UAOTZYV.COM

Флеболог у Києві Войціцький Сергій: Консультація судинного хірурга, лазерне видалення вен, лікування варикозу

Адрес Київ, Hlybochytsʹka 40 Kh, вулиця Глибочицька, 40 Х
Метро Лук'янівська 0.98км
Телефон +380 (93) 352-12-35
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-18:00
Сайт www.doctor-voitsitskyi.com.ua
Рубрики Сосудистый хирург
Оценка 5 17 отзывов
Флеболог в Києві Войцицький Сергій: Консультація судинного хірурга, лазерне видаленняление вен, лечение варикоза.
Похожие компании в категории
Флеболог Киев — вулиця Євгена Чикаленка

Флеболог у Києві Войціцький Сергій: Консультація судинного хірурга, лазерне видалення вен, лікування варикозу отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вера
11 января 2024 в 18:17

Щиро дякую за здійснення довгоочікуваної мрії. Дуже довго відкладала операції на ногах через хвилювання, але дякуючи професіоналізму лікаря флеболога Войціцького Сергія, мої хвилювання були марними. Все пройшло ідеально і безболісно. Нарешті тепер можу дозволити собі носити спідниці. Успіху Вам у Вашій добрій справі!

Татьяна
22 октября 2023 в 23:56

2 тижня тому у клініці "Медейра" доктор Войцицький (флеболог) провів мені операцію на нозі з видалення варикозних вен. Дуже боялася, що буде боляче, Але всупереч усьому страх пройшов після першого уколу, який я навіть не відчула. Лікар дуже уважний і під час операції весь час зі мною розмовляв і операція пройшла для мене зовсім безболісно. Через тиждень зняв пов'язки, зробив УЗД, все з ногою чудово. Я дуже вдячна доктору Войцицькому за.
професійно зроблену операцію!

Татьяна
19 октября 2023 в 16:30

До Сергія Юрійовича потрапила випадково записавшись на консультацію і скажу що дуже рада бо він як кажуть хірург від Бога. Молодий але вже професійний лікар. Така процедура як операція будь кого змусить тремтіти але після консультації і спілкування з цим лікарем я особисто була впевнена що в мене буде все добре і не вагаючись я погодилася на призначення дати операції. Сама операція проходила в атмосфері довіри. Кожна маніпуляція супроводжувалася поясненням лікаря за що я йому дуже вдячна бо внутрішнє тремтіння було. Він все так чітко робив що навіть сестричка яка була присутня на операції замилувалась його чаклунськими рухами над моєю ногою. Пройшло три місяці після операції почуваю себе дуже комфортно синці зникли біль не турбує. Я дуже вдячна Сергію Юрійовичу за професійно проведену операцію та чуйність до пацієнта. Це саме той лікар який і порадить і зробить все можливе для покращення стану здоров’я. Щиро дякую

Вера
10 октября 2023 в 13:45

Дуже дякую Войціцькому Сергію за гарно проведену операцію моєму татові. Пройшло пів року і ноги бігають як у молодого!

Юлия
21 сентября 2023 в 18:49

Войціцький Сергій не перший лікар - флеболог до якого я прийшла на консультацію, але саме на ньому я зупинила свій вибір. Чудовий спеціаліст, майстер своєї справи, дуже уважний до деталей. На консультації я отримала прямі відповіді на всі питання, які мене хвилювали. Під час УЗД лікар показав на моніторі і пояснив зрозумілими словами, що саме відбувається з моїми ногами. Пацієнт я не з простих, так як маю алергію майже на всі медичні препарати, а звернулася з досить запущеним варикозом і тромбозом. І хоча були проведені всі необхідні дослідження, вже на першій операції моя особливість дала про себе знати. Я дуже вдячна Сергію Юрійовичу за те, що не відмовив мені в подальшому лікуванні (далеко не всі лікарі готові до таких викликів)! Результатами я залишилась задоволена і рекомендую цього лікаря своїм близьким і знайомим.

Елена
20 сентября 2023 в 23:12

Велика подяка, найкращому судинному хірургу флебологу - Войціцькому Сергію Юрієвичу, за його людяність, за його професіоналізм, та відношення.
У мене було декілька консультацій у різних лікарів, але коли потрапила на консультацію до Сергія Юрієвича, зрозуміла. Що це той лікар якому я можу довіритися з упевненістю, що моє здоров'я в надійних руках.
Його уважність, як фахівця, мене остаточно переконало в моєму виборі лікаря.
Тепер я від щирого серця можу іншим рекомендувати звертатися до Сергія Юрієвича.

Валерия
17 августа 2023 в 20:46

Дуже вдячна судинному хірургу Войціцькому Сергію Юрійовичу за проведені операції з видалення вен. Лікар дуже уважний, доброзичливий, відповідає на всі питання. Завдяки професіоналізму Сергія Юрійовичу, операції пройшли досить легко. Дуже рекомендую цього лікаря!

