UAOTZYV.COM

Фабрика Эдисона - люстры и освещение в стиле Лофт (Бра, лампы Эдисона, прожекторы)

Адрес Київ, вулиця Бориспільська, 9, корпус, 57
Метро Червоний хутір 2.51км
Телефон +380 (50) 383-75-73
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт f-ed.com.ua/ua
Рубрики Магазин осветительных приборов, Интернет-магазин, Производитель
Оценка 3.8 71 отзыв
Похожие компании в категории
BRILLE — просп. Петра Григоренка, 5А
Империя Шпалер — вулиця Анни Ахматової, 30
BRILLE — просп. Миру, 9
Интернет-магазин А-ЭЛЕКТРО — вулиця Бориспільська, 7

Фабрика Эдисона - люстры и освещение в стиле Лофт (Бра, лампы Эдисона, прожекторы) отзывы

71
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алена
16 января 2024 в 4:22

Я дуже задоволена покупкою в даному магазині. Здивована якістю і крутим зовнішнім виглядом, на фото коли дивишся, все не так уявляється, а при отриманні я була в шоці! Класно, що магазин має своє виробництво і після замовлення вони беруться за виготовлення, всі капризи і забаганки виконують без проблем. В моєму випадку змінили колір на бажаний, при тому що у каталозі представлених ламп саме з ним не було. За це окрема величезна подяка! Дуже рекомендую цей магазин!
Дякую!

Александр
20 декабря 2023 в 12:05

Мав задоволення робити замовлення на фабриці, замовляв комплектуючі для ретро електрики/освітлення. Усе супер починаючи зі спілкування з оператором) Якість продукції на висоті, усе дуже гарне і якісне на дотик. Здивувала, у гарному сенсі, упаковка (доставка у інше місто), серед усіх відправлень за свою історію ця на першому місці). Вдячний команді за можливість втілення нестандартних ідей, якість і підхід до обслуговування клієнтів, мої рекомендації! Успіху і натхнення у діяльності!
Після монтажу постараюся додати фото.

Олег
21 ноября 2023 в 3:02

Купую не вперше мені ОФІГІЙНО ПОДОБАЄТЬСЯ ПРОДУКЦІЯ дуже оригінальна ціни адекватні купую зараз а дружина знову щось обрала. Менеджери працюють швидко та професійно
Класна компанія дуже до вподоби.

Олена
11 ноября 2023 в 3:40

Не рекомендую купувати в цьому магазині. Замовила лампу плафон чорний, ніжка золотиста. Було на сайті двох кольорів, другий повністю чорний. По телефону питали чорний чи коричневий, хоч фото коричневого не було, сказали що фарбують, я вибрала чорний. У вайбер скинула фото з ніжкою золотистою і уточнила чи така буде. Менеджер написав під фото саме така, як на фото. Прийшла повністю чорна. Хотіла обміняти, але прочитала відгуки, а там багато негативних, і у відповідь пишуть лише оправдання. То вирішила не витрачати час та свої нерви, залишу, яка є. Цікаво, чому після стількох негативних відгуків не зроблено ніяких висновків.

Макс
30 октября 2023 в 8:58

Ціни чудові. Пунктуальність та ввічливість - треба десь в іншому місці шукати. З вами поспілкуються та щось продадуть, бо то їх робота.

Уточнюю у відповідь: мені не сподобався тон комунікації менеджера, мені не сподобалось те, що ви ставите покупця перед якимось фактом (відправка в понеділок, передплата на рахунок, реквізити в вайбер). Я не користуюсь вайбером, і бажання далі щось у вас замовляти ви ефективно відбили. На щастя, ви не виробляєте нічого унікального, а в інших місцях є кращий сервіс.

PS: товар відправили на день пізніше ніж обіцяли (товар був у наявності, нічого під замовлення не виготовляли)

Александр
06 августа 2023 в 18:56

Замовив 5 світильників, найпростіших, щоб не дратували голі патрони. Все прийшло своєчасно. Укомплектованість повна. Якість хороша, без зазіхання на вишуканість (скоби-тримачі з гнучкого металу, фарбування мало бути більш щільним, пластикові деталі на межі якості). Чотири зірки за з'єднувачі дротів (вибісили! Докупив якісніші) та відсутність схем складання (на розміркування "що до чого та в який послідовності" пішло забагато часу). В цілому задоволений.

