UAOTZYV.COM

Funeralia - Перевозка умерших

Адрес Київ, вулиця Велика Житомирська, 2
Метро Поштова площа 0.49км
Телефон +380 (97) 149-87-85
Часы работы 07:00-20:00
Сайт milinskiy.com/ru
Рубрики Похоронное бюро, Кремация, Похоронный агент
Оценка 5 17 отзывов
Похожие компании в категории
Бюро ритуальных услуг Ритуал 24 — вулиця Олександра Кониського, 16
Ритуальная служба – коммунальное предприятие — вулиця Бульварно-Кудрявська, 47/14

Funeralia - Перевозка умерших отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Людмила
31 марта 2023 в 10:34

Щиро дякую фірмі Міжнародних ритуальних послуг "Funeralia" за перевезення тіла мами з Польши в Україну (Київська область). Не зважаючи на важкі умови внаслідок війни ваша робота була професійною, якісною та швидкою. Завдяки Вам мама тепер спочиває в рідній землі. Нехай Вам Бог допомагає у вашій нелегкій справі.

Роман
15 августа 2020 в 10:51

Щиро дякуємо за транспортування тіла моєї сестрички з Італії, за підтримку в такі важкі дні нашого життя. Міцного Вам здоров'я

Женя
09 августа 2020 в 4:57

Дуже вдячна фірмі за перевезення мого брата з Польщі. На всі питання відповідали швидко, та співчували. Ігор Мілінський, вдячна вам за підтримку та розуміння. Успіхів вам у праці.

Максим
06 августа 2020 в 14:52

Хотим выразить благодарность фирме Funeralia за помощь и профессионализм. Спасибо огромное за неравнодушие.

Оля
03 августа 2020 в 5:13

Велике дякую за надану допомогу, хлопці дуже добре справились зі своєю роботою, привезли раніше чим обіцяли, рекомендую

Назар
01 августа 2020 в 6:21

Хочу виразити свою подяку компанії Funeralia. За те, що допомогли зробити репатріацію тіла нашої рідної людини з Польщі до України. Все пройшло на вищому рівні, без ніяких проблем. Щиро дякуємо.

Лена
29 июля 2020 в 9:47

Выражаем огромную благодарность похоронному бюро Funeralia и лично Олегу и Игорю Милинских в оказании помощи вернуть сына, брата, мужа, отца из Франции на родину!
Люди ответственные и честные.
Все сделали быстро и качественно.
Приятно осознавать, что в наше непростое время есть люди готовые помочь и протянуть руку помощи в трудную минуту.

Арина
27 июля 2020 в 4:41

Дякуємо цим людям, які допомогли привезти тіло мого батька із чехії, зробили все без проблем та зайвих клопотів, усе швидко та оперативно, як що у вас трапиться така біда, то без вагань звертайтесь у цю службу, все чесно!

Ірина
25 июля 2020 в 17:15

Хочу висловити щиру подяку пану Олегу Мілінському та всім співробітникам фірми ""Funeralia"", які допомогли з репатріацією тіла мого чоловіка. Небайдужі співробітники, з розумінням поставились до виконаної роботи і за дуже короткий термін оформили всі документи і перевезли тіло з Англії до Тернополя. Дякую, вам, за розуміння, професійність, терпіння і підтримку в такий важкий для нас час. Ви, зробили все можливе, щоб якнайшвидше мій чоловік повернувся і був похований на рідній йому землі. В такий важкий для нас час, ви з чіткістю поставилися до репатріації, повідомляли нас про всі деталі і завжди тримали в курсі справи.
Дуже дякую, вам, за допомогу. Дякую, за те, що ви робите. Нехай Бог посилає вам здоров'я і оберігає вас та ваших рідних!

Женя
22 июля 2020 в 4:46

Хочу выразить благодарность похоронное бюро Фунералиа Олега Милинского, ее руководителям за оказанную помощь в трудную для меня, ситуацию
Умерла для меня самый родной и близкий человек Бабушка и нужно было перевести ее с Бельгии в Киев.
Ребята, работали быстро и оперативно. Общались со мной вежливо, и объясняли по пару раз если я не понимала о чём речь
Документы делались быстро, перевозка была даже и раньше
Спасибо, вам большое

Анатолий
18 июля 2020 в 21:49

Хлопці молодці допомогли дуже сильно а власне з документами, збір, підказки які документи потрібні вельми вдячний

Лена
14 июля 2020 в 3:51

Висловлюю подяку за професійно виконану роботу, терпіння та підтримку у важкий для нас час!
Рекомендуємо без сумніву

Альона
13 июля 2020 в 6:17

Висловлюємо подяку фірмі Міжнародних ритуальних послуг "Funeralia" за надану допомогу в організації поховання нашої померлої родички. Незважаючи на складну ситуацію, що склалася у світі у зв'язку з коронавірусом, працівники на чолі з Олегом Мілінським доклали максимум зусиль для того, щоб прах померлої був якнайшвидше доставлений в Україну (смерть настала в Польщі). Щиро вдячні, всього найкращого!

Люда
07 июля 2020 в 13:48

Дякую велике похоронному бюро Форнеліа за доставку мого брата з Польщі до України (м. Умані), за допомогу з усіма документами. За розуміння та терплячість. За виконання всіх наших прохань та побажань.
Дякую, що допомагаєте людям!

Ярослав
06 июля 2020 в 6:43

Велике дякую за допомогу в репатріаціі мого земляка з Іспанії до дому. Особливо дякую Пану Олегу Мілінському і його брату Ігорю за зрозуміння і людяність

Тамара
02 июля 2020 в 13:39

Щиро дякую похоронному бюро Фунералиа Олега Мілінського, що допомогли перевезти тіло брата з Німеччини в Україну. Особисто дякую пану Олегу та Ігорю Мілінському за швидке оформлення документації та підтримку.

Катя
17 июня 2020 в 6:18

Щиро дякуєм Вам за перевезення тіла мами з Італії в Україну. Не зважаючи на важкі умови внаслідок карантину та закриття кордонів, ваша робота була професійною, якісною та швидкою. Завдяки Вам мама тепер спочиває в рідній землі. Нехай Вам Бог допомагає у вашій нелегкій справі!

Добавить отзыв