UAOTZYV.COM

Федомеда отзывы

Адрес Київ, вулиця Лісківська, 6
Телефон +380 (97) 983-36-06
Часы работы
понедельник09:00-21:00
вторник09:00-21:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-21:00
пятница09:00-21:00
суббота09:00-21:00
Сайт beautyprosoftware.com
Рубрики Стоматологическая клиника, Поставщик зубных имплантатов, Стоматолог, Ортодонт
Оценка 4.8 29 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Стоматологія ФЕДОМЕДА — вулиця Лісківська, 7
Похожие компании в категории
Ф’ЮЖН ДЕНТ — вул. Оноре де Бальзака, 8Б, кв.3
Антас, стоматологическая клиника — вул. Оноре де Бальзака, 6
Happy Dent — просп. Червоної Калини, 20
Дент-Альянс — вулиця Миколи Лаврухіна, 3

Стоматологическая клиника Федомеда отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Мария
25 апреля 2024 в 15:09

Не сподобалось зовсім! Прийшла з гострим болем в зубі, потрапила до молодого лікаря чоловіка, ім'я не пам'ятаю. В кабінеті було дуже жарко, лікар направив лампу прямо мені в очі, вставив в рота якусь капу яка різала мені десну. У мене дуже високий больовий поріг, анестезія на мене майже не діє, про це я повідомила лікаря. Лікар зробив укол анестезії і одразу почав працювати, не почекавши поки подіють ліки. Біль була просто нестерпна, на мої стони лікар просто казав: потерпіть.
Я часто буваю у стоматологів але такого болю і такого бездушного відношення лікаря, ніколи раніше не бачила.
Вийшла з кабінету вся мокра і у мене трусилися руки. Ціни високі а сервіс низький.

Анна
15 апреля 2024 в 4:17

По-перше, було дуже боляче біля каси. А по-друге, не додав задоволення троєщинський акцент в обслуговуванні – ну невже не можна утриматися від надто особистих розмов у присутності пацієнта?

Николай
04 ноября 2023 в 7:42

Звернувшись, за порадою друзів, до Дмитра Сергійовича, сказати що залишився задоволений - нічого не сказати) Грамотний Професіонал з великої літери. Вирішив найголовнішу проблему, яку чомусь до нього ніхто не бачив. Проблема вирішена. Те відчуття, коли ти радієш своїй посмішці і є величезне бажання радити всім своїм друзям Лікаря. Якщо у Вас ще виникають питання про те, де знайти в Києві справді класного стоматолога за адекватні гроші з гарантією стоматологічних послуг, РАДУ саме Дмитра Сергійовича! Він кращий! Вкотре задоволений його майстерністю!

Elyzaveta
03 апреля 2022 в 13:38

Чудова стоматологія! Дуже чуйний, уважний та приємний персонал. Якість стоматологічних послуг на найвищому рівні! Особливу вдяку хочу висловити лікарю Євгену! Майстер своєї справи! Однозначно рекомендую

Саша
28 марта 2022 в 10:21

Хочу выразить искреннюю благодарность Евгению Николаевичу за его работу это не доктор, а волшебник. Всегда уделяет внимание пациенту общается спокойно и дружелюбно, располагает с первой минуты. Постоянно уточняет как пациент себя чувствует! Профессионал своего дела. Я очень довольна результатом. Большое спасибо!

Саша
07 марта 2022 в 21:52

Якщо ви вагаєтесь з вибором стоматологічноі клініки, то вам точно у Fedomeda. Ви залишитесь абсолютно задоволеними професіоналізмом лікарів та привітністю адміністраторів. Бездоганна якість «не за всі гроші світу» - це про них! Однозначно рекомендую

Женя
01 марта 2022 в 3:02

Чудова клініка і лікарі. Ставила у Дмитра Сергійовича брекети і продовжую лікуватися. Привітний персонал, сучасне обладнання, недалеко від дому! Раджу своїм знайомим.

