UAOTZYV.COM

eacademy отзывы

Адрес Київ, вулиця Хрещатик 44, поверх, 3
Метро Театральна 0.35км
Телефон +380 (98) 822-20-00
Часы работы 10:00-20:00
Сайт www.eacademy.group
Рубрики Косметологическая клиника, Поставщик косметики и парфюмерии, Образовательный центр
Оценка 5 10 отзывов
Похожие компании в категории
Лазерхауз — вулиця Ковпака, 17
Аура — Назаровская, 7Б
Медицинский центр ПРИЗМА — вулиця Петра Сагайдачного, 25

Косметологическая клиника eacademy отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктория
22 января 2024 в 4:39

Була сьогодні на навчанні по мезо, біо та ліполітикам! Марія дуже крутий спеціалістМаксимально доступно та багато практики! Дуже дякую за навчання, все засвоїла та відпрацювала на моделях!

Аліна
20 января 2024 в 1:05

Я дуже задоволена Базовим курсом косметології та індивідуальним заняттям з інʼєкцій « мезотерапія, біоривіталізація, ліполітики», який проходила в центрі Eacademy у викладача Гузієнко Марії. Курс був дуже інформативним та практичним, я отримала багато корисних знань та навичок, які зможу застосувати в своїй практиці. Викладач Марія дуже кваліфікована та ввічлива, завжди готова допомогти та відповісти на всі запитання, вона гуру в косметології та фея краси, вона своїм же прикладом закохує в косметологію та надихає творити! Окрім того, у нас було багато практики на моделях, що дозволило мені отримати реальний досвід роботи з клієнтами.
Також центр надав місце для стажування де повністю занурили в косметологію!
Я рекомендую ці курси всім, хто хоче поглибити свої знання в галузі косметології та інʼєкцій. Дякую за такий чудовий досвід!

Диана
17 января 2024 в 18:47

Доброго дня! Хочу висловити велику подяку Альбіні Миколаївні, за індивідуальні консультації. Я глянула на себе збоку, подивилася на проблему очима іншої людини. Це ніби перевернуло мій світ, я змогла зрозуміти, що саме, які дії допоможуть мені у подоланні перешкод та досягненні цілей. Я отримала відповіді на всі питання, які всі дуже довго мучили мене проблеми! Просто гора з плечей! Це мудра жінка! Я вдячна Альбіні Миколаївні за уважність, чуйність! Я отримала кілька дуже важливих інсайтів завдяки нашій роботі я, безперечно рекомендую Альбіна Меколаївну, як професійного коуча, з нею добре та комфортно

Ірина
16 января 2024 в 21:20

Альбіна Олешко! Дякую за можливість спілкування з Вами! Коуч з великої літери, професіонал, майстер своєї справи! Чудова, енергійна жінка! Кожна її коуч-сесія - це дорога до власного успіху, усвідомлення СЕБЕ, наповнення себе енергією ЖИТТЯ.
Дякую

Ирина
13 декабря 2023 в 15:20

Була на навчанні Ботулотоксин The Base, дуже все сподобалось. Організація Топ. У викладача Юлія Ребрик відчувається, що вона хоче навчити. Дякую Вам!

Оксана
06 декабря 2023 в 6:03

Косметологія саме така, як має бути! Дівчата- професіонали, привітні, дуже стильний інтерʼєр, зручне місце розташування! Дякую за догляд- результати бачу, вони мені подобаються

Виктория
07 ноября 2023 в 1:13

Дякую EACADEMY за можливість навчатись і рости в професійній діяльності. Ви, як завжди, на висотісервіс, коучі, спікери! З любов‘ю

Виктория
18 октября 2023 в 1:19

Дуже задоволена навчанням в EACADEMY.
Курс з ботулінотерапіі був цікавим та дуже інтенсивним, а найголовніше, що була можливість практики на моделях! А це дозволило відразу відпрацювати теоретичну частину.
Висококваліфікований тренер Артемій Сухомлин, професійна організація тренінгу, та приємна атмосфера! Рекомендую!

Ксюша
15 октября 2023 в 17:09

Відвідала курс по ботулінотерапії та Radiesse, все дуже сподобалося, помітно що викладачі мають багатий досвід!

Бажаю вам успіхів та розвитку!

София
04 сентября 2023 в 6:44

Пройшла в цій клініці курс естетичної косметології, він був дуже змістовний та цікавий) Залишилась дуже задоволена, особлива подяка моєму викладачу лікарю-косметологу Марії Гузієнко! Саме завдяки її професіоналізму я успішно закінчила курс. Все доступно і зрозуміло пояснювалось. Рекомендую, якщо хтось думає чи варто) 100% варто!

Добавить отзыв