UAOTZYV.COM

ФайноБуд отзывы

Адрес Київ, вулиця Казимира Малевича, 23
Метро Олімпійська 0.55км
Телефон +380 (93) 537-08-86
Часы работы 10:00-20:00
Сайт fnbud.kiev.ua
Рубрики Строительная компания, Подрядчик по монтажным работам
Оценка 5 31 отзыв
Дизайнрский ремонт по цене обычного без потери качества о компании ФайноБуд
-Дизайн интерьера
-Ремонт помещений любой сложности
-Строительсво домов
Похожие компании в категории
Компания НЕСТ (Недвижимость Столицы) — вулиця Василя Липківського, 45
Дизайн интерьера Art-i-chok / Artichok Design — вулиця Казимира Малевича, 48
Тетрис Холл — вулиця Ділова, 1/2
Geos Estate — вулиця Гоголівська, 14

Строительная компания ФайноБуд отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Людмила
28 апреля 2024 в 15:30

Ремонт вже робили, але це був перший раз, коли все було настільки зручно, комфортно і якісно. Подобалося, що не потрібно було самостійно вирішувати все. Завжди на зв'язку, завжди готові допомогти. Навіть не уявляли, що ремонт можна зробити настільки комфортно і без стресу. Дякуємо! Рекомендую всім!

Катерина
21 апреля 2024 в 16:38

Ремонт у квартирі, що у спадок від бабусі, був справжнім викликом: стара п'ятиповерхівка з кирпича, комунікації, що встановлювались 30 років тому. Після складання кошторису і його узгодження, менеджер зв'язався зі мною майже одразу. Приїхали до квартири, уклали договір, він вичерпно відповів на всі мої запитання, і протягом всього ремонту завжди був на зв'язку. Коли ремонт почався, я була шокована, думала, що загрузну на довго, але ні! Все пройшло дуже швидко. Змінювали все у квартирі: проводку, вікна, опалення, перегородки. Менеджер уважно контролював кожен етап, матеріали також замовляли через компанію, доставка завжди була вчасною і без проблем для мене. Майстри не тягнули з часом, працювали швидко і якісно. І ось через два з половиною місяців ремонт закінчено! Двокімнатна квартира готова. Хочу висловити ВЕЛИЧЕЗНУ подяку за чітку роботу і уважність. Обов'язково буду рекомендувати Файнобуд всім друзям!

Светлана
11 апреля 2024 в 22:16

Ремонт в квартирі весною був просто неймовірний! На початку все обговорили й узгодили. З "Файнобудом" у нас була дуже зручна ситуація - докладна оцінка коштів, і що дуже важливо - вона була приємною для нас. Працівники були просто чудові - ввічливі, відповідальні й працювали як професіонали. Вони встигли все зробити швидко й якісно. За розумну ціну отримали чудовий результат. Якщо хтось шукає надійну компанію для ремонту, з радістю рекомендую.

Ворон88
28 марта 2024 в 6:21

Хочу висловити вдячність команді майстрів файнобуд за швидкий і якісний ремонт моєї квартири. Від закупівлі матеріалів до завершення всіх робіт, все було виконано професійно. Майстри дотрималися обговорених термінів, які були встановлені у документах. Рекомендую цих працівників за високу якість робіт.

Дмитро Trek
09 марта 2024 в 20:01

Купили квартиру в новобудові та вирішили зробити ремонт "під ключ" з дизайном. Звернулися до фахівців із ремонту в Києві. Ціна вища, але якість вражає! Робітники - просто клас, завжди чемні та відповідальні. Дизайнер Юля працювала з нами, враховуючи всі наші побажання. Вана - просто шедевр! Раджу цю компанію всім, хто шукає високу якість та прекрасний результат!

Марко77
22 февраля 2024 в 19:35

Потрібен був ремонт у двокімнатній квартирі. Обрали цю компанію і залишились задоволені. Уклали контракт, обговорили всі нюанси і підписали його! Роботу виконали вчасно. Хоча вартість була трошки вищою за ринкову, але адекватною. Робота бригади вразила - завжди працюють на результат. Рекомендую для тих, хто планує ремонт.

Богдан
01 февраля 2024 в 19:19

Ми вирішили зробити ремонт квартири, але було важко знайти надійну компанію. Родичі порадили, і ми вирішили спробувати Файнобуд. Роботники були дуже хороші та ввічливі. Вони швидко та якісно виправили стіни бо цебула велика проблема. Ціни на їхні послуги виявилися приємною несподіванкою - доступно та чесно.

Вадос
21 января 2024 в 17:48

Робили ремонт своєї квартири під здачу в оренду того року, і вибір компанії був непростим завданням. Знайомі порадили, і не пожалів. Хоча ціни трошки вищі, ніж середня ринкова ціна, але сервіс виправдовує витрати.

Замовлення затягнуло трошки зі строками, але кінцевий результат справді суперовий. Компанія дотримала всіх узгоджених домовленостей і врахувала наші побажання. Робота зроблена якісно

Максим
03 января 2024 в 18:40

Моя квартира потребувала ремонту, тому я вирішив звернутися до фахівців з ремонту та будівництва. Обрав компанію з надійною репутацією через інтернет. Вони приїхали, оцінили роботу та приступили до діла. Замінили стару підлогу, оновили стіни, і в результаті моя квартира стала кращою, ніж я уявляв! Робітники були досвідченими та працьовитими. Тепер у мене вдома затишок та сучасний дизайн. Раджу цю компанію для ремонту - вони зможуть зробити ваш простір особливим.

