UAOTZYV.COM

Doctor U отзывы

Адрес Київ, вул. Сергія Данченка, 16
Метро Сирець 2.13км
Телефон +380 (67) 287-39-80
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота10:00-16:00
воскресенье10:00-16:00
Сайт doctoru.com.ua
Рубрики Больница, Педиатрический центр, Врач, Семейный врач, Педиатр
Оценка 5 30 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Doctor U. Осокорки — Дніпровська набережна, 18Б
Похожие компании в категории

Больница Doctor U отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
22 апреля 2022 в 21:48

Сьогодні були в клініці вперше і точно не в останнє. Були на прийомі в лікаря Ірини, дуже хороша та уважна, шукала контакт з дитиною, гарно усе розповідала та пояснювала. Взагалі дуже приємна атмосфера, не схожа на звичайну лікарню. Дякуємо дуже ️

Женя
05 апреля 2022 в 21:14

Хорошая клиника, тут врачи очень хорошо вникаю в проблему (если она есть) и помогают ее решить. Я осталась очень довольна и сервисом и рекомендациями, благодаря котором удалось вовремя заменить заметить проблему у ребенка! Спасибо Вам большое

Тетяна
05 апреля 2022 в 1:42

Коли лікарі рухаються в унісон із батьками, коли батьки після відвідин лікаря стають спокійнішими, обізнанішими, дитина від цього тільки виграє. Ми були у трьох лікарів цієї дитячої кімнати, і це той момент, коли розумієш: хто б не чекав за дверима, це буде добрий, надійний, обізнаний фахівець. Тому що відчувається загальна культура і команда однодумців. Дякуємо з спокій та квафіліковану допомогу. Ми з Данилком з вам із народження.

Саша
30 марта 2022 в 9:25

Очень любим клинику «Doctor U», считаю что лучшей педиатрии в Киеве просто не существует. Клиника не по шаблону, а с очень индивидуальным подходом к каждому.
Были у Доктора - Алены Абраменко это супер классный специалист, лечение было подобрано на столько круто и четко, что ребёнок был здоров уже через сутки. Никаких не нужных назначений и рекомендаций, все предельно ясно и эффективно.
И конечно же Юлия Евгеньевна - просто лучший Педиатр, наблюдаемся у неё уже ооочень давно и на приём всегда как на праздник. Сколько же полезной и качественной информации было предоставлено на каждом приеме. Доктор который всегда развеет все страхи и доступно объяснит что норма, а что нет.
И очень важный момент все Доктора - доказательная медицина, а это значит можно быть спокойным что Вам не будут назначать диету кормящей мамы и прочую глупость.
Доктор Ю - идеальное пространство для всей семьи, ещё и очень красивое) Спасибо, к Вам хочется приходить ещё и ещё)

Ivanna
29 марта 2022 в 0:54

Была на приёме семейного врача, очень понравилось, конструктивно ответила на все мои вопросы, назначенное лечение мне помогло, за что отдельная благодарность. Также связались со мной через некоторое время и спросили о самочувствии, что приятно удивило.

Алёна
27 марта 2022 в 19:04

Доброзичливі лікарки, ввічлива адміністраторка. Завжди розгорнуті відповіді на всі наші питання про здоров'я та розвиток малюка. Відвідуємо щомісяця, майже з усіма лікарками вже познайомились. У малюка лише приємні враження, хоча розумію, що він ще маленький, проте звичку формуємо змалечку. Велика подяка Юлії, за медичний заклад та просвітництво батьків через соцмережі.

Женя
23 марта 2022 в 11:12

С самого рождения и уже 9 месяцев наблюдаемся в клинике doctor u у доктора Александры. Что доктором довольны, что клиникой и отношением к пациентам. Современное оборудование, всегда вакцины в наличии, по срокам свежие. Очень приятно приходить. Спасибо за старания! П. С. Очень хочется чтобы вы расширялись и можно на месте было бы сдать анализы и пройти узкопрофильных врачей по нужде. Поэтому желаю ПРОЦВЕТАНИЯ!

