UAOTZYV.COM

Европейская Школа Психологии

Адрес Київ, вулиця Зоологічна, 4, офіс, 139
Метро Політехнічний інститут 0.97км
Телефон +380 (50) 682-21-51
Сайт epsgroup.pro
Рубрики Кафедра университета
Оценка 5 27 отзывов
Похожие компании в категории
Факультет информатики и вычислительной техники — вулиця Політехнічна, 41, корпус, 18
Факультет электроники — вулиця Академіка Янгеля, 16/9, корпус №12
Физико-математический факультет КПИ им. Игоря Сикорского — корпус 7, поверх 4, кiмн.420, Берестейський просп., 37

Европейская Школа Психологии отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олег
02 апреля 2024 в 20:14

Дякую за найживішу програму навчання, дякую за чудових викладачів.
Ви допомогли збіднити всі мої знання в чудову науку психологія, дали нові погляди на життя та бізнес.
Окремо дякую Ганні Євсєєнко, вона була як справжній провідник, як наставник і подекуди навіть як мама.
Також дякую Марії Бузулуцькій, вона допомагала більше розкриватися перед аудиторією та відчути себе в новому форматі, це дуже надихало.
Також більше дякую всій команді
Ви всі молодці.
І звичайно ж Христіні велика подяка за ідею, уроки, особистий приклад та натхнення.
Ви найкраща команда.

Марта
01 января 2024 в 21:34

Щира моя вдячність всій команді ЄШП за це навчання, це можна сказати не лише навчання, а справжній тренінг особистого розвитку тривалістю в рік!
Я особисто дуже задоволена, окрім якісних знань я отримала багато практики, пропрацювала свої особисті питання, змінилась внутрішньо, почала консультувати, у мене зараз 2 постійних клієнти, перед тим ще були, я дуже задоволена їхніми результатами і своїм ростом, авжеж) окрім цього я отримала ще один бонус - почала проявляти себе і консультувати ще і в іншому напрямку, який давно знала, але не проявлялась (Дизайн Людини), почала вести соціальні мережі і не планую зупинятись.
Для мене це супер результат, який перевиконав мої очікування, ось що означає обирати по внутрішньому відгуку).

Lisa
20 декабря 2023 в 21:30

Доброго дня, я хотіла б залишити відгук про заняття в групі з улюбленим наставником Яною Неврозовою.

Яна найсильніший провідник для кожного з нас. Вона навчила мене за час занять слухати та чути себе, йти за собою. Коли ми знаємо, як почути свою підсвідомість, ми можемо вести людей у ​​щастя як психологи. Яна дуже глибокий фахівець із великим серцем. Вона дуже тонко помічає, яка сила є у кожного учня. Я дуже рада, що потрапила саме до неї в групу

Андрей
15 декабря 2023 в 1:18

Одні з кращих курсів по психології, де дають не тільки теорію, але й багато практичної роботи в групах з фахівцями, які мають великий досвід.

Олена
07 декабря 2023 в 1:42

Це заклад високопрофесійного сегменту в своєму розділі! Підхід індивідуальний, миттєва допомога кураторів та менеджерів, тут просто не можливо не стати гарним професіоналом - всі умови для цього є, а найголовніше - власна мотивація, яка постійно зростає! Особиста внутрішня робота - робить вас просто іншою людиною, яка змінює себе, своє життя і тільки на краще! Все це я описала з власного досвіду під час навчання в ЄШП! Енергії та розквіту всій команді ЄШП, рада, що ви є в моєму житті

Виктория
08 ноября 2023 в 14:28

Я дуже вдячна Європейській школі з психології за професіоналізм, індивідуальний підхід до кожного студента, супровід у тому числі після закінчення навчання. Вступ до школи був моїм подарунком собі на ювілейний день народження, і став найкращою інвестицією в умовах зміни статусу та переїзду до нової країни. Навчання допомагає справлятися з травматичними наслідками війни і знаходиться в ресурсі для того, щоб також була можливість допомагати іншим. Школа дає можливість постійного розвитку. Закінчивши КП1, я також проходжу курс з основ психіатрії для психологів та курс психології бізнесу. З кожною лекцією відкривається все найкраще розуміння, себе, миру та нашої з ним взаємодії. Світ наповнюється все яскравішими фарбами, з'являються цікаві можливості, перспективи та проекти.

Оксана
31 октября 2023 в 13:08

Я, Оксана Верховодова, студентка 19-го потоку Європейської школи психологи/EPS.
2 роки тому я отримала диплом магістра психології у ВНЗ. Це був саме " отримання " диплома, т. к. Процес складався з самонавчання, відсутності практики та задоволення. А коли я вступила до ЕШП/EPS на Комплексну програму підготовки психологів, я вдихнула в себе те повітря, яке довго шукала на різних додаткових курсах та навчаннях! Надзвичайно організовано навчання через: подачу лекційного матеріалу одразу з конспектами + додаткові розбори матеріалу через запитання-відповідь від К. Кудрявцевої; щотижневе проведення майстер-класів із викладачами потоку; неймовірно велика кількість тематичних груп із досвідченими наставниками з різних напрямів психології, які я сама собі підбираю, виходячи зі свого інтересу. І! Безцінний компонент навчання – робота в малих групах з наставником! Практика роботи із першого дня.
Навчання в ЕШП/EPS це задоволення яким живеш, отримуєш улюблену професію та засоби для цікавого життя.
Хто хоче стати затребуваним психологом, вам точно до нас у нашу дружню професійну спільноту https://epsgroup.pro/kp1.
Дякую всім за командність роботи та повний супровід мене у навчальному процесі!

