UAOTZYV.COM

Дизайн-студія Оксани Полонець, дизайнерські сукні вишиванки

Адрес Київ, вулиця Хорива, 39-41, оф.84
Метро Контрактова площа 0.41км
Телефон +380 (97) 988-38-38
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота10:00-16:00
Сайт bit.ly/3sek4SI
Рубрики Магазин женской одежды, Бутик, Магазин платьев, Ателье женской одежды, Вышивальная фабрика
Оценка 4.7 18 отзывов
Похожие компании в категории
Terranova — вулиця Хрещатик, 17
Всі. Свої Магазин — вулиця Хрещатик, 27
Студія одягу VOVK — вулиця Євгена Чикаленка, 45/2
Arber — вулиця Січових Стрільців, 12

Дизайн-студія Оксани Полонець, дизайнерські сукні вишиванки отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Яна
02 ноября 2023 в 10:38

Зараз знаходжусь за кордоном і моя вишита блуза Polonets завжди зі мною. Одягаю її на важливі події і кожного разу, коли я в ній, отримую багато уваги і компліментів. Якість і відчуття тканини на шкірі - дуже приємні. Прикріпляю улюблене фото, де я в своїй улюбленій вишиванці. Дякую дизайнерці і всій чудовій команді POLONETS.

Юлия
09 сентября 2023 в 5:11

Замовляла блузу для доньки, чемний та уважний персонал допомогли визначитись з розміром та фасоном блузи! Я була приємно здивована обслуговуванням, та швидкими термінами виготовлення виробу

Женя
03 сентября 2023 в 5:40

Ми з дружиною були промовами полонецьких вишиванок! Абсолютно фантастично! Вони прекрасні, чудові, казкові! Доставка з України в Австрію була дуже швидкою! Велике спасибі за ідеальний досвід!

Елена
01 сентября 2023 в 14:18

Пані Оксано, Ви і Ваша команда робите щось неймовірне! Дякую за красу! Натхнення і процвітання!

Таня
15 августа 2023 в 0:10

Дякую дизайн-студіі за чудову роботу, вишуканий стиль, індивідуальний підхід, чудовий вироби!
Минулого року замовляла сукню для доньки на весілля і сорочку для її нареченого, костюм для себе і вишиванки для чоловіка і сина! Можна сказати, що вся родина на весіллі була у виробах від Оксани Полонець!
Неймовірно вдячна дизайнеру, закрійникам, кравчиням! Подяка всім, хто приймав участь у виготовленні нашого чудового весільного вбрання!
Ексклюзивна вишивка, бездоганний крій і пошиття! Коли одягаєш вироби Оксани Полонець відчуваєш себе комфортно і впевнено! Багато компліментів почула в РАГСІ під час церемонії та від гостей на весіллі!
Бажаю дизайнеру вдячних клієнтів і натхнення у творчості!

Людмиле
14 августа 2023 в 6:23

Дякую дівчаткам за їхню роботу! Дуже задоволена! Уважні менеджери, майстри! Отримала якісно пошиту сукню до дня народження! Рекомендую! Замовлю ще!

Олена
07 июля 2023 в 17:09

Якщо потрібно гарну сукню на весілля - треба звертатися сюди. Наші яскраві парні образи у вишиванках стали окрасою всієї церемонії, та навіть атракціоном для туристів у Києві, які підходили і просили сфотографувати нас) Сукня надзвичайно красива, дуже професійний персонал допоможе зробити так, аби сукня підкреслила усі переваги фігури, та приховала недоліки. Дуже щире та чуйне ставлення до клієнтів. Тільки приємні емоції! Обов'язково повернемося за вбранням для інших урочистих подій!

