UAOTZYV.COM

Справочник организаций Київ: отзывы

Последние отзывы Київ


28 июня 2024 в 18:56

Я думал, мне уже никто не поможет. Пытался сделать приворот на жену самостоятельно. Глупо вышло, сделал еще хуже. Да и время потерял. Она уже съехала к родителям.
Потом решил, что буду искать магическую помощь. Мне был нужен надежный опытный человек, который разбирается в любовной магии, умеет правильно делать привороты на любовь. Решил написать Андрею Самойлову с сайта astarta info и канала Telegram t.me/ ezoterikcom Я как-то внутренне почувствовал, что ему можно доверять + тут много хороших отзывов на него. Мы договорились о ментальном привороте. Было важно убрать все плохое, что накопилось в наших отношениях, настроить жену на возвращение. Ну и чтобы любила меня, как и прежде.
Пишу сейчас с отчетом, чтобы и другие видели.
Жена вернулась. Сначала мы долго разговаривали. Но я видел, как она изменилась, что действительно настроена вернуться. Раньше она воспринимала все в черном свете, кричала, что будет разводиться. После вашего ритуала это все ушло. Она позитивна, открыта, ласкова. Попросила помочь перевезти ей вещи обратно, в наш дом. Конечно, я согласился. Думаю, теперь все хорошо у нас будет. Почту тоже его напишу почту оставить ezoterikcom yandex ru

28 июня 2024 в 18:03

Звернулась в даний сервіс, щоб відремонтували ГБО на моєму авто. Роботу свою виконали в задані строки, чекала пару днів, все пояснили. Задоволена цим сервісом, раджу однозначно.

28 июня 2024 в 17:28

Дуже корисна програма. Полегшує роботу не тільки виконавців, але й керівників. Розклад, нагадування, підведення результатів, це все полегшує роботу, та вивільняє час. Велике дякую за таку допомогу в роботі. Окрема подяка менеджеру Еліні за допомогу в опануванні програми та у розʼясненні незрозумілого! Володимир, співзасновник “Ev&Di cosmetology”

28 июня 2024 в 14:50

Завжди усміхнені та приємні консультанти. Оформляю дуже швидко, їх офіс знаходиться поряд з моїм будинком, тому я сайтом не користуюся, краще отримати всі документи та гроші в руки.

28 июня 2024 в 14:50

Я заповнювала дані по телефону, а гроші взяла вже в офісі. Виявилося це дуже просто і зручно, тепер ще швидше роблю, приходжу просто в офіс і беру гроші. Рекомендую швидко гроші, тому що дійсно швидко.

28 июня 2024 в 14:49

Зайшла до найближчого відділення, коли ну дуже потрібні були гроші, дуже швидко заповнили заявку, потім хвилин 15 погуляла і все кредит схвалений, звичайно відсоток треба буде сплатити, але головне, але це вже друге питання, головне що кому допомогти у таких непередбачених ситуаціях.

28 июня 2024 в 14:48

Як завжди на свята не вистачає грошей, я йду в жваво гроші і беру пару тисяч на пару тижнів, дуже швидко обслуговують, все пояснюють якщо не зрозуміло.

28 июня 2024 в 14:48

У мене весь день розписаний по хвилинно і для мене важливий сервіс і швидкість обслуговування, швидко гроші саме те що треба! Рекомендую швидко гроші, реально можна взяти гроші на пару місяців за вигідними умовами!

28 июня 2024 в 14:47

Цілком нормальне МФО Швидко Гроші, я дуже задоволена їхніми умовами. До того ж для отримання позики не обов'язково їхати в офіс можна все і онлайн.

28 июня 2024 в 14:47

Залишилася задоволена роботою Швидко Гроші, тому що тут немає якихось особливих проблем із оформленням позики. Я працюю не офіційно, тому дороги до банків мені закриті. А тут буквально за 15 хвилин і заявку заповнила та схвалення отримала. Умови мене цілком влаштували і відсоток невеликий.

Недавно добавленные предприятия

Creative State of Arsenal 2 — вулиця Князів Острозьких, 8, unit, 12

Konteyner Оболонь — просп. Володимира Івасюка, 24

''Ed Mood'' Простір для розвитку — бул. Ігоря Шамо, 12

Медичний центр Doctor Sam — ТРЦ Respublika Park, Кільцева дорога, 1

Sushi Icons, вул. Глибочицька 13 — вулиця Глибочицька, 13

SkladFar — вулиця Семена Скляренка, 9

Торговая площадка The Tender (Зе Тендер) — бул. Вацлава Гавела, 8

438 відділення — вулиця Ялтинська, 6

Upgrade Garage Top Master — Дарницьке шосе, 17

Млинцева насолода — Левка Лук'яненка, 14А