UAOTZYV.COM

Эпицентр К-8 / ЕПІЦЕНТР отзывы

Адрес Київ, просп. Степана Бандери, 11A
Метро Почайна 0.88км
Телефон +380 (93) 954-27-86
Часы работы 08:00-21:00
Сайт epicentrk.ua/shop
Рубрики Торговый центр, Магазин бытовой техники, Магазин штукатурных материалов, Магазин электроники, Магазин товаров для дачи и сада
Оценка 3 114 отзывов
Ближайшие филиалы компании
ЭПИЦЕНТР — просп. Степана Бандери, 36А
Полярна Епіцентр — вулиця Полярна, 20Д
Епіцентр К — вулиця Братиславська, 11
27.Уа Интернет Магазин — вулиця Берковецька, 6В
Похожие компании в категории
ТЦ Gorodok Gallery — просп. Степана Бандери, 23
Променада Центр — вулиця Овруцька, 18
Plazma / ТРК PLAZA SPORT OUTLET — просп. Степана Бандери, 20б
ТРЦ “Dream Town 2” — Оболонський просп., 21

Эпицентр К-8 / ЕПІЦЕНТР на Степана Бандери отзывы

114
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Максим
31 октября 2023 в 7:56

Трапляються товари низької якості, причому маркетиг на висоті, забиваєш в інтернет і товар в епіцентрі за однією ціною для покупки онлайн, а приїжджаючи в магазин ціна на той же товар у шість разів дорожча, але все б нічого, якби якість товару відповідала ціні, але немає жорсткий китай за ціною "мерседеса"

Vag
22 октября 2023 в 11:14

Купив запчастину для крана, в інтернеті ціна на запчастину від епіцентру 50 грн, за фактом у магазині 331грн, але це не найсумніше, сумно те, що купивши запчастину за 331 грн, яка за собівартістю з Китаю коштує 30 грн, виявилася несправною, то -є розлучення на гроші на максималках

Макс
19 октября 2023 в 6:07

Один бал, це дуже багато для даного магазину, так розводити людей вміють лише цигани та Епіцентр.
І так. Одного осіннього вечора (сьогодні) зламався змішувач на кухні і вода перестала текти, з крана. Не довго думаючи перекрив воду, розібрав змішувач, вийняв з нього несправний картридж і забив у гугл відповідно, в куті багато варіантів, картриджі по 50 грн, серед них і єпіцентр, який онлайн, ціна 50 грн. Купуйте, не пошкодуєте. Ну думаю не втрачатиму час епіцентр працює до 10-00, магазин великий у будь-якому випадку будуть варіанти, на крайній випадок куплю змішувач, у зборі. По пробках у дорогу, за картриджем.
Приїхавши в магазин виявилося що у них є тільки один варіант картриджа і він коштує 330 грн, а ті що 50 грн, це тільки для онлайн покупок, у них такого немає, але по факту це одна і та ж деталь тільки ціна в магазині на полиці більш ніж у 6 разів дорожче, ну думаю окей давайте раз дорога, значить хороша. Забрав запчастину та поїхав додому. Вдома вставив картридж у змішувач, закрутив усі гайки, відкрив воду і побачив як вода протікає по корпусу змішувача, запчастина ця, це найдешевший, бракований Китай. (І ще уточню, проблема саме в тому, що деталь бракована китайська, і тут експертизи робити не потрібно) За підсумком розібрав старий картридж, і за допомогою супер-клею, його полагодив, таким чином вирішив проблему, кран працює зі старим картриджем, а магазин Епіцентр це циганська контора

