UAOTZYV.COM

Фитнес клуб GRAFITGYM

Адрес Київ, вулиця Якуба Коласа, 2Б
Метро Житомирська 2.61км
Телефон +380 (93) 100-07-70
Часы работы
понедельник07:00-22:00
вторник07:00-22:00
среда07:00-22:00
четверг07:00-22:00
пятница07:00-22:00
суббота08:00-19:00
воскресенье09:00-19:00
Сайт grafitgym.com
Рубрики Спортклуб, Спортивный зал, Личный тренер, Спорт-бар, Спортивный комплекс
Оценка 4 28 отзывов
Похожие компании в категории
Альбион / Альбіон — бул. Вацлава Гавела, 8
Велоклуб Спринт — вулиця Миколи Ушакова, 12
Подростковый Спортивный Клуб Олимп-1 — вулиця Миколи Ушакова, 10
Семейный центр Active mama — вулиця Ірпінська, 69Б

Фитнес клуб GRAFITGYM отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
05 мая 2024 в 14:10

Сам зал непоганий, але надто маленький.
Дівчата не рецепції не вітаються, не привітні
Пилососити і прибирати можуть почати там де ти зараз займаєшся.
Жахливий сервіс!

Виктория
27 апреля 2024 в 15:56

5 із 5. Поза конкуренцією на Борщагівці.
Абонементи на будь-який гаманець, при цьому високі стандарти – обладнання залу, персонал, чистота, атмосфера. На ресепшен привітні дівчата, у залі професійні тренери. Якщо Ви за результатом, то Вам сюди, якщо нудьгувати - то в спорт лайф) (це з досвіду викачування грошей і марнування часу)
Хотілося б виділити особливість – персоналізований сервіс, тут Вас почують, а не здеруть грошей. Є блоки тренувань, де проконсультують із харчування.
Ходжу вже рік, завоювали мою довіру та любов.
Окрема подяка моїм тренерам Владу, Денису та Олені.

Сергей
07 февраля 2024 в 9:17

Не раджу.
Сам зал непоганий, але.
Персонал не привітний. В роздягальнях немає доводчиків, у звя'зку з чим дуже часто не зачиняються двері і з рецепціїї видно відсотків 80% того, що там робиться. На моє прохання повісити на двері доводчики мені відповіли, що вони не вписуються в дизайн інтер'єру.
Був випадок, коли тренер підійшов і начав переналаштовувати тренажер, на якому я займався. Коли я сказав, що ще не закінчив, то у відповідь почув, що в нього персональне тренування з клієнтом.
По розкладу прибирання в залі повинно бути десь с 15 до 16, але прибирають десь о 10й, у зв'язку з чим неможна попасти в душ хвилин 15-20 ізза чого періодично запізнюєшся на роботу.
Дружина тренера допомогти підлаштувати тренажер, на що їй відповіли, що для цього потрібно придбати персональне заняття.
Далі висновки робіть самі.

den
05 января 2024 в 7:52

Нікому не пораджу. Спорт зал сам по собі не поганий, свіжі тренажери, загальний дизайн розкішний. Тренери здебільшого нейтральні, але є й негативні персонажі, чоловік лисий вкрай, не пунктуальний, і бидлуватий. Загальна атмосфера зали відштовхує.

Катерина
25 декабря 2023 в 22:25

Відмінна атмосфера, сучасне обладнання та професійний підхід тренерів роблять тренування надзвичайно ефективним. Завдяки цьому місцю я відчуваю заряд енергії та досягаю своїх спортивних цілей, рекомендую

Женя
10 сентября 2023 в 4:12

Зала хороша, все подобається, ходимо з другом вже досить тривалий час, Персонал привітний, особливо адміністратор на ресепшені

Алекс
27 августа 2023 в 18:32

Відмінний спортивний клуб, який із задоволенням відвідую протягом двох років, у клубі підібрано повну лінійку тренажерів для всіх груп м'язів, обслуговуючий персонал, дівчата на рецепшн завжди доброзичливі, відгукуються на всі запитання та прохання. Величезний респект тренерам, молодці хлопці. Так тримати, найкращий клуб у даному районі.

Елизавета
22 августа 2023 в 2:05

Приємний інтер’єр та нове обладнання. Сучасна музика.
На цьому все гарне закінчується.

За 8 місяців відвідування зали зі мною не привітався ніхто з персоналу окрім адміну.
Пилососити і прибирати починають за годину до закінчення роботи.
Вважаючи, що клієнти не мають свого часу - на годиннику зали перекручують час, щоб поскоріше до закриття пішли.
Душові також за 30 хвилин до закриття треба встигнути відвідати.

У тренерському колективі та «наближених» своє ком’юніті: зарозумілі, грубі та непривітні. Кілька разів помічала як із глузуванням можуть дивитися на тих, хто не правильно щось виконує. Більше того, від штатного тренера почула: «Найміть когось, ви не зрозуміло чим займаєтеся». Дякую за підказку! Буду ще за порадою звертатись.

