UAOTZYV.COM

EkoTex отзывы

Адрес Київ, Оболонський просп., 14
Метро Оболонь 0.46км
Телефон +380 (800) 33-28-28
Часы работы
понедельник09:30-18:00
вторник09:30-18:00
среда09:30-18:00
четверг09:30-18:00
пятница09:30-18:00
Сайт eko-tex.com.ua
Рубрики Консультант по энергетическим установкам, Строительный рынок, Электромонтаж, Сантехник, Канализационная служба
Оценка 3.1 41 отзыв
Похожие компании в категории
Атмосфера.UA — Сім'ї Прахових, 50, 5-й поверх
ТОВ ПРОГРЕСС-21 — Здание ПАТ Томак Офисные и складские помещения в аренду, ул. Новоконстантиновская
Вольт Энерго Инжиниринговая Компания — вулиця Якова Гніздовського, 1
ТОВ Компанія Укренергоналадка — 11A, вулиця Михайла Брайчевського, 11А

Строительный рынок EkoTex на Оболонськом отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тетяна
23 апреля 2024 в 15:07

Зателефонував менеджер, привітна дівчина. Розповіла про послуги, я відразу погодилася залишила заявку. В цей же день перезвонили за домовленість про день та час коли прийде майстер. Майстер прийшов в назначений час без запізнень, повірив 2 лічильника буквально за 30 хвилин. Через 12 днів отримала документи на нову пошту. Сама фірма все зареєструвала, все швидко та якісно. Обов"язково звернуся в майбутньому!

Ксения
14 апреля 2024 в 20:46

Заказывала в данной компании поверку счетчиков воды и тепла с регистрацией, в течении дня со мной связались и назначили день и время которое мне удобное. В целом сделали все быстро и качественно, счетчики везде зарегистрированы. Буду обращаться в будущем, рекомендую

Іра
29 марта 2024 в 9:33

Все швидко зробили, повіряла в них воду і тепло.
дуже привітний персонал, відповіли на всі мої питання, інформація була зареєстрована у київводоканалі, все, як домовлялись

Світлана
05 марта 2024 в 11:05

Замовляла в цій компанії повірку лічильників води. Виконали швидко і результати надали через 10 днів. Ввічливі та уважні співробітники, особливо менеджер Ольга, проконсультувала по всім питанням і була супер приємною. Єдине, що не сподобалось- це те, що дуже важко дозвонитися, так як лінії зайняті. Проте через 15 хвилин вони самі мені перетелефонували. Загалом гарна компанія, результатом нашої співпраці задоволена. Буду звертатися в майбутньому!

Мария
20 февраля 2024 в 16:09

Замовляла в компанії послугу з повірки лічильників. Майстр прийшов, надів бахіли та грамотно все зробив, був дуже ввічливим. Результати прийшли через тиждень, з реєстрацією проблем не виникло. Все сподобалося. Працюють дуже швидко.

Ольга
15 февраля 2024 в 9:40

Можу рекомендувати дану компанію. Замовляла повірку лічильників ще в 2022 році, але не встигла забрати результати, виїжджала за кордон. По приїзду в Київ в 2023 році звернулася в компанію, результати забрала, дівчата приємні, все розповіли. Буду в майбутньому звертатися

Olena
12 февраля 2024 в 16:14

Ціни на сайті компанії вказані не актуальні, в акті на повірку лічильників є припис - " ви стали клєнтом компанії, ми дбаємо про вас і надаємо знижку 15 на всі наступні замовлення та послуги", а насправді знажки діють лише на на обмежений перелік послуг, і меня цю знижку не надали, хоча я роблю перевірку в цій компанії не перший раз. Здавалося б дрібниця, а не приємно! Наступного разу точно буду робити у конкурентів, і ціни приємні, і ставлення краще. Не рекомнедую!

Анна
10 января 2024 в 18:03

Просто жахлива компанія! Невідомо де беруть телефони власників. Дзвонять і навʼязують свої послуги. Зробили велику помилку, що погодились! Після повірки, проведеної на 3 місяці раніше ніж потрібно так ще й більше ніж три місяці ніхто не передав документи у Київтеплоенерго! Додзвонитись нереально! Коли все таки вдалось, повідомили, що передали дані. Звʼязалась із Київенерго, не полінувалася, і там виявилось, що ніхто нічого не передавав! Оператори хамлять відкрито. ШАХРАЇ. Не ведіться.

Александр
30 декабря 2023 в 14:26

Повірку виконали і швидко надали документів. Заплатив за реєстрацію. Лічильник у Водоканалі зареєстрували. У Теплокомуненерго ні. Ходив до ЦКС сам носив документи. Двері офісу фірми не очиняють. Телефон не відповідає.

Лідія
26 декабря 2023 в 22:15

Таке враження, що компанія, працює, по одній схемі для всіх. Обіцяли зробити повірку ліч. Під, ключ, Холодна вода пройшла, А в Теплоенерго документи не передали, пройшло 3 місяці. Не дозвонитись, гроші заплатили в повному обсязі. Не рекомендую, не попадіться на гачок. ШАХРАЇ!

Яна
20 декабря 2023 в 13:14

НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Робили нам повірку лічильника, який ми встановили в 2019р. Дуже не кваліфікований співробітник, який годину ходив по квартирі, щось міряв, комусь телефонував. І вердикт лічильник не пройшов повірку. Ми замовили повірку в іншому місці, все добре, наш лічильник справний. Проходьте стороною цю контору.

