UAOTZYV.COM

G-Sky Lounge and Roof Terrace

Адрес Київ, вулиця Райдужна, 25а
Телефон +380 (63) 123-44-22
Часы работы
понедельник12:00-22:00
вторник12:00-22:00
среда12:00-22:00
четверг12:00-22:00
пятница12:00-22:30
суббота12:00-22:30
воскресенье12:00-22:30
Сайт instagtam.com/gskykyiv
Рубрики Ресторан, Коктейль-бар, Кальянная, Караоке-бар, Кинотеатр под открытым небом
Оценка 3 39 отзывов
Похожие компании в категории
Сушия - заказ и доставка суши, роллов в Киеве — бул. Перова, 36 (ТЦ Квадрат, Київ
Компот — Поштова площа, 3б
Файна Фамилия — вулиця Микільсько-Слобідська, 1А
Королі / Короли — вулиця Микільсько-Слобідська, 1А

G-Sky Lounge and Roof Terrace отзывы

39
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ann
05 октября 2023 в 12:58

Цей заклад неймовірний для святкування Дня народження у колі близьких людей! Обрали місце у куполі у доволі холодну, вітряну осінню погоду і були у захваті від комфорту та емоцій, які може дати, здавалося б, звичайний заклад. Кухня та обслуговування- на чудовому рівні. Види, які відкриваються з даху, бургери, пасти, салати, адміністрація, офіціант, що допомагав з усім, атмосфера - можна розповідати про багато приємних вражень від цього місця! Полагодьте, будь ласка, світильничок в одному з куполів Впевнена, це буде на краще для майбутніх відвідувачів

Олег
01 октября 2023 в 14:43

Затишне кафе з романтичною терасою. Приємна лаунж атмосфера. Кухня середня - є вдалі страви, а є недуже. Є кальян та жива музика.

Аня
29 сентября 2023 в 15:34

Дуже погане місце і ставлення до людей. Відзначала там на своє день народження, при бронюванні обіцяли 10 % знижки, якої потім не було не дивлячись що рахунок був не замалий і про др точно не забули бо перед цим привітали та і про чайові не забули Коли спитала за знижку наступного дня то просто проігнорили. Це якщо навіть не звертати увагу на інші нюанси, те що їжа не відповідає по якості тим цінами, які вона коштує, а коштує не мало, не дуже привітні офіціанти та і ставлення загалом …
Якщо хочете викинути гроші на вітер і загалом розчаруватись то вам туди
Дуже не рекомендую

Анастасия
27 сентября 2023 в 15:53

Вид з тераси красивий, напої та смачні їжі. Сервіс жахливий. На посадці небагато людей було, напої свої чекали 30 хвилин, а їжу годину з невеликою. Через деякий час замовили ще один коктейль і його тільки через 20 хвилин принесли. Ми прийшли ввечері, як тільки зайшли, попросили принести пледи, бо холодно було. Не приносили хвилин 10, довелося підійти і ще раз попросити, і лише за 5 хвилин їх принесли після другого прохання

Владимир
14 сентября 2023 в 15:05

Сервіс відмінний. Паркування супер, на 8-му поверсі. Ціни трохи завищені по відношенню до смакових якостей їжі. Подача креветок як у 90х, на тарілочці з листям салату.
Напої сподобалися.
Обслуговування на рівні, оперативне та ввічливе.
Місце гарне, затишне та красиве. Є дитяча зона.
Але, "під куполом" не сподобалося, неприємний запах.

Тверда 4 з 5

fulwin2
04 сентября 2023 в 0:41

Їжа може зіпсувати настрій, краще приходити ситим на каву. Я замовляв віг, але схоже, що тлумачення страви в цьому закладі дуже відрізняється від традиційного. Також вважав, що ціна викликана якістю, але в даному випадку помилився. Також до мінуса віднесу втомлену підлогу та меблі. На ресторан не тягне, звичайне кафе із підвищеним его.

