UAOTZYV.COM

Fd.clinic отзывы

Адрес Київ, вулиця Михайла Грушевського, 34/1
Метро Арсенальна 0.34км
Телефон +380 (73) 333-91-03
Часы работы 09:00-21:00
Сайт fd.clinic
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Пародонтолог – зубные имплантаты, Стоматолог, Центр протезирования зубов
Оценка 4.7 30 отзывов
Похожие компании в категории
МЦ Инго — Велика Васильківська, 54 Б
АДС Стоматологічний центр — вулиця Велика Житомирська, 18А
Хелсі Дент / HealthyDent — вулиця Євгена Коновальця, 23
Astra Dent ст.м. ЛЕВОБЕРЕЖНАЯ — вулиця Євгена Сверстюка, 3Г

Стоматологическая клиника Fd.clinic отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
alinа_
10 января 2024 в 8:52

Fd.clinic - це мій найкращий досвід лікування зубів. В самісіньке серце
Хірург Нікіта чудовий спеціаліст. Дуже уважний та обережний в роботі.
В процесі видалення 8-к коментував кожну свою маніпуляцію, періодично запитував як я почуваюсь і чи не відчуваю дискомфорту.
Після видалення 8-к реабілітація пройшла просто ідеально, власне як і сам процес видалення.

Kateryna
01 января 2024 в 22:11

Дуже професійна клініка, для мене найкраща в Україні. Сервіс на вищому рівні. Лікування зубів настільки комфортне, що я засинала під час прийому. Велике дякую. Рекомендую

Maryna
14 декабря 2023 в 3:02

Дуже вдячна лікарям Антону та Тетяні. Видаляла зуб мудрості, довше боялась, ніж його видаляли відновлення було легким і безболісним. Пломбування проводили так, що я в якийсь момент заснула Дякую за підхід, який змінив моє стереотипне ставлення до стоматології

Владислав
11 декабря 2023 в 16:15

Класна клініка, мені її колега порадив. Буквально вчора був на чистці, результатом та обслуговуванням задоволений на 110 відсотків. І оскільки є з чим порівнювати, сміливо скажу, що у ФД кращий сервіс. Привітна адміністрація та лікарі.

P. S. Ще у них кайфовий трав'яний чай

Саша
01 декабря 2023 в 8:26

Проходив лікування у Євгена. Зробив КТ, на консультації лікар сформував план лікування, треба було перепломбувати 5 зубів, бо наче на всіх є карʼєс під пломбою. Треба, то треба. Але в першу чергу я звернувся з 1 зубом (6-м виходить), який мене турбував, і просив подивитись що з ним. Лікар сказав, що все добре.
Коли зуб почав турбувати сильніше, а це сталося під час лікування, звернувся у клініку біля дому. Бо запис до Євгена за місяць. Зуб полікували. Все добре.
Висновок. Лікар не прислуховується до скарг пацієнта, що викликає сумнів у його компетентності.
Гарний інтер’єр, вибір музики - це все класно. Але в першу чергу я прийшов ЛІКУВАТИ зуби.

Юлия
29 июня 2023 в 12:12

Скажу чесно- не зрозуміла за що заплатила 500 грн після консультації
Я прийшла з бажанням зробити корекцію десни, лікар подивилась мене 2 хвилини! (і тільки верхню щелепу) і сказала що для цієї процедури їй необхідна томографія щелепи та чистка зубів від каменю.
тільки після цього вона зможе зробити корекцію.
Консультація зайняла 5 хвилин і це все (хоча б про томографію можно було попередити заздалегідь!). І за це я сплатила 500 грн.
На мою думку, така консультація має або бути безкоштовною, або за мінімальну вартість.
До того ж, направлення на томографію так і не надіслали.

2 зірки за гарний інтерьер і в загальному плані приємний персонал.

