UAOTZYV.COM

Європейський колегіум

Адрес Київ, вулиця Михайла Максимовича, 28в
Метро Васильківська 1.19км
Телефон +380 (44) 229-97-20
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
Сайт www.eurocollegium.com
Рубрики Центр дистанционного обучения, Частная школа
Оценка 3.9 15 отзывов
Похожие компании в категории
Alterra School — вулиця Юлії Здановської, 73Е

Європейський колегіум отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Павел
31 мая 2023 в 13:22

Кожен ранок слухають музику! Задовбали! Ладно б ще тільки гімн, питань нема, але вони роблять дискотеку о 8: 45! І вмикають на повну потужність! Вчать мажорчиків бути зверхніми з дитинства!

Саша
13 мая 2023 в 23:14

Важко назвати це місце «школою» (чи то «колегіумом»). Важко уявити чому може навчити дітей цей заклад Якщо сам заклад не поважає людей, то і дітей навчить тому ж самому… гидке місце

Один з моментів: півночі була повітряна тривога, а зранку о 8.30 вони включають клубну музику на такій гучності, що не те щоб спати не можливо, але й почути свої думки важко! А на скарги не реагують зовсім. От вам і «європейське виховання»

Катерика К.
03 ноября 2022 в 11:08

Ми повернулися до колегіуму у вересні, до того декілька місяців навчалися в Німеччині і маємо досвід навчання у США. Я і раніше вважала ЄК дуже сильною школою, але зараз я знаю, що це найкраща школа не тільки в Україні, але й у світі! Радіємо, що колись нам порадили вашу школу!

Валерія
14 сентября 2022 в 15:11

Дуже щаслива, що колись з нашою родиною трапився Європейський колегіум. Чудова школа, прекрасний персонал, який з великою любов'ю турбуєтся про дітей. І діти це відчувають, бо мої кожного ранку летять до школи. ЄК - це більше, ніж школа, це справжня сім'я, таке дуже рідко де трапляється серед приватних шкіл.

Тетяна
23 марта 2022 в 23:06

UPD2. Ще раз оновлю враження. Попри обіцянки реагувати (хоча б) на запити ОСББ, - навіть на офіційні листи перестали відповідати. А лист було надіслано ще в листопаді 2021. Тому поки що залишаю оцінку: у закладі царює ігнор і пофігізм.

UPD. Обіцяла написати апдейт. На жаль, ситуація з серпня по листопад тільки погіршилася: замість вирішення проблеми та добросусідьских взаємин просто нагнали за тиждень більше 30 відгуків на 5 зірочок, на тому й все. Прикрашати замість покращувати.
Все зрозуміло (А як круто починали!

Не впевнена, що змогла би порекомендувати цей заклад як такий, що реагує на якісь звернення та демонструє екологічну поведінку (в широкому сенсі слова).
В кінці серпня змонтували надгучне обладнання за школою, що заважає домам навколо спати, жити та знаходитись в тиші вдома, але ані на дзвінки, ані на на здоровий глузд (вам самим не заважає, ні?), ані на законодавство України та норми шумового забруднення не звертають уваги.
Обладнання гуде 24/7, і тепер враження, що живемо в якомусь цеху або старій совецький морозильці. Добре, що у вас є таке обладнання з чудовою назвою "Сєвєр", воно певно дійсно європейське. Як і поведінка: повний ігнор дзвінків та прохань. Якщо ви так навчаєте дітей або впроваджуєте такі ж самі цінності їм змалечку або у своїй роботі, то я б замислилася, чи той напрямок ви обрали?
В той же час, буду рада змінити свій відгук після припинення ігнорування проблеми

користувач
19 февраля 2022 в 13:52

Садочок від Європейського колегіума "Маленька Європа" - найкраще, що могло трапитися для моєї донечки. Продумана кожна деталь, навіть такі моменти, які не уявляєш, а вони є. Видно, що Ірина і Роксолана вкладають всю душу. Велике прохання до керівництва звернути увагу на професіаналізм, точніше його відсутність, у психолога Тетяна Тимофєєва. Вже другий рік спілкування з Тетяною досить неприємне. Складається враження, що Тетяна лише теоретик: використовує лише академічні тлумачення, жодної практичної поради дати не може. Після зустрічей з даним представником садочку завжди залишається негатив. Але поспілкувавшись з вихователями, які постійно хвалять дитину, пані Наталею і паном Олександром, знову розумієш, що дитина в ідеальному закладі. Маю надію, що через рік в школі в нас буде інший психолог, або пані Тетяна стане добріша до діток)

