UAOTZYV.COM

Добробут - частная медицинская клиника

Адрес Київ, вулиця Самійла Кішки, 10/1
Метро Іподром 1.05км
Телефон +380 (67) 333-17-69
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-19:00
воскресенье09:00-17:00
Сайт dobrobut.com/ua/clinics/c-poliklinika-dla-vsej-semi-v-goloseevo
Рубрики Медицинский центр, Диагностический центр, Эндокринолог, Гастроэнтеролог, Гинеколог
Оценка 3 47 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории

Добробут - частная медицинская клиника отзывы

47
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
15 мая 2024 в 16:06

Не рекомендую клініку Добробут!
Записала родину на ЕКГ. Ще уточнила, що важливо, щоб кардіограму дорослим робив саме лікар! Ця інформація є в переписці з колл центром! Мені сказали, що саме лікар буде робити. Коли ми прийшли на прийом, виявилось, що робити буде медсестра! А на рецепції сказали, що то вина колл центра, що записали нас до лікаря. Мені все одно чия то провина.
Ще раз впевнилась, що Добробут нікому не порекомендую!

ilyaskynet
15 апреля 2024 в 10:55

На прийомі в хірурга в пацієнта знімали кілька швів після видалення родимки, дріб'язкова справа, 450 гривень. Потім хірург наклеїв пластир і вписав у рахунок ще 500 гривень, як за перев'язку. На скаргу на сайті добробут ніхто не відреагував. На обличчя обдирання клієнтів! Хірург Коцар Олексій Юрійович. Приходьте зі своїм пластиром і клейте його самі в коридорі!

Лиза
29 января 2024 в 18:11

Обслуговування на 0, записались до лікаря на 16: 45, коли приїхали в лікарню, нам на рецепції сказали що ми самі відмінили запис. Ну як таке можливо, мені нічого робить, що я їду в лікарню після того як відмінила запис, де логіка у людей? Дуже не задоволена, чоловіку погано, тягну його в лікарню в жахливі погодні умови, і таке ставлення. Моя думка, лікар скоріш за все забив на запис і пішов додому. Не рекомендую цю клініку. Жах

Вячеслав
23 ноября 2023 в 13:58

24.11.23 був у лікаря Сидорова Марія Валеріївна з проблемою сльозоточіння. Очі червоні, час від часу чухаються.
Назначили мені краплі, капав 4 дня як назначили, але не допомогло.
Не рекомендую витрачати час та гроші в цьому закладі.

Валерия
13 сентября 2023 в 22:44

Тиждень тому робила трансаагінальне УЗД органів мало тазу - 890 гривень. Записалась на повторне УЗД і в кол центрі повідомили, що буде коштувати 890 грн. Мало того, що затримали прийом на 15 хвилин (це окей, буває всяке) так ще й на виході сказали оплатити 1120 гривень. Жіночка на Ресепшні в присутності клієнта мала таку повагу зателефонувати лікарю « тут клієнтка возмущається». Це просто дно. Якщо Ви не розбираєтесь в тому, що це одне й те саме УЗД - не надавайте послуг. За тиждень так круто змінюється ціна. Або навчіть Ваш кол центр надавати вірну інформацію. Завжди проблеми з цим закладом, ніколи не писала, але це вже крах!

Наталия
09 сентября 2023 в 11:08

Хочу висловити подяку клініці Добробут і особисто лікарям хірургу Коцару О. Ю. Та подологу Саченку Я. В. За якісно здійснене лікування та операцію щодо врослого нігтя на нозі моєї мами. Ці лікарі справжні професіонали своєї справи, дуже дякую!

Саша
23 августа 2023 в 14:52

Ви хоч коли-небудь на сайті клініки писатимете чи до чого ці дрібниці монополісту? Клініка жахлива (лікарі в гонці, на швидкість, постійно хочуть виписати дообстеження та повтор. Консультацію - Dragon capital мотивує відпрацьовувати інвестиції.

Клініку Борис, яку ви поглинули, дуже шкода, пішли найкращі лікарі, решта прийняли ваші тетєсортні правила гри.

Анна
11 июля 2023 в 6:46

Не помітили запалення легень. Просто прописали антибіотики, щоб було.

При тому, що з самого початку їм казали перевірити легені, вони проігнорували і сказали невралгію.

Темп під 39, немає симптомів, болить у районі легень. Навіть тупий здогадається перевірити легені. Через 5 днів як стан не змінювався, пішли в іншу клініку і відразу госпіталізували.

До речі, не вперше добробут не знає як лікувати і не бачить очевидних хвороб.

Додам. Так само в Добробуті терапевта після скарг на температуру направили на узі нирок. На подив прізвище у терапевта та узиста однакові. Вже якщо родичам потрібно підкинути роботу, то вже направили б на узі легень. Що було б доречніше при болях у ділянці грудної клітини та високій температурі.

Анна
24 июня 2023 в 2:35

Максимально непрофесійна клініка та персонал. Зробила запис на 13.15, приїхала заздалегідь, дуже погано себе почувала, прочекала лікаря до 14.00 (при цьому ніякої черги не було), лікар так і не зміг прийняти, бо не відповідав на дзвінки від адміністрації. Питанння ніяк не вирішили та не запропонували альтернативи, аби піти назустріч та зробити так, аби мене прийняв хоч якийсь лікар та допоміг вирішити питання. Категорично не рекомендую.