Саша
20 января 2022 в 1:53

Стоматологія FEDOMEDA відповідає сучасним вимогам і стандартам. Лікарі надають висококваліфіковані послуги, персонал уважний та привітний. Однозначно рекомендую!

Женя
17 января 2022 в 4:54

Отличная стоматология. Персонал имеет профессиональный подход и позитивный настрой. Приводила сюда двоих детей: к каждому был найден правильный подход и квалификация врача (ортодонт, стоматолог-терапевт, стоматолог-хирург). Цены на услуги на низком и среднем уровне, соответствуют "цена-качество".
Рекомендую!

Саша
13 декабря 2021 в 9:56

Дуже позитивне враження від клініки. Сучасна, затишна з чудовим персоналом. Особливо вдячна лікарю Дудко Євгену Миколайовичу. Завжди зустрічає своїх пацієнтів з привітною усмішкою. Дуже чуйний, уважний. Професійно виконує свою роботу. І медичні сестри чудові. Особливо Юлечка. Рекомендую клініку.

Саша
09 декабря 2021 в 5:37

Врачи однозначно знают своё дело, внимательный и квалифицированный персонал, оборудование и обслуживание на высоком уровне. Цены абсолютно соответствуют услугам и качеству, которые предоставляет клиника. Трепетное и заботливое отношение к любому пациенту, как к ребёнку, так и к взрослому. Что не мало важно, никто ничего не навязывает и не давит на пациента, все максимально легко и комфортно! Это клиника которую реально хочется советовать, и которой реально можно доверять!

Ирина
19 ноября 2021 в 12:24

Стоматологія просто супер. Дуже приємний персонал) дуже чуйні та уважні. Гарна якість стоматологічних послуг - є з чим порівняти) з радістю, та абсолютною довірою приведу сюди свою дитину. Доречі ціна дуже приємна:) рекомендую однозначно.

Наталия
18 ноября 2021 в 4:28

Отличная стоматология, очень хорошие специалисты и доброжелательная атмосфера. Доктор Дмитрий, профессионал своего дела. Теперь буду обращаться только в эту клинику.

Саша
17 ноября 2021 в 12:52

Были сегодня на приеме с ребёнком у доктора Алины Александровны. Врач очень доброжелательный, внимательный сразу нашёл подход к 5 летнему ребёнку, который без единой слезки поставил свою первую пломбу. Персонал доброжелательный, очень рекомендую, рекомендую и ещё раз рекомендую!

Саша
08 ноября 2021 в 2:01

Висококваліфікований та привітний персонал. Все можна зробити в одному місці (лікування, і знімки).
А також можна скористатись послугами чудового косметолога.

Ольга
24 октября 2021 в 17:46

Отличная современная стоматология со всем комплексом услуг в одном месте. И цены очень хорошие для такого качества и обслуживания Доктор Дмитрий очень внимательный и располагает с первого визита, что даже не страшно вырвать зуб мудрости, откладываемый годами Рекомендую прийти на консультацию и убедиться

Саша
15 октября 2021 в 6:36

Отличная стоматология, всем советую. Парень с девушкой любят и знают свое дело. И весь персонал абсолютно) И ценник приятно удивил.

Анастасія Муженко
12 сентября 2021 в 8:13

Дякую лікарю Дмитру Сергійовичу за професіоналізм і людяність. Береться за найскладніші випадки. Рекомендую!

Юлия
16 февраля 2021 в 10:21

Дуже хороший медичний центр! Спасибі велике персоналу клініки, дуже хороший і кваліфікований, а особливо головному лікарю Дмитру Сергійовичу за його підхід і якість роботи. Ціни на послуги дуже порадують! Зафіксувала брекети і прохожу ортодонтичне лікування в клініці. Звернулася в клініку за рекомендацією і не пошкодувала, тому рекомендую всим Федомедика хто хоче якісне лікування!

Lily
10 февраля 2021 в 11:01

Сьогодні дізналася, що у мене «сексуально» виставлений зубний ряд. Якщо ви не знаєте як це, завітайте к кращу стоматологію на Троещині і дізнайтеся

Добавить отзыв