UAOTZYV.COM

FCA.UA - продаж квитків та організація концертів

Адрес Київ, вулиця Юрія Іллєнка, 12
Метро Лук'янівська 0.61км
Часы работы 00:00-24:00
Сайт fca.ua
www.instagram.com/fca.ua
Рубрики Билетная касса
Оценка 3.8 4 отзыва
Похожие компании в категории
Concert.ua — вулиця Дмитрівська, 66a
Каса Parter.ua — вулиця Архітектора Городецького, 8
1001bilet — Галицька пл., 3, Tts Univermah Ukrayina
СТРАНА БИЛЕТОВ — вулиця Нагірна, 22

FCA.UA - продаж квитків та організація концертів отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ева
14 ноября 2023 в 14:20

Cepвис по продажи билетов очень грамотно продуман, у меня только положительные впечатления остались от coтрудничества. Bcе понятнo буквально на интуитивном ypовне, так что не пришлось дополнительно ознакамливаться или просить помощи технической поддержки. Цены адекватные, можно легко выбpaть оптимальный билет, котopый подходит под мои критepии выбоpa.

Vipoli
08 ноября 2023 в 3:54

Коли планую якийсь культурний захід, завжди користюсь послугами Першої Концертної Агенції. У компанії вдалий сайт, на якому можно побачити майбутні події, відокремити конкретного виконавця, місто де буде проходити захід та ознайомитися з програмою. Є можливість придбати квітки з доставкою. Функціонує система знижок. Вдалий інтерфейс замовлення квітка та вибору місця. Рекомендую.

QRaymon
07 ноября 2023 в 6:24

З задоволенням користуюсь послугами fca.ua. Видно, що люди займаються своєю справою. Квитки можно купити буквально за пару хвилин. Та i самi заходи завжди на висотi. На таке не шкода витратитися на квитки, емоцiй потiм надовго вистачає.

Юля
23 сентября 2023 в 18:43

Найжахливіша платформа для покупки білетів, нікому не раджу. Було багато проблем, зі співробітниками взагалі нормальної комунікації немає

Добавить отзыв