Женя
01 августа 2023 в 0:39

Замовила на Фабриці Едісона люстру та лампочку. Надіслали шлюб. Повернула. Два тижні намагалася отримати нову (іншу) люстру та лампочку. Менеджери на телефоні не передзвонюють, обіцяють. Забираю гроші, сподіваюся повернуть. Не рекомендую.

Тала
24 апреля 2023 в 8:16

Задоволена покупкою на усі 100%. Особливо приємно, що наше виробництво і такої відмінної якості за дуже приємну ціну.

Елена
20 февраля 2022 в 0:12

13 декабря заказала на сайте подвесной светильник OMI c с пометкой об изменении цвета потолочной планки. Со мной связались в течении часа, обрадовали что изменение цвета не повлияет на стоимость светильника и обещали отправить 20 декабря. НО 18 декабря прекрасный подвесной светильник уже радовал меня в моей кухне!) Спасибо за оперативную отправку. Качество изделия и покраски на высоте! Стильный светильник! Рекомендую! Спасибо за приятный и неожиданный бонус- шоколадка была вкусной!)

Денис
26 января 2022 в 0:54

Пока ничего хорошего не могу сказать.
полностью согласен с негативными отзывами:
1. Менеджеры не компитентные, в случае не стандартной ситуации начинают хамить и общаются предвзято.
2. Принимая заказы, озвучивают сроки выполнения с потолка т. к. Производство живет отдельной жизнью и работает по своему графику
3. Озвученные сроки конечно же не соблюдают, но пока сам не позвонишь не спросишь - "Где заказ? ", никто о задержке и не подумает известить

менеджеров нужно учить общаться с клиентами и выполнять свою работу качественно, а научить говорить по телефону "здравствуйте", "спасибо", "пожалуйста" и "досвидания" можно и бота

дождусь (или нет) свой заказ, дополню отзыв по качеству т. К, судя по отзывам других клиентов, моя история только начинается.

Женя
11 января 2022 в 15:49

Решила написать отзыв. После прочитанных негативных отзывов уже боялась делать заказ) но осталась очень довольна работой Алеси менеджера компании. Продукция на высоте, очень стильная. Делала заказ на несколько люстр и пришлось одну заменить на другую меньше по размеру. Всё заменили, без проблем. Рекомендую!

yuwl
28 декабря 2021 в 6:42

Делал в прошлом пару мелких заказов: лампочки, патроны, выключатели. Все приходило вовремя, в надлежащем виде и хорошего качества. Так что, когда понадобилась проводка, недолго думая заказал здесь, оплатил сразу и ожидал, что магазин отработает так же хорошо, как и раньше.

Но увы. Прежде, чем заказывать что-то посущественнее, звоните в магазин и уточняйте наличие и сроки поставки. Сделал заказ на двести метров проводки 6 октября. Заказ отправили 21 октября. Для этого мне понадобилось в общей сложности раз шесть позвонить в магазин. Сначала говорили ‘отправим завтра’, потом ‘ждём поставки’. Когда обещают перезвонить через десять минут - не перезванивают.

Для меня не проблема подождать две недели. Проблема в том, что не озвучивают реалистичных сроков поставки и из-за этого невозможно организовать работу.

Заказ 21 числа ушёл ко мне в неполной комплектации. Менеджер предложил отправить то, что уже было на складе, за что я ему благодарен. Остаток пообещали отправить через несколько дней.

Сегодня 1 ноября. Позвонил в магазин узнать, что там насчёт второй посылки. ‘Сейчас все проверим и перезвоним’. Прошло два часа. Судя по предыдущему опыту, звонить и узнавать я буду сам уже завтра. Заказ 34345.

