UAOTZYV.COM

FactoryTour отзывы

Адрес Київ, вул. Оноре де Бальзака, 22
Телефон +380 (68) 544-51-30
Часы работы 07:00-21:00
Рубрики Туристическое агентство
Оценка 5 18 отзывов
Похожие компании в категории
Каяк каное центр - Десенка — просп. Романа Шухевича

Туристическое агентство FactoryTour отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
23 сентября 2023 в 20:28

Щиро дякую FactoryTour за крутий тур. «Активні Карпати» це тур в 3 дні які я хочу продовжити Ви дуже крутіКруті відчуття і емоціїДякую нашій супроводжуючий Діані

Олена
20 сентября 2023 в 1:07

Це одні з найкращих вихідних мого життя. А все тому, що за організацію взялись професіонали, точніше Команда професіоналів!
Тож, по черзі.
Спочатку натрапляєш на чарівну Анастасію, яка все розжує, розкаже, пояснить, відповість на всі питання (до того ж оперативно) та так, що сумнівів немає і ти купуєш цей тур. Анастасія, можете сміливо вимагати свій відсоток від продажів)
Далі в свої повноваження вступає Діана, у якої рука завжди на пульсі: все перевірити, всіх перерахувати, покошмарити гуцулів, підтримати бесіду, зробити контент і вберегти нерви. Дякую, Діанка, за супровід, ти розумничка.
До місця призначення ви не доберетесь без пана Юрія, який настільки певно петляє Карпатськими серпантинами, що ти спокійно спиш собі в бусіку. А назад так само впевнено довезе вас по туману, в якому не видно нічого на відстані витягнутої руки. Пан Юрій, ви на своєму місці, дякую.
Таємничий Діма, якого ніхто не бачив, але всі знають, що він є, бо він на зв’язку 24/7. А ще, як мені здалось, він не тільки клієнторієнтований, а ще й захищає інтереси та права своє команди, що є золотою рисою для керівника. Діма, Ви створили щось прекрасне.
А далі все, як в казці: затишний готель зі смачною домашньою кухнею, гори за вікном, повітря, що зводить з розуму, рафтинг - я ще ніколи в житті не плавала за грибами (дякую, Андрій), Говерла, Рома на ЗІЛу (OMG, іт воз емейзінг). Та, менш за все, мені хотілось джипінгу, бо я 8 років займалась off road професійно, але Мирослав і Вова (якщо не помиляюсь), зробили неможливе - я верещала від захвату.
Дякую, Factory Tour, так тримати. Розширюйте ваші горизонти, а ми з вами.

Алина
18 сентября 2023 в 21:38

Топчики
Найкращі!
Організація, супровід та забезпечення на найвищому рівні; окрема подяка пані Ользі за найсмачніші домашні страви з присмаком дому та любові
Поїздка активними Карпатами почалася задовго до посадки з Анастасійки - дуже відповідальної і клієнтоорієнтованої дівчинки;
Перший день. Якщо ви думали рафтинг то лише гірські пороги і вода? ! Ні, це купа позитивних емоцій, драйв, гриби і звісно тренування рук Андрій Черпак - твоя любов до рафту передається з крапельками Черемоші;
супроводжуюча Діана мега крута, позитивна і турботлива. Чи була б Говерла другого дня такою легкою без неї? - не певна! Протягом усього туру вона наша мама, подруга, кращий порадник і мотиватор ;
Третій день то драйв. Якщо ви хочете випустити накопичену енергію, сміливо рушайте на джипінг з Мирославчиком. Вам гарантований максимальний викид адреналіну з перервою на фотопаузи і поповнення скарбнички спогадів.
І звісно як же без Діми? Людини, яка 24/7 душею була з нами, хоч і за сотні кілометрів далеко фізично.
Вірю в подальші наші сумісні тури