Valentyna
11 октября 2023 в 5:57

У 2018 році, в свої 45 я прийняла рішення здобути нову професію, а саме психолога. При пошуках школи, випадково"наткнулася" на відео ролик Христини Кудрявцевої, засновниці Європейської Школи Психології. Те, з яким щирим запалом, змістовною інформацією про навчання, професійними знаннями справи, Христина ділилася на цьому ефірі, не залишило ніяких сумнівів щодо мого вибору. Для мене особисто, такий формат онлайн навчання, був просто ідеальним. А саме: теоретичні лекції в записі, практика в малих групах в час зручний для мене, можливість приймати активну участь в живих майстер класах, в кіно аналізах, в безліч тематичних групах. Навчання супроводжувалось безпроблемним та відвертим спілкуванням, з будь ким з команди Школи. Атмосфера професійної підтримки, можливість приєднатися до діяльності колективу, створювати нові робочі групи, все це допомогло особисто мені, швидше почати працювати з реальними клієнтами. Відгукується політика Школи, спрямована на поєднання самоорганізації та відповідальності, як за особисте навчання, так й за груповий формат роботи.
Рішення піти навчатися новій професії саме в ЄШП, було одним з найкращих рішень усього мого життя. Професійна діяльність стала класною частиною життя, а не просто "роботою".
Хочу подякувати і Христині, і усій команді Школи, за такий крутий досвід навчаться та співпрацювати разом!
Можу тільки рекомендувати!

Наталя
08 октября 2023 в 2:59

Прекрасна школа, якщо потрібні саме практичні навички. Теорії теж багато, але все зразу в практику. І це неймовірно. Висококваліфіковані спеціалісти, які завжди тримають руку на пульсі. І головне, атмосфера! Все надзвичайно комфортно, зрозуміло, щиро і дуже тепло. Я дуже рада, що обрала саме ЄШП. Дякую вам за можливості

Саша
07 октября 2023 в 12:48

Найкраще базове навчання психологічному мисленню, професії психолога та напрямкам глибинної психології. Комплексна програма підготовки психологів — це інтенсивний рік не тільки дуже крутої, сильної, прикладної інформації (при чому мовою адаптованою під виклики сучасного світу і дуже просто про складне), а й особистої терапії, психологічної щотижневої практики і сильних трансформацій. З практикою ЄШП не можливо конкурувати — вона дає дуже тверді навички для ведення психологічної практики і допомоги і собі, і іншим. Програма допомогла оволодіти професійними знаннями і професійною мовою, і набагато крутішими навичками ніж у колег з ВНЗ. Дуже дякую за навчання і за те що змінили життя! Христині Кудрявцевій окрема подяка!

Полина
04 октября 2023 в 8:32

Піти на курс роботи з МАК було однозначно правильним рішенням. Курс великий, детальний, глибокий. Кожна тема детально розуміється. Величезна кількість різних практик, чек-листи і записи демо-сесій з реальним клієнтом додаються до кожної теми.
Величезна Подяка автору курсу Оксані Орловій та всій школі за можливість отримати ці знання в такому обсязі та в такій прекрасній атмосфері

Елена
04 октября 2023 в 7:48

Європейська школа психології залишає найкращі враження завдяки захоплюючим програмам і видатним викладачам. Тут створена неймовірно позитивна та навчальна атмосфера, що надихає студентів до розвитку в галузі психології.

Юлия
03 октября 2023 в 9:12

Я дуже вдячна Крістіні Кудрявцевій та команді Європейської школи психології за можливість навчатися та розвиватися та перебувати у вашому просторі.
Я впевнено можу сказати, що моє життя поділилося на «До» і «Після». Мої зміни розпочалися якраз під час навчання на КП-1. Я довго обирали школу, де хочу вчитися і вибрали саме ЕШП. Моя увага привернула саме наявність практики з перших днів навчання і це справді круто. Гнучкість умов, можливість перегляду запису також стали не менш важливим критерієм мого вибору. Вже з перших днів я змогла поринути у світ психології та відпрацювати навички консультування під чуйним керівництвом наставників. Окрім теорії, практики ще багато різних тематичних груп, майстер-класів та іншої корисної інформації. Система побудована так, що жодного дня неможливо залишитись без психології, різноманітність матеріалів дозволяє вибрати саме те, що сьогодні збігається з моїм бажанням та можливістю. На КП-1 взаємодія з ЄШП не закінчилася, і я вже без сумніву і з великою впевненістю пішла навчатись на КП-2. Це другий ступінь роботи з груповим свідомістю. І планую продовжити навчання на курсі «Психоаналіз бізнесу» і це вже велике бажання та моя мета.
Дякую Вам за простір, можливість та підтримку! Бажаю Вам удачі, розвитку та вдячних студентів!

