UAOTZYV.COM

Фітоклініки Данила Зубицького

Адрес Київ, вулиця Всеволода Петріва, 9
Метро Нивки 0.54км
Телефон +380 (44) 290-49-12
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-17:00
воскресенье09:00-17:00
Сайт zubitsky-clinic.com.ua
Рубрики Центр альтернативной медицины
Оценка 2.1 7 отзывов
Похожие компании в категории
Центр здоровья Аюрведа-192 — вулиця Михайла Драгоманова, 40Е
Центр здоровья Ayurveda 192 — вулиця Василя Липківського, 16 а
General Doctors — просп. Володимира Івасюка, 12ГК1

Фітоклініки Данила Зубицького отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
31 июля 2023 в 2:39

. Хамське ставлення самої Вікторії Зубицької. Тому ж вона вчить своїх фармацевтів. Боже борони якщо ви скажете, що їхні препарати не допомагають або в чомусь сумніваєтеся. Ви станете ворогами народу. Чи можуть її препарати які відповідають за жіноче здоров'я, давати збій місячним і робити хаос. У місце того, щоб відповісти, вона мені почала. Приходьте до мене на прийом, я вам тоді відповім. Мовляв їй потрібно подивитися УЗД. Я все розумію, раніше Я вже показувала їй обстеження і вона мені призначала препарати. Я їх пропила рік, супер результату як вони описують і розповідають про свої препарати я не отримала, але і поганого нічого немає. УЗИСТ сказав стабільно;, Мені самі в клініці Зубицького сказали, що зробите перерву від препаратів, потім можна буде повторити. Зубицького за підтримкою та допомогою, яку я не отримала. (у мене велика фіброміома з вузлами яку постійно потрібно тримати у вузді і щось пити щоб вона не росла. Мені залишилося трохи трохи до Менопаузи.) Купивши у Зубицьких такі ж препарати що і раніше які мені призначала Зубицька рік тому, я почала пить. У мене стався збій у місячних. Через 9 днів прийому, (інших препаратів у неї немає, ця панацея від усього) чудово розумію що це сталося на нервовому грунті. Замість того щоб запитати фармацевтам її, чому так сталося, може ви нервували і ТД. Вони почали вінити мене і мої гормони) сміх. Колектив жахливий відповідати нема на що не хочуть. Вони Нічого не знають! Це їхня відповідь. Йдіть до Зубицької. Для чого потрібна ця фітоклініка якщо нічого не можна запитати. Якщо відмовляєшся від консультації і кажеш що не можеш приїхати Зубицька звинувачує в тому що ви самостійно почали пити її препарати та ще спільно з препаратами іншого лікаря. (хоча це повна нісенітниця) і блокує вас на Фейсбуці щоб ви не могли нічого поганого написати у неї на сторінці. Знаєте це нагадує дитячий садок. Повірте це говорить про неї як про людину і її профіаналізм. Що вона собою представляє. Можу сказати чітко, так у неї є препарати які допомагають краще ніж хімічні ліки. Але ставлення. Данило Зубицькіц був видатною людиною. Але ж професіоналізм і ставлення не проп'єш. Чого не скажеш від всієї клініці Зубицького і людях які там працюють і спілкуються з клієнтами.

Таша
29 июля 2023 в 8:45

Дополнение к предыдущему отзову.
Виктория Зубицкая, признавайте свои ошибки и не прикрывайтесь работой по 12 часов в сутки. Работают все! Вы играете с женским здоровьем и с жизнями людей. Если вас по человечески просят ответить и вы не можете, то говорите своим фармацевтам (они у вас девочки не глупые) чтобы они объясняли, Что Да! Фито препараты наши как и любые другие, которые направлены на восстановление женского здоровья, могут давать сбой и он может быть разный потому что организмы женские у всех разные. Вы так больше повысете себе рейтинг и уважение в глазах людей. Вы же врёте что ваши предложенные парты Ни на что не влияют и прям панацея. Всего то просто отвечать на элементарные вопросы и не требовать за такой вопрос бабки.

Таша
29 июля 2023 в 8:04

Значит опыт крайне отрицательный из за хамского поведения самой Зубицкой. Ей только нужны деньги не чем она не помогает. Поможет только в том случаи если вы приедете на консультацию и заплатите почти 1000гр. Она вам выпишит тебе самые капли что и постоянно. Ничем новым она вас не обрадует. Девочки у кого страдает репродуктивная система и есть миома. Здесь не чем вас не обрадуют, вам назначат Болиголов фемисан миоман вы и прорьете, потом через какое то время вам они перестанут помогать или будут помогать не в полную силу. Вам скажут приехать на прием, якобы она изучит снова ваш диагноз и поверьте назначит тоже самое что и назначала ранее когда же вы будете говорить что оно вам не помогает она скажет пейте пейте и вас же будет обвинять потом что вы самостоятельно пили чай е препараты и выдумывать всякую чушь. Зубицкая не признает своих ошибок сваливает все на клиентов. Хороший ход понимаете ли. Что то спросить элементарное ее фармацевты отвечают (они ничего не знают и у них святые препараты) смешно такое слушать. Отношение клиентам как дворовым собакам кинули кость жуйте.

