UAOTZYV.COM

DREAM BAR / COLOR CONCEPT

Адрес Київ, вулиця Еспланадна, 20
Метро Палац Спорту 0.21км
Телефон +380 (95) 908-99-33
Часы работы 09:00-21:00
Сайт colorconcept.com.ua
Рубрики Салон красоты, Мужская парикмахерская, Визажист, Маникюр и педикюр, Стилист
Оценка 4.5 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
COLOR CONCEPT by Yakibchuk Elina — вулиця Василя Липківського, 16г
Похожие компании в категории
Салон краси Wizard — вулиця Богданівська, 7A
Детская парикмахерская Симпа - Олимпийский — Tts Olimpiysʹkyy, Велика Васильківська, 72, 3 этаж
ESTER Beauty Salon — вулиця Євгена Коновальця, 32Г, 32G
Midnimo — Хрестовий провулок, 8/9

DREAM BAR / COLOR CONCEPT отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
25 января 2024 в 19:51

Щирі приємні професіонали працюють. Відчувають що хоче клієнт. Дуже задоволена прийомом і отриманим результатом. Майстриня Аліна чудово пофарбувала в колір який я хотіла. Дуже вдячна!

Татьяна
15 января 2024 в 15:58

За два дні відвідування салону був і вечірній макіяж і зачіска, а також окремо і стрижка! Все чудово!

ryslanaskrypal
11 января 2024 в 4:26

Вдячна всесвіту, що знайшла ваш салон та майстра Еліну дякую за вашу роботу! Ви робите людей щасливішими (і гарнішими, звісно!)

Вероника
04 января 2024 в 18:02

Знаєте мені один тіктокер напророчив мені везіння до 36-ти років, інакше я не можу описати те який це perfect match. Дуже - дуже гарний салон ну просто знахідка для фото в зеркалі, а майстри та ресепшн який таких чуйних, щирих та позитивних людей мені давно не було змоги зустрічати в інших салон.
чи повернусь я ще? - так!
чи рекомендуватиму я комусь? - так!

Екатерина
02 декабря 2023 в 22:30

Дякую дівчаткам за мене таку гарну, дуже було багато почуто комплементів щодо мейку та зачіски, неодмінно завітаю ще не один раз

Юлия
14 сентября 2023 в 18:09

Не можу не додати свій відгук та поділитись своїми супер-враженнями від салону!

Надзвичайно приємний досвід як обслуговування, так і взагалі спілкування з працівниками! Дуже-дуже приємна та уважна адміністратор, яка зустрічає гостей з широкою та відвертою посмішкою, дуже уважне ставлення до всіх (ви точно не залишетесь голодною та без чая-кави).
А найголовніше - я отримала саме той результат, на який сподівалась. Майстер Марія вислухала всі мої побажання та очікування, пояснила ситуацію та дала своє коректне та професійне бачення. Мені здається, жодну волосинку не обійшли увагою! Класні продукти, якісні фарби, круті спеціалісти. Окрім того, Марія люб'язно дала мені купу додаткових порад стосовно продуктів та в цілому догляду за волоссям. Я дуже вдячна за приємне ставлення та професійність. В мене відчуття, що я в тридцятий раз приходжу, а не в перший!) Дякую. На виході я отримала саме той колір волосся та зачіску, на які сподівалась. І чудовий настой на додачу!

Анастасия
28 мая 2023 в 20:52

Була у салоні який знаходиться біля м. Палац Спорту Чудовий салон, прекрасні дівчата там працюють, майстриня Вікторія порадила яка саме зачіска мені підійде, прислухалась до всіх моїх побажань! Дякую за чудову роботу і гарний настрій на весь день

Настя
03 июля 2019 в 2:18

Очень понравилось. Девочки все умнички, приятно когда можно полностью расслабиться и довериться профессионалам. Огромная благодарность за Вашу работу.

Катерина
27 июня 2019 в 3:49

Я в восторге! Мастер Лиля огромная умница, сделала все то, что я хотела)
Спасибо салону за приятный сервис, буду ходить только к вам.

Віта
24 июня 2019 в 23:15

Додала бровки, очень быстро и я осталась
довольна результатом. Спасибо девочкам, администратор вообще очень милая. А еще несколько раз приходила на сет. Тоже все отлично

Вероника
19 июня 2019 в 7:59

Девочки молодцы, если дело касается молодых клиентов. Приводила родственниц постарше (40-50 лет) совершенно не справлялись с возрастным макияжем и спокойными укладками.

Евгения
18 июня 2019 в 5:38

Жене подошел макияж и прическа - осталась очень довольна. Пользуемся услугами уже несколько раз и всегда все было на высоте. Места для ожидания удобные.

Оксана
01 июня 2019 в 1:39

Користуюся вже давно. Все залежить від майстра. Манікюр не раджу, немає сухожар і не дуже тримається, а просту зачіску і макіяж за годину можна
Зручне розташування. Єдині мінуси Косметика проф і її відповідно помітно на обличчі. І брови можуть перебор щити.

Олександра
17 мая 2019 в 2:20

Ужасно. В который раз зарекаюсь не ходить туда больше никогда. Но. Сломался ноготь и нужда подтолкнула меня на необдуманный шаг- пойди в Dream Bar на Подоле, который вообще не дрим, от слова "совсем". Так маникюр и покрытие гель-лаком делали лет 10 назад, когда эта услуга только появилась на рынке услуг красоты. Итог- в тот же день слез топ с одного ногтя, другой ноготь- трещина, третий облупился вместе со всеми слоями. Все остальные как лопаты и неровные, с просветами, по бокам затеки. Стоит это 400 грн. Еду на праздник с такими вот ногтями. Переделать, конечно, записали через 2 дня, но вопрос- зачем? Чтоб опять получить некачественный результат? Отправьте своим мастеров учиться, или берите хороших. Неудивительно, что людей почти у вас нет. До других салонов и "баров" вам еще расти и расти.

Лена
17 июля 2018 в 5:38

Была с подругами. Им с мастером повезло, а мне нет. Говорила сквозь зубы и не давала выбрать помаду. Не захотела возиться с начесом и сказала сходить с туалет "только быстро".

Юлия
23 января 2018 в 4:18

Мастер Елена угадала и угодила с мейкапом и прической:) уложились по времени в 1 час 20 мин.

Есть фотозоны.

Добавить отзыв