UAOTZYV.COM

Elvin.Shop отзывы

Адрес Київ, вулиця Михайла Драгоманова, 2Б
Метро Позняки 2.31км
Телефон +380 (73) 300-30-17
Часы работы 10:00-20:00
Сайт elvin.shop
Рубрики Магазин детской мебели
Оценка 4.8 47 отзывов
Похожие компании в категории
VamDivan — вулиця Гната Хоткевича, 27
Детский магазин Антошка — вулиця Анни Ахматової, 48а
Mebel-KA Кухни и шкафы-купе на заказ — Дніпровська набережна, 25а, 2 эт

Elvin.Shop отзывы

47
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ангеліна
22 января 2024 в 21:45

Це неймовірна краса
Дорослі задоволені як діти
Чудове упакування, все дійшло ціле і не ушкодженне

Саша
19 января 2024 в 20:02

Доброго дня) Щиро дякуємо за стіл, за розуміння, за ввічливість. Донечка в захваті. Шкода, що не зазняла емоції, як вона від радості стрибала). Та все таки для фотовідгуку дещо маємо). Гарних продаж і ввічливих покупців.

Анжелика
22 декабря 2023 в 22:22

Хочу подякувати за прекрасне ліжко, за шикарну якість, це було завдання не з легких зібрати, але зроблено все чудово, дитина дуже задоволена, дякую вам велике, мирне небо, більше клієнтів, тому що мій маленький клієнт дуже задоволений все на вищому рівні доставка швидко якісно магазин супер

Христина
11 декабря 2023 в 20:27

Ліжко прийшло згідно з вказаними термінами. Повністю відповідає опису та фото, що на сайті. І дуже класний обслуговуючий персонал. Ліжком задоволені на всі 100%

Оксана
05 декабря 2023 в 14:40

Безмежно вдячні за супер швидке виконання замовлення, до дня народження сина! Якість ліжка дуже гарна! Дуже сподобалось що все зроблене просто ідеально! Син безмежно щасливий малюнку гонщика та патруля, якість малюнку дуже хороша! Гарне обслуговування, всім рекомендую! За 10 днів до нас приїхало ліжко

Оксана
02 декабря 2023 в 1:45

Магазин супер Якість дуже-дуже хороша. Замовляли комплект в дитячу (шафу, стелаж та стіл), все просто класне, слів нема. В реалі набагато краще ніж на фото, запаковане гарно, збирається швидко + доставка безкоштовна. РЕКОМЕНДУЮ магазин. Менеджер дуже хорошийДякую вам за вашу працю, до нових покупок

Вика
28 ноября 2023 в 21:32

Замовляли шафу для донечки. Продавець консультант був дуже ввічливий. Все оформили. Прийшла посилочка навіть раніше ніж очикували. Доставка безкоштовна. Що дуже порадувало. Донечка в захваті від шафи. Принт просто супер. Бажаю фірмі процвітання.

Олена
17 октября 2023 в 10:17

Всі пишуть про швидку доставку, але на жаль це не мій випадок.
Отже. 11 вересня я зробила замовлення на дитяче ліжко-горище. Мені сказали що термін виготовлення - 20 робочих днів. (попередньо на сайті був термін 2-3 тижні, але як пояснив менеджер, в них до 1 вересня дуже багато замовлень, які вони не встигають робити, тому збільшили час). На цьому етапі - все ок. Попередили і це є добре.
Я дочекалась поки пройде 4 тижні (десь вглибині душі сподіваючись що може таки буде трішки раніше), і 5 жовтня зателефонула запитати щодо статусу замовлення. Мені відповіли, що ліжко вже готове і буде надіслане або в п'ятницю (6 жовтня), або в понеділок (8 жовтня). Це було ок, як раз 4 обіцяні тижні. А от далі почалось найцікавіше. Я дочекалась до 11 жовтня і знов зателефонувала, бо не було жодної інфи щодо доставки. Мені сказали, що щось в замовленні потрібно було переробити, але вже все готове і відправка буде в п'ятницю (13.10) або понеділок (16.10). Сьогодні 17 жовтня. Ніякої доставки не було, у додатку Нової пошти накладної немає і знов телефоную дізнатись що з моїм замовленням. Сьогодні мені сказали що зараз замовлення на пакуванні і "скоріш за все" (тобто це не точно) буде відправлене завтра.
Що вражає більше за все - це те що працівники компанії не роблять нічного щоб попередити клієнтів про затримки, що виникають по їх провині. Вони навіть не вибачаються, а починають розповідати що через велику кількість замовлень не встигають. Велика кількість замовлень, шановні - то ваш заробіток. Якщо ви бажаєте зекономити і не наймаєте додаткові потужності, щоб обробляти замовлення своєчасно, то хоча б попереджайте клієнтів. Гроші ж за замовлення ви просите сплатити одразу, а не через пару тижнів.
Дуже не задоволена роботою магазину. Якщо вам щось потрібно терміново - не раджу робити тут замовлення.