Татьяна
14 сентября 2023 в 15:05

Склалося враження, що у персоналу та керівництва є чітке завдання щодо погіршення сервісу в магазині. Сьогодні нас не пустили в кімнату матері та дитини на 2-му поверсі мотивувавши тим, що її вже більше там немає (хоча на вигляд вона на тому ж місці і напис на ній теж є). Минулого разу нас у цю кімнату впустили тільки після скандалу, коли я сказала що памперс поміняю і залишу прямо у них на стійці. Якщо у вас маленькі діти і у вас є необхідність тривалий час ходити по магазину (а ходити і шукати ви будете тут довго т до знайти консультанта це квест, знайти товар це наступний квест, а знайти і дізнатися його вартість це не повірите, теж квест і не пишіть про додаток, в ньому частина товарів просто не знаходить), то обирайте інший магазин. Консультанти в Епіку тільки і займаються тим, щоб перекласти товар з полиці на полицю для покращення продажів. Хлопці, це трошки не так працює: щоб покращити продажі, потрібно для початку пил з товару витерти, розвісити за розміром та ціну адекватну поставити) наприклад, памперси з «акції» у вас на 150 грн дорожчі ніж у тій же Єві чи Розетці ‍

Максим
07 сентября 2023 в 20:43

Величезний супермаркет, великий вибір всього від будівельних товарів до електроніки. Привітний персонал завжди допоможуть знайти що-небудь.

Андрей
29 августа 2023 в 17:16

Зараз працюе одна худоба.
Охоронець кончина тварюка кидається на дитя, його треба відганяти як москоля.
Інші рила не піднімуть поки не почнеться скандал.
Я буду не здивован якщо ваш будуть карати за таку поведінку.

Марк
22 августа 2023 в 19:14

Магазин гарний, але продавці на касі самообслуговування дуже ліниві та не допомогли з скануванням та оплатою замовлення, хоча їх просили. А віддавати гроші магазину де треба ще пошукати людину яка допоможе, не хочеться. Ваш товар вам і залишила, користуйтесь самі.

Andriy
21 августа 2023 в 14:45

Абсолютний неорганізований антилюдський хоас! Працівники не консолідовані між собою.
В буд. Відділу дають фарбу, на касі виявляється що її не можна придбати, оскільки вона не зважена чи ще щось
Касир в паніці телефонує колегам зі словами "что я сделаю? ", не маючи чіткої інструкції
Пишу, оскільки не вперше
Краще обирайте Леруа

Женя
11 августа 2023 в 22:01

Найстрашніший магазин зі всієї мережі. На місці керівництва я вже зі сорому згоріла б, але їм, мабуть, нормально читати такі відгуки.

Перше. Обов'язково перевіряйте і перевіряйте ще раз ціни на весь акційний товар - цінники спеціально не переклеюють навіть коли акція вже закінчилася з розрахунку на те, що людина у великому чеку не відразу помітить, що купила товар за повну вартість, а не за знижкою.

Друге. "Представники постачальника" зовсім не слухають покупця, а намагаються впарити найдорожчий товар із лінійки. При тому, що в сусідньому ряду, наприклад, фарба з такими ж характеристиками може коштувати набагато дешевше.

Третє. Консультанти – це взагалі окрема категорія. Їх практично неможливо знайти, а якщо знаходиш, то він іде до тебе з таким виглядом, ніби ти його відірвала від аудієнції у короля, а не від балаканини з колегами. Відповідає через губу, зверхньо, ​​нічого до ладу не може пояснити, ні на які питання не може зрозуміло відповісти. Якщо ти просиш запропонувати щось середній ціновій категорії, то дивишся на тебе як на злидні. Саме з такими перетнулась у відділі сантехніки.

Четверте. Асортименти. Якщо ви розраховуєте знайти тут якісь комплектуючі чи розхідники для ремонту з тих, що ви бачили на сайті, то дарма з'їздите: 99% товару середньої цінової категорії можна замовити лише на сайті, додатково сплативши доставку.

Так що з "будівельного" супермаркету він перетворюється на супермаркет вазочок-картинок-декору.

Загалом вкрай негативні враження від витраченого часу та неприємного спілкування з персоналом.

За найменшої альтернативи користуйтеся іншими магазинами, а краще - іншими мережами.

