UAOTZYV.COM

EVA отзывы

Адрес Київ, просп. Свободи, буд.2
Метро Сирець 3.17км
Телефон +380 (800) 30-37-00
Часы работы 08:00-21:00
Сайт eva.ua
Рубрики Магазин косметики и парфюмерии, Магазин товаров для дома, Магазин парфюмерии
Оценка 4.1 7 отзывов
Ближайшие филиалы компании
EVA — просп. Правди, буд.3А
Ева — вулиця Світлицького, 30/20А
EVA — просп. Василя Порика, 13
EVA — просп. Правди, 47
Похожие компании в категории
Бутик растительной косметики Yves Rocher — Оболонський просп., 1Б
Watsons — вулиця Данила Щербаківського, 53
Ева — вулиця Академіка Туполєва, 13
Интернет-магазин косметики SayYes SHOP — вулиця Куренівська, 29

Магазин парфюмерии EVA на Свободи отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катя
24 января 2022 в 13:25

Є постійним клієнтом магазину на проспекті Свободи 2, до сьогодні все було чудово, персонал привітний та ввічливий. Але як-то кажуть в сім"ї не без. Нарвалась сьогодні на дуже дивного касира. Дівчина на ім"я Анна, якщо не помиляюсь (з рудим волоссям) на всі мої питання (як-то: чи можна перевірити замовлення за номером телефону, чи можу я залишити коробку в магазині) мовчала, коли я перепитувала - лише заводила очі вгору, зітхала і видавала протяжно "Ну дааа, ну я жее ждууууу". Також декілька разів зробила мені зауваження! - "Чего вы такая серьезная? ". Я просто в шоці. Eva, де ви її відкопали? Вже мовчу про те, що видачу свого інтернет-замовлення (яке видається без черги на окремій касі) я чомусь мала чекати, поки не закінчиться інкасація на іншій касі, в той час як вона обслуговувала звичайних клієнтів магазину на цій касі. Дуже сподіваюсь, що з дівчиною буде проведена робота. Ситуація відбулась 6.01, каса видачі інтернет-замовлень. Через цю прикру ситуацію ставлю одну зірку.

ЧАС
22 января 2022 в 0:03

Що, можна сказати, про магазин побутових товарів, зручно, коли все в одному місці. А, саме магазин на Свободи, привітні продавці, особисто для мене, зручне місце розташування. Єдине, що не дуже зручно, що досить мало місця.

Ольга
03 декабря 2021 в 15:52

Все, как и во всех Евах, не просторный, но с коляской можно пройтись по магазину, есть пандус, хорошее расположение

Константин
15 августа 2021 в 15:12

Зручно розташований вхід, легкий доступ для осіб, які мають фізичні обмеження, проте в самому магазині таким особам може бути складно пересуватися вздовж вітрин через нестачу вільного простору для крісла чи візку. Також є певні складнощі закладені у програмі лояльності, за якою можна легко отримати картку, накопичувати на неї бонуси і знайти її заномером телефону, але для використання ціх бонусів за словами співробітників, треба заповнити анкету також іншими персональними даними виключно через дзвінок на гарячу лінію. Зробити це в касира неможливо, подзвонити негайно як правило заважає черга біля каси. Бонуси протягом кількох місяців анулюється, але про це скажуть тільки якщо детально про це спитати. Вважаю це за недолік.

missis
26 июля 2021 в 13:05

Хочу выделить рыженькую кучерявую девочку, зовут вроде Анна, очень коммуникабельная, всегда здоровается, подскажет что нужно, очень приветливая и хорошая. Расстраиваюсь, когда прихожу а ее нет) и большой плюс, что разрешено собачек не на руках держать в магазине.

Татьяна
03 мая 2021 в 17:28

Отличный магазин. Самые низкие цены, в сравнении с Ватсонс и Простор. Широкий ассортимент. Всегда все есть в наличии. Очень вежливые продавцы, всегда здороваются, помогают, если нужна помощь. Единственный минус - нет точки выдачи интернет-заказов

Екатерина
24 апреля 2021 в 15:56

Хорошая ЕВА, со всем необходимым. Единственное- очень маленькая - мне, как маме с коляской, не возможно даже заехать.

Добавить отзыв