Вікторія
20 марта 2022 в 3:25

Шукаєте адекватну медичну допомогу для себе та вашого малюка?
Вам точно сюди️
Це наші «ангели охоронці» без перебільшень від народження дитини і згодом стали і для цілої нашої сім’ї, адже тут є і сімейні лікарі. Альона, Оксана, Ірина, Юлія і всі інші … ️️️️ незнайома з іншою частиною команди, але в даній клініці підібрані як під копірку тільки найкращі.
І окрема любов до адміністратора Олени?
До зустрічей

Света
09 марта 2022 в 6:05

Були на прийомі в клініці на Виноградарі, приймала нас лікар Ірина, прийом пройшов на позитивній ноті, дитина посміхалася, сподобався підхід лікаря, отримала відповіді на свої запитання. Рекомендую клініку

Алёна
06 марта 2022 в 1:38

Ходим постоянно Отношение к здоровью ребёнка на высшем уровне, внимательность и самое главное у нас и ребёнка нет стресса даже после нескольких вакцин за одно посещение? Очень довольны и будем ходить пока не будет 18 лет

Дария
02 марта 2022 в 9:02

Чудова клініка, привітний персонал. Ходимо до лікаря Альони Абраменко. Дуже задоволені. Завжди відповідає на всі наші з чоловіком тисячу запитань. Огляд проводить детально та уважно. Всі прийоми, що були проходили спокійно та без стресу. Рекомендую клініку і лікаря)

користувач
01 марта 2022 в 2:41

Мала он-лайн консультацію у Юлії Самофал. Дуже вдячна за кваліфіковану допомогу і заспокоєння. Юлія роз’яснила, що у нашому випадку антибіотик не потрібен (а нам назначив інший лікар) і ми справилися. Дуже рекомендую кваліфікований і порядний лікар!

Марина
28 февраля 2022 в 18:53

Відвідували з малечею лікаря Тарасевич О. В. Залишились дуже задоволені: без лишніх назначень, все чітко і ясно. За час консультації отримала відповіді на всі питання. Обстановка така, що навіть хочеться залишитись, рай для дитини: безліч іграшок, мультики, все таке яскраве. Окрема подяка за зворотній звязок: зазвичай присилають смс з системою оцінювання, а тут турбуються і запитують про стан дитини на наступний день. Загалом дуже рекомендую клініку Доктор Ю, лікарі чіткі, доказові, а головне, що можна швидко записатись (в екстрених випадках дуже виручає), і поряд з домом

Elena
19 февраля 2022 в 14:10

Довіряємо свою донечку лікарю Юлії з перших днів народження і дуже задоволені. На огляд, вакцинацію лише сюди. Дякуємо за вашу роботу!

Женя
18 февраля 2022 в 7:32

Очень рекомендую DoctorU! Консультации профессиональные по всем вопросам. Все врачи с опытом и высоким уровнем знаний, современным подходом к медицине! Информацию предоставляют четко и понятно. Самое важное после осмотра выходишь спокойный и уверенный, а это ой как важно!

Женя
15 февраля 2022 в 22:02

Прекрасная клиника, очень приятные и располагающие к себе врачи.
С малышом общались как со своим и быстро нашли контакт. Спасибо за ваш профессионализм.

Анна
12 февраля 2022 в 20:43

Завжди готові підлаштуватися і прийняти, а потім тримати зв’язок після візиту! Дякую, що поруч)

Лидия
06 февраля 2022 в 19:31

Хороша клініка для всієї родини! Тут вас вислухають, допоможуть з позицій доказової медицини. Ніколи не призначать зайвого. Всі лікарі дружні до ГВ і до малят.

Olha
06 февраля 2022 в 7:54

Прекрасні лікарі, завжди готові відповісти на всі запитання, керуються принципами доказової медицини, що дуже важливо для мене особисто. Завжди нагадують про прийом, детально розписують усе і завжди контактують наступного дня, щоб дізнатися як справи у Мії. У клініці завжди чисто і купа іграшок, щоб відволікати і розважати малюків. В нас після кожного візиту прекрасні враження. Також важливо, що є термінал для оплати. Ми придбали пакет перший рік життя і постійно їздимо на огляди саме в день народження доні, тому потрапляємо на різних лікарів. Так ось, вони всі-всі пречудові, будь-кому з дівчат легко довіряємо зборов‘я і доньки, і своє.

Илона
27 ноября 2021 в 0:33

Нереально крута та професійна команда доказових лікарів. До кожного свій підхід, ввічливі, усміхнені та завжди заспокоюють. До відкриття доктор Ю, обслуговувалися з донечкою в Ісіді, більше б я в Ісіду не повернулась.
Дякую, за ваш професіоналізм, постійний розвиток та турботу ️

Добавить отзыв