Селиванов Сергей
20 декабря 2023 в 19:36

Мы в Киеве купили однушку, решили делать уже на совесть, поэтому нашли эту компанию! Они делают и ремонт квартир и дизайн! Мы у них все вместе заказали! Сделали круто, хоть и в копеечку влетело) Но оно того стоило)

Катерина
16 ноября 2023 в 2:44

Мы с этой компанией уже второй ремонт проходим, сначала в нашей делали капитальный, все четко, ремонт не затягивали, менеджер Руслан отличный парень, всегда на связи, по вопросам помогал! Ремонт сделали шикарный, мы довольны на все 100) И родителям потом решили сделать в квартире небольшой ремонт, освежить обстановку-аналогично, всем остались довольны)

Олександра
28 июля 2023 в 7:22

До Файни Буд спочатку звернулась за дизайном квартири. Колега на роботі порадила дизайнера Антоніну в цій компанії.
Дуже талановита людина. Всі спірні питання узгоджувала зі мною. Не було такого «що моє бачення правильне бо я профі - а ти ніхто», хоча до цього я тільки на таких і потряпляла.
Планую замовляти ремонт також у цієї компанії. Дуже приємна команда.

Катерина
23 июля 2023 в 23:12

Я і ремонт речі не сумісні, АЛЕ. У ремонті мені дуже допомогла саме Файно Буд. Це мій другий досвід у роботі із будівельними компаніями, і саме цій я ставлю найвищі оцінки у всьому.
Найголовніший показник довіри у мене був це підписання договору до початку робіт з усіма гарантіями.
Будівельники - чудові хлопці, охайні, трудолюбові!
Сергій (директор) завжди був на звʼязку і дуже часто приїзжав особисто, мене це дуже приємно здивувало!
Однозначно рекомендація!

Лілія
21 июля 2023 в 14:14

Найшли їх в інтернеті, ось їх сайт https://fnbud.kiev.ua/, продивились портфоліо та вирішили звернутися. Зустрілись та обговорили всі деталі та підписали договір. Весь час на зв'язку з нами був керівник проекту. Велике спасибі також хочемо сказати дизайнеру Юлі, яка створила чудовий дизайн-проект. Втілила всі наші побажання до дрібниць. Трохи затримали термін здачі квартири та то не суттєво, всього на три дні затримки. Після бригади не лишилося ніякого сміття. Всім задоволенні та будемо рекомендувати компанію "ФайноБуд".

Ксенія
06 июля 2023 в 8:07

Цю компанію мені порадили наші друзі. Раніше ця компанія зробила їм гарний ремонт у квартирі за адресою Симиренка 1б
Чудові майстри, дуже порядні хлопці!
Працювали швидко та якісно. Питання, що виникли в процесі роботи, вирішувалися миттєво. Також хочу відзначити дуже злагоджену роботу майстрів і грамотного керівника проекту Андрія, який з головою занурювався в усі деталі ремонту, консультував і радив як краще!
Моя страшна квартира з бабусиним ремонтом, перетворилася на затишну з гарним ремонтом!
Хлопці і Файно Буд велике вам спасибі!
Рекомендуватиму Вам усім!

Олег
23 июня 2023 в 15:43

Звернувся до компанії "Файно Буд" по рекомендації колеги. Хотів зробити сюрприз батькам та зробити ремонт в їх квартирі. Хвилювався, що не втигнуть до їх повернення, та дарма. Бригада працювала швидко. Керівник проекту Андрій був завжди на зв"язку та повідомляв мене про виконані роботи. Все зробили якісно та вчасно. Сюрприз вийшов, батьки задоволені. Дякую "Файно Буд"

Антонина
26 мая 2023 в 14:09

Понабились срочно работы по внутренней отделке квартиры в Киеве. Купили сыну квартиру студию. Нужен был грамотный профессиональный подход как распланировать и зониравать студию, что бы уютно, комфортно и стильно. Наткнулась на рекламу Файнобуд. Приехал Олег, представился как тех. Директор и все быстро нам рассчитал посоветовал как и что лучше сделать. Често хочу сказать с меня дизайнер просто ноль. Я была просто счастлива что мне долго не пришлось ломать над этим голову как лучше все обустроить. Материалы мы решили сами купить. Ребята подсказали где, рассчитали сколько чего надо. Ремонт сделали относительно быстро. Я думала у нас на этот ремонт вся осень уйдёт, ну ошибалась. Очень довольна ребята профессионалы своего дела и отдельное спасибо руководителю проекта Андрею

Влад
15 февраля 2023 в 11:04

Звернулися до компанії ФайноБуд для ремонту на кухні, зверху нас залили сусіди та так, що тільки ремонт. За рекомендацією звернулися до цієї компанії. Дякую велике хлопцям! Все зроблено ідеально, швидко та досить не дорого! Приїхали, порахували, позначали вартість. Допомогли із демонтажем. Якщо робити ремонт, рекомендую робити саме тут. Професіонали одним словом!

Вика
20 января 2023 в 16:50

Не тaк давно купила квартиру, искала и сравнивала компании по цене и отзывам, здесь посчитали рабoту с материалами по самому адекватному ценнику, работают по договoру. Сейчас работы закончены, мои пожелания учтены, результатом очень довольна

Богдан
17 января 2023 в 14:15

В работе Файнобуд понравилась скорость и качество. Сделали мне дизайн-проект, до сих пор хожу - радуюсь) гости, всегда спрашивают, кто вам дизайн делал. Нравиться, что общение проходило постоянно и готовы были реализовать любые мои идеи. Удивило сколько времени предоставляли для отчета и контроля работ. Рекомендую

Добавить отзыв