Наталия
16 июля 2023 в 4:01

. Хамське ставлення самої Вікторії Зубицької. Тому ж вона вчить своїх фармацевтів. Боже борони якщо ви скажете, що їхні препарати не допомагають або в чомусь сумніваєтеся. Ви станете ворогами народу. Чи можуть її препарати які відповідають за жіноче здоров'я, давати збій місячним і робити хаос. У місце того, щоб відповісти, вона мені почала. Приходьте до мене на прийом, я вам тоді відповім. Мовляв їй потрібно подивитися УЗД. Я все розумію, раніше Я вже показувала їй обстеження і вона мені призначала препарати. Я їх пропила рік, супер результату як вони описують і розповідають про свої препарати я не отримала, але і поганого нічого немає. УЗИСТ сказав стабільно;, Мені самі в клініці Зубицького сказали, що зробите перерву від препаратів, потім можна буде повторити. Зубицького за підтримкою та допомогою, яку я не отримала. (у мене велика фіброміома з вузлами яку постійно потрібно тримати у вузді і щось пити щоб вона не росла. Мені залишилося трохи трохи до Менопаузи.) Купивши у Зубицьких такі ж препарати що і раніше які мені призначала Зубицька рік тому, я почала пить. У мене стався збій у місячних. Через 9 днів прийому, (інших препаратів у неї немає, ця панацея від усього) чудово розумію що це сталося на нервовому грунті. Замість того щоб запитати фармацевтам її, чому так сталося, може ви нервували і ТД. Вони почали вінити мене і мої гормони) сміх. Колектив жахливий відповідати нема на що не хочуть. Вони Нічого не знають! Це їхня відповідь. Йдіть до Зубицької. Для чого потрібна ця фітоклініка якщо нічого не можна запитати. Якщо відмовляєшся від консультації і кажеш що не можеш приїхати Зубицька звинувачує в тому що ви самостійно почали пити її препарати та ще спільно з препаратами іншого лікаря. (хоча це повна нісенітниця) і блокує вас на Фейсбуці щоб ви не могли нічого поганого написати у неї на сторінці. Знаєте це нагадує дитячий садок. Повірте це говорить про неї як про людину і її профіаналізм. Що вона собою представляє. Можу сказати чітко, так у неї є препарати які допомагають краще ніж хімічні ліки. Але ставлення. Данило Зубицькіц був видатною людиною. Але ж професіоналізм і ставлення не проп'єш. Чого не скажеш від усієї клініки Зубицького та людях які там працюють і спілкуються з клієнтами.

Пилецкая Валентина
06 октября 2022 в 19:11

Доброго вечора всім. У моєї доньки, з початку війни, пішло тяжке загострення такої хвороби, як виразковий коліт. Скільки воює наша країна з ворогом, стільки ж і ми боремося з тяжким загостренням. Це жахливо. Ліки виготовляють тільки за кордоном. Без них ніяк! Але очикуваного результату немає. Важко, коли ви дитині не чим не можете допомогти. Трохи більше місяця назад, я звернулися про допомогу до Вікторії Олександрівни. На приемі в неї, я розповіла їй про весь наш біль. Я поїхала без доньки, бо в неї вже крім відчаю, розчарування і зневіри нічого не залишилося. Коли вона мене запитує, чи колись їй хоч б трішки стане краще, я намагаюся її підтримати і обіцяю, що все буде добре. Вікторія Олександрівна довго вивчала всі наші "толмуди" попередніх досліджень і призначила лікування. Я привезла ліки додому, донька трошки скептично вислухала, і почала приймати. Через два дні вона залитіла додому з квадратними очима і радістю на обличчі. Її стан почав покращуватися. Ми здали аналіз, результати невтішні. Місяць ми приймали ліки. Самопочуття покращувалось, а ж вона не вірила, казала, що це якась магія. Пройшов місяць, для порівняння ми здали аналізи знову. Були приємно вражені, йдемо на покращення. Хай не так, як нам всім завжди хочеться, але це вже для нас перемога. Вчора були на приемі у Вікторії Олександрівни, вона побачила доньку вперше. Разом з нами раділа, що ми виліковуємося. Підкорегувала ліки, вдихнула свіжий ковток і вселили віру в мою дитину, що все буде перемога. Я дуже вдячна Вікторії Олександрівні за професіанолізм, психологічну та моральну підтримку. Для нас це дуже важливо і цінно. ЩИРО ДЯКУЄМО! І РАЗОМ ТІЛЬКИ ДО ПЕРЕМОГИ, ЯК В НАШІЙ КРАЇНІ ТАК І В ЖИТТІ!

Маша
24 октября 2018 в 0:32

Я хочу спросить можно ли привезти к вам на обследование мальчика 13 лет. Ему ставят разные диагнозы Он отстаёт в росте и худенький, проблемы с питанием (плохо кушает) Я, бабушка и очень обеспокоена о его здоровье. Или куда мне обратится? СПАСИБО.

Alyona
21 октября 2018 в 12:16

Первый опыт крайне отрицательный! Утром позвонила в аптеку уточнить инфо по препаратам, которые были нужны. Разговаривали со мной с большим нежеланием или одолжением и не завершив разговор, провизор бросила трубку. Перезвонила, доуточнила. Приехала в аптеку. Отношение какое то хамское, типа " что надо, чего пришли, не мешайте работать"! Сделала замечание. Позвонила администратору, попросить, чтобы изменили отношение к посетителям аптеки и клиентам. Администратор просто не захотела разговаривать и бросила трубку. Что это? ! Уважаемые доктора, на сайте написано, как всем рады, а что в итоге? Очень неприятно. Надеюсь препараты оправдают себя.

Добавить отзыв