UAOTZYV.COM

Фінансово-правовий ліцей отзывы

Адрес Київ, вулиця Ушинського, 15
Метро Політехнічний інститут 2.64км
Телефон +380 (97) 757-47-63
Часы работы
понедельник08:30-17:00
вторник08:30-17:00
среда08:30-17:00
четверг08:30-17:00
пятница08:30-17:00
Сайт fpl.kiev.ua
Рубрики Школа, Средняя общеобразовательная школа, Лицей, Частная школа
Оценка 4 16 отзывов
Похожие компании в категории
Київський велотрек — вулиця В'ячеслава Липинського, 15
Школа-дитячий садок Сяйво — ул. Генерала Тупикова, 12

Школа Фінансово-правовий ліцей отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ілля
03 февраля 2024 в 9:10

Фінансово-правовий ліцей вражає високою якістю освіти та ефективним поєднанням фінансових та юридичних аспектів. Задоволений отриманими знаннями.

Давид
31 января 2024 в 12:12

Прочитав відповідь адміністрації ліцею на негативний відгук, який був раніше і здивувався. Сама відповідь нетипова, з помилками лексичними, і « не дуже добра». Адміністрація ліцею визнає, що розташування незручне, приміщення може не сподобатись як зовні, так і з середини, холодне, бо воно орендоване. Я прогулявся навколо ліцею то, скажу що місце ще те і публіка навколо відповідна.
Далі. Медсестри немає, адміністрація пише, що її функції виконують вчителі. Як це? Де ви таке бачили?
Далі ще гірше. Їдальні немає, пишуть, що відмовились від неї. У відгуку написано, що діти харчуються Мівіною і бутербродами. І це нормально?
Відбору немає, беруть усіх, визнають свої освітні втрати за останні роки. Домашніх завдань немає, знань не вимагають. Головне, щоб комфортно було і без скандалів.
У перевагу ставлять невелику кількість дітей у класах. Так зараз в усіх звичайних школах мала кількість дітей у класах, бо багато виїхали.
А як щодо технічної бази? Теж «-«.
Мабуть у цьому ліцеї справи кепські.
Невелика оплата. Це 7500 грн на місяць невелика оплата? За що ви берете ці гроші? За такі жахливі умови?
Прочитав усі відгуки, і це правильно. Більшість « ні про що» конкретне. Можливо куплені, як зараз модно «для репутаціі».
Добре, що є конкретні, розписані по суті відгуки і визнання недоліків в них самим керівництвом ліцею. Не зрозуміло за що і навіщо, під старою вивіскою з репутацією, зараз треба платити?

Софія
24 января 2024 в 6:28

Фінансово-правовий ліцей вражає своєю високою якістю освіти та глибоким розумінням фінансових та правових аспектів.

Ангеліна
23 января 2024 в 6:26

Фінансово-правовий ліцей вражає своєю компетентністю та практичною спрямованістю навчання. Задоволена високою якістю освіти та реальними можливостями у галузі фінансів і права.

Маргарита
22 января 2024 в 5:04

Фінансово-правовий ліцей вражає своєю високою якістю навчання та акцентом на фінансові та юридичні аспекти. Задоволена можливістю здобути глибокі знання в цих сферах.

Андрій
19 января 2024 в 6:21

Не рекомендую цей ліцей! З тим ліцеєм, що був на Кудряшова нічого спільного. Учителі прогресивні пішли. Нові приходять, трохи попрацюють і уходять. Медсестри немає. Бібліотеки немає. Їдальні немає. Дітей беруть усіх підряд, без відбору. А раніше було не поступити

Наташа
18 января 2024 в 10:17

Ми дуже любимо Ліцей, тут навчаються наші діти і діти наших друзів. Як і скрізь, бувають прикрі випадки, але ж ми всі люди, тому можемо домовитись, виправити будь-яку ситуацію. Найголовніше, що це школа, яка вчить дитину самостійно мислити, бути сильною, впевненою і незалежною особистістю, уміти аргументовано висловлювати свою думку і з повагою ставитись до альтернативних думок. Викладання предметів на високому рівні - перевірено!

Анатолий
18 января 2024 в 4:59

Вступили до ліцею в цьому році і змушена була забрати дитину. Ми нещодавно переїхали до Києва і нам порадили його знайомі, їх діти закінчили ліцей у 2012 році. Читала відгуки і раніше це була нормальна школа. Тепер стисло: місце розташування жахливе, саме приміщення зовні страшненьке, окремий дворик не облаштований, глухий двір, внутрі ремонт простенький, меблі старі, кабінети маленькі, технічно обладнані погано. Медпункт є, але медсестри немає. До їдальні треба проходити через коридор старої Вечірньої школи, потім її взагалі закрили і треба харчуватись бутербродами або Мівіною! Спортзалу немає, водять у зал через два квартали по вулиці. Учителі різні: старші просто вчать, як у радянській школі, а молоді дуже слабкі. Не цікаво.

Анастасія
17 января 2024 в 0:31

Як випускниця ліцею, можу впевнено поставити 5 зірочок. В ліцеї висока якість навчання. А ще неймовірні вчителі, які завжди допомагали і викладалися на повну. Дуже вдячна за 7 років старанної роботи всього колективу.

Юлия
13 января 2024 в 12:41

Дуже задоволена що закінчила саме цей ліцей в 2016 році. Він дав мені найкращі спогади про навчання і багато кращих друзів з якими я спілкуюсь до цих пір. Можу тільки рекомендувати його всім!

Сергей
13 января 2024 в 11:45

Хороший ліцей за доступною ціною! Дочка у захваті і завжди приходить додому з гарним настроєм. Друзі сім'ї наступного року хочуть своїх дітей сюди оформити. Так що відчуваю, що моя дочка буде ще щасливішою. Процвітання ліцею!

Андрей
10 января 2024 в 11:22

Гарний ліцей і дуже кваліфіковані викладачі! Зручне розташування! Ціна навчання найнижча в Києві!

Ирина
08 января 2024 в 12:46

Гарний та затишний ліцей! Приміщення та подвірʼя дуже затишне. Вчителі молодці - можуть навчити та знаходять індивідуальний підхід до кожної дитини.

Даниил
06 января 2024 в 10:52

Хто знає вулицю Ушинського самі розуміють, що це за район, Радіоринок. Публіка навколо жах! Вхід не з вулиці, на фото вхід до Вечірньої школи. Вигляд зовні і дворик дуже дешевий. Результати ЗНО дуже посередні. На сайті оплата 7500 за місяць, майже 70 000 за рік! Не рекомендую!

Lordkot
16 августа 2023 в 20:02

Нажаль, відучився один рік. Прекрасна школа, в якій я багато чому навчився. Особливо дякую вчителям історії і математики.

Олег
16 января 2021 в 12:31

Збожеволіти, кілька років катаюся по Кудряшова і думав, що ліцей закрили, а він просто переїхав.

У будь-якому разі, мабуть, єдина школа, про яку лишилися теплі спогади. Викладацький склад – дуже професійний. З недоліків - недешево, принаймні так було раніше.

Олена Анатоліївна (алгебра/геометрія) – взагалі бомба, низький уклін!

Добавить отзыв