У нормі речей срач з боку персоналу. Регулярно чую якісь розбірки. За відчуттями – світ звірів, де виживе найсильніший.

Так, у мене сьогодні тренер забрав гантелі зі словами «ми теж займаємося» для хлопця, який йому заплатив за тренування. А я не заплатила, тому можна в мене забрати. Вірно? Більш гіршого сервіса я не зустрічала.

GrafitGym слоган на білбордах «Хто краще за нас? » звучить смішно після такого досвіду.

Складається враження, що у неділю не працюють через те, що конкуренції в окрузі немає. Я працюю весь тиждень і на вихідних звісно комфортніше займатись. Але, хто піде до іншої зали, «хто краще за нас»?

Отримати задоволення від зали можна. Але треба бути готовим підлаштовуватися під умови тваринного світу, адже тут перемагає той, хто перший гантелі забере у того, хто займається.
P. S. Тренер Денис виграв

Не рекомендую! Краще більше часу витратити на дорогу до Sport Life і почувати себе людиною.

Людмила
14 августа 2023 в 17:23

Дуже добрий фітнес-клуб. Була на стрейчінг у Олени, вона професіонал. Дуже сподобалося тренування. Зала добре укомплектована, є душові і там завжди чисто. Рекомендую.

Анна
01 ноября 2021 в 7:41

Занимаюсь в клубе почти 3 месяца. Очень довольна! Уютный, новый чистый. Тренера замечательные, на тренировки хожу с удовольствием. Приятные цены. Советую
Отдельное спасибо тренеру Даше, Вы просто супер!

користувач
30 октября 2021 в 23:58

Обслуживание на высшем уровне! Ребята молодци! Помогли сделать приятный подарок девушке, оформили всё быстро, с удовольствием и грамотно! Девушка, довольна сертификатом, цены приемлимы. Спасибо Вам!

Саша
08 сентября 2021 в 4:41

Очень понравился этот фитнес клуб! Функциональный, стильный, комфортный, новенький! - что ещё нужно?) персонал приятный, приветливый, доброжелательный. Тренера всегда помогут, подскажут. На первом занятии предложили бесплатную тренировку с тренером) Теперь я ничего не боюсь, и могу ходить сюда даже поздним вечером и становиться сильнее и красивее, всем советую!) Сейчас самое время.

Саша
02 сентября 2021 в 11:53

В зал хожу давно. Все на высшем уровне, чистота, вентиляция, освещение. Всегда приветливый персонал. Рекомендую!

Дмитрий
02 сентября 2021 в 6:41

Отличный стильный зал.
Лучший по оборудованию и чистоте на Борщаговке.
Тренера Дениса рекомендую

Виталий
31 августа 2021 в 12:20

Непоганий зал, але дуже маленька зона для кроссфіту, немає необхідних гирь та деяких знарядь для тренування! Було б здорово, якщо б в цей куточок ще й повісили фліпчарт, щоб була змога записувати своє тренування!

Ольга
23 августа 2021 в 12:02

Ужасное консультирование, рассчитанное на тех, кто «не мамонт - не вымрет». Если Вам важна квалификация, профессионализм и абсолютная отдача тренеров и персонала - Вам, видимо, не сюда. Мне отказали в детальной информации о квалификации тренеров, предоставив только прайс и фото тренерского состава, мои вопросы-уточнения отбивали общими фразами. Это насмешка и издевательство над теми, кто ищет тренера согласно требований и осознанно, а не просто хочет нанять человека, который стоит над душой за деньги.

Никита
20 августа 2021 в 5:56

Уже 1,5 года посещаю данный фитнес клуб и каждый раз получаю удовольствие от всего. Чистота, простор, весь инвентарь в отличном состоянии. Профессиональный тренер который постоянно мотивирует, заряжает позитивом и желанием вернуться как можно скорее. Администратор всегда приветлив и готов помочь с любым вопросом. Короче говоря лучший фитнес клуб!

Станислав
11 августа 2021 в 6:55

Тренируюсь в этом зале, и если сравнивать с остальными в которых я был ранее, то он довольно не плох.

Женя
09 августа 2021 в 20:41

Смело рекомендую этот клуб каждому, кто хочет заниматься спортом в цивилизованных условиях. Реально не к чему придраться… Везде чисто!

Приятный контингент занимающихся. Не заметила «понтов» и «неадекватов». В тренажерном зале – новые современные тренажеры, правда, я не уверена, что на 100% подойдут для «качков» Большая кардио-зона с дорожками и другими тренажерами новейшего дизайна.
Рецепция на высоте, всегда в хорошем настроении.

Руслан
05 августа 2021 в 13:55

Хороший и очень чистый зал, оборудование достаточное для любительских тренировок. Кондиционирование и вентиляция работает хорошо. Приветливые красивые девушки администраторы) все что нужно для того что бы получить желаемый результат в процессе тренировки имеется в полной мере. В целом, это самый сбалансированный спорт зал на Борщаговке.

Добавить отзыв