Катерина
02 октября 2023 в 2:03

Вибрати навчання в ЄШП було другим найкращим вибором у моєму житті. (Перший- це мій ідеальний чоловік)
Я відповідально можу сказати, що здобула професію, справу мого життя, впевненість у ній та моєму особистому шляху реалізації.
Усе це з кількох компонентів. Перше і найважливіше - це особлива атмосфера, поле школи, заряджені таким заразливим інтересом до людей, психології, особистої трансформації та іншого через посередництво терапевта
Друге - це концентрована сума знань, якої вистачило б на 5 років традиційної вузівської освіти: відмінна подача матеріалу в лекціях, джерело професійної мудрості в майстер-класах, доступ до величезної бібліотеки. І щедрий бонус-тематичні групи, як додаткові курси навчання з сексології, арт-терапії, психосоматики. Etc.
Третє-практична робота в малих групах. Це буквально ставить на крило, вчить тому, що можна, як на мене, отримати після кількох років роботи в кабінеті. Це жива насичена практика під керівництвом досвідченого наставника, можливість відпрацювати інструментарій психолога, виростити у собі сильного та нагляданого спостерігача
А ще завдяки навчанню це був для мене рік особистої трансформації. Я схудла на 10 кг, мої стосунки з близькими покращилися багаторазово – побічні ефекти від набутої внутрішньої гармонії. І я живу життя мрії з улюбленою справою, яку нарешті знайшла за допомогою Європейської школи психології

Анна
01 октября 2023 в 8:43

Я вдячна ЄШП за те, що свого часу змінила моє життя і допомогла зробити психологію своєю професією.
Я загалом з цією метою і прийшла до школи, але були сумніви, що провчившись рік, можна почати працювати з клієнтом. Але! Я взяла першого платного клієнта за півроку навчання!
У школі багато практики і для мене, мабуть, це було найголовнішим, коли ти щотижня практикуєш, з'являється впевненість, що "ти можеш", звичайно, взяти першого клієнта все одно страшно, але сказавши собі "ти це вже робиш", з'являється впевненість та опора.
І все це завдяки школі, грамотно збудованому процесу, поєднанню теоретичного матеріалу, лекцій, майстер класів та практики, практики, практики.
Тепер я займаюся тим, що приносить мені задоволення, гроші, і дозволяє творити та розвиватися

Аня
30 сентября 2023 в 5:52

Школа ЕШП дозволила озброїтися та спроектувати в особистому житті та досвіді низку технік та методик терапії.
Як результат вивчення даного навчання, отримані фундаментальні знання психологічних особливостей психологічного розвитку, аналітичної психології, сучасні методичні прийоми і т. Д.
На позитив, кожна тема забезпечена роздатковим матеріалом із рекомендованою літературою.
По завершенню навчального процесу одержано результати у контексті емоційного реагування на проблеми.

Хочеться сказати величезний «Спасибі» викладачам за їхню працю, за їхнє терпіння, працьовитість і за ту атмосферу, яка була на заняттях протягом усього цього часу.

Виктория
29 сентября 2023 в 15:20

З величезним задоволенням пройшла онлайн навчання в Академії з МАК. Цікава та докладна подача матеріалу, розбори практичної роботи, додаткова література.
чудовий курс.

Светлана
28 сентября 2023 в 23:19

Я пізнала себе як особистість, змінилося сприйняття світу в цілому. Завдяки практичним заняттям у малих групах, я відчула впевненість у собі як у психологі, побачила свій шлях і готова рухатися далі. Школи дозволяє вибрати свій напрямок і методи роботи, а майстер-класи це безцінний матеріал для рамширування свідомості

Надія
28 сентября 2023 в 7:00

Щиро дякую вам, Крістіна, команді за надзвичайно великий, змістовний, творчий об'єм роботи.
Читаючи приблизно рік ваші рекламні повідомлення, почала заробляти більше, виходить так, щоб ставало і на навчання, побачила можливість почати освоювати професію у 45 років.
Мені дуже сподобалось навчатись в ЄШП. Подача матеріалу ідеальна, лекції слухала в зручний для мене час, друкована версія лекцій з прекрасними кольоровими ілюстраціями легко читаються. Дякую за МК. Миру, злагоди, добра!

Ольга
27 сентября 2023 в 23:48

Моя історія в ЄШП - це історія зростання і розвитку. На початку я була студенткою (перший потік), потім наставником у малих групах і зараз викладачем майстер-класів у КП1. Цей шлях, на мою думку, є найкращим відгуком щодо якості навчання в ЄШП.

Одна з моїх студенток нещодавно сказала, що Школа навчила її думаті. І я згодна з цим на 100%. ЄШП не тільки надає знання і навички, але і спонукає до аналітичного мислення, творчості та самостійності.

Я пишаюся тим, що належу до Європейської Школи Психології, і переконана, що вона продовжить надихати та розвивати багато студентів у майбутньому.

Добавить отзыв