Олег
19 сентября 2023 в 19:49

Замовив 01.08 кутовий дитячий стіл з надбудовою. Отримав інтернет замовлення номер 1019,04.09. Строки виконання погодили з представником фірми Дмитром. Який професійно надав консультацію по самому виробу, порядку збірки та доставки. Якістю виробу задоволений.

Александр
29 мая 2023 в 10:18

Категорично не рекомендую цього виробника меблів. Замовляв шкаф і ліжко прийшли обидві позиції браковані (отвори не сходяться, не вистачало запчастин, а в деяких місцях навпаки доводилось самому ствердлити) інструкція теж відсутня.

користувач
31 марта 2022 в 16:39

Покупали кровать-машину для мальчика. Качество очень порадовало
Чёткость и скорость доставки заслуживает отдельной благодарности

Ксюша
30 марта 2022 в 17:29

Покупали кровать-машинку полицейскую. Взяли полный комплект: подсветка, колёса. Ребёнок был в восторге, не мог дождаться когда собирается) Кроватка хорошего качества, красивый дизайн. Магазин оперативно связался и отправил товар)

Женя
22 марта 2022 в 20:33

Очень довольны магазином Elvin.shop! Отличная мебель, качественная! Удобно, что есть шоу рум, где можно многое посмотреть, потрогать. Большой выбор на сайте. Приветливый менеджер помог подобрать мебель в детскую комнату. Мебель приехала в договоренные сроки! Мастер по сборке - добрейший ответственный человек, сделал всё на высшем уровне! Спасибо большое! Наша семья рекомендует Elvin.shop! Успехов и процветания вам!

Женя
17 марта 2022 в 2:08

Доброго дня! Хочемо з донечкою подякувати Вам за вашу працю і красу яку ви нам зробили, а саме за ліжечко з її улюбленими героями мультфільму "Поні Віль". Тепер дитина спить з радістю сама, і каже "мама передай Миколайчику велике дякую за таке суперове і круте ліжко, я буду завжди слухняна", а нам батькам за радість Дякуємо! Рекомендую!

Саша
16 марта 2022 в 15:24

Якщо вам потрібні якісні речі в дитячу кімнату рекомендую вам обрати інтернет магазин Elvin. Shop. Приємна дівчина детально відповіла на всі мої питання. У них є прекрасна можливість скористатися оплатою частинами через ПриватБанк або Монобанк. Виконали моє замовлення в обіцяні терміни, без жодного дня затримки. Так як я з іншого місця, то по телефону проконсультували нас по збору столика. Ми залишилися дуже задоволенні

Женя
02 марта 2022 в 12:31

Усе замовлене отримали, склали, відео інструкція дуже помічна, ліжечко-машинка гарне і міцне, дитина задоволена. Дякую!

Less
22 февраля 2022 в 22:14

Заказала кровать -чердак в бело- голубом цвете. Комплекс выглядит очень круто и добротно. Много места для хранения детских игрушек. При доставке на НП была повреждена деталь - на след день отправлена замена бесплатно. Менеджер всегда был на связи. При сборке все хорошо сошлось, хотя работы много было. Покупкой очень довольны. Спасибо!

Женя
22 февраля 2022 в 21:07

Замовляли ліжко, прийшло все швидше, ніж мало. Все на місці, ліжко дуже класне, Консультант підібрав все швидко і грамотно.

користувач
20 февраля 2022 в 11:47

Доброго дня. Хочеться залишити відгук про компанію Elvin. Shop! Велике Вам дякую за Вашу роботу. Все було зроблено оперативно, всі наші побажання були враховані. Якість меблів та обслуговування на висоті! Замовлення було виконане в термін, нічого не було пошкоджено.
Працівники фірми легкі в спілкуванні, що дуже приємно. Окреме дякую збірнику Петру, зібрав цілу кімнату за день, дуже приємна людина і обережна.
Ми задоволені кімнатою і плануємо ще звертатись!

користувач
17 февраля 2022 в 0:50

Замовляли ліжко автомобіль. Син просто в захваті. Дуже сподобалось обслуговування. Рекомендую.)

Добавить отзыв