Альбіна
13 июня 2023 в 19:45

Першочерговий аналіз впч (робила його 21.03) був втрачений, мені про це ніхто не повідомив, я підійшла до рецепції уточнити з приводу нього, мені повідомили, що потрібно зробити перезабір. 15.04 в мене був повторний огляд в лікаря Еллегіна Анжели Михайлівної про що я повідомила на рецепції, що якраз тоді і здам перезабір. На рецепції мені сказали, що в лікаря буде відображатись інформація про перезабір, але всеодно краще нагадати лікарю. 15.04 я прийшла на візит, повідомила лікаря про перезабір, але як виявилось пізніше лікар забула це зробити. Після цього візиту пройшло приблизно 2 тижні як не було аналізу і я не знала про те, що його так і не взяли, зателефонувала в добробут, щоб уточнити всі деталі, тоді мені і повідомили про те, що аналіз взятий не був і потрібно знову записуватись на його здачу. Нещодавно я захворіла і через страховий поліс записалась до терапевта і попросила записати додатково на перезабір аналізу впч. І вже сьогодні 30.05 я дізнаюсь від лікаря Еллегіна, що це я мала слідкувати за своїми аналізами, а не вона чи клініка (не знаю вашого регламенту). Тільки після того як я розплакалась від такого напору лікаря і її помічниці в кабінеті, лікар все ж вибачилася. Але такі вибачення мені не потрібні. Така поведінка неприйнятна і непрофесійна. Чому я маю це все вислуховувати і розбиратися?

Редагую після відповіді від клініки: зі мною ніхто особисто не намагався зв‘язатися, у вас є мій контактний номер телефону (в вайбері я вам продублювала аналогічний відгук), у вас є мій мейл і номер страхової, чекаю вибачення дуже довго!

Артур
05 мая 2023 в 17:52

Реальна адреса не відповідає дійсності.
Справжня адреса давно змінена на вул. Самійла Кішки.
Добробут розміщений у довжелезній будівлі яка має офіційну юр. Адресу: вул. Самійла Кішки 10/1, але фактично вхід у клініку знаходиться на вул. Професора Балінського 1 (бувша Академіка Костичева).
Щоб потрапити дійсно у потрібне місце у автомобільному навігаторі треба вводити не зазначену на сайте клініки адресу, а коротку геометку Гугл (короткі координати).
То ж якщо ви немісцевий і у вас нема запасу часу, то бігання та кружляння, та передзвони адміністратору по телефону можуть зайняти у вас деякий час. Все погіршиться часом пік та перевантаженням району автівками (припаркуватися теж проблема).
Сподіваюсь хтось з відповідальних за описаний мною момент робітників Добробуту докладе руку до виправлення цього непорозуміння.

Женя
12 апреля 2022 в 4:14

Хочу выразить благодарность квалифицированному гинекологу частной клиники! Это настоящий профессионал, который умеет найти подход к каждой женщине. Она вела мою беременность и все 9 месяцев находила нужные слова поддержки, и помогла мне быстро вернуться в форму.

Ангеліна
11 апреля 2022 в 2:27

Если вы плохо переносите, когда берут кровь, то вам однозначно сюда. Тут профессиональные медсестры, все пройдет максимально безболезненно и незаметно. Ну мне такая попалась)

Валентина
19 марта 2022 в 21:53

При появлении расширенных вен обратилась к сосудистому хирургу в отделение флебологии. Врач назначил обследование и по его результатам медикаментозное лечение. Придерживаюсь врачебных рекомендаций, проблема прошла, поэтому оперативное лечение не потребовалось. Благодарю за помощь и рекомендую!

Лилия
15 февраля 2022 в 14:42

Проблема расширения вен у нас в семье наследственная, поэтому на прием к сосудистому хирургу пошли с мамой вместе. Маме потребовалось вмешательство и удаление некоторых вен, а мне пока посоветовали носить компрессионное белье и больше двигаться. В целом все достойно и профессионально. Спасибо.

Валерий
13 февраля 2022 в 2:52

Ні в якому разі не раджу користуватися аптекою в даній клініці
Перевірено особисто ціни орієнтовно вище ніж в інших аптеках на 20-30 відсотків

Ирина
05 февраля 2022 в 17:03

Почему-то кнопка оставить отзыв на сайте о врачах у вас не работает. И я кажется догадываюсь почему) Поэтому оставлю отзыв здесь.
Сегодняшний визит к врачу оставил только негативное впечатление. Доказательная медицина - это видимо не про ваших врачей. Прописывают сомнительные, неэффективные, псевдонаучные методы, такие как магнитотерапия и фонофорез, для лечения боли, которые нигде в цивилизованном мире не применяются, только в бывшем СССР. При этом называются современной клиникой. Цены растут, качество все ниже. Разочарована.

Саша
03 февраля 2022 в 1:12

Клиника находится на втором этаже. Перед входом сидит охранник и есть небольшое место для колясок. Наверх ведут очень крутые и узкие ступеньки. Ребёнка в любом случае нужно нести на руках. 17.01.22 спускались вниз по лестнице с  ребенком, одетым в комбинезон. В конце неформатной лесницы у меня подвернулась нога, едва удалось удержать ребёнка на руках и не упасть. Охранник помощи не предложил, а персонал клиники этого не видел. С большой болью дошёл до автомобиля, благо припарковался рядом. Результат - ПЕРЕЛОМ пятой плюсневой кости левой стопы. Есть намерение подать в суд на клинику за такую организацию доступа и лестницу, построенную явно не по СНИПам.
P. S. Врачи замечательные.

Олександр
28 декабря 2021 в 7:57

Это ужас.
Во первых подъехали с маленьким ребенком негде стать, пандуса чтобы заехать коляской нет, при входе сидит бабушка и предупреждает, Вы тут мені коляски не оставляйте, - говорю хорошо вывезу на улицу. Идти по таким ступеньках с грудничком - опасно.

Olha
19 декабря 2021 в 10:09

Пишу з особистого досвіду, не про клініку в цілому, можливо інші лікарі- кращі.
Не рекомендую звертатися до невропотолога, дуже некомпетентний лікар.

Добавить отзыв