Ольга
16 сентября 2023 в 11:07

Factory tour то любов!
Безмежно вдячна за організований тур «Активні Карпати».
1. Супроводжуюча Діана - це найкращий, найклієнтоорієнтований, найдушевніший, найрозуміючий та найтурботливіший супроводжуючий в світі. Вона для нас зробила все, що було потрібно і ще + 100% до цього. Якщо б не вона, тур був би абсолютно іншим. Діана розрулить будь яку проблему, віднайде голку в стозі сіна, зупинить коня на скаку і зробить так, що навіть найнеприємніша ситуація вирівнюється, приходить в баланс і швидко покращується. Нам безмежно з нею пощастило! Вона «золото» цього туру і неймовірно крута людина!
2. Супер водій Пан Юрій - шана і повага! То людина від Бога! Дуже професійний, добрий і чуйний, а як людина, то взагалі «булочка з корицею». Його турбота відчувалася протягом кожного дня нашого відпочинку. І так приємно було відчувати його дружність до нас! Це не просто «привіз / завіз», це бонус плюс, це шана та дружність! Безмежно вдячна, що є такі круті люди!
3. Місце проживання - очікування залишилися перевершеними. Пані Оля, то неземна жінка! Турботлива, а як смачно вона нас годувала! Безмежна вдячність за гостинність, за смаколики «позаурочно». Підняти її вночі і попросити про допомогу, взагалі не питання! Дякую! Пан Мирослав, то «душа», найвідкликніший молодий чоловік! Допомагав, тішив, допоміг в максимальній яскравості нашого незабутнього Джипінгу! Дякую цій родині, що прийняли нас, як рідних!
4. Активності - окремо дякую. Кожна локація та актив, це було щось максимально нереальне по крутості! Рафтинг, люди, то любов! В нас був інструктор Андрій Черпак, який він крутий! Завдяки йому в нас був потужний сплав, ми тричі купалися в річці, не дивлячись на те, що це 22.09! Крім цього, ми на сплаві встигли зібрати гриби) Нас ніхто не підганяв, навпаки, дали трішечки більше часу для насолоди Говерла - важко, але воно того варте. Жодними словами не описати красу та силу, яку подарує вам ця подія! Однозначно, потрібно піти та відчути! Джипінг - напевно, це найяскравіший «атракціон» мого життя. Організаторами підібрані найкрасивіші панорами, а маршрут потрапляння на них - це найпотужніші емоції, які можна відчути! Не встигли ми прибути назад, як просилися знову повторити! Манявський водоспад і Зіл Гуцул - ну то ще той кайф! Жодні американські гірки вас так не прокачають. Це 7д по емоціям! Такого ви не пізнаєте ніде і ніколи!
Якщо ви ще думаєте «чи варто бронювати тур у “Factory tour” - то ви втрачаєте час! Хутко бронюйте, бо це скарб!
P. S. Будь який тур з Діаною і паном Юрієм - це золото туризму!
Дякую за найкращий відпочинок в моєму житті! Це Любоооооооов!
Чекаю нашої наступної зустрічі і туру на Шпиці!

Ольга
15 сентября 2023 в 17:57

Дуже крутий тур, неперевершені відчуття та емоції
Їздила в Карпати вперше і завдяки вам вже хочеться сюди повернутисьПриємний та дружній супроводжуючийОбовʼязково порекомендую вас своїми друзям та близьким

Yabluneva
15 сентября 2023 в 8:23

Довго і старанно шукав компанію, яка займається турами в Карпати.
Factory Tour дійсно майстри своєї справи.
Вся програма відповідала дійсності (не було прихованих фінансових витрат).
Супроводжуюча Діана орієнтована на туриста і зробить все можливе і неможливе, щоб Вам було комфортно.
Програма « Активні Карпати» була дійсно активною, емоції переповнюють.
FactoryTour- Ви перевершили мої очікування!

Валентина
26 августа 2023 в 18:51

Тур шикарний. У мене переліміт емоцій) Їхала одна в свій День народження, щоб провести його на Говерлі Було весело і драйвово) Все як я люблю Мені ще подарували стрибок банджі Дякую за все

Tetiana
23 августа 2023 в 5:53

Чудовий тур! Дуже сподобалась організація. Перевершили всі мої очікування. Якщо ви хочете відпочити і не хвилюватись, то це те що потрібно. Настільки продумано все до деталей, що вражає. Особливе дякую нашій супроводжуючій Діані, яка робила все що в її силах, щоб всім було добре та комфортно і вирішувала майстерно всі проблеми які виникали, вона прям задала ритм цій поїздці. Та дякую водієві, який чемно та без питань вибачав всі наші запізнення. П. С чекаю тур на Шпиці. FactoryTour ви топ.

Марина
23 августа 2023 в 3:35

Неймовірний тур, сподобалося все! Комфортний готель, смачна кухня, супроводжуюча знайде вирішення будь якого питання) Програма дуже насичена, це місце, куди хочеться повертатися знову і знову!
Круті емоції і спогади на все життя завдяки FactoryTour

Сергей
19 августа 2023 в 16:35

Шикарний тур! Дуже сподобався відпочинок, все чудово організовано, драйвово і цікаво!)
Тілом може трошки і втомились, але душа відпочила!)

Лена
12 августа 2023 в 8:12

Дякую за неймовірно драйвовий відпочинок! В наш час таке перезавантаження дуже важливе! Стомлена, але щаслива на всі 100%!

