UAOTZYV.COM

Don Pizza & coffee

Адрес Київ, вулиця Іоанна Павла II, 35/23
Метро Звіринецька 0.45км
Телефон +380 (95) 205-44-07
Часы работы 10:30-22:00
Сайт donpizza.choiceqr.com
Рубрики Пиццерия
Оценка 3.5 19 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Don Pizza & coffee — вулиця Михайла Драгоманова, 9ж
Don Pizza — просп. Миколи Бажана
Похожие компании в категории
Mister Cat — ТЦ Олімпійський, Велика Васильківська, 72, 4 поверх
Mamamia! - Пиццерия — бул. Лесі Українки, 34
il Molino — вулиця Князів Острозьких, 17
Даш — Бессарабська площа, 2

Don Pizza & coffee отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
蓝湛
16 марта 2024 в 15:21

Коли тільки відкрилися була смачна піца, особливо нас здивували смачні сирні бортики. Буквально на 2-3 замовлення почали класти або зовсім трохи сиру, або взагалі отримували піцу без сиру в бортиках. Останнє замовлення було просто шедевром, сиру в бортиках 0, а сама піца як вуглець на смак.

Tema
21 января 2024 в 13:15

Я не знаю звідки такі високі оцінки, але якщо хочете спробувати найгіршу піццу в своєму житті і згадати давно забутий смак дешевого сиру, вам сюди

Полина
19 января 2024 в 7:55

Купили дві різні піци, а на смак виявились однакові. Смак інгрідієнтів майже не відчувається, як папір (

Роман
18 января 2024 в 1:00

Пробував тільки коли відкритися - мені сподобалося, але потім ще раз - начинки мало, піца несмачна, в сирному бортику дууже мало сиру. Давав шанс ще три рази і всі три піца була посередня. Скажімо так «можна їсти», але за ці гроші це не норм! Ідея піци на дровах, прикольна, не знаю де ви провтикали… дрова до речі лежать на фасаді вулиці, може ви їх звідти приберете, якого милого? !
І до речі відгуки ставлять боти з 1 відгуком, ви вибрали стратегію, яка в довгостроковій перспективі не працює, за це і ставлю 1 зірку

Aaron
14 января 2024 в 21:32

ОНОВЛЕНО:

Мені дуже сподобалася Don Pizza, коли я вперше замовив у них піцу. На жаль, востаннє, коли я замовляв тут, піца була не дуже смачною. Я ставлю йому 3 зірки, тому що коли я вперше замовляв, я подумав, що це 5-зіркова якість.

Піца була дуже недосмаженою. Він був тендітний, як лаваш. Ви можете побачити на фотографіях, що дно піци виглядає ледь приготованим, а якщо придивитися уважніше, ви побачите, що скоринка тістоподібна. Скуштувати соус теж було неможливо.

Можливо, я дам піці «Дон» ще один шанс, але зараз я б не рекомендував її.

ОРИГІНАЛ:

Нещодавно спробувала піцу маргарита в Don Pizza і була приємно здивована. Якість на найвищому рівні, що легко робить її однією з двох моїх найкращих піцерій у Києві. Хоча я оцінюю її на 9/10, важливо зазначити, що це більше схоже на класичну нью-йоркську сирну піцу, а не на традиційну маргариту. Тісто має більш товсту скоринку під начинкою та набагато приємніше для жування по краю, що відрізняється від тонкої, пухкої та хрусткої скоринки в неаполітанському стилі; у ньому також не вистачало свіжого базиліка та оливкової олії, типових для маргарити. Хоча піца була трохи недосмаженою з одного боку, загальний смак був чудовим. Моє єдине бажання — більше вегетаріанських страв. Це місце обов'язково стане моїм постійним місцем для піци в Києві, і я точно рекомендую його всім, хто жадає піци в класичному стилі Нью-Йорка. Я думаю, що їм слід продовжувати те, що вони роблять, і зосередитися на вдосконаленні того, що вже є добротною піцою.

mlad1981
13 января 2024 в 11:00

Цікаво звідки високі оцінки? Мабуть 5 чоловік за прилавком займаються не клієнтами, а створюють гугл акаунти і себе вихваляють. По піці замовили 3 рази. 1 раз з доставкою була справді добра. 2-3 особисто замовляли в цьому місці я і дружина: висновок вийшов однаковий - сервіс ніякий, різні піци - смак невідчутний, в той же час ціна вище середнього (. Сподіваюсь, що об'єктивна оцінка вплине на дану точку приготування піци інакше скоро закриються.

