UAOTZYV.COM

English Prime / Инглиш прайм отзывы

Адрес Київ, Оболонський просп., 16
Метро Оболонь 0.6км
Телефон +380 (44) 228-44-12
Часы работы
понедельник09:30-20:00
вторник09:30-20:00
среда09:30-20:00
четверг09:30-20:00
пятница09:30-20:00
суббота09:30-19:00
Сайт englishprime.ua
Рубрики Школа английского языка
Оценка 4.6 68 отзывов
Ближайшие филиалы компании
English Prime — вулиця Богдана Хмельницького, 50
English Prime — вул. Антоновича, 7
English Prime — Велика Васильківська, 72
Похожие компании в категории
VLS Оболонь — Оболонський просп., 35
STUDY Academy Оболонь - Академия Английского Языка — офис STUDY Academy, вулиця Левка Лук'яненка, 21/19, оф. 223
DEC school — вулиця Оболонська Набережна, 19
IQ Planet — вулиця Героїв Дніпра, 31б

English Prime / Инглиш прайм на Оболонськом отзывы

68
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
29 октября 2023 в 14:22

Моя історія успіху ще попереду, а поки що пройден тільки перший рівень. Але я вже вражена результатом. Я не очікувала, що за такий короткий проміжок часу вже зможу складати цілі речення та навіть есе.
Прийшла я сюди з нульовими знаннями англійської мови.
Що ж тоді буде попереду?
Мене сюди провів мій чоловік. Він вже закінчує 8-й рівень. І мене шокує, які складні речення він може перекладати. А значить і я скоро зможу:)
Сама не розумію до кінця "як? ", але методика цієї школи працює 100%.
Окрема подяка нашій викладачці! Вона неймовірна. Одразу помічає всі помилки та допомагає їх позбутися. Завжди напоготові допомогти та навчити, націлена на результат.
Я обіцяю, що залишусь в цій школі, як мінімум до кінця дев'ятого рівня, а далі буде видно ;)
Ви круті!

Nadiia
20 октября 2023 в 0:07

Я дуже вдячна викладачу! Вона допомогла мені вивчити основні поняття та моделі речень, які я не могла зрозуміти протягом багатьох років вивчення англійської мови.
У нас були дуже цікаві уроки і багато спілкування.
Я вивчила багато нових слів і навчилась правильно будувати речення.
Дякую за знання!

Dan
16 сентября 2023 в 22:08

Хороша школа для тих хто поступово вчить англійську з нуля чи низького рівня. Продумана програма як навчити англійської і пошвидче говорити.
Проте, якщо ви уже маєте певні незбалансовані знання англійської, школа не вирішує конкретно ваші проблеми, вам треба проходити дуже довгий неефективний шлях доки ви заповните саме ваші пробіли. Школа не надає індивідуального підходу до учасників, вам треба слідувати дуже строгого розпорядку уроку і на індивідуальні питання часу практично нема. Школа відмовляється вернути гроші за невикористані 95% занять після оплати.

Руслан
28 июня 2023 в 19:17

Після проходження курсу значно збільшився словниковий запас та стало менше психологічних бар'єрів у спілкуванні англійською за рахунок спілкування з партнерами по навчанню та носіями. Почав потроху застосовувати англійську у спілкуванні з колегами по роботі. В цілому збільшилась самооцінка за рахунок нових можливостей. За все дуже дякую! Все чудово. Дуже подобається навчатися в такій чудовій атмосфері.

Ніна
13 июня 2023 в 10:08

Я задоволена знаннями, які отримала за другий рівень навчання.

Я впевненіше формую, складаю речення, завдяки новим знанням з граматики, новим словам.

Я на слух краще вже розумію англійську мову.

І впевненіше можу відповідати письмово на питання.

Я задоволена і бажаю продовжувати навчання у вашій школі!

Женя
11 июня 2023 в 23:08

По завершенню 3го рівня мої знання з англійської мови суттєво змінилися. Саме на цьому рівні ми вивчили багато нових слів іменників та прикметників, які допомагають нам яскравіше і емоційніше донести нашу думку.
Всі Conversations з носіями мови допомогли мені краще розуміти й вимовляти ті чи інші слова, та правильно будувати речення. Вони позбавили мене страхув бар'єрі спілкування з іноземними людьми.
Я часто працюю з іноземцями та спілкуюсь з ними, тому в моїй роботі дуже допомагає вивчення англійської. Ще я вже можу спокійно дивитись серіали та англійській мові та перекладати пісні. Для мене перемога над собою та над своїми знаннями англійської мови.

Ирина
11 августа 2022 в 23:54

Пришла с нулевым знаниям английского, школа меня много чему научила. На протяжение года занимаюсь. Понятное дело, мой учитель самый лучший Настенька ️, администрация на вашем уровне, все профессионалы своего дела. Школу люблю даже заканчивать не хочется! Советую!

Соня
03 августа 2022 в 11:47

Начала с 3 уровня и сразу же после его завершения перестала бояться говорить с носителями. Обучение эффективное, мне все нравится. За полтора года мой уровень английского стал намного выше, чем в начале учебы в прайм:)

Светлана
02 августа 2022 в 0:02

Рекомендую English Prime на Оболони. На пройденых курсах мне понравился системый подход к обучению и интенсивность занятий. А особенно профессиональное отношение преподавателя Анастасии и высокое качество преподавания. Наш учитель работает на результат, всегда готова помочь и очень дружедюбна и расположена к своим ученикам. Спасибо English Prime и огромное спасибо Анастасии!