Юлія
15 августа 2023 в 17:45

Висококваліфікований фахівець та доброзичливий лікар. Моя мама мала запущену стадію варикозної хвороби. Завдяки професійності лікаря, операція та післяопераційний період пройшли без ускладнення. Ми задоволені. Звертайтеся та будьте здорові. Рекомендую!

Женя
13 августа 2023 в 22:54

Сергій Юрійович- молодий, але вже досвідчений і професійний лікар флеболог. З пацієнтами поводиться дуже уважно, щиро і доступно намагається пояснити та відповісти на всі ваші питання щодо перебігу і причин хвороби. Спілкування з лікарем сподобалось, поради та план лікування отримали. Дуже вдячні. Рекомендуємо.

Саня
10 июля 2023 в 3:05

Даже не думал, что такое возможно. Очень благодарен БОГУ в лице Сергея В. В его случае молодость только плюс. Побольше бы таких специалистов.

Варя
21 марта 2022 в 12:20

Осталась очень довольна посещением врача Войцицкого С. Ю. - быстро поставил диагноз, назначил оперативное лечение. Врач очень понятно и доступно все объяснял и рассказывал, так что страха перед операцией не было.
Сергей Юрьевич всегда был на связи, послеоперационное наблюдение проходило также комфортно.
Рекомендую!

KSandersmoto
16 февраля 2022 в 19:01

Понравилось все, от консультации до послеоперационного периода. У меня был варикоз на одной ноге с начальными стадиями трофической язвы.
Очень хороший и правильный подход, доктор рассказал все про болезнь и как будет проходить лечение, сама операция прошла хорошо, без проблем и осложнений, нога заживает безболезненно и каких либо последствий. Рад что обратился к Сергею, хороший человек и отличный доктор, профессионал своего дела. Спасибо

Саша
14 декабря 2021 в 0:11

Клиника с современным подходом к поиску клиентов - обзванивают, предлагают скидки на первый приём и обследование, и на первом приеме, в случае необходимости, сразу предлагают лечение (акции, бонусы, рассрочки). Единого прайса на услуги клиники я так и не увидела. Мне просчитали стоимость моего лечения, предложили скидку и рассрочку. Т. К. Объём заявленных процедур и цена меня устроили, я согласилась на лечение в данной клинике.
Плюс данной клиники - вежливый персонал, деликатное обслуживание.
Минус данной клиники- не всегда принимали в назначенное время, случались задержки до 30- 40 минут.
Результатом лечения я удовлетворена. Получила обслуживание в соответсвии с заявленным изначально объемом услуг.
По итогу получила рекомендации относительно дальнейшего лечения. Ничего лишнего или дополнительного мне не навязывали.
Благодарю врача и персонал

Аnna
20 ноября 2021 в 20:26

Величезна вдячність лікарю Сергію Юрійовичу Войцицькому за професійне, якісне і безболісне проведення маніпуляції. За чуйне та дбайливе відношення до і під час маніпуляції, а також при подальшому супроводженні процесу відновлення здоров'я та краси моєї ноги.
Маніпуляція проходила 11.09.2021.
Я дуже задоволена!

Жанна
03 ноября 2021 в 9:23

Звернулась в Медцентр "АЛЕФ" з Варикозною хворобою і потрапила на прийом до чудового лікаря-флеболога Сергія Юрійовича Войціцького. Огляд і діагностика, проведені лікарем, а також його консультація з цього приводу, зразу визвали довіру і я погодилась на операцію. Після операції почуваю себе добре і хочу виразити ВЕЛИКУ ПОДЯКУ СЕРГІЮ ЮРІЙОВИЧУ ВОЙЦІЦЬКОМУ за його професіоналізм, людяність, увагу до пацієнтів.

Ketti
30 октября 2021 в 11:20

Это один из лучших случаев моего опыта взаимодействия с врачами в Киеве и в Украине. Долго сомневалась, взвешивала, выбирала. В Медикоме (где я давно клиент) встретилась с плохим отношением, когда врач отказался отвечать на вопросы и объяснять что-либо. Так нашла Институт Вен, и сразу попала к Сергею. Все ясно, понятно, разложил по полочкам, успокоил, детально проинструктировал. Как оказалось, ещё и неправильный диагноз поставили в Медиком. Операция прошла быстро и безболезненно. Но самое прекрасное, что не осталось никаких шрамов - это важно) уже 2 недели после операции, врач постоянно на связи, инструктирует, отвечает на вопросы, мне все понятно. Рада сильно, что попала в хорошие руки, которые кстати ещё и руки пластического хирурга (потому все красиво и качественно)

Михаил
08 октября 2021 в 18:53

Сергей Юрьевич, год назад Вы мне сделали операцию, бегаю ежедневно по 5 км, без проблем но пока не женился, жиночки встречаются с больными ногами я им рекомендую Вас. Сергей Юрьевич Спасибо Вам за операцию, Всеми рекомендую, БЫСТРО, БЕЗБОЛЕЗНЕННО, КРУТО!

Добавить отзыв