Жанна
25 ноября 2023 в 15:08

Компанія зателефонувала надала консультацію та запропонували свої послуги, оперетором була приємна дівчина швидко домовилися за перевірку лічильника домовились на час коли повинен прийти майстер, майстер прийшов в назначений час зробив швидку перевірку та зняв показники був повністю адекватний зробив все швидко та видно що людина професіонал свого діла (07.11.23 зняли показники - а 20.11.23 нам зателефонували що ми можемо вже забрати документи або відправлять нам по новій пошті) спочатку трішки злякалися бо побачили відгуки але не розуміємо чому настільки їх занизили бо все було зроблено достатньо швидко та професійно, ми дуже задоволені дякуємо за гарну роботу. Гарного дня!

Тетяна
02 ноября 2023 в 16:05

Проводили заміну лічильників. Документів ніяких не надали, пломби тимчасові вже 5 місяців. Інфо до водоканалу чи теплоенерго не передали. За роботу по 4 лічильниках взяли 5 тисяч (лічильники були наші) ……
НЕ РЕКОМЕНДУЄМО. Грошей ніхто не поверне………….

Сергій
19 октября 2023 в 19:30

Досвід співпраці з компанією "ЕкоТех" вкрай негативний. Замовляв повірку двох лічильників без зняття. Наче все як домовлялися, у назначений термін прийшов 'майстер' та виконав повірку 22.09.2023. А ось далі - результат повірки повідомляють через два тижні. Цей, так мовити, майстер так наперевіряв що лічильники 2019 року виявилися непригодними. Лічильник, що наміряв 20 м3 (у мене бойлер) не пройшов повірку! А сам 'майстер' настільки некомпетентний що не міг відповісти чи пройшов лічильник повірку. Коротше - моя порада тим хто хоче, наче з'економити гроші, купуйте новий через 4 роки та не зв'язуйтесь з цим лохотроном! Купуйте найдешевший та, бажано, встановлюйте самостійно. Я взяв в Епіцентрі лічильник за 480 грн. Послуга тільки повірки тут коштує 390 грн.

Рита
28 июля 2023 в 4:59

Добрий день! Вимушена написати щодо безвідповідального відношення ваших консультантів до своєї роботи. А саме, після повірки лічильника гарячої води 06.07.23 і дозвону до оператора про наявність сертифікату і можливості забрати його, 04.08.23 я не змогла це зробити по причині його відсутності. Шукали працівницю, яка пішла у відпустку, на нову пошту не відправляли (як попередній на холодну воду в травні ц. Р.), обіцяли передзвонити. На цей час, після моїх дзвінків, повідомляють про виготовлення дублікату через 14 днів! А також оператор (ніхто не представляється до речі) вигадав сьогодні, що мені було направлено сертиіфікат новою поштою, про що в додатку НП не відображено і ніхто не запитував на яке відділення надсилати.
Вважаю таке відношення до клієнтів і своїх обов'язків ганьбою, що не приближує в такий складний час до перемоги.
Р. Костенко
09.07.2023

Ольга
22 января 2022 в 16:11

Демонтировали 2 счетчика на поверку, обещали что вернут через 2 недели. Прошёл уже месяц, счетчики не вернули, и не известно когда вернут. Звонила им 2 раза оператор сказала как только счетчики поверят вам их вернут. Получается что за месяц их даже ещё и не поверили? Если у вас так много работы зачем вы тогда обещаете, что вернёте счетчики через 2 недели? У меня по срокам они должны стоять уже в декабре. Если бы я знала что эта контора так долго будет делать поверку я бы обратилась в другую компанию.

Наталия
03 ноября 2021 в 15:38

Негативный опыт получения услуг от компании ООО "ЭкоТех". В сентябре 2021 года по телефону оставила заявку на поверку счетчиков на воду. Оператор ответила, что в течение дня со мной свяжется мастер, чтобы договориться о дне и времени поверки счетчиков. В итоге звонка я ожидала очень долго, но мне так никто и не позвонил. В итоге, спустя две недели, решила позвонить снова оператору, чтобы узнать о состоянии поданной заявки на поверку счетчиков. Оператор снова ответила, что нужно ожидать звонка от мастера. После моего звонка, все таки, мастер перезвонил и мы договорились о дне поверки. Мастер приехал, поверил счетчики на месте. Поверили счетчики очень быстро. НО! Спустя полтора месяца, выяснилось, что мастер, который поверял счетчики не установил на счетчики модули, которые считывают показания счетчика и передают обслуживающей компании. Это выяснилось, после того, как пришла платежка за воду с нулями. Теперь мне нужно вызывать мастера за свой счет, чтобы установили модули и перепрограммировали их. Мало того, что я оплатила деньги за поверку счетчиков (поверка одного счетчика - 350 грн, а счетчиков 2 шт), так создали еще лишние проблемы и лишние расходы за программирование модуля (услуга стоит 1000грн)! Когда позвонила в ЭкоТех и сообщила им о данной проблеме, ответили, что будут выяснять, но обратного звонка я не получила! Поэтому не рекомендую данную компанию, поверят вам счетчики и создадут дополнительные проблемы!

Элис
13 июля 2021 в 10:32

Задолбалось звонить им каждые 3 месяца! Купили услугу под ключ, а теперь имеем проблемы и головную боль! НЕ РЕКОМЕНДУЮ обращаться в эту компанию!

Ольга
25 апреля 2021 в 16:17

Качества обслуживания не обнаружено. Обыкновенные мошенники, которые отбирают ваше время и деньги.

користувач
19 апреля 2021 в 19:44

Все положительные отзывы куплены. Контора мошенников. Берут деньги за поверку счетчика даже не снимая его, потом говорят, что он поверку не прошел, обещают заменить и поставить на учет, но после замены, которая стоит в 3 раза дороже, чем у остальных на учет не ставят. 100% лохотрон. Перед тем как пользоваться их услугами читайте отзывы на других сайтах, а то деньги и время на ветер.

Добавить отзыв