користувач
27 января 2022 в 17:56

Мені взагалі цікаво, як відгуки про гучне обладняння в школі та конфлікти з парковкою дають характеристику саме школі як місці де діти навчаються. Не треба плутати ці поняття. Я проти конфліктів і свою дитини або веду пішки або вона мене чекає і ми їдемо відразу. Про школу, місце чудове вчителі професіонали, атмосфера дружня і це ноловне, зоч школа і приватна дітей не балують і вимагають від них знання, як можуть розвивають в дітях активність і саморозвиток:) але якщо литя цьогт не хоче то його не поимусиш. Мене все воаштовую, і коммунікація зі школою, і те як вони хвилюються за свою репутацію. Про всі кофлікти з місцевими про проблеми ща паркувннЯм батьки знають, ім про це кожно дня пишуть, висиласють маршрути як проїздати, але людьський фактор завжди ж, і розуму свогт ти нікому не добавиш. І не треба понижувати рейтинг школи тауими відгуками, бо вори взагалі не мають відношення до навчання.

Женя
08 января 2022 в 7:24

Лучшая в Киеве школа!
Крайне удивляет поведение молодых жителей ЖК, для которых, в том числе построена школа, как часть ИХ инфраструктуры!
У них никогда не будет детей!
Будут только машины и модные собачки!?
И зачем чат про оценку учебного заведения превращать в книгу жалоб для своего жека!?
Стоянок Вам мало?
Загляните за ворота в Киев!
Милости просим в другие ЖК с паркоместом в 70 т. У. Е. В крытом паркинге!
Жлобство!
Школа на Ваши жалобы не реагирует!
Школа обустроила свои проезды и стоянки за счет своей территории!
Отобрав ее у площадок для детей!
И на эти проезды Вы, в наглую, суете свои машины!
Блокируете технические проезды обслуживания школы, тропинки для детей!
Пожарный проезд!
Совесть нужно иметь!

Анастасия
07 января 2022 в 7:41

Чудова школа - діти біжать з задоволенням, ввечері забрати неможливо, а це найкращий показник теплої та домашньої атмосфери як мінімум! Всі співробітники дуже чемні та намагаються вирішити будь-яке питання якомога швидше! Дуже дякую за найкраще дитинство для наших дітей!

Тетяна
06 января 2022 в 6:02

И так явные проблемы с парковкой на территории ЖК усугубляются каждое утро, когда привозят детей в школу. Возникают неприятные конфликты. Уважаемые родители, пройдитесь немного пешком с детьми и не усугубляйте и без того тяжелую ситуацию. Берегите нервы своей семьи и свое имущество в целостности.
п. С. Забавно, что последние 10-15 отзывов появились с разницей в 1-2 минуты.

Танюша
15 декабря 2021 в 19:14

Усім рекомендую, школа європейського рівня. А найголовніше - це звичайно навчання. Навіть якщо в дитини немає схильності до того чи іншого предмету, повірте, завдяки талановитим педагогам з'являється зацікавлення, поглиблене вивчення, задоволення від процесу. Діти отримують справжні, глибокі знання.

Yuliya
27 ноября 2021 в 16:46

Чудова школа з прекрасною атмосферою, що мотивує дітей і працівників бути кращими та досягати задуманого️

Женя
15 ноября 2021 в 15:33

Чудова атмосфера, дружелюбний колектив, тобі завжди прийдуть на допомогу та мегаталановиті учні

Дарья
30 октября 2021 в 14:10

Вже 2 роки син відходив у Європейський колегіум в ЖК Нова Англія. Сьогодні пішов вже в 3 клас, у новий корпус для старших класів. Чудовий сучасний простір, сучасний підхід до навчання, і що важливо, постійнє вдосконалення. Звичайно, є різні моменти, звичайно всі люди, комусь може не підійти вчитель, комусь може не сподобатись щось в процесах, іноді доводиться змінювати вчителів. Але! Тут підбирають пед колектив, намагаються знайти підхід до кожного учня, не велика кількість дітей у класі і можуть приділяти увагу всім. Під час пандемії добре переорієнтувались на віддалене навчання. І як на мене, директорці пані Осауленко Ользі вдається створювати чудову атмосферу у школі. Син пішов з радістю в 3 клас, ніякої традиційної лінійки немає в класичному розумінні, коли всі шикуються та довго щось відбувається (ура!), просто музика, свято, та посмішки!

Саша
19 марта 2021 в 19:52

Ми змінили для сина декілька шкіл і хочу сказати, що в Європейському колегіумі ми задоволені абсолютно всім!
Вчителі – професіонали своєї справи! Ще в жодній школі для мого сина не створювали такі комфортні умови навчання та перебування в межах школи. Дитина кожного дня із задоволенням летить до школи. Випускники колегіуму виграють гранти на навчання, вступають в закордонні вузи на стипендії. База знань в них дійсно дуже сильна.

Добавить отзыв