Александра
03 июня 2020 в 23:48

Хочу висловити подяку дизайн - студії Polonets за свою неймовірно гарну весільну сукню. Наше весілля проходило в Австрії і для нас було важливо поєднати традиційні мотиви обох країн і водночас, щоб наше свято було сучасним та стильним. Друзі порекомендували мені звернутися для вибору сукні в дизайн - студію Polonets, про що я ні разу не пошкодувала. Щира подяка Оксані Полонець за неймовірний дизайн суконь, в яких дуже вміло поєднані традиційні українські мотиви та вишуканий і елегантний стиль. Ваші сукні - це витвір мистецтва, в який закохуєшся з першого погляду. Також хочу подякувати Олександрі, яка дуже привітно допомагала мені обирати мою сукню, вислухала всі наші побажання і допомогла нам зробити правильний вибір. Дякую Анжелі, яка дуже професійно зняла мірки і в короткі терміни пошила мою ідеальну сукню. Сервіс на найвищому рівні і мені було дуже приємно з вами співпрацювати. Я отримала величезну кількість компліментів і запитань стосовно дизайну сукні і викликала цікавість і захоплення нашою країною та її традиціями. Дякую, що створюєте такі вишукані, елегантні та жіночні речі і допомагаєте гідно представити Україну. Однозначно рекомендую дизайн -студію Polonets і бажаю вам успіхів у вашій творчості.

Виктория
25 ноября 2018 в 17:29

Спасибо Вам за индивидуальный подбор платья. Все очень тонко и точно, утонченно красиво и колоритно!

Марина
17 ноября 2018 в 4:26

Замовляла для себе та чоловіка вишиванки, хотілося бути особливими на першу річницю весілля! Стільки компліментів за один день ми ще не чули, ми з чоловіком залишились задоволені, адже всі наші побажання були враховані і виконані, а гості були в захваті від такої краси! Дякую всім майстриням та дизайн студії за чудовий настрій та сервіс! Рекомендую всім хто любить бути оригінальним!

Микола
16 ноября 2018 в 13:16

Чудовий сервіс і підхід до клієнта. Замовляв сорочку, врахували всі найдрібніші мої прохання. Дуже вдячний колективу студії за гарну роботу.

Саша
11 ноября 2018 в 17:06

Неймовiрнi наряди! У Оксаночки талант вiд Бога! Замовляла пальто й жакетик, дуже задоволена! Цiни вiдповiдають якостi на всi сто вiдсоткiв, обслуговування на найвищому рiвнi!

Олег
07 ноября 2018 в 19:58

Очень красивая одежда, каждое платье это что-то уникальное, отличный сервис. Можно увидеть производство. Есть и украшения женское на шею.

Юля
29 октября 2018 в 9:52

Гарно вишукано супер. Але мало доступних речей просто щоб в театр чи гості. Але може то й правильно для бренду

Людмила
23 октября 2018 в 23:22

Делаю второй заказ в этой студии. Очень довольна качеством обслуживания. Вещи качественные эксклюзивные. В изделиях от Оксаны Полонец вы не останетесь незамечеными.

Александр
18 октября 2018 в 22:30

Действительно, есть очень интересные работы. Оригинальные узоры на мужских сорочках и на женских платьях смотрятся очень по богатому. Но цены кусаются.

Александра
28 августа 2018 в 19:47

Всім привіт.
Хочу поділитися з вами своєю радістю. Я дуже довго обирала сукню для найважливішого дня у своєму житті. Хотілося чогось незвичайного, красивого, ніжного та витонченого. Так як я невисокого зросту, знайти щось водночас гарне і комфортне - було проблемою.
В студії Оксани Полонець я знайшла все про що мріяла. Неймовірна сукня, ніжна, оригінальна, натуральні тканини
Сервіс на дуже високому рівні
Дівчатка всі привітні, компетентні, завжди раді допомогти. Майстри дуже досвідчені. Ідеально підібрали всі деталі, врахували всі мої побажання. Кращої команди я ще не зустрічала. Ви вмієте втілювати мрії у реальність. Ви неймовірні! Дякую вам за красуБажаю вам успіху і процвітання, бо ви того варті.

Соня
08 августа 2018 в 4:03

Дуже не задоволена. Лише витрачений час. Тричі знімали мірки і нічого путнього не пошили, на грудях виточки і дується, в плечах вузько. Обіцяли зробити довший рукав, а пришили просто манжет, а мені нічого не сказали і не попередили. Сукню не пошили як обіцяли по мірках, а напартачили, звісно я і відмовилась. Сорочку для чоловіка пошили як мішок і з вузькими рукавами, жах. Я відмовилась брати таку сукню і сорочку за 10.000 тис. Завдаток досі не повернули. Замість того, щоб повернути завдаток, мені пропонують 4 раз приїхати і знов міряти.

Добавить отзыв