Женя
06 декабря 2021 в 20:53

Нікому не раджу замовляти в компанії «Фабрика Едіссона»! Спочатку наше замовлення опрацьовували не менше 2 тижнів тому, що було дуже багато інших замовлень і вони не встигали їх опрацьовувати. Коли нарешті опрацювали наше замовлення, то я очікувала його з дня на день, допоки я не передзвонила сама (!) і мені сказали, що такого кольору як я хотіла немає і при цьому мені не передзвонили, щоб про це повідомити. Неможливо було пофарбувати в такий колір як, я хотіла (хоча я це уточнювала мінімум 3 рази (!) в усній та письмовій формі). Погодились на інший колір. Чекали замовлення, яке прийшло у підсумку через місяць від дати замовлення. і. Воно прийшло не таким, яке було на сайті. Це був просто шок. Я передзвонила і сказала, що трубчасте бра взагалі не виглядає таким як на сайті. Сказали, що зроблять заміну за свій рахунок. Друге бра прийшло декілька днів назад: виглядає «кустарним» і зробленим «на колінках». Це просто жах! В підсумку 2+ місяців очікування, щоб отримати лише розчарування, зіпсований настрій, витратити купу часу на дзвінки (при цьому кожен раз пояснюючи, яке саме замовлення і чому була заміна і так далі). Просто немає слів! Одним словом: однозначно не раджу нікому: побережіть свій час, нерви і гроші.

Сергій
26 ноября 2021 в 11:18

Оперативне реагування на замовлення і така ж відправка. Ввічливий менеджер. Товаром і магазином задоволений.

Михайло
25 ноября 2021 в 23:41

Оновлений відгук: Перше замовлення минулого року було безпроблемним, замовляв павука, сподобалось, друге замовлення прийшло бра яке більше схоже на нічник, світло ніяке, ну ок, третє замовлення мали відправити 14-15го, вже тиждень годують завтраками, замовив на 6тис зі 100% передоплатою. Це при тому що воно було в наявності. Сьогодні взагалі не беруть трубки. З понеділка звертатимусь в банк щоб повернули кошти, якщо не вийдуть на зв'язок.

Замовлення відправили через тиждень після обіцяної відправки і через 12 днів після того як зробив замовлення. Подивлюсь як самі люстри, але сервіс бажає кращого.

=
Ставлю 4 бо люстри реально круті, як би я хотів щоб ви діяли в даній ситуації:
1. Дзвоните ви, кажете вибачайте в нас така от затримка непередбачувана, ми зможемо відправити ваше замовлення на жаль найшвидше через 10 днів, очікування вам компенсуємо безкоштовною доставкою.
2. Якщо і ті терміни просираєте, дзвоните і повідомляєте мене про це, я переживу.
3. Купіть якісь клпіси конектори на дроти в якості подарунка, в таких випадках, воно копійчане і приємне враження залишає чи наприклад побідітове свердло, якщо сильно вс*али - зачищувач кабелів, одним словом щось для полегшення монтажу.

Реальний прошльоп по сервісу, виробами задоволений, навіть нічником-бра і той ок.

користувач
13 ноября 2021 в 3:10

Покупал светильники для съемной квартиры. Утром перезвонили, уточнили все нюансы, помогли с выбор светильников (выбор огромный). Когда получил, был мягко сказать удивлен, не ожидал светильники такого хорошего качества. Буду работать с этими ребятами и дальше. Рекомендую.

Олександр
12 ноября 2021 в 5:31

З 21го вересня очікував замовлення. Що тижня а то і двічі на тиждень зв'язувався з фабрикою. Щоразу різні менеджери і щоразу однакова процедура. Ми звяжемось з виробництвом. Після чого: "завтра відправляємо! "
Відповідь змінилась:
"8.10 - фарбуємо і 9.10го відправимо"
А 11.10 "проблеми з митнецею"

Абсурдно.

Анастасия
17 октября 2021 в 13:47

Замовляла люстри для своєї кав'ярні, з менеджерами в офісі підібрали і узгодили дизайнерське рішення освітлення, дуже задоволена результатом. Дякую за індивідуальний підхід, команда професіоналів

Виталий
17 сентября 2021 в 14:40

Хороший выбор фурнитуры, отзывчивые менеджеры, быстро отправляют заказ. Если кому нужно что либо эдакое, это практически единственный магазин, где можно найти:)

Снежана
31 августа 2021 в 5:52

Спасибо большое, все пришло оперативно,
Лампочки классные, планирую купить ещё бронзового цвета, в этот раз купила цвет виски.

Добавить отзыв