Вікторія
26 декабря 2023 в 20:21

Замовляла піцу, як для себе, так і на дитяче свято! Гарний асортимент, що задовільнить будь який смак, висока якість, прекрасне обслуговування! А головна родзинка - приготування на дровах! Не залишалося ні шматочка! Буду і надалі замовляти тут! Рекомендую!

Петро
24 декабря 2023 в 4:03

Дуже приємне місце. Піца на дровах в таких закладах у наш час. Ціна-якість для доставки найкраща.

Ярослав
20 декабря 2023 в 2:58

Все було дуже смачно і навіть занадто ситно, тому трошки не доїли шматочок. За минулий рік напевно найсмачніша піцца, яку куштували. Сподобалася велика кількість начинки і сиру

Тетяна
18 декабря 2023 в 0:45

Добрий вечір. Замовлення було доставлене вчасно. Замовляли 3 різних великих піци. Смак дуже сподобався! За смаком ви вже можете конкурувати з відомими піцеріями! Успіхів вам!

Никита
15 декабря 2023 в 7:27

Доброго дня, піца дуже смачна!)
Відчувається ось цей приємний запах та смак готування на дровах! Хто любить таке – раджу!
Замовляв через Glovo, писалося 40-50 хв. До готовності замовлення. Відразу після оформлення замовлення передзвонив менеджер і попередив, що замовлення затримається через велике навантаження замовлень. Обслуговування людське!)
5/5 оцінка!

Аня
13 декабря 2023 в 9:13

Піца дуже смачна
дуже швидко зробили
атмосфера у закладі підняла настрій
грає музика
все на вищому рівні
мій улюблений заклад!

Олег
10 декабря 2023 в 18:15

Ну дуже довго готують! Однозначно не рекомендую! Але якщо хочете вбити ваш дорогоцінний час в очікуванні замовлення - вам саме сюди)

Никита
09 декабря 2023 в 15:08

Дуже смачна піца. Грушу з горгонзолою навіть діти зацінили, хоча я її брав собі, а їм з курочкою. Піца готується на дровах, від того має неймовірний хруст і аромат. Забув замовити сирні бортики, наступного разу обовʼязково замовлю

Ал Ли
09 декабря 2023 в 12:42

Дуже дякую за піцу. Моєму сину ваша 4 сири дуже сподобалась. І дякую, що відповідально підійшли до уточнень по замовленню. Дуже приємно.

Миша
07 декабря 2023 в 13:28

Жахливе місце, сервіс відсутній у принципі. Їжа середньої якості, але який сенс від її смаку, якщо чекати на замовлення припадає на пів години мінімум ніж заявив адміністратор

Бронислав
07 декабря 2023 в 2:56

Дякую, піца була надзвичайна, як в Італії.
Я знаю що кажу, бо через війну був в Італії півтора року і працював в піцерії-ресторані. Я вам вдячний що робите такую смачну піцу.
Скажу тем кто говорит что "долго", ну простите, пицца это целое искусство, а если ещё и на дровах, как сказано, то это даже не долго ждать 30-40минут

Бойко
04 декабря 2023 в 7:01

Замовляю вже вдруге. Перший раз брала піцу половинку (одна половинка BBQ, а інша Груша-горгонзола). Цей раз замовляла окремо з грушею.
Все чудово. Піца дуже смачна, а кур'єр супер.
Дякую Вам за чудову піцу

Yurii
03 декабря 2023 в 11:02

Відгук пишу після третього замовлення.
Перший раз робив у закладі з собою. Був попереджений про велику кількість замовлень і що доведеться почекати.
Другий раз було через сайт (доставка). Тут так, як і писали до мене - була проблема з часом але контекст з попереднього замовлення вже мав, тож пережив)
Третє замовлення також з доставки і тут вже все в межах норми (до години)
Що стосується самої піци, то тут все ок ціна/якість. А смаки у всіх різні.

Добавить отзыв