Юлия
23 июня 2023 в 5:00

Дуже задоволена клінікою! Терапевт Євгеній професійно та безболісно виконав реставрацію складного зуба. Лікарі та асистенти дуже приємні, ввічливі та уважні до деталей. На знімках мені прокоментували що потрібно полікувати та чому, показали фото до/процес/після. Сподобалось, що лікарі максимально намагаються зберегти зуби, не лікують те, що непотрібно.
В клініці панує класна атмосфера: сучасне обладнання, стильний інтер’єр, локація дуже зручна, можна навіть поставити свій плей-лист на прийомі. Якщо боїтеся стоматологів, ця клініка- мій рекомендасйон!

Taisiia
15 июня 2023 в 22:37

Найкраща клініка! Все чітко, відповідально, лікарі просто бусінки?
Можете бути певні, що вам тут точно не призначать зайвих аналізів та не впарять зайві пломби та препарати)

Лиза
08 мая 2023 в 23:39

Велике вам дякую️
Дуже задоволена клінікою!
Хочеться повертатися знову і знову.

Спочатку була на гігієнічній чистці зубів, лікар і асистент дуже уважні та приємні. Настільки ретельного і продуманого підходу я ще ніде не бачила - окрім якісної процедури мені сподобались і всі супутні процеси (навіть спитали яку музику я хочу слухати, яким бальзамом зволожувати губи і багато інших дрібниць).

Вчора була на видаленні вісімки, декілька років відкладала цю процедуру через страх, але все пройшло так швидко і безболісно, я не очікувала) також дуже приємні лікарі, знову спитали про багато дрібниць і постійно уважно ставились до того чи комфортно мені, відповіли на усі запитання. Запропонували на вибір подушку для підтримки. Це так круто і приємно️
Я і так була дуже вражена, так мені ще в кінці проговорили всі рекомендації усно та письмово (від руки і друковано, якщо я раптом не зможу розібрати почерк).

Інтер‘єр, адміністратори на рецепції, локація, атмосфера, дизайн (я сама дизайнер і на сердці стає приємно, коли бачу гарну поліграфію/сторінку в інстаграмі/мерч) - мені дуже подобається. Шкода, що не знайшла вас раніше️

Вже порадила клініку всім друзям і колегам)

Екатерина
07 апреля 2022 в 22:59

Хожу сюда уже почти 2 года и это единственная стоматологическая клиника в которую совершенно не страшно ходить. Ребята супер профессионалы, все делают быстро, качественно и, что самое главное для меня, абсолютно не больно. Рекомендую всем ️

Саша
07 апреля 2022 в 3:09

С Fd clinic поход к стоматологу превратился в любимое занятие, а не повинность? Лечу зубы. Готовлюсь ставить брекеты именно у них, потому что все врачи определенно очень любят то, чем занимаются, а отсюда и высокий профессионализм и постоянное развитие. Все очень дружелюбные и бережно относятся к пациенту, и постоянно делятся полезной инфой в своем инстаграме (про остеопатию, гигиену, питание) В общем, тысяча сердец вам, а завистники в своем болоте и останутся ️‍

Маша
02 апреля 2022 в 5:08

Краща стоматологічна клініка міста!

Уперше звернулася до FD Clinic рік тому і за весь цей час пройшла чимало процедур: лікування, депульпація, чистка, заміна старих пломб і видалення ретинованих вісімок. І це ще не все, адже планую саме тут проводити ортодонтичне лікування.
Не можу виділити навіть когось із лікарів окремо, адже кожен член сім’ї FD Clinic - віданний, привітний і максимально компетентний професіонал своєї справи. Саме тому пацієнтами клініки вже стали всі члени моєї сім’ї та багато знайомих

Із вами відчуваєш себе комфортно та затишно, не боячись стоматологічних маніпуляцій. Дякую за сервіс, увагу, професіоналізм і здорові зуби!