Nadin
26 июля 2022 в 15:24

Я начала свой путь с 4 уровня (pre-intermediate) и с каждым новым уровнем я приобретала все больше уверенности в разговоре на английском.
Я даже поменяла работу, благодаря прохождению собеседования на английском.
Отдельное спасибо Анне Уницкой за ее непреодолимое желание обучить нас, объяснить материал несколько раз, за ее терпение и позитив.
Планирую пройти Mastery, чтобы изучить сложную лексику оперировать ей свободно в разговоре.
Спасибо English prime за 3-летнее сотрудничество и предоставление услуг обучения высокого качества.

Дмитрий
11 июля 2022 в 21:29

Изменение расписания через день после оплати нескольких курсов сразу это то чего я никак не мог ожидать, оставляет очень негативний осадок что был поставлен пред фактом.

Саша
06 апреля 2022 в 23:11

Добрый день, я получил много ярких впечатлений за эти пол года проведённые в своей группе. Отдельное спасибо Насте Павельчук. Только благодаря ей я сдал экзамен. За эти пол года я многому научился и не собираюсь останавливаться, английский в наше время это обязательный предмет, без него ты не найдёшь хорошо оплачиваемую работу. Спасибо English Prime за то что вы существуете)

Женя
14 марта 2022 в 1:02

Я начинала здесь учить английский с нуля, сейчас я уже могу свободно поговорить с иностранцам и полностью понять что он от меня хочет. Здесь очень приятная и дружеская атмосфера, а так же все учителя отзывчивые и знают подход к каждому из учеников. Я очень рада что пошла сюда учится)

Васелина
06 марта 2022 в 1:32

Самая лучшая школа английского. Я сама здесь обучалась, и сейчас дочка проходит курсы для подростков, очень нравится формат. Здесь, помимо грамматики, обучают самому главному - не бояться разговаривать на английском. Подача материала простая и нескучная, преподаватели молодые и активные. Рекомендую!

Саша
14 февраля 2022 в 13:16

Я начала учиться в English Prime с 2 уровня, прогрессии явно видно. Мне понравилось что у нас было много уроков в развлекательном характере, и + очень приятные учителя. Однозначно рекомендую!

Александр
31 января 2022 в 9:28

Я вивчав Англійську мову в школі, але той рівень не давав можливості даже спілкуватись. Зараз після першого рівня я можу вже розповісти (не багато, але можу) про свою сім'ю, свої потреби. Зрозумів як використовувати ті чи інші час (минулий, теперішній, майбутній). Вивчив для себе багато нових слів та моделей речення та що мені допоможе в спілкуванні.
Я б хотів би досягти якомога більше, вільно спілкуватись на різні теми та допомогти доньці вивчати мову. Розповідати (показувати) правильність написання тих чи інших моделей речень.
Одна із самих більших перемог, це частково поборов мовний бар'єр та розпочав трішки спілкуватись правильною Англійською мовою, а не тою, що мені здавалась раніше "правильною".
Я щасливий, що вивчаю Англійську мову.

Алина
29 декабря 2021 в 22:03

Я дуже рада, що потрапила до цієї школи англійської мови. Відвідування кожного заняття викликає лише позитивні емоції та є максимально продуктивним.
Ходячи у цю школу, я відчуваю, що роблю це недаремно. Після закінчення 3 рівня у мене з'явилось більше впевненості при спілкуванні, написанні тексту та читанні англійських текстів.
Безсумнівно буду продовжувати навчання саме тут.
Дякую вам!

Ніколи не думала, що буду з такою радістю вчити англійську!

Лера
19 декабря 2021 в 1:44

Hello! Я учусь здесь со второго уровня. И мой прогресс явно заметен для меня. Я больше не go blank, когда слышу английскую речь или читаю (вижу) английский текст. Да, конечно еще много неизвестных слов, фраз, афоризмов и прочего, но понимание уже намного лучше. Круто, что часто в процессе обучения, мы разговариваем с носителями языка. Это значительно повышает умение слушать непривычную для уха речь. А так же и произносить непривычные для артикуляции звуки. Ведь чего стоит произнести "r", а не наш звук "р"!
Сейчас, начинаю потихоньку смотреть сериалы на английском, а так же достала давно купленную книгу (тоже на английском) - пошло намного легче. Чем предыдущие попытки.
Спасибо школе и Вам, Александра!

користувач
15 декабря 2021 в 0:23

Третій рівень навчання в школі пройшов цікаво, насичено і продуктивно. З кожним днем все цікавіше вивчати англійську в English Prime. Вероніка чудово доносила ту інформацію, яку варто знати та надихала на краще вивчення та знання.
Мої відчуття: круто навчатися в English Prime, так як згадавши себе на першому рівні та сьогодні, це зовсім різне знання англійської та відсутність страху в говорінні.
Дякую! ️

Алёна
30 октября 2021 в 1:58

Пройшовши Level 2 у школі English Prime, я істотно підвищила свій рівень володіння англійською мовою. Я вважаю, що вивчення мови саме через моделі речень і постійну практику в спілкуванні є найдієвішим методом вивчення і опанування англійської.
Протягом Level 2 я структурувала для себе граматичні конструкції до автоматизму і вже частково подолала мовний бар'єр через практику спілкування з різними напарниками.
Окремо хочу висловити подяку викладачу Дубініній Веронікі за цікаві і змістовні уроки, за чіткість викладання та дисципліну під час занять, що дуже важливо для зосередженого вивчення мови і сприйняття матеріалу.
Good luck!

Добавить отзыв