Влад
10 августа 2023 в 6:57

Що тут можна сказати. Немає слів, одні емоції) Ваш FactoryTour дійсно допоміг на кілька днів «ізолюватися» від того, що відбувається в останні роки. Все продумано до дрібниць! Починаючи з дороги з Києва, щоби не втратити не хвилини! Приїзд вранці, заселення відразу, харчування - перфеекто! І відразу з корабля – на бал) Зіл – топчик! (спочатку дають «звикнути до апарату», а ось далі) після нього потрапляєш на Манявський водоспад (непередавані відчуття, особливо коли перший раз наживо бачиш водоспад) водичка чиста і на диво не холодна) Прогулянка Яремче, сувеніри, наливочка;) Джипінг, зі своїми підйомами / спусками, сироварня, гойдалки, види) Чудове завершення першого дня - захід сонця на джипі! Другий день – підйом на Говерлу. Ти сам не розумієш, як, але ти це робиш! З гарною компанією, гідом який знає «все і вся» Весь шлях труїть байки, вибирає комфортну для всіх доріжку. Що додало окремих фарб, так це підйом у сонячну погоду, а спуск у дощ із грозою! Погода дала можливість насолодитися всіма своїми принадами. (Про те, що б ваша п'ята точка залишилася сухою і не «підсмаженою» теж подумали) Третій день - Рафтинг! Хоч нам і сказали що водички було замало, але цього вистачило для незабутніх емоцій!) Гарний гід/капітан рафта допомагає з керуванням та коригує кожен невірний рух, можете не боятися, навіть ті хто плавати не вміє;) Ще багато плюшок та місць! ! На закуску поїздка до Буковеля! Знімаю капелюх перед «вожатою Діаною» який зміг згуртувати колектив, який їхав усю дорогу «сам по собі» Вечірні посиденьки, душевні розмови… «ЧАНИ» - які давали мотивацію на кожне нове звершення) «ЕЛЕГАНТ», що супроводжує зворотний шлях;) Підсумок: Виїжджати не хотілося;.) Кожен хто відчуває емоційне вигоряння, тягар на плечах і душі, спробуйте, воно того варте!

Саша
09 августа 2023 в 15:07

Це були найкращі три дні в моєму житті) Думала, мені буде важко підніматися на Говерлу і буде страшно на рафтингу, але з такою класною компанією це було легко і весело)
Велике дякую за прекрасний відпочинок

Артур
06 августа 2023 в 1:50

Завдяки FactoryTour у мене били найяскравіші моменти за останні роки! За короткий термін ми встигли піднятися на Говерлу, побувати на трьох водоспадах, покататися на джипах, екскурсія в Буковелі, шашлики, сироварня, рафтинг. Житло, харчування топ! Особлива подяка гіду Діані, їй вдалося згуртувати колектив і організувати все так, що всі були завжди на позитиві і залишилися задоволені! Втім, якщо хочете яскравих, позитивних емоцій, то обов'язково беріть тур у factorytour і let's go!

Лена
05 августа 2023 в 1:06

Сподобався тур, комфортний графік та насичена поїздка
Багато доп. Плюшок та класний настрій:)
Організатори - булочки, раджу)

Анастасия
04 августа 2023 в 17:24

Якщо ви бажаєте отримати максимум від поїздки вам точно сюди. Дуже сподобалась програма, я особисто не очікувала такого активного відпочинку. Але все було настільки драйвово що не передати словами. Джипінг та катання на ЗІЛі то окрема любов.
Єдиний недолік це дорога автобусом з Києва до Карпат і навпаки - виходить всю ніч їдеш сидячи а потім одразу активності весь день. Але якщо налаштований круто відпочити то цей момент опускаєш) дякую команді за організацію)

Анна
31 июля 2023 в 7:23

Неймовірний тур! Це справжнє перезавантаження для душі та тіла! Всього 3 дні супер активного відпочинку, але вражень та спогадів — не злічити. Окрім підкорення Говерли, рафтингу, джипінгу, відвідування різних цікавих місць, здійснила свою мрію — відчула на собі силу водоспаду! Я щаслива)
Дякую організаторам за цю подорож та дружню атмосферу

Bogdan
26 июля 2023 в 0:14

Дякую команді організаторів за такий насичений та цікавий тур Максимум вражень, максимум емоцій Організація активностей на найвищому рівні. Говерла, рафтинг, джипінг, прогулянка на ЗІЛу до водоспаду - топ. Якщо не плануєте відлежуватися в номері 3 дні, а хочете отримати крутий заряд енергії - вам точно сюди

Проживали в комфортних умовах, дуже смачно годували. На території готелю є плейс для відпочинку, можна посмажити м'яско

Окрема подяка за привітання з Днем Народження Це було дійсно незабутньо

Добавить отзыв