UAOTZYV.COM

Ева отзывы

Адрес Київ, вулиця Левка Лук'яненка, 14-А
Метро Мінська 0.2км
Телефон +380 (800) 30-37-00
Часы работы 08:00-21:00
Сайт eva.ua
Рубрики Магазин косметики и парфюмерии, Магазин товаров для дома, Магазин парфюмерии
Оценка 3.2 19 отзывов
Ближайшие филиалы компании
EVA — Оболонський просп., буд. 19
EVA — вулиця Зої Гайдай, 4
EVA — Оболонський просп., 47/42
Ева — Оболонська площа, буд.4
Похожие компании в категории
Бутик растительной косметики Yves Rocher — Оболонський просп., 1Б
Ева / EVA — вулиця Героїв Дніпра, буд.34
Интернет-магазин косметики SayYes SHOP — вулиця Куренівська, 29
Материалы для наращивания ресниц Naomi — ЖК Obolon Residences, Оболонський просп., 26

Магазин парфюмерии Ева отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
02 ноября 2023 в 10:24

Сьогодні купила сироватку для особи, на ціннику ціна була 63 грн, пробили по 124, як продавець сказав не поміняли цінник. На цю продукцію скрізь коштує знижка. І це вже не перший раз.

Женя
03 июля 2023 в 10:09

В магазині все чудово, окрім персоналу. Персонал відбиває бажання робити покупки. Стояти в декількох кроках від покупців, обговорювати їх, шепотітись, а потім сміятись у весь голос - не є нормальним для обслуговуючого персоналу. Я завжди проявляю ввічливість і доброзичливість до продавців консультантів, однак дівчата, які були на зміни 07.05.23 року вважають за норму ставитись до покупців, як до нижчього сорту людей. Прошу керівництво прийняти якісь міри. Я вийшла з магазину без покупок, хоча не дивлячись на мій неформальний вигляд, я могла потратити декілька тисяч покупки.

Татьяна
27 апреля 2023 в 2:18

Хотіла здійснити покупки в цьому магазині в вечері 3 травня. Обрала на вітрині олівець для брів, але взяти його на покупку не могла, т. к. Не було консультанта. Обійшла весь магазин. На касі була велика черга, тож відволікти дівчинку на касі просто було не зручно. Зачекала у відділі близько 15 хв, консультанта не було. Оскільки не вперше купую в цьому магазині знаю де лежить товар. Я відкрила ящик, одразу знайшла олівець. І тут до мене підходить літній чоловік і підвищеним голосом запитує, чому я туди полізла. Я запитала, хто він такий – він відповів, що він тут розкладає товар. Я відповіла, що довго чекала на консультанта, але не дочекалася. Але він продовжував те саме запитувати з кожним разом підвищуючи голос, замість того щоб мені допомогти або покликати консультанта. В результаті він просто стояв і дуже голосно кричав на мене, що в них дуже багато крадуть. На моє запитання, чому вони не закривають ящики (у яких передбачено замки) відповіді не було. На крик прийшла ще одна жінка похилого віку, працівник магазину, але теж не консультант, схожа на прибиральницю, з явним спочатку упереджено-незадоволеним ставленням до мене, а не до працівника, який стояв і відверто на мене кричав, при цьому я відповідала абсолютно спокійно. Було повне відчуття, що я винна в тому, що в них крадуть у магазині і при цьому не дочекатись консультанта і весь товар відкритий. Купувати мені там уже нічого не хотілося і не хочеться у майбутньому. Дуже неприємне враження від цього магазину.

користувач
09 декабря 2021 в 7:19

Вперше пишу відгук. Тісне приміщення можна було б конфіскувати хорошим персоналом, але й цього не побачила. (Сьогодні 11.10.21). Пакет не запропонували, не попрощалися, погляд такий, ніби я їм щось винна. Така дрібниця, а бажання повернутись в цей магазин - пропало.

Катерина
14 ноября 2020 в 4:30

Цена, качество и место огромный плюс.
Минус:
-иногда кассиры гуляют по залу пока стоит огромная очередь

Александр
21 октября 2020 в 16:41

Просто хороший магазин. Не идеальный, но хороший. Практически все необходимое для домашнего хозяйства покупаем здесь или в соседнем Космо. Рекомендую.

Наталия
29 сентября 2020 в 11:42

Мне нужен был коректор. Синяк зарисовать. Девушка подобрала Лореаль, текстура густая, ефект превзошел все ожидания. Хожуи не комплексную.)

Владимир
08 сентября 2020 в 15:18

Стандартна єва із симпатичним персоналом. Завжди допоможуть у пошуку і виборі товарів. В магазині чисто і, що зараз актуально, приємно прохолодно.

Анастасия
11 февраля 2020 в 18:50

Ева неплохой магазин, но именно этот не очень. Тут всегда беспорядок: (Постоянно приём товара, коробки/корзинки в проходах, товар не выложен, полки полупустые. За исключением декоративной косметики, которая на своих местах.
Ещё тесно в рядах, тяжело разойтись с покупателями.

Сергій
01 февраля 2020 в 22:10

Доброго дня. Вчора о 18.15 вирішив з дружиною купити деякі речі у цьому магазині. Людей дуже багато, при цьому працює лише одна каса, реакції зі сторони адміністрації повний нуль! Хоча персонал з руками в кишенях стоїть між рядами та просто дивиться.

Владимир
12 января 2020 в 7:23

При большом наплыве покупателей бывает тесно. При этом стоит отметить, что персонал старается максимально сделать так, чтобы люди не ждали на кассах

Kristallius
11 января 2020 в 9:18

"Завжди Єва, завжди ви гівно" - именно так постоянно слышу эту рекламу. Судя по ценам, именно так и относятся к покупателям.

Марина
03 ноября 2019 в 19:02

Дуже вдала ідея поєднати в бюджетному супермаркеті всю парфумерію і декоративну косметику та побутову химію. Також тут постійно діють приємні знижки майже на всі лінійки товарів.

Катя
15 декабря 2018 в 22:53

Такой же маркет косметики и бытовых товаров, как и остальные. Всегда рядом с домом, шустрые кассиры, консультанты всегда подскажут если нужна помощь. Все отлично)

Алина
05 декабря 2018 в 13:20

Магазин плохой. Обманывают людей
Купила сегодня тональный крем "Колор Ми" Пришла домой а он полу пустой
А при выборе крема консультант очень впаривал мне крем и по остаткам он был последний.

Николай
24 ноября 2018 в 17:44

Хороший асортимент. Часто бувають акції. Не вистачає більш широкого асортименту товарів для чоловіків.

Сашка
26 октября 2018 в 14:07

Достаточно неплохой магазин, асортимент товара хороший, цены адекватные, если вы забыли дисконтную карту - кассир сам предлагает воспользоватся дисконтом через ваш номер телефона, по которому прозодила регистрация карты.

Женя
24 октября 2018 в 23:42

Удобное расположение магазина - вблизи метро и рынка. В этом году сделали ремонт, изменили расположение полок. В магазине узковото между проходами. Продавцы адекватные. Промоутеры (их всегда несколько) могут приставать. Аукционный товар часто выпадает из наличия.

Женя
19 октября 2018 в 18:56

Отличный магазинчик, проходы правда узковатые, духи как мне показались подделками, тк запах того что покупаю давно оригинала не сравнится с теми что там стоят. Не очень понравилось что стоит много девочек и за тобой наблюдают, это неприятно. А так все отлично!

Добавить отзыв