UAOTZYV.COM

Egersund Seafood отзывы

Адрес Київ, просп. Академіка Палладіна, 59
Телефон +380 (67) 563-89-49
Часы работы 11:00-21:00
Сайт egersund.ua
Рубрики Рыбный магазин, Фуд-корт, Доставка готовой еды, Еда на вынос, Суши
Оценка 4.1 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Egersund Seafood — вулиця Олександра Архипенка, 5
Egersund Seafood — вулиця Хрещатик, 38/2
Egersund Seafood — фуд-корт Sky Mall, просп. Романа Шухевича, 2т, 3-й поверх
ТОВ МАГАЗИН ЕГЕРЗУНД / Еґерзунд Сіфуд — просп. Петра Григоренка, 32-д
Похожие компании в категории
Сильпо — Lavina Mall, вулиця Берковецька, 6Д
Forellis — вулиця Салютна, 2Б

Egersund Seafood на Академіка Палладіна отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Татьяна
30 апреля 2024 в 7:11

Чудовий магазин. Головне що він завжди чистий, робітники всі охайні та уважні. За рибою та і за всіма морепродуктами постійно їздемо тільки сюди. Раджу кожному хочаб одного разу відвідати магазин щоб насолодитися покупкою свіжої риби!

Антон
02 марта 2024 в 15:54

Мав нагоду підтвердити на практиці негативну оцінку від першого відвідування, яку залишив 3 роки тому.
За, м'яко кажучи, не малі гроші, яких коштує суші-сет в цьому закладі, Ви можете отримати кістку у рибному тар-тарі на суші (добре, що хоч зуб не зламав) та не скучну ніч з "розладом травлення" (і це однозначно ваші суші, бо це перша і єдина їжа за попередні 12 години). Якось так.

Антон
19 февраля 2022 в 21:24

Позиционируют себя рестораном, но на самом деле это фудкорт с официантами. В пластиковой посуде приносят еду из магазина этажем ниже. На столе даже салфеток нет, не говоря уже о приправах. Кофе из обычной кофемашины.

Andriy
07 февраля 2022 в 22:08

Філадельфія з лососем - поки що найкращі роли, знайдені нами на планеті. А баскський чізкейк - відповідно найкращий чізкейк:)

Антон
06 января 2022 в 9:48

Испортился и этот магазин рыбки. Купили икры, намазали дома на хлеб и все выкинули - есть не возможно.

Comfy
05 января 2022 в 23:01

Этот магазин, чистый, красивый, место расположение не очень удачное, тяжело подъехать, на втором этаже кафе. Из минусов купили сумбрию она не солёная вообще очень расстроились цена за 1 шт 100 грн.

Анастасия
31 декабря 2021 в 9:32

Дуже, дуже спободобалось це місце! У торговому залі неймовірно чисто, немає неприємних запахів — навпаки, рибою пахне напрочуд добре. Персонал уважний та швидкий. Вибір великий, а ціни відповідають якості (після відвідування смішно навіть заходити у рибні відділи в супермаркетах). Купувала тут двох оселедців, обидва виявились з ікрою, обидва смачні та свіжі. Ресторан також заслуговує лише на дифірамби.

sokolovich
03 декабря 2021 в 10:19

Отличный магазин. В других городах страны-его не хватает. Один раз за пять лет продали не свежую рыбу. Когда вернул. Очень извинялись, я вас просил) я аж сам удивился. Магазик-ТОП

Оксанаиллбббддбхзшл
02 декабря 2021 в 17:28

Свежайшие морепродукты, хороший ассортимент. Очень вкусные суши и боулы. Можно там же и перекусить. Чисто и просторно.

Александр
16 января 2021 в 6:16

Специализированный магазин рыбной продукции и морепродуктов. В середине заведения чисто и приятно находиться. Разбит по зонам, которые предоставляют разные варианты сервисов. Есть холодильная камера. Большой ассортимент свежей рыбы и не только. Потусторонних запахов нет. Персонал приветливый и вежливый. Обслуживание современное и быстрое. Цены чуть выше средних в данном сегменте. Есть также в продаже суши.

Світлана
04 декабря 2020 в 19:06

Великій вибір риби та морепродуктів. Тут можна не тільки купити свіжу рибу, а й одразу її вам приготують на ваш смак. Готові страви свіжі та смачні. Смачна вагова ікра та суші. Хлібобулочні вироби теж свіжі і смачні. У продажу є різноманітні приправи та соуси, для приготування рибних страв, все необхідне для приготування суші. Вибір морепродуктів задовільнить найвибагливіші смаки. Чистка риби безкоштовна.
Все супер чисто, свіже і смачне!

Сергей
10 ноября 2020 в 14:16

Давно хотел зайти, ждали когда откроется, что могу сказать, товар это вам не ашан и сильпо, товар отличного качества, продавцы молодцы, наверное у них обучение было специальным, вообще асортиментом довольны пока на пробу взяли суши, суши превосходные тают во рту, единственный минус, это цены, но за качество согласен надо платить.

Оленка
21 октября 2020 в 15:30

Люблю вашу мережу, богічні суші ти завжди свіжа риба.
Але сьогодні була неприємно вражена проїджаючи пов магазин на Паладіна вашою рекламною акцією. Адже вивішування на приміщені магазину в Україні лише прапору Норвегії, без прапору України це є порушення закону і зневага до символів держави на території якої побудували своє представництво. Зробили б прапори з вашим логотипом не було б жодних питань, але державні символи це важливо. Навіть на консульстві Норвегії буде два прапори України та Норвегії.
Виправтеся, будь ласка, хочу продовжувати вас любити)

Саша
17 октября 2020 в 5:58

Большой выбор, очень большой натуральной норвежской рыбы. В наличии красная и чёрная икра. Внимательные продавцы. Есть и кулинария.

Сергей
14 октября 2020 в 10:24

Неизменно отличный выбор рыбы и лучшие магазинные роллы в городе, рыбы не жалеют. И конечно же икра - только попробуйте 1 раз и закатанную в жестяные банки с прилавков супермаркетов Вы уже не будете покупать никогда. Копчения собственного производства тоже на высоте- открыл для себя угольную рыбу.

Вікторія
11 октября 2020 в 8:34

Відтепер улюблений магазин став ще ближче - з нетерпінням чекали відкриття Egersund на Палладіна. Але, є зауваження і прохання водночас У Вашому магазині постійно грає один і той самий трек. Існує різномаїття музики, яка підійшла б до концепції Вашого закладу. Але, слухати по колу одну і ту саму композицію - тортури для вух не лише відвідувачів, а й в першу чергу - знущання над персоналом. Дякую та з найкращими побажаннями

Добавить отзыв