли до офіціанта він сказав що потрібно передавати замовлення іншому офіцера у підсумку. До нас прийшли через 40 хвилин, що кухня не працює і офіціант нічого не приймав. В край не рекомендую через повагу до клієнтів та недбале ставлення офіціантів.

Никита
19 ноября 2023 в 21:06

Просто жерсть. Цей ресторан завжди подобався. Але з кожним разом все гірше і гірше! У будній день хінкалі чекав більше години! Ніхто не попереджав, що буде довго! У підвалі взагалі до тебе ніхто не підходить, може там самообслуговування? Кухня стає гіршою, замовили курку тютюну, принесли просто дуже суху курку. Термінала немає, оплачуєш готівкою і чекаєш здачу по пів години поки не покличеш і не нагадаєш, відчуття що не несуть спеціально здачу. Не рекомендую! Просто споганився заклад!

Ольга
06 ноября 2023 в 5:29

Заклад жахливий і почитавши попередні відгуки розумію, що керівництво нічого з цим не робить.
Посуд брудний, довелось ходити по залу і шукати чистий.
Принесли пропавший апельсиновий сік, на що офіціант з недовольним обличчям забрав його без слів і приніс інший, пити новий відповідно бажання не було та відмовилось.
У відповідь почула просто ок, елементарно Вибачте важко було сказати людині.

Не рекомендую цей заклад!
Побажання, щоб офіціанти випили пропавший сік!

Марина
03 ноября 2023 в 0:43

Залишилися незадоволеними після відвідування ресторану.
1. Столик був заброньований за тиждень. Приїхали вчасно. Раптом нам повідомили, що шашлик, хачапурі та інші страви з грилю та печі зможуть подати лише через 3-4 години. Тому що в першу чергу обслуговую бенкети. Нас ніхто не попередив про це. Хоча контактний номер телефону був.
2. Щоб хоч якось поїсти, офіціант запропонував курча тапака. При чому повідомив, що в меню його немає. Приніс за пару хвилин звичайну маленьку вже пожарену курку, розрізану на 4 частини.
3. Звичайно, термінал не працював.
4. Офіціант був знервований.
Ми з дівчатами були розчаровані
Раніше постійно відвідували Gaga на Березняках.
Більше сюди не прийдемо.

Андрій
20 октября 2023 в 23:33

Гага на Тичини, 7 - повний треш. Постійно не працює термінал, значить, бізнес "сірий". Адміністратор забула записати номер телефону, тому наступного дня з переляканим обличчям шукала вільний столик. В закладі дуже гучна музика і дуже задушливо. Страви непогані, але цей заклад - рівень портового кабака десь на узбережжі Африки.

Алина
17 сентября 2023 в 12:33

Їжа дуже смачна, не дорого, гарний дизайн ресторана, АЛЕ обслуговування просто жах.
Адміністратор дуже приємна дівчина, але офіціантки просто треш. Сподіваюсь, що будуть зміни по обслуговуванню. Дуже б хотілось повернутись, але якщо буде зміна в обслуговуванні.

Саша
20 августа 2023 в 16:58

Була у закладі 4 рази. 4 рази не можна було розрахуватися за терміналом.
Щодо їжі запитань немає. Завжди смачно та порції досить великі. За це тверді 5 балів жодного разу за смаковими якостями не підводили.
Обслуговування: щоразу не доводиться. Дуже ввічливі хлопці-офіціанти, усміхнені та підкажуть якщо виникають питання щодо меню. Однак нещодавно зіткнулися з дівчиною офіціанткою, яка була вкрай незадоволена. Стоячи за столом заправляла сорочку, записувала замовлення на складеному листі а4 і постійно зітхала. Винесла замовлення і більше не підходила, хоча їжі було достатньо і посуду накопичилося багато разом із червоними серветками. Декілька разів дівчина підходила до інших столів принести замовлення, наш ігнорувала. Самі склали посуд і чекали доки хтось підійде. Дівчина-офіціант стояла і сміялася.
Природно, навіщо намагатися, якщо чайових від 10 відсотків від чека.
Далі попросили хлопця-офіціанта прибрати посуд та розрахувати нас. Все зробив.
Великий мінус за відсутність терміналу та можливості переказу грошей на карту. Довелося йти та знімати гроші в сусідню будівлю.
Не хочеться туди більше повертатися через обслуговування, запах сечі в туалеті та відсутність терміналу.

Марина
17 августа 2023 в 10:59

Заклад в принципі не поганий, але ж питання до співробітників. Офіціант не встигає приносити замовлення, ми відмічали день народження чоловіка. Нам за півтори години принесли тільки картоплю по селянські, коньяк несли майже 2 години, гості засмучені бо голодні! За туалети в загалі писати не хочу, я такого ще не бачила! Я дуже була засмучена таким відношенням до людей. Подача м'яса не гарна, не така як повинна бути, наче сиділи у забігаловці. Дитині замовила іду, робили 1.5 години. Вивід тільки один!

Елена
22 июля 2023 в 9:50

1. Повару на холодных закусках научиться мыть зелень салатную (песок на зубах трещит) Заправка не соответствует, авокадо не нашла, только яблоки На Ревуцкого заказывала салат Gaga -великолепный! Только атмосфера впечатлила, кухня-нет!

Татьяна Пантыкина
19 июля 2023 в 12:40

Вчера 18.07.2023 были с подругой в Ресторане Гага на Березняках. Это УЖАС! Порции уменшили, хотя в меню не изменили, подача ужасная, запах кухни по всему залу, хачапури по аджарськи ждали целый ЧАС! А официантка полный капец, салфеток за столом нет, замену принесли минут через 20, грязную посуду не убирала, не говоря уже о грязных салфеток. Просто шок!

Ірина
18 июня 2023 в 20:06

Найгірший заклад який можна зустріти! Зіпсували день народження як тільки могли!
По-перше, в замовленні було вказало БЕЗ АЛКОГОНИЙ махіто! Дітям принесли (7 років і 11 років) принесли алкогольний! На зауваження сказали «хтось пожартував» замовлення всі чекали від 30хвилин!
І при запитанні чи я знижка для іменинника, засміялися в обличчя і відповіли ні!
Найгірший ресторан! Якщо хочете зіпсувати собі день народження йдіть туди!
Не раджу нікому й ніколи! ЖАХ ЖАХ ЖАХ

Женя
01 мая 2022 в 7:23

Разочарована до глубины души, надеялись отдохнуть, в итоге пришли, нас никто не встретил не провёл до столика, стол который был забронирован, был не убран, сели на первый свободный какой был, долго ждали пока примут заказ, официант (извините за подробности не приятно пах), вино из меню было только красное, и то, то которое мы хотели его не оказалось, было только на розлив непонятное, в итоге кое как определились с едой, нам пришли сказали ждать то что мы хотим час, потом оказалось что картой не принимают, мы развернулись и ушли, вечер испорчен….

Мария
28 апреля 2022 в 21:03

Классное место
Хороший ремонт, очень много места.
Вкусная кухня (один раз попала на немого пересушенный шашлык)
Немного шумновато, когда много гостей, а шторки в комнате от звука не спасают) но в целом, очень хорошо.

Добавить отзыв