Hikita
28 июля 2023 в 12:37

Охоронник Наталія безпідставно утримувала нас на виході, звинувачуючи в систематичних крадіжках і погрожувала, розмовляла не ввічливо, по-панібратськи, зневажаючи закони Конституції, і наголошувала на людяності, сама не користувалась ею. Коли врешті решт нас відпустили, нам у слід було сказано багато обурюючих і не ввічливих слів. Не рекомендую цей магазин, ми з дружиною були постійними клієнтами мережі, тепер не будемо, нас ця ситуація дуже сильно обурила. Це сталося 06/08/2023 о 13: 00.

Катерина
12 августа 2022 в 11:58

Замовляла у них ліжко з доставкою і підйомом. Ліжко недешеве! Дуже жахлива якість усього. Спочатку співробітник який оформлював доставку не сказав, що якщо ліфт пасажирський то треба буде сплачувати додатково 100 грн за кожний поверх. Також він не сказав, що ліжко має 2 обємні одиниці, що можуть не помістится в ліфт, тому вартість підйому збільшилася, враховуючи 7 поверх на 700*2, тобто доставка до будинку 1200 і ще плюс 1400 за підйом. 2600 за доставку по району дуже круто, аби вам так доставляли, як ви людям! Чому про це ніхто не сказав дуже дивно. Певно ви всіх клієнтів так розводите. Коли почали збирати ліжко, виявилося що там не вистачає ще 10 великих болтів у комплекті, яких не поклали чомусь і майстер не міг завершити роботу, довелось сплачувати ще раз виклик майстра. Але це ще не все! Виявилося що у ламелі ліжка неправильно просверлені отвори, і звідти просто вилітає підйомний механізм! Це просто жах. Тепер мені треба ще витрачати час їхати до вас знову і оформлювати рекламацію, щоб мені замінювали цю деталь! Скільки проблем через ваш сервіс!

Олена
16 февраля 2022 в 3:34

Сервіс на низькому рівні! Консультанта попередила, що я теж цікавлюсь товаром, він відпустив людей, що були попереду мене і не звертаючи на мене увагу, почав обслуговуєм іншого чоловіка, який прийшов пізніше за мене! Це жах, а не сервіс! За що люди отримують зарплатню не зрозуміло! Людей в магазині зовсім не багато, щоб нарікати на завантаженість!

Джони
14 февраля 2022 в 0:55

Удобно! Но! На кассах огромные очереди, а некоторые кассы без кассиров, можно было бы там пропускать людей.
Поэтому минус 1

Человек из неоткуда
11 февраля 2022 в 19:57

Зарплата непонятно когда хотят, 10 можно и 15 дать рабы же подождут главное сами не обижены постоянный геморой стабильности нет

Светлана
07 февраля 2022 в 23:39

Была куплена комбинированная плита и оформлена доставка, доставили в срок, без повреждений, НО ПРИ УСТАНОВКЕ ПЛИТЫ ОКАЗАЛОСЬ, ЧТО НЕТ НОЖЕК. КУДА ОБРАЩАТЬСЯ?

Тарас
19 января 2022 в 16:26

Чудове місце для оперативної покупки. Реально за 15 хвилин приїхати і купити заплановане. Як приклад, сьогодні купили кухонний змішувач AQUA RODOS Decor за 10 хвилин до закриття каси.

Александр
31 декабря 2021 в 16:35

Персонал. Руководство, займитесь подготовкой персонала и платите людям нормальную зарплату. Повысится уровень обслуживания и клиенты будут ставить 5 звёзд)

Оксана
27 декабря 2021 в 18:33

Сервіс жахливий: продавців не знайти для консультації або вони всі не з того відділу за яким необхідна порада. Цінними не відповідають дійсності, перевірити ціну в залі неможливо. Враження, що всіх радянських продавців зібрали в цьому Епіцентрі

Владимир
20 декабря 2021 в 23:31

Звичайний супермаркет. Окреме дякую дівчині консультанту, що допомогла розібратися з гірляндою.

Алексей
01 декабря 2021 в 17:22

Большая территория, огромный выбор, но кассы - вернее отсутствие кассиров! Попробовал на автоматических кассах заплатить, так невозможно выбрать количество товара, а пробивать каждый (у меня было 2 десятка маленьких уголков) - дыбилизм полный!

Добавить отзыв