UAOTZYV.COM

Euroclub отзывы

Адрес Київ, вулиця Івана Франка, 42, 1
Метро Університет 0.32км
Телефон +380 (67) 240-25-31
Сайт eclub.kiev.ua
Рубрики Автобусное экскурсионное агентство
Оценка 2.7 15 отзывов
Похожие компании в категории
КИЙ АВІА, авиакассы, авиабилеты — 4, вулиця Архітектора Городецького
Турагентство Поехали с нами — вулиця Михайлівська, 22Б
Турагентство Имеджин Тревел / Imagine Travel — вулиця Джохара Дудаєва, 18

Euroclub отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алекс
15 сентября 2023 в 17:37

Хотів би поділитися своїм недавнім досвідом купівлі квитків у цій компанії, і, на жаль, він виявився вкрай негативним. Не можу радити купувати тут квитки. Це було жахливе розчарування.

Я придбав квитки через їх онлайн-платформу, і все почалося нормально - оплата була здійснена успішно. Однак, після приходу квитків на електронну пошту, я виявив, що дати в квитках не відповідають тим, що я вибрав при покупці. Замість бажаної дати, я отримав квитки на зовсім іншу.

Вся надія була на те, що я зможу зв'язатися з їхньою службою підтримки та виправити помилку. Але, на моє розчарування, додзвонитися до них виявилося неможливо. Спроби зв'язатися через різні канали зв'язку також не мали успіху.

Ще прикро те, що після всіх моїх старань та розчарувань, оплату за квитки мені так і не повернули.

Такий досвід купівлі квитків – неприйнятний та не професійний. Я відчуваю себе обдуреним і таким, що втратив свої гроші, а також час, витрачений на спроби вирішити проблему.

Я настійно рекомендую бути обережними та уникати покупок квитків у цій компанії. Краще звернути увагу на інші надійні та перевірені варіанти для своїх подорожей.

Олена
07 сентября 2023 в 11:38

Доброго дня всім! З великою вдячністю компанії Євроклуб хочу залишити відгук про мої дві поїздки:
Київ-Аугсбург, автобус АІ7597ОР, дуже хороші, серйозні водії Віктор і Йосип. Комфортабельний автобус, хороший сервіс, поїздкою задоволена, РЕКОМЕНДУЮ!
Попередньою поїздкою Аугсбург-Київ автобусом TransTempo AA9999AA також дуже задоволена, нажаль не пам'ятаю імена водіїв, також дуже хороші, серйозні, навіть весь багаж пронумеровали відкріпними номерками. Також комфортабельний автобус, хороший сервіс. РЕКОМЕНДУЮ!

Виктория
23 августа 2023 в 16:08

Рейс Дюссельдорф- Київ. Випустили несправний автобус в рейс, який зламався в Дуйсбурзі. Знайшли автобус на заміну з німецькою реєстрацію - через що знову втратили час на кордоні з митниками та приїхали в Київ після початку комендантської години. Автобус не пустили і довелося ночувати в автобусі десь за Києвом на заправці. Запізнення було 11 годин…. Але збільшилось на 3 години через комендантську годину.

артем
20 августа 2023 в 23:59

Шахрайство та розлучення на гроші. Не раджу купувати тут квитки. Вам після оплати надішлють квиток зовсім на іншу дату і гроші не повернуть. Додзвонитися не можна.

Evgeni
26 июня 2023 в 17:21

Франкфурт-Київ.
Старі автобуси з дуже вузькими сидіннями (кілька поїздок однаковий результат). Додайте до цього дуже грубих і хамських водіїв, які ставляться до клієнтів без будь-якої поваги, ніби клієнт щось винен водієві. В автобусах також немає Wi-Fi.

Ілля
29 ноября 2022 в 17:13

Купив автобусний білет у березні 2022 року до Франкфурту. Через воєнний стан звернувся для повернення коштів за квиток. Відповідь: "В нас є правила на сайті. Ми не повертаємо гроші і т. Д, і т. П, але ми вам їх бронюємо на рік. Зможете потім кудись поїхати". Цікаво що це за правила такі, які вищі за ЗУ? ! Дуже смішно. Звернувся "перебити" квиток на іншу людину і у відповідь від якогось типу керівництва отримав "за 700 грн переоформимо". За що, бл*ха? ! Плюнув на них та й усе. ДУЖЕ не рекомендую. Не працюють по ЗУ. Якщо скажуть, що це фейк - будь-кому надам докази.

Olga
31 октября 2022 в 15:58

Euroclub. Хочу поделиться опытом. Передавали вещи из Киева в Дортмунд КЕВ5001 28.10.22.29.10.22 автобус пришел и сообщили, что чемодана нет. Чемодан якобы отдали другой женщине, которая не выходит на связь. Звонили и писали менеджеру, кот в Киеве отправлял багаж, на свЯзь не выходит до сих пор. Дозвонились в главный офис. После того как долго с ними выясняли отношения, в главном офисе сказали, что его забыли в Польше на границе и привезут следующим рейсом Аі6140 31.10.22. Когда мы пришли встречать автобус, водитель хамил, был не доволен, что мы проверяем вещи все ли целы. Мол, что вы там ищете? Что-то потеряли? Сказал, что сделал отдолжение, что вообще привез его, требовал деньги и выдыхал сигаретный дым в лицо. Однозначно не советую.

Леся
18 августа 2022 в 18:17

Огромная благодарность, экипажу автобуса АА3868ОР (Сергей и Николай) Передавала с ними чемодан из Киева в Магдебург. Постоянно держали меня в курсе о перемещении автобуса. Все было четко и профессионально. СУПЕР логистика!

Яна
11 апреля 2020 в 1:30

Отвратительной отношение к клиентам! На вопрос о контактах менеджера, мне ответили ‘в смысле? ’ (со мной общался Сергей Дуребенко). Не советую никому данного перевозчика

Отвечаю вам: Так и я не Ирина. Ваш адрес и контакты указаны на сайте. Отзыв правдивый. А вы еще раз здесь доказали, что сервис ужасный - даже имя не смогли прочесть.

Валерий
21 марта 2020 в 1:03

В ноябре 2019 в очередной раз воспользовался услугами Евроклуб. Ездил на конференцию в Кельн. Поездка понравилась, водители профессионально относяться к своему делу. В автобусе wi-fi, розетки, дают кофе и чай. Буду пользоваться услугами Евроклуб и в дальнейшем. Рекомендую.

Иван
03 января 2020 в 21:45

Лет пять уже езжу с Евроклубом. Регулярно из Киева в Вену и обратно. До этого пользовался услугами других перевозчиков, но после Евроклуба понял что такое по-настоящему хороший сервис.

Водители профессионалы! Автобусы всегда чистые и теплые!

В общем, рекомендую! Работает реально команда знающих людей.

Марія
23 декабря 2019 в 8:37

Гарна компанія! Чудовий перевізник!

Я задоволена як ніколи!

В автобусі чистенько та комфортно. Вбиральні, чай, Інтернет — усе доступно!

Дякую, що ще є перевізники, які піклюються про своїх пасажирів!

Евгений
31 октября 2018 в 22:22

Несколько раз в год езжу автобусами евроклуба в Германию. Всегда хорошие цены, профессиональный персонал и самые новые по сравнению с другими перевозчика в Германию автобусы! Рекомендую!

Саша
31 октября 2018 в 20:50

Туалет работает через раз, работники офиса невоспитанные, хамят. Заказала и оплатила место со столиком у окна за 2 месяца до выезда, в итоге дали место напротив входа, менеджер Ирина обещала решить проблему, в итоге никаких действий! Лет 15 назад у вас таких проблем не было, ну а сейчас уважаемая, Наталья Станиславовна, уделяли бы вы немножко больше внимания и контроля за работой вашего бизнеса и чаще бы прислушивались к мнению постоянных клиентов! У меня всё!

Саша
26 октября 2018 в 5:59

Заказывала билет маме. От Киева до Карлсруэ. Осталась недовольна. В билете было указано 8 место, а в списке 1 место, соответственно посадили на 1-е.
В день отъезда стало известно о пересадке с одного автобуса на другой в каком-то из городов. О таком я слышала впервые, меня, при покупке, об этом не предупреждали.
Больше услугами этой компании пользоваться не стану.

Добавить отзыв