UAOTZYV.COM

Esteva Clinic - Клиника красоты и здоровья

Адрес Київ, вулиця Машинобудівна, 8
Метро Шулявська 0.97км
Телефон +380 (98) 118-03-53
Часы работы 10:00-21:00
Сайт esteva.com.ua/uk
Рубрики Косметолог, Дерматолог
Оценка 4.7 30 отзывов
Похожие компании в категории
Салон краси Wizard — вулиця Богданівська, 7A
GRACE — Пластическая Хирургия — вулиця Багговутівська, 14
Партнер Плюс — вулиця Полковника Шутова, 9а

Esteva Clinic - Клиника красоты и здоровья отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Денис
18 апреля 2024 в 6:41

Здрастуйте, був сьогодні на консультації у Дерматолога, залишився задоволений Дякую велике)

Ярослав
04 марта 2024 в 9:53

Висловлюю подяку клініці за надані послуги а також лікарю Лорині Миколаївні. Складно знайти хорошого дерматолого але мені пощастило звернутися саме сюди.

Ирина
25 февраля 2024 в 21:11

Дуже подобається клініка. Кілька раз колола ботокс в лікаря Ірини Валеріївни, завжди дуже задоволена результатом! Однозначно рекомендую!

Марина
20 февраля 2024 в 11:40

Видаляла родимки, обезболили і швиденько все зробили, за один візит 6 штук. Всі загоїлися протягом тижня-двух. Сліди остаточно зникли протягом наступних півроку.

Светлана
18 ноября 2023 в 5:28

Я постійна клієнтка цієї клініки. Рекомендую цю клініку, тому що досвідчені лікарі. Всі зроблені процедури в клініці зробили моє обличчя і тіло здоровим і доглянутим, від природи не було такого. Я дуже вдячна лікарям клініки, що не зважаючи на свій вік, моя зовнішність йому не відповідає. Дуже люблю апаратну косметологію, вона дає гарний результат. Дякую!

Марина
17 ноября 2023 в 18:26

Дуже довго обирала клініку та лікаря для збільшення вуст. Запит був на природність і натуральність. Дуже хвилювалась, поспілкувавшись та побачивши роботи лікаря Ірини Коротєєвої, зрозуміла, що можу довіряти цьому лікарю.
Процедура пройшла в чудовій атмосфері, безболісно, професійно, і виконана на всі 100% згідно мого запиту і побажанню. Дякую клініці за атмосферу і найкращих спеціалістів.

Богдан
19 сентября 2023 в 0:21

Якісно, сервісно, доступно і найголовніше-компетентно. Я і сам являюсь лікарем, тому знаю що говорю) Однозначно рекомендую)

Lesia
18 сентября 2023 в 5:13

Велика подяка лікарям-косметологам клініки "Естева".
Я дуже приємно вражена індивідуальним підходом до кожного особливого пацієнта. Ми привели батька з інвалідністю на процедуру, де врахували абсолютно всі його проблеми зі здоров'ям і віднеслись з величезним лікарським та людським професіоналізмом.
Саме таке відношення до своєї праці, де лікар націлений на результат і комфорт пацієнта, а не на фінансову сторону роботи, виділяє клініку з поміж усіх.

Анна
24 августа 2023 в 21:30

Вдячна дуже! Ефект - супер! Підхід клініки до клієнтів – шикарний! Власенко Катерина виконувала маніпуляцію, чудово все, розповіла, пояснила, проконсультувала. Я дуже задоволена.

Юлия
22 августа 2023 в 11:36

Дуже рекомендую клініку Esteva, Тетяна Олександрівна лікар з холістичним підходом, і рекомендаціями, які направлені не на купівлю дорогезної косметики, а підтримку внутрішнього здоровʼя і відповідно зовнішньої краси!
Приємний персонал і приміщення!

Аня
22 августа 2023 в 10:11

Сподобалась клініка, лікар компетентно, зрозуміло проконсультувала та допомогла. Надалі спостерігатись - тільки сюди)

Женя
24 июля 2023 в 23:33

Добрий вечір! Була в клініці перший раз і мені сподобалось. Процедура пройшла успішно. Прийду ще. Тому що довгий шлях доведеться пройти з моїми розтяжками. Сподіваюсь ми їх подолаємо. Персонал хороший, привітний.

Ольга
20 июля 2023 в 23:19

Вчора була на видаленні родимки. Все пройшло швидко і безболісно. По вартості вийшло в 2 рази дорожче ніж написано на сайті (через додаткову обовʼязкову відправку моєї родимки на аналіз) але головне, що процедуру зроблено. Я щаслива. Рекомендую.

Аліна
15 июля 2023 в 21:05

Задоволена консультацією, вдячна лікарю Рябко Л. М. За професіоналізм. Дуже зручно, що у клініці відразу після консультації можна придбати необхідні засоби.

Константин
03 июля 2023 в 17:15

Был на осмотре и консультации по родинке. Доктор провела качественный осмотр и хорошо проконсультировала. Все понравилось. Рекомендую!

Ирина
23 августа 2021 в 11:09

Задоволена процедурами. Дякую лікаря-косметологу Кузів Юлії за кваліфіковану консультацію та процедури. Рекомендую однозначно клініку та Юлію як професіонала.

Наталия
19 августа 2021 в 5:35

Посещение 25.05.2021 г. Как всегда довольна результатом от проведенной процедуры. Мой любимый и неизменный доктор в лице Татьяны Александровны, помогает принять правильное решение и помочь выбрать процедуру, которая подходит именно мне. Сотрудничаю с клиникой без малого 8 лет и в дальнейшем буду продолжать сотрудничество:)

Саша
19 июля 2021 в 23:10

Хорошая клиника, вежливый персонал. Чисто и уютно.
Делала уколы против мимических морщин, к сожалению, эффект продержался до 2 месяцев. Ничего против не имею, видимо у самой такая особенность организма.

Наталия
17 июля 2021 в 9:56

Хорошая клиника, возможно конечно найти дешевле, но лично я еще ни разу не пожалела что сюда хожу

Лора
15 июля 2021 в 20:07

Клиника не понравилась. На консультации не узнала равным счером ничего. Врач Юля за пять минут сказала то что и так было известно и без консультации, и отправила с кабинета. Информацию по своей проблеме не получила! От слова совсем! Назначения, ни рекомендаций не дала, точнее просто озвучили очевидные факты которые видны и понятны даже не врачу, и порекомендовали то что уже и так давно принимаю (ведь все уже было указано в анкете). Но на следующий день прислали рекомендации по почте, все то что я и так (повторюсь) принимала до посещения клиники. По телефону обещали зделать пробу и это входит в стоимость консультации, но нет. Оказалось, никто ее делать не собирался. Зато сделала дерматоскопию, смысл этого так и остался не понятным (просто увеличили участок кожи) это действие даже толком не прокомментировали. На дерматоскопию не записывалась, ее просто при беседе зделали якобы невзначай, согласия не было! Зато насчитали сумму больше чем озвучили по телефону (и администратор сразу зделала виноватым тебя, мол "все говорили, это вы глухие".)

Добавить отзыв