Мария
31 марта 2022 в 20:58

С командой Fd я уже больше года. Узнала о них случайно через Инстаграм, записалась на чистку и консультацию к ортодонту. Искренне считаю тот визит одним из лучших решений своего 2021 года. После было проделано много работы. Сложное, но успешное удаление всех восьмёрок у Сергея и Никиты (+накладки), лечение у Жени и борьба с неправильным прикусом у Карины и Люды. Это команда профессионалов, которые вкладывают очень много сил, времени и знаний в каждого пациента! Я не ощущала, что иду на приём к докторам, я просто кайфовала от самого процесса, внимания и заботы, а после и результатов. За это время вся команда стала очень родной. Я не устану повторять как мне повезло их найти, как я им благодарна и как радуюсь их заслуженным (!) успехам! Fd — обнимаю и желаю, чтобы как можно больше людей попали в ваши заботливые руки, как однажды посчастливилось мне? Улыбаюсь красиво благодаря вам!

Александра
30 марта 2022 в 18:45

Самые лучшие стоматологи эвер!
Уже 1,5 года ходу только к вам и отправляю всех друзей и знакомых.
Коммуникация и лечение га 100 из 10.
Спасибо, что благодаря вам я перестала бояться лечить зубы)
Вы самые прекрасные котики на свете ️

Olha
29 марта 2022 в 23:24

Найкращі
Рекомендую!
Я дуже боялась стоматологічних маніпуляцій. Довгий час слідкувала за сторінкою FD. Clinic в інстаграм і жодного разу не пошкодувала, що звернулась саме до команди FD.
Прийшла з дуже проблемним зубом, у період лікування мене сапортили лікарі (той момент коли відчуваєш турботу, а не байдужість). Під час лікування кожну дію лікар пояснює, розповідає чому те чи інше сталось і який план дій. Усі наявні пломби ми або поставили або обновили саме у FD. Clinic.

Усі з ким мені видалось взаємодіяти у клініці - це супер професійні, добрі і чуйні люди!

Inga
24 марта 2022 в 17:58

Это лучшая стоматология в Киеве, и, возможно, в Украине:) Удалила зубы мудрости, была на консультации ортодонта - все прекрасно. До этого была в других более фэнси клиниках и тут качество обслуживания и результат превосходят цену. Все мои друзья ходят сюда. И я планирую ходить только сюда и рекомендовать всем. Мне сделали все документы для страховой, очень быстро и у меня не требовали дополнительных доков. Не верьте фейковым отзывам от Stephanie Mayer)

Светлана
23 марта 2022 в 15:34

Лікуюсь в цій клініці вже близько 2 років і кожен наступний візит тільки сильніше мотивує слідкувати за своєю зворовою посмішкою!
Лікарі Fd.clinic руйнують всі стеоретипи повязанні зі стоматологами. Видалення вісьмірок ще ніколи не було таким швидким та комфортним!
Без найменших сумнівів рекомендую!

Женя
16 марта 2022 в 7:12

Очень кайфовые ребята! Серега после моей беременности вылечил мне 7 зубов и спас один зуб, который был сломан под корень а ещё я скоро пойду к ребятам на брэкеты. Такой клиники больше нет в Украине. Вы крутые очень!

Токарева
11 марта 2022 в 7:37

Всегда боялась стоматологов, и когда нужно было вырвать зубы мудрости - решила довериться этим ребятам. И не прогадала - окутали заботой и теплом, дали в руки подушечку-котика, включили мой плейлист и сделали все максимально бережно. Вырывать остальные 2 теперь только к ним - бо це любов️

Саша
09 марта 2022 в 22:39

Я прохожу лечение в Fd. Clinic с 2021 года. Я прилетаю из Австрии, Вены. Так как я после Аварии и пришлось восстанавливать зубы и проходить полное лечение. Со всех клиник, в моем сердце откликнулась Fd.clinic. Я очень рада обследованиям и результатом работы. Очень квалифицированы врачи, приятная команда и обстановка. Я советую Всем доверится этим ребятам, они ангелы, так как дают надежду где ее больше не было. Спасибо Вам за Все!

Добавить отзыв