Анна
01 сентября 2023 в 18:31

Давно хотіла потрапити в цей заклад і сьогодні трапилася нагода. І що хочу сказати, розчарування року.
Почну з плюсів:
- дуже сподобалась дівчина офіциант
- гарний краєвид

Далі мінуси і їх більше:
- дуже погана кухня, бургер з яловичиною (такого жахливого бургеру я ніколи не куштувала), зовсім сухий, котлета, таке почуття, з мікроволновки. Вог з яловичиною, це окремо холодні спагетті, окремо декілька шматків яловичиною і знизу соевий соус. Ну дуже несмачно
- туалет без туалетного паперу і рушників, ну якби викручуйся як можеш
- скляні панель брудні, що впливає дуже на краєвид. Брудні подушки на диванах

Марина
28 августа 2023 в 21:16

Вже другий раз виникла проблема з кухнею.
Перший раз була ситуація, коли були з друзями. Дуже довго несли наше замовлення. М'ясо принесли раніше ніж картоплю. Як сказав офіціант - картопля десь загубилась. Потім замовили креветки та сир фрі, його також загубили.
Сьогодні заздалегідь по телефону замовили карпачо та 2 теплих салати, але нам принесли тільки карпачо. Воно було льодяне. Дозамовили шашлик, і його принесли раніше ніж салати! Знову кухня загубила наше замовлення. Але коли все ж таки принесли салати (теплий салат з телятиною), то вони були не теплі, а холодні. На прохання позвати адміністратора, нам сказали що він зайнятий. Через годину нам сказали, що адміністратор з температурою і не вийде до нас, запропонували десерт. Але пізніше цей же адміністратор з температурою вийшов до іншого стола, де також була проблема з кухнею та розмовляв дуже борзо.
Більше немає бажання приходити сюди ще раз. І нікому не буду радити цей заклад.

Же Ка
22 августа 2023 в 23:19

Очікування страв до півтори години не дуже приємне заняття особливо враховуючи те, що після цього очікування приносять не твоє замовлення та страви вже подаються холодними. Також деякі страви не відповідають опису в меню, що стає сюрпризом для клієнта коли йому приносять те на що він взагалі не розраховував.
Адміністратора очікувати доводиться ще довше ніж їжу, та замість вирішення проблеми доводиться слухати купу відмовок та непотрібного тексту аля «в нас позаштатна ситуація і взагалі в мене температура». Ігнорування персоналом проблеми та прохань, спроби хитро сплатити замовлення без урегулювання питань. Неможливість навіть висловитись, тому що адміністратор не дає навіть в слова сказати і не слухає. І «гра слів» а ля «я так не казав ви не так зрозуміли».
Це все при тому що ресторан не був повний відвідувачів.
Страви непогані але див. Вище (не всі страви відповідають опису). На що адмін. Сказав «можуть бути коригування» про які повинні повідомляти ну і також про час очікування та позаштатні ситуації які призводять до таких наслідків.
Єдина зручність це можливість заїхати машиною прямо під терассу, краєвид непоганий але звісно всі мінуси псують і інші враження.
Вибачення більше звучать як «вибачте, але заплатіть і йдіть»
Або ж спроба відкупитись якимось «десертиком» або «пляшечкою вина» наступного разу коли прийдем.
Звісно ж не прийдем.
Загалом непрофесійність і не ввічливість персоналу вражає.
Відповідно зіпсований вечір та настрій.
Взагалі не рекомендую проводити свій час тут, особливо святкувати щось

Саня
20 августа 2023 в 23:59

Були в вашому закладі вже другий раз, сподобалась атмосфера закладу! Зручні меблі, ввічливий персонал. Кухня на будь який смак. Дуже велика палітра смаків кальяну. Дякую Артему кальянщику за відвертість та велике бажання зробити наше перебування у закладі позитивним

Dmitrij
30 июля 2023 в 13:12

Найпанорамніший заклад Києва «G-Sky Kyiv»

Тут ти можеш влаштувати найромантичніше побачення з неймовірною атмосферою, найсмачнішими стравами та ще й з переглядом улюбленого кіно

Місце неймовірно привабливе і незвичайне. Любителів куріння кальяну привертає увагу ароматний дим, смачний чай, можливість комфортно провести час і організувати бесіди з друзями, знайомими, близькими.

Адреса:
Вул. Райдужна, 25-А

Іра
25 июля 2023 в 15:27

Заклад має атмосферний вигляд. Однак, на жаль, в меню відсутні веганські страви, доступна лише картопля фрі та невелика порція овочів гриль.

У 2023 році хочеться, щоб заклади розвивались та мали змогу задовольнити потреби більшої кількості клієнтів/ок.

Я лишилась голодна, а тому зла) Тож, якби я обирала місце для святкування, однозначно це не був би G-Sky.

+ Туалети були брудні та без туалетного паперу.

Golikova
25 июля 2023 в 11:03

Три зірочки тільки за атмосферу закладу. 8 поверх, гарний краєвид, жива музика.
Їжа: в меню дуже мало варіантів закусок. Якщо ти не занадто голодний і хочеш просто щось перекусити, то навряд чи тобі щось знайдеться.
З того, що замовили, смачною була тільки картопля фрі. Салати несмачні зовсім. Сир фрі взагалі неможливо було їсти. Людині, яка не їсть риби чи мʼяса взагалі нема чого обрати. Коктейлі переповнені льодом і вже за 5 хвилин ти пʼєш звичайну воду з присмаком алкоголю. Несмачно взагалі.
Сервіс: дуже посередній. Без душі. Гостинності від офіціанту відчути не вдалося.
Ціни: занадто завищені для такої несмачної їжі та напоїв.

Игорь
22 июля 2023 в 5:09

Все дуже круто, смачно, красиво, особливо хотів скасувати офіціанта Єгора, дуже уважний і доброзичливий, рекомендую

Влад
06 сентября 2019 в 23:17

Локация супер, обслуживание отличное, много персонала, выбор напитков и еды достаточно большой, всё вкусно, очень красивая подача. Единственная проблема это комары) В заведение можно прямо заехать на машине

Дмитрий
05 сентября 2019 в 17:04

Место драйвовое, куча молодежи, нормальные цены, и нормальная локация. Но есть один нюанс. Взяли макалан на вкус ред лейбел, ну так нельзя, люди которые берут такой виски, берут его не случайно!

Андрей
29 августа 2019 в 0:20

Хороший выбор коктейлей, цены на пиво завышены. Кальяны не дорогие, но оставляют желать лучшего. И по вкусу и по дыму низкого качества.

Sergii
19 августа 2019 в 6:40

Я так і не зрозумів про що цей заклад. Налити пиво і поставили на барній стійці щоб впродовж 20 хвилин воно закіпіло посеред літа в "елітному" закладі де сидить 3 компанії, персонал розтикує на 10 столиках таблички зарезервовано. Заклад на один раз, просто подивитись на правий берег Києва.

Александр
08 августа 2019 в 11:28

Отвратительное обслуживание! Особенно ведущий караоке тот который похож на Монатика, невоспитанный хам! Позволяет грубо разговаривать с клиентами! Наверное он думает что он Монатик, но увы. Как то заказывали бургеры нам их не принесли но посчитали. Заказы ждать долго. Складывается впечатление что весь персонал либо обкуренные либо пьяные. Если персонал не любит свою работу то зачем тогда там работать вообще? Само заведение интересное но персонал отвратительный.

Vlada
16 февраля 2019 в 21:22

Низкая оценка обусловлена тем, что за столиками с депозитом 1500+ официанты плясали сидя на коленях, в то время, как к нам удосужились подойти взять заказ спустя 45 минут. Также после обещания кальянщика «кальянчик будет через 10 минут» кальян